Conan2046 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Ένας απλό tds που μετράει την αγωγιμότητα και την θερμοκρασία είναι. Με ενδιέφερε μόνο να δω την σκληρότητα του νερού και να ελέγχω κατά πόσο λειτουργεί η αντίστροφη όσμωση, ακόμα και αποκλίσεις να έχει και να μην είναι καλιμπραρισμένο θα φανεί αν χαλάσει η μεμβράνη. Και εδώ τα νερά είναι από γεωτρήσεις και είναι επιβαρυμένα λόγω λιπασμάτων.
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αν θες να σου κρατήσει περισσότερο η μεμβράνη , μπορείς να κάνεις ένα bypass με σωληνάκι και διακόπτη στην έξοδο του ακάθαρτου και να της κάνεις back flush να την ξεπλένεις. Εγώ το κάνω μια φορά την εβδομάδα περίπου και την έχω τη μεμβράνη από το 2013 και έχει πολύ καλά ποσοστά απόδοσης. Τώρα εαν στο μέλλον πέσει η απόδοσή της απότομα δεν το γνωρίζω.Θα δείξει.
manolaskakis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλημέρα σε όλους.. Επειδή την άλλη βδομάδα φεύγω για Νάξο και θέλω να αγοράσω ένα σύστημα τύπου camelot ή olympus ή κάποιο άλλο.. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Το νερό στο χωριό είναι ψιλοαίσχος.. Ευχαριστώ!
avatar1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) olympus εχω εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος μη πιστοποιημενο φιλτρο.. camelot λενε καποιοι πως δεν ειναι αξιοπιστα μη πιστοποιημενα φιλτρα.. αν κοιταξεις τα παλιοτερα μηνυματα θα βρεις αρκετες απαντησεις.. η γνωμη μου ειναι παρε ενα της doulton αγγλιας εχω πιει νερο σε εναν φιλο πολυ καλο αγευστο νερο, εχει πιστοποιηση απο NSF.. αν εχεις παραπανω λεφτα παρε της multipure πολυ καλο.... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2016 από avatar1 1
gorge18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλημερα και καλο μηνα! Η Atlas Filtri ειναι πιστοποιημενη ? γιατι αυτα μου εβαλε ο υδραυλικος μου στνη κετρικη παροχη ενα ανθρακα 25μικρα και ενα κρύσταλλο για αλατα .
ilias8513 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ποια ειναι η γνωμη σας για τα φιλτρα aquaphor? Σκεφτομαι να παρω μια κανατα με κοστος 40 ευρω και αλλα 40 το χρονο για τα φιλτρα.
orthopaedic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ποια ειναι η γνωμη σας για τα φιλτρα aquaphor? Σκεφτομαι να παρω μια κανατα με κοστος 40 ευρω και αλλα 40 το χρονο για τα φιλτρα. http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=Electrophor&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU ΙΔΟΥ η πιστοποιηση των εν λογω φιλτρων στον NSF Με την επωνυμια electrophor brand name aquaphor Συμπερασμα χαμηλης αποδοσης και αποτελεσματικοτητας φιλτρα με εγκαταστασεις στην Αμερικη και Ρωσια Δεν μας παρεχουν αναλυτικο δελτιο αποδοσης κατι που μας κανει να συμπεραινουμε οτι η εταιρεια δεν θεωρει σκοπιμο να ανεβασει ενα τετοιο πιστοποιητικο για τους καταναλωτες της μιας και αυτο θα τους αποτρεψει στο να αγορασουν Το δευτερο στοιχειο ειναι η πιθανη αφαιρεση πιστοποιητικων απο τον NSF μιας και δεν πληρει καποιες προιποθεσεις 3 και τσουχτερο η εν λογω πιστοποιηση φαινεται να ειναι για ενα φιλτρο ή 2 μοντελα ενω η εταιρεια πουλαει πανω απο των 10 -15 μοντελων σειρων κατι που σημαινει οτι τα ποιο πολλα δεν φερουν καποια πιστοποιηση Συμπερασμα: Θολο τοπιο μιας και η εταιρια απο την μια φερει σημανση ή εν πασι περιπτωση εχει περασει απο καποιο ελεγχο αλλα αποκρυπτει τα βασικα στοιχεια για την αγορα ενος φιλτρου που ειναι το δελτιο αποδοσης της (θα θελαμε να το δουμε εαν υπαρχει) Για τις κανατες φιλτρα τα εχουμε ξαναπει.........καλυτερα βρυσουλα ειναι και τσαμπα! 1
orthopaedic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 olympus εχω εγω δεν ειμαι ικανοποιημενος μη πιστοποιημενο φιλτρο.. camelot λενε καποιοι πως δεν ειναι αξιοπιστα μη πιστοποιημενα φιλτρα.. αν κοιταξεις τα παλιοτερα μηνυματα θα βρεις αρκετες απαντησεις.. η γνωμη μου ειναι παρε ενα της doulton αγγλιας εχω πιει νερο σε εναν φιλο πολυ καλο αγευστο νερο, εχει πιστοποιηση απο NSF.. αν εχεις παραπανω λεφτα παρε της multipure πολυ καλο.... Doulton πιστοποιητικα http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=Doulton&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU Εργοστασιο Αγγλια Δεν βρισκουμε δελτιο αποδοσης το γιατι θα το ξερει η εταιρια εκτος και εαν εχει καποιος φιλος εχει να το ανεβασει εαν το βρει Multipure http://info.nsf.org/Certified/dwtu/listings.asp?CompanyName=multipure&submit1=Search+by+Manufacturer&Program=DWTU Δελτια επιδοσης http://www.multipure.com/media/mp-performance-data.pdf Δελτια επιδοσης και εγχειριδια http://www.multipure.com/mpscience/documentation/ Εργοστασιο Η.Π.Α Μιλαμε για δυο εταιρειες ισως οχι του ιδιου βεληνεκους αλλα με χρονια εμπειρια πρωτοποροι οσον αφορα την τεχνολογια φιλτρανσης αλλα με διαφορετικη προσεγγιση στον τροπο φιλτρανσης 1
orthopaedic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Ο NSF ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟ CE ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ TUV WQA ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΙΛΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΦΑΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΚΟΡΕΑ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Α
blueangel3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γειά σας,έχω στο σπίτι δίπλα από την κανονική βρύση και ένα μικρό βρυσάκι με φίλτρο από το οποίο πίνω νερό καθημερινά.Τον τελευταίο καιρό γυμνάζομαι και έχω αρχίσει να επικεντρώνομαι στο νερό που πίνω,γενικότερα.Αξίζει να αγοράσω λοιπόν κάποιο από αυτά τα μπουκάλια που έχουν μέσα φίλτρο άνθρακα (πχ bobble...) ???
orthopaedic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γειά σας,έχω στο σπίτι δίπλα από την κανονική βρύση και ένα μικρό βρυσάκι με φίλτρο από το οποίο πίνω νερό καθημερινά.Τον τελευταίο καιρό γυμνάζομαι και έχω αρχίσει να επικεντρώνομαι στο νερό που πίνω,γενικότερα.Αξίζει να αγοράσω λοιπόν κάποιο από αυτά τα μπουκάλια που έχουν μέσα φίλτρο άνθρακα (πχ bobble...) ??? Φιλε μου καλυτερα να μην παρεις εαν εχεις φιλτρο διπλα στη βρυση γεμιζε απο αυτο καποιο μπουκαλι Γενικα ειναι μεν ευκολο για να γεμιζεις απο μια κοινοχρηστη βρυση αλλα η αποδοση τους ειναι γελοια μπορει να δεις λιγο διαφορα στην οσμη αλλα μεχρι εκει!Εαν παλι εισαι διασωστης κανεις διαδρομες μεσα σε δασος πρεπει να χρησιμοποιησεις νερο απο ποταμι ας πουμε υπαρχουν κιτ επιβιωσης με φιλτρο διαφορων εταιρειων αλλα λεγονται κιτ επιβιωσης αλλα οχι αυτα τα μπουκαλακια τυπου booble οπως λες εκτος και εαν υπαρχει στην αγορα καποιο πιστοποιημενο που θα μπορει να αφαιρεσει νερο με κυστες μικροοργανισμους e coli κτλ κατι που αυτα του εμποριου δεν μπορουν τοτε θελεις φιλτρο κιτ επιβιωσης 1
avatar1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) επηδη ο κυριος της camelot ζητησε γνωμη απο απλο καταναλωτη ναι εχω να πω, ειμαι καταναλωτης της olympus και δεν ειμαι ικανοποιημενος αφηνει πικρη γευση ακομα το σπειρωμα του φιλτρου ειναι τοσο μαλακο το πλαστικο που χαλανε οι στροφες. ειναι τοσο δυσκολο να βαλουν ποιο καλης ποιοτητας υλικο; και κατι αλλο που μου εκανε τρομερη εντυπωση πως γινεται η camelot να δινει δωρεαν συσκευη που κοστιζει 1300 ευρω; μονο αυτο που βλεπω στο διαφιμιστικο βιντεο δεν με πειθει να το αγορασω που στην πραγματικοτιτα δεν κοστιζει πανω απο 150 ευρω.... απιστευτο... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2016 από avatar1
blueangel3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Φιλε μου καλυτερα να μην παρεις εαν εχεις φιλτρο διπλα στη βρυση γεμιζε απο αυτο καποιο μπουκαλι Γενικα ειναι μεν ευκολο για να γεμιζεις απο μια κοινοχρηστη βρυση αλλα η αποδοση τους ειναι γελοια μπορει να δεις λιγο διαφορα στην οσμη αλλα μεχρι εκει!Εαν παλι εισαι διασωστης κανεις διαδρομες μεσα σε δασος πρεπει να χρησιμοποιησεις νερο απο ποταμι ας πουμε υπαρχουν κιτ επιβιωσης με φιλτρο διαφορων εταιρειων αλλα λεγονται κιτ επιβιωσης αλλα οχι αυτα τα μπουκαλακια τυπου booble οπως λες εκτος και εαν υπαρχει στην αγορα καποιο πιστοποιημενο που θα μπορει να αφαιρεσει νερο με κυστες μικροοργανισμους e coli κτλ κατι που αυτα του εμποριου δεν μπορουν τοτε θελεις φιλτρο κιτ επιβιωσης Ευχαριστώ πολύ ! Με βοήθησες αρκετά.
Yggdrasil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Το πρωτο λινκ που γραφεις ειναι λινκ της Rainbow για μπουκαλες δηλαδη εμφιαλωμενα......πουλαει και φιλτρα της 3m μετριας αποδοσης αλλα δεν τα προτεινω για τον λογω οτι η εταιρεια την σειρα που φερνει για την Ελλαδα δεν εχουν καμια πιστοποιηση το ξερω απο φιλο που την εχει πατησει πια σειρα είναι αυτή?εισαι σιγουρος ότι δεν εχει πιστοποιηση?δεν σε αμφισβητω απλα επειδη συνεργαζομαστε σε εργοστασιο θα ηθελα να ξερω εχουμε πολλους ψυκτες δικτυου π εχουν μεσα φιλτρα ebac με 3m carbon block ετσι λεει πανω
kprimax Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Παιδιά, έχω το τετραπλό φίλτρο Undercounter M3 plus HF και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το έχω δυο χρόνια, το είχα πάρει 120 ευρώ. Και τα φίλτρα του τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές. Δε βάζω link ώστε να μη θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά εύκολα μπορεί να το βρείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα