Witcher1st Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες On 03/02/2025 at 09:49, vagos789 said: Παιδια μην αγοραζετε φιλτρα γενικως και αοριστως. Πρεπει να κανετε μετρησεις στο νερο σας σε εργαστηριο με την διαδικασια ληψης που θα σας πουν. Μπορει το νερο σας να ειναι μια χαρα και να μην χρειαζεται να αγοραζετε αχρηστα αναλωσιμα μια ζωη Μπορει το νερο σας να χρειαζεται συγκεκριμενη λυση και οχι one size fits all Το νερο μπορει να αλλαξει ομως απο τη μια ημερα στην αλλη. Με το γενικης χρησης τα καλυπτεις ολα. Εξαλλου και 30 ευρω να δινεις ανα 3-4 μηνες για φιλτρο, το κοστος ειναι αμελητεο.
vagos789 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Με το γενικης χρησης τα καλυπτεις ολα. Με το γενικης χρησης συνηθως δεν καλυπτεις απολυτως τιποτα παρα μονο αν πχ εχει καποια πολυ μεγαλα σωματιδια απο χωμα
ExDefecit Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνοντας σποραδικά από την σελίδα 350 περίπου και ως χρήστης του φίλτρου toray που κουμπώνει πάνω στη βρύση εδώ και πολλά χρόνια θα ήθελα να κάνω και γω ερώτηση για το αν υπάρχει καλύτερη επιλογή δεδομένων των μετρήσεων που έχει κάνει η ευαθ στην περιοχή μου (https://quality.eyath.gr/2024_12_panorama/). Μετά την επιστροφή στην αγορά των φίλτρων toray αν και άλλαξα μόλις χθες ένα παλιό που είχα με το καινούργιο με τα ασημένια γράμματα, είμαι διστακτικός να συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ λόγω του μπαραζ αρνητικών σχολιων που έχουν λάβει στο σκρουτζ. Αυτό το σχόλιο θα λειτουργήσει και ως προσωπική μου υπενθύμιση με το που αρχίσει να υπολειτουργεί το φίλτρο να μετρήσω πόσες μέρες άντεξε. Είδα διάφορους να προτείνουν για αγορά φίλτρων από Ιαπωνία, άλλους να παραγκωνίζουν την ιδέα των φίλτρων που κουμπώνουν πάνω στη βρύση γενικότερα ως υποδεέστερα. Άρα απευθύνομαι σε εσάς, ποια είναι η καλύτερη λύση που προτείνετε; Πρόκειται για σπίτι που ανήκει στην οικογένεια μου, άρα θα εξέταζα και λύσεις όπως εγκατάσταση κάτω από τον πάγκο αν αποδίδουν καλύτερα μακροχρόνια. Ευχαριστώ πολύ.
Witcher1st Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 hours ago, vagos789 said: Με το γενικης χρησης συνηθως δεν καλυπτεις απολυτως τιποτα παρα μονο αν πχ εχει καποια πολυ μεγαλα σωματιδια απο χωμα Αθηνα μενω, οποτε δε παιζει να κανω αναλυση νερου. Ενα απλο φιλτρο θελω, για να μην αγοραζω μπουκαλια απο το σουπερμαρκετ. 1
glib Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 ώρες πριν, mindreader είπε Υπαρχει ιδιωτικη εταιρια υδρευσης; Υπάρχει, δες το link που έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα