majunior Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Είναι δυνητικά επικίνδυνη περίπτωση η δεξαμενή για πόσιμο νερό, κυρίως για μικροβιολογικά θέματα. Από τι υλικό είναι; Της κάνετε κανένα έλεγχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Έλεγχος μάλλον δε γίνεται. Γι'αυτό δεν πίνετε το νερό στην πόλη γενικά. Πλην κάποιων που έχουν βάλει φίλτρα στις βρύσες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majunior Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Ρώτησα αν οι ένοικοι της πολυκατοικίας ελέγχουν τη δεξαμενή. Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε μια πόλη στο μέγεθος του Ηρακλείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walternet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2024 στις 10:17 ΠΜ, yazidis είπε Με βάση αυτήν την ανάλυση: https://quality.eyath.gr/2024_07_upper_toumba/ τι φίλτρο προτείνεται να πάρω; Να συνεχίσω με το Atlas Filtri που έπαιρνα; Στις 19/8/2024 στις 3:58 ΜΜ, majunior είπε Με τις συγκεκριμένες αναλύσεις δε χρειάζεσαι φίλτρο, είναι ένα καλό νερό. Από τις βασικές αναλύσεις λείπει βέβαια η ανάλυση της σκληρότητας που σου δείχνει αν έχει άλατα. Για το πατρικό -που είναι στην ίδια περιοχή (και με την ίδια ποιότητα νερού)με Yazidis ,πιο φίλτρο κάτω πάγκου θα προτείνατε ? Αν δεν κάνω λάθος, το νερό με ταινία μετρησης σκληρότητας ήταν 3/3 σκληρό , άρα με μπόλικα άλατα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Walternet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλημέρα τελικα αποφάσισα να αγορασω αυτο για 4 μελη οικογένεια τι λετε? https://www.skroutz.gr/s/54359683/Pentair-CT-10-Syskeyi-Filtrou-Nerou-Moni-Ano-Pagou-me-Antallaktiko-Filtro-50-0039-OBE.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, ramshi είπε Καλημέρα τελικα αποφάσισα να αγορασω αυτο για 4 μελη οικογένεια τι λετε? https://www.skroutz.gr/s/54359683/Pentair-CT-10-Syskeyi-Filtrou-Nerou-Moni-Ano-Pagou-me-Antallaktiko-Filtro-50-0039-OBE.html Θα σου πρότεινα το επόμενο με Ανταλλακτικό Φίλτρο Pentair Ενεργού Άνθρακα CFB-PB 0,5μm CT-10 καθώς έχει την "στάνταρτ" 0,5μm διάκενο φίλτρανσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popopo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 18 hours ago, majunior said: Ρώτησα αν οι ένοικοι της πολυκατοικίας ελέγχουν τη δεξαμενή. Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε μια πόλη στο μέγεθος του Ηρακλείου. Δυστυχώς το νερό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εχω τα τελευταια χρονια το Toray Torayvino MK2. Σκεφτομαι να το αλλαξω επειδη διαβαζω οτι εχει πεσει σε ποιοτητα το τελευταιο μοντελο, χαμηλοτερη ροη, και επισης δε ειναι τοσο καλο οσο εγω νομιζα τοσα χρονια. Επισης το σπαστικο ειναι οτι πεταει νερο και απο την κανονικη βρυση, δε καταλαβαινω το γιατι. Εχω αλλαξει καινουρια βαση, παλι τα ιδια μετα απο μερικους μηνες.. Ερωτηση. Υπαρχει καλο φιλτρο νερου τυπου Toray, δλδ να κουμπωνει επανω στη βρυση; Δεν υπαρχει χωρος ουτε πανω στον παγκο, ουτε μπορει ( ουτε θελω ) να γινει εγκατασταση κατω παγκου, καθως ειμαι ενοικιαστης και ανα πασα στιγμη μπορει να φυγω. On 19/09/2024 at 00:05, 9-11 said: Καθαρά εμπειρικά. Η νέα συσκευή που πήρα τον Αύγουστο (MK207X με ένδειξη κατανάλωσης λίτρων και καλύτερο διακόπτη) συνοδεύεται από το CASSETTY X900. Σε σχέση με τα CASSETTY 600 (τα μοναδικά Toray φίλτρα που υπήρχαν στην ελληνική αγορά για ένα διάστημα - μέχρι τη στιγμή που άρχισαν να διατίθενται και πάλι τα 1500άρια), είναι μεγαλύτερο σε όγκο και πολύ αποδοτικότερο. Δεν ξέρω αν η όψη αποτελεί ασφαλές κριτήριο, αλλά η τρέχουσα κατανάλωση πλησιάζει τα 500 λίτρα και δεν έχει καν σκουρύνει! Τα 600άρια στις 2 βδομάδες είχαν ήδη χρωματιστεί και στον ένα μήνα είχαν μαυρίσει. Έντονα. Πολύ προτού υπερβούν το ονομαστικό όριο λίτρων (εκτίμηση μιας και τότε είχα εγκατεστημένο το MK2-EG που δεν διαθέτει LCD οθόνη) Δλδ ο Ιαπωνας σταματαει τα 1500L, για να φερει τα 900L, δλδ σχεδον μιση χωρητικοτητα στην ιδια τιμη; Ωραιος.. Και απ'οτι βλεπω ολα τα μοντελα, ακομα και τα ακριβοτερα, εχουν το ιδιο προβλημα με την διαρροη.. Οποτε λεω να φυγω απο την συγκεκριμενη εταιρια μια και καλη.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Εχω τα τελευταια χρονια το Toray Torayvino MK2. Σκεφτομαι να το αλλαξω επειδη διαβαζω οτι εχει πεσει σε ποιοτητα το τελευταιο μοντελο, χαμηλοτερη ροη, και επισης δε ειναι τοσο καλο οσο εγω νομιζα τοσα χρονια. Eπειδη ειχα και το προηγουμενο αλλα και αυτο που βγηκε τωρα που εχεις διαβασει οτι εχει πεσει σε ποιοτητα το τελευταιο μοντελο? Ρωταω γιατι και απο το προηγουμενο αλλα κι απο το καινουριο που εχω τωρα δεν βλεπω να εχω καποια διαφορα στο νερο και στην ροη του νερου. Το μονο κακο στο καινουριο ειναι οτι δεν μπορεις ν'ανοιξεις το καπακι απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) παράγγειλα απο αμαζον ιαπωνιας το τοραυ mk207 , 26 σεπ βραδυ δικο μας , 27 σεπ κόψανε απόδειξη απο οτι είδα κ τραβηξανε τα λευτα, 30 σεπ σήμερα κ παρελαβα στα χερια μου.. το φίλτρο ειναι 1500αρη.. ε παιδια αν θελετε φιλτρα κ δεν υπαρχουν εδω παρτε απο ιαπωνια απο το store της toray 2-3 να χετε, έρχονται αμεσα απο οτι φαινετε παιζει πιο γρηγορα κ απο το skroutz Που λεει ο λογος. θα ενημερωσω αρχικα αν δε κουμπωνει κ εμενα στις στροφες της βρυσης , για πρακτικότητα κ για ποιότητα καθως εχω πάνω απο 4 χρονια το brita on tap Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Witcher1st said: ο Ιαπωνας σταματαει τα 1500L, για να φερει τα 900L, δλδ σχεδον μιση χωρητικοτητα στην ιδια τιμη; Ωραιος.. Και απ'οτι βλεπω ολα τα μοντελα, ακομα και τα ακριβοτερα, εχουν το ιδιο προβλημα με την διαρροη.. Οποτε λεω να φυγω απο την συγκεκριμενη εταιρια μια και καλη.. Στο ιαπωνικό Amazon διατίθεται πλήρη γκάμα ανταλλακτικών - Μάλλον σε μπέρδεψε το γεγονός πως η συσκευή που πήρα ήταν set με 900αρι. 600άρια (σετ των 3) ¥4.211 600άρια (σετ των 3) ¥7.160 1500άρια (σετ των 2) ¥3.700 [Τρέχουσες τιμές χωρίς μεταφορικά] Αν υπάρχει ένα ζήτημα με την Toray, αυτό είναι η σύγχυση που δημιουργείται λόγω των (αχρείαστων;) παραλλαγών: Φίλτρα με χρυσά λογότυπα, ασημένια λογότυπα, διαφορετικούς κωδικούς κ.λπ. θα έπρεπε να τα απλοποιήσει, 3 κατηγορίες βάσει λίτρων και τέρμα. Τώρα έχεις CASSETTY 1500, CASSETTY SLX1500 και πάει λέγοντας. Άντε βγάλε άκρη. Εγώ στην τελευταία παραγγελία επέλεξα το φτηνότερο 1500άρι σετ και δεν το ’ψαξα παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, sndev said: παράγγειλα απο αμαζον ιαπωνιας το τοραυ mk207 , 26 σεπ βραδυ δικο μας , 27 σεπ κόψανε απόδειξη απο οτι είδα κ τραβηξανε τα λευτα, 30 σεπ σήμερα κ παρελαβα στα χερια μου.. το φίλτρο ειναι 1500αρη.. ε παιδια αν θελετε φιλτρα κ δεν υπαρχουν εδω παρτε απο ιαπωνια απο το store της toray 2-3 να χετε, έρχονται αμεσα απο οτι φαινετε παιζει πιο γρηγορα κ απο το skroutz Που λεει ο λογος. θα ενημερωσω αρχικα αν δε κουμπωνει κ εμενα στις στροφες της βρυσης , για πρακτικότητα κ για ποιότητα καθως εχω πάνω απο 4 χρονια το brita on tap Στελνει το amazon Ιαπωνιας στην Ελλαδα χωρις τελωνειο; Μεταφορικα; Καποια αποψη για το φιλτρο ανω παγκου της eiger; Βλεπω καλες αξιολογησεις και ειναι σχετικα μικρο. Αλλα ειναι 0.5 micron. Βεβαια και το toray λεει 0.1 micron, αλλα αρκετοι το αμφισβητουν.. 36 minutes ago, HERTHAN said: Eπειδη ειχα και το προηγουμενο αλλα και αυτο που βγηκε τωρα που εχεις διαβασει οτι εχει πεσει σε ποιοτητα το τελευταιο μοντελο? Ρωταω γιατι και απο το προηγουμενο αλλα κι απο το καινουριο που εχω τωρα δεν βλεπω να εχω καποια διαφορα στο νερο και στην ροη του νερου. Το μονο κακο στο καινουριο ειναι οτι δεν μπορεις ν'ανοιξεις το καπακι απο πανω. Ετσι γραφουν τα σχολια Ελλαδα και εξωτερικο. Δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα γιατι να λενε ψεμματα; 6 minutes ago, 9-11 said: Στο ιαπωνικό Amazon διατίθεται πλήρη γκάμα ανταλλακτικών - Μάλλον σε μπέρδεψε το γεγονός πως η συσκευή που πήρα ήταν set με 900αρι. 600άρια (σετ των 3) ¥4.211 600άρια (σετ των 3) ¥7.160 1500άρια (σετ των 2) ¥3.700 [Τρέχουσες τιμές χωρίς μεταφορικά] Αν υπάρχει ένα ζήτημα με την Toray, αυτό είναι η σύγχυση που δημιουργείται λόγω των (αχρείαστων;) παραλλαγών: Φίλτρα με χρυσά λογότυπα, ασημένια λογότυπα, διαφορετικούς κωδικούς κ.λπ. θα έπρεπε να τα απλοποιήσει, 3 κατηγορίες βάσει λίτρων και τέρμα. Τώρα έχεις CASSETTY 1500, CASSETTY SLX1500 και πάει λέγοντας. Άντε βγάλε άκρη. Εγώ στην τελευταία παραγγελία επέλεξα το φτηνότερο 1500άρι σετ και δεν το ’ψαξα παραπάνω... Και για ποιο λογο τα 600αρια ειναι πιο ακριβα απο τα 1500αρια;; Δε βγαζει νοημα.. Στα 600αρια λεει αλλαγη καθε 1-2 μηνες, αναλογα τη χρηση. Σε εξοδα να βρισκομαστε. Σε λιγο θα μας πει να τα αλλαζουμε και καθε 10 ημερες. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ετσι γραφουν τα σχολια Ελλαδα και εξωτερικο. Δεν εχω προσωπικη αποψη, αλλα γιατι να λενε ψεμματα; Δεν εχω διαβασει κατι και δεν μπορω να καταλαβω καμια διαφορα απο το προηγουμενο μιας και τα εχω χρησιμοποιησει και τα δυο. Τουλαχιστον στην δικη μου παροχη οπως δουλευε το προηγουμενο δουλευει και το καινουριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, Witcher1st said: Στελνει το amazon Ιαπωνιας στην Ελλαδα χωρις τελωνειο; Μεταφορικα φυσικα κ εχει αλλα μπες κ ψαξτο κ συ μονος σου μπορει στα φιλτρα να διαφερει στη περιπτωση μου το 1500αρι με μεταφορικα βγηκε 78 ε. το αντιστοιχο απο skroutz ειναι 600αρι στα 120 ε . σχετικα ολα καθώς στα φιλτρα ισως να ειναι αντίστροφα ισως κ οχι δε το εψαξα περισσοτερο 54 minutes ago, 9-11 said: 1500άρια (σετ των 2) ¥3.700 να αυτο που βρηκες κ μπραβο δεν ειχα ασχοληθεί με μεταφορικά ειναι 6589 yen = 42 euro ta 2. 25 Εχει το 1 εδω στο σκρουτζ. 49 minutes ago, Witcher1st said: Στα 600αρια λεει αλλαγη καθε 1-2 μηνες που το λεει αυτο 2 μηνες ?? της brita Λέει 6μηνο και παιζει τα 600αρια να μηδενίζουν στο 9 μηνο στη χρηση μου Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επειδη εβγαλα λιγο τη βαση απο το toray, γιατι τα φιλτρα ειναι φουλ μαυρα, που κολλαει και στο δερμα; Τι ακριβως ειχαν τα λαστιχα; Προσπαθω να φτιαξω τη διαρροη νερου, με το σφιξιμο δεν υπαρχει αποτελεσμα παντως.. Εχει και 3 μπιλιες μεσα. Τι ακριβως ειναι; Θελει η βαση αλλαγη καθε λιγο και τοσο;; 1 hour ago, sndev said: να αυτο που βρηκες κ μπραβο δεν ειχα ασχοληθεί με μεταφορικά ειναι 6589 yen = 42 euro ta 2. 25 Εχει το 1 εδω στο σκρουτζ. που το λεει αυτο 2 μηνες ?? της brita Λέει 6μηνο και παιζει τα 600αρια να μηδενίζουν στο 9 μηνο στη χρηση μου Αμα τα παρεις 4αδα απο το skroutz, βγαινουν στα 22.5 το ενα. Τα 1500αρια.. Δε ξερω τωρα για 6 ευρω το χρονο, αν αξιζει να ρισκαρεις τελωνειο.. Στην περιγραφη το λεει.. Τα 600 λίτρα ειναι για 2 μηνες, αναλογα τη χρηση. Εγω το 1500αρι το αλλαζω καθε 3 μηνες, και ειναι φουλ στη μαυριλα. Αν μπορει ενας ειδικος να μας πει γιατι υπαρχει διαρροη νερου στα toray;; Δε μπορω να το φτιαξω οσο και να το σφιξω. Θελει αλλαγη καποιο λαστιχο; Καινουρια βαση να δωσω παλι 40 ευρω δε παιζει.. Αν και το επομενο μου φιλτρο μαλλον θα ειναι κατι διαφορετικο.. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα