barman_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 23:16, barman_ said: Καλησπερα και παλι στην παρεα. Περσι τετοιες μερες αγορασα το και ηρθε η ωρα να αλλαξουμε το φιλτρο. Τι προτεινετε για κατι αντιστοιχο? Ηταν γενικα μια καλη εμπειρια,τωρα τελευταια αρχιζω να το νιωθω λιγο με περισσοτερα αλατα το νερο καπως,αν το θετω σωστα.Ευχαριστω εκ των προτερων Να προσθεσω οτι βρισκομαι ανατολικη Θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dis83 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Δεν υπάρχει η δυνατότητα τρύπας σε πάγκο. Torayvino MK2-EG πάνω στη βρύση ή Matrikx PB1 0,5 μm σε θήκη κάτω από τον πάγκο ; Ή κάτι άλλο ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randum Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Μενω Αθηνα Γουδη και μεχρι τωρα πιναμε νερο απο μπουκαλια. Ειμαι μεταξυ Aquametix/Cerametix απο primato με inox θηκη (με δωρεαν εγκατασταση) και δυο λυσεων απο filtrato: CFB-PB-10 με πλαστική θηκη και Pentair Everpure H-54 που απο οσο καταλαβαινω δεν χρειαζεται θηκη. Τι να προτιμησω? Υπαρχει αλλη λυση πιο αξιοπιστη/δοκιμασμενη σε παρομοια χρηματα (ας πουμε εως 200 για σετ και εως 100 για φιλτρο καθε χρονο)? https://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/kato-pagkou/primato-his-en-el.html https://www.filtrato.gr/p/filtro-neroy-kato-pagkoy-10-pentair-2g-slimline-paroxi-1 https://www.filtrato.gr/p/set-filtro-kato-pagkoy-pentair-everpure-h-54-0-5mm-me-k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lukakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2024 στις 4:38 ΜΜ, Geoka1982 είπε Να είναι μούφα το φίλτρο το βρίσκω δύσκολο αν το πήρες από κατάστημα που διαθέτει φίλτρα της συγκεκριμένης εταιρίας και έχει επάνω τα χαρακτηριστικά του. Το πιο λογικό είναι σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις κάτι να παίζει με το νερό του δικτύου, άνοιξες καθόλου την συσκευή να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το φίλτρο; Λοιπόν, είχε λήξη η εγγύηση της συσκευής λίγες μέρες πριν αλλά είχαν διάθεση από το κατάστημα να την δουν και αν υπήρχε πρόβλημα να την αλλάξουν. Είδαν ότι είναι εντάξει, απλά έπρεπε να καθαρίσουν μέσα τα αυλάκια από όπου περνάει το νερό , κάτι εμπόδιζε δηλαδή την ομαλή ροή του νερού. Τώρα είναι οκ μου είπαν. Όλα καλά, θα το δοκιμάσω σήμερα. Το φίλτρο είναι γνήσιο μου είπαν , έχει πάνω έναν αριθμό το οποίο μπορείς να επιβεβαιώσεις την γνησιότητα του από την ιστοσελίδα της doulton. Πλήρωσα μόνο τα μεταφορικά 5 ευρώ περίπου. Κομπλέ. Ευχαριστώ κ πάλι. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από Lukakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καλημερα σας εχω αυτο το φιλτρο της doulton https://www.skroutz.gr/s/29388394/Doulton-D-CP101-Syskeyi-Filtrou-Nerou-Ano-Pagou-Moni-me-Vrysaki-me-Antallaktiko-Filtro-Doulton-BioTect-Ultra-SI-M12-0-2mm.html Περσι δεν ειχα φιλτρο si, φετος εβαλα si. Με μετρησεις με ενα απλο μετρητη Ppm δεν εχει καμια διαφορα η μετρηση της βρυσης με των φιλτων. Η βρυση βγαζει 260 και με το φιλτρο 270. Ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
consumimur Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Έχω βάλει το pbs-400 της everpure (pentair) με την ql3 single κεφαλή απευθείας στη παροχή του κρύου χωρίς έξτρα βρυσακι. Το μήκος των σπιράλ ειναι περίπου 1 μέτρο χωρίς γωνίες . Αυτό που με προβλημάτισε ειναι ή μεγάλη πτώση στη ροή . χωρίς το φίλτρο είχα περίπου 5-5,5 λίτρα ανα λεπτό ενω τώρα έχω πέσει στο μισό 2,5 λίτρα. Μιας και ο λογος που πήγα στο συγκεκριμένο σύστημα ηταν ή θεωριτηκα μεγάλη ροή του (έως 8λιτρα ανα λεπτο λέει στο product sheet) ανησυχω μήπως κάτι δεν εχει γίνει σωστα . Την εγκατσταση την έκανε υδραυλικός μιας και είχα πρόβλημα με τη βάνα οποτε τον χρειαστικα . Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία με το συγκεκριμένο φίλτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalos_ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:02 μμ Καλησπέρα. Έχω ένα φίλτρο κάτω πάγκου Doulton Hip Duo με nitrate kai ultracarb πάνω και ξεχωριστό βρυσάκι μόνο για πόσιμο νερό. Τα νιτρικά είναι αλλαγμένα πριν 2,5 μήνες οπότε έχει κανα μήνα ζωής ακόμη. Το Ultracarb έχει διάρκεια αντικατάστασης 1 χρόνο ή 6 μήνες; Γιατί όταν το έβαλα πέρυσι τον Ιανουάριο είχα την εντύπωση ότι είχε αντικατάσταση ετήσια αλλά τώρα που βλέπω στο site γράφει για 6μηνο ή 2300 lt (να τα έχω φτάσει μόνο με πόσιμο στους 9 μήνες δεν παίζει). Επειδή έχει πέσει αρκετά η ροή του νερού να το αλλάξω στους 9 μήνες η μήπως να το καθαρίσω με σφουγγάρι και να αλλαχτεί στο χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
consumimur Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Στις 30/10/2024 στις 8:51 ΜΜ, consumimur είπε Έχω βάλει το pbs-400 της everpure (pentair) με την ql3 single κεφαλή απευθείας στη παροχή του κρύου χωρίς έξτρα βρυσακι. Το μήκος των σπιράλ ειναι περίπου 1 μέτρο χωρίς γωνίες . Αυτό που με προβλημάτισε ειναι ή μεγάλη πτώση στη ροή . χωρίς το φίλτρο είχα περίπου 5-5,5 λίτρα ανα λεπτό ενω τώρα έχω πέσει στο μισό 2,5 λίτρα. Μιας και ο λογος που πήγα στο συγκεκριμένο σύστημα ηταν ή θεωριτηκα μεγάλη ροή του (έως 8λιτρα ανα λεπτο λέει στο product sheet) ανησυχω μήπως κάτι δεν εχει γίνει σωστα . Την εγκατσταση την έκανε υδραυλικός μιας και είχα πρόβλημα με τη βάνα οποτε τον χρειαστικα . Εχει κανεις παρόμοια εμπειρία με το συγκεκριμένο φίλτρο? Επανήλθε μόνο του στην κανονική ροή μετά από 2 μέρες. Ε δεν είμαστε καλά........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπερα! Σε νεα οικοδομη σε χωριο, θελω να αρχισω να πινω το νερο της υδρευσης. Το νερο προερχεται απο γεωτρηση που εχει βαρεσει η κοινοτητα. Η χημικη και μικροβιακη αναλυση που εκανα ειναι μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι το νερο ειναι σκληρο. 18,5 ολικη σκληροτητα στην Γερμανικη μετρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα