Τζερονυμο Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Παιδια καλημερα καποιος φιλος στην σελιδα εγραψε οτι το νερο απο φιλτρο δε κανει να καθετε στο ψυγειο πανω απο 3 4 μερες?τι ισχυει?ευχαριστω
orthopaedic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Παιδια καλημερα καποιος φιλος στην σελιδα εγραψε οτι το νερο απο φιλτρο δε κανει να καθετε στο ψυγειο πανω απο 3 4 μερες?τι ισχυει?ευχαριστω Ε ναι εφοσον εχει αφαιρεθει το χλωριο ειναι για τρεις μερες μετα καλο θα ηταν να μην το πιεις οχι πως θα παθεις γαστεντεριτιδα εαν το πιεις αλλα απλα αλλαξε το,φιλτρο εχεις Εδω πινεις εμφιαλωμενο απο το περιπτερο που εχει εκτεθει ωρες στον ηλιο που ειναι αρκετα πιο σοβαρο εαν πιεις νερο φιλτρου απο το ψηγειο ημερων ολοι το εχουμε κανει απλα απεφυγε το Επειδη δεν καταλαβα τιποτα πιο απλα ελληνικα γινεται ; Δηλαδη ...πως μπορω να καταλαβω τι φιλτρα μου πουλανε ; Εχει καποια σελιδα και βαζω τον κωδικο του φιλτρου ; Διαδικασια ; Πας εκει που το πηρες απλα ελληνικα! Η διαβαζεις το manual που θα πρεπει να γραφει εαν εχει καποια πιστοποιηση εαν οχι εχασες
sam75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Ε ναι εφοσον εχει αφαιρεθει το χλωριο ειναι για τρεις μερες μετα καλο θα ηταν να μην το πιεις οχι πως θα παθεις γαστεντεριτιδα εαν το πιεις αλλα απλα αλλαξε το,φιλτρο εχεις Εδω πινεις εμφιαλωμενο απο το περιπτερο που εχει εκτεθει ωρες στον ηλιο που ειναι αρκετα πιο σοβαρο εαν πιεις νερο φιλτρου απο το ψηγειο ημερων ολοι το εχουμε κανει απλα απεφυγε το Πας εκει που το πηρες απλα ελληνικα! Η διαβαζεις το manual που θα πρεπει να γραφει εαν εχει καποια πιστοποιηση εαν οχι εχασες ωραια ισως μου εδωσαν καποιο χαρτι αλλα το εχω χασει...εχει 4-5 χρονια που το εχω. Οποτε να ζητησω με email την πιστοποιηση και να σου πω τι αναγραφει ;
orthopaedic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 ωραια ισως μου εδωσαν καποιο χαρτι αλλα το εχω χασει...εχει 4-5 χρονια που το εχω. Οποτε να ζητησω με email την πιστοποιηση και να σου πω τι αναγραφει ; Ναι αλλος τροπος ειναι αυτος http://info.nsf.org/Certified/DWTU/ κανε αναζητση βαση manufacturer ή brand name/trade name model Προτιμοτερο ειναι εαν υπαρχει κωδικος της συσκευης και η αναζητηση θα σου δειξει εαν εχει περασει απο ελεγχο ή οχι αρκει να βαλεις σωστα στοιχεια εαν εχεις.. Εαν δεν εχεις ζητας να σου δωσουν τα στοιχεια της συσκευης σου Απλα για ενημερωση δεν ειναι επτασφραγιστο μυστικο μια εταιρεια θα πρεπει να σου δινει τετοια στοιχεια απλοχερα γιατι ετσι αποδεικνυει στον πελατη οτι δεν πουλαει μονο μαιμου αλλα και αξιοπιστα φιλτρα που κανουν δουλεια. Ειναι περιπου σαν τα αμαξια αγοραζεις ενα αμαξι γιατι το θεωρεις αξιοπιστο για να κανεις την δουλεια σου ή γιατι σου αρεσει η εμφανιση πας ενημερωνεσαι και αποφασιζεις απλα με τα φιλτρα δυστηχως πουλανε και πατινια για αμαξια
sam75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ναι αλλος τροπος ειναι αυτος http://info.nsf.org/Certified/DWTU/ κανε αναζητση βαση manufacturer ή brand name/trade name model Προτιμοτερο ειναι εαν υπαρχει κωδικος της συσκευης και η αναζητηση θα σου δειξει εαν εχει περασει απο ελεγχο ή οχι αρκει να βαλεις σωστα στοιχεια εαν εχεις.. Εαν δεν εχεις ζητας να σου δωσουν τα στοιχεια της συσκευης σου Απλα για ενημερωση δεν ειναι επτασφραγιστο μυστικο μια εταιρεια θα πρεπει να σου δινει τετοια στοιχεια απλοχερα γιατι ετσι αποδεικνυει στον πελατη οτι δεν πουλαει μονο μαιμου αλλα και αξιοπιστα φιλτρα που κανουν δουλεια. Ειναι περιπου σαν τα αμαξια αγοραζεις ενα αμαξι γιατι το θεωρεις αξιοπιστο για να κανεις την δουλεια σου ή γιατι σου αρεσει η εμφανιση πας ενημερωνεσαι και αποφασιζεις απλα με τα φιλτρα δυστηχως πουλανε και πατινια για αμαξια Απο το Site Μπορω να βγαλω ακρη ; http://www.interwater.gr/products/domestic-water-filters/countertop-water-filters/70-ct-10 αυτο εχω. και παρακατω τα διαφορα φιλτρα που παιρνει το δικο μου http://www.waterstore.gr/el/domestic-water-filters/countertop-water-filters/countertop-water-filter-interwater-ct-10-white.html?currency=EUR&ref=interwater.gr
orthopaedic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το πρωτο λινκ που γραφεις ειναι λινκ της Rainbow για μπουκαλες δηλαδη εμφιαλωμενα......πουλαει και φιλτρα της 3m μετριας αποδοσης αλλα δεν τα προτεινω για τον λογω οτι η εταιρεια την σειρα που φερνει για την Ελλαδα δεν εχουν καμια πιστοποιηση το ξερω απο φιλο που την εχει πατησει Το δευτερο λινκ εαν εχεις αγορασει το εν λογω φιλτρο ειναι φασον/το κελυφος δηλαδη ειναι interwater (κινεζικο ή απο ανατολικες χωρες στο οποιο βαλαμε σηματακι της εταιρειας και το πουλαμε σαν μαρκα Δεν υπαρχει πιστοποιημενη εταιριεα που να λεγεται interwater ειναι απλα η επωνυμια της εταιριας που πουλαει διαφορα φιλτρα διαφορων εταιριων στην Θεσσαλονικη Απο εκει και περα μου δειχνεις οτι το φιλτρο σου παιρνει ανταλλακτικα της Pentek ή pentair Ειναι αμερικανικη εταιρεια με εγκαταστασεις στην κινα γενικα μετριας προς χαμηλης αποδοσης φιλτρα και γιαυτο και τοσο οικονομικα αλλα τουλαχιστον εχει πιστοποιηση Δες εδω τα πιστοποιητικα της στον NSF http://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=pentek&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd Εγω βεβαια μπορω να τα διαβασω και να κατανοησω τι σημαινουν μπορει εσυ οχι αλλα δεν εχει σημασια. Εχουν πιστοποιηση απλα ειναι μετριας κλασης με λιγες ενωσεις που αφαιρουν Αφαιρουν κυριως χλωριο σε μεγιστο βαθμο και μερικες αλλες ενωσεις αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο Ελπιζω να βοηθησα
sam75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστώ... Μπορείς να προτείνεις κάποιο ανταλλακτικό για την περίπτωση μου; Από το δεύτερο πήρα Interwater
orthopaedic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστώ... Μπορείς να προτείνεις κάποιο ανταλλακτικό για την περίπτωση μου; Από το δεύτερο πήρα Interwater Δεν γνωριζω τι σπειρωμα εχει το ανταλλακτικο ή η συσκευη σου δηλαδη πας ψαχνοντας γιατι οχι και pentek την δουλεια του την κανει Απλα μετα ξεφευγεις δηλαδη υπαρχουν στην αγορα ανταλλακτικα φιλτρα που κανουν οσο δυο συσκευες που πηρες μαζι Αν πηρες ενα φιλτρο για να βελτιωσεις λιγο οσμη και να αφαιρεις σε καποιο βαθμο καποιες ουσιες εισαι καλα αρκει το φιλτρο να εχει και καποια ασφαλεια/πιστοποιηση Εαν ψαχνεις φιλτρα υψηλης αποδοσης μιλαμε για φιλτρα που ξεπερνουν αγορα των 200 ευρω και μπορουν να φτασουν μεχρι και 1000 με ανταλλακτικο φιλτρο 200 ευρω βεβαια ακομα και εκει πας βαση πιστοποιησης Οι καιροι δυσκολοι πρατουμε οτι μπορουμε αρκει να μην μας κοροιδευουν Απλα μια ανακριβεια που βλεπω και σε αυτο τη συσκευη λεει 1μm πορους εμ μην το πιστευεις δεν υπαρχει απλα δεν θα περνουσε μετα νερο απο τη συσκευη
sam75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα. Οπότε ένα ανταλλακτικό στα 50-80 ευρώ μου κάνει δουλειά;
orthopaedic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Κατάλαβα. Οπότε ένα ανταλλακτικό στα 50-80 ευρώ μου κάνει δουλειά; Δεν ειναι τοσο θεμα τιμης αλλος εχει το ανταλλακτικο 200 ευρω ενω υπαρχουν αλλα με 80 που κανουν καλυτερη δουλεια Δεν ειναι πανακιο η τιμη στα φιλτρα δηλαδη εαν δωσεις παραπανω δεν σημαινει παντα οτι παιρνεις και το καλυτερο Απλα οταν δινει 10-20 ευρω ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει αγοραστει με το κιλο με 1-2 δυο ευρω και στο πουλανε 20 Στα πιο ακριβα συστηματα το κερδος ειναι μικροτερο δηλαδη αυτος που θα σου πουλησει ανταλλακτικο 150 δεν ειναι τρελος γιατι θα το εχει αγορασει 40-50 αλλα βαζει φεσι και ειδικα στην Ελλαδα με υπερφορολογηση ποσο αντεχουν τα μαγαζια τι λειτουργικα εξοδα εχουν κτλ Η αισχροκερδια συμβαινει κυριως στα χαμηλου κοστους χαμηλης αποδοσης φιλτρα και γιαυτο εγω επιλεγω φιλτρο που εχει και μαμα εταιρια απο πισω οχι μαρκαμεκαψες για να γνωριζω ποσο το πουλανε αμερικη ποσο Ελλαδα ποσο με κλεβουν δηλαδη Απλα κατα κανονα 10-20 ευρω ανταλλακτικο=χαμηλης αποδοσης φιλτρο συνηθως κινα χωρις πιστοποιηση 40-80 μετριας αποδοσης με πιστοποιηση 80+ υψηλης αποδοσης με πιστοποιηση Στο περιπου μιλαμε παντα Δεν ειναι τοσο θεμα τιμης αλλος εχει το ανταλλακτικο 200 ευρω ενω υπαρχουν αλλα με 80 που κανουν καλυτερη δουλεια Δεν ειναι πανακιο η τιμη στα φιλτρα δηλαδη εαν δωσεις παραπανω δεν σημαινει παντα οτι παιρνεις και το καλυτερο Απλα οταν δινει 10-20 ευρω ειναι σχεδον σιγουρο οτι εχει αγοραστει με το κιλο με 1-2 δυο ευρω και στο πουλανε 20 Στα πιο ακριβα συστηματα το κερδος ειναι μικροτερο δηλαδη αυτος που θα σου πουλησει ανταλλακτικο 150 δεν ειναι τρελος γιατι θα το εχει αγορασει 40-50 αλλα βαζει φεσι και ειδικα στην Ελλαδα με υπερφορολογηση ποσο αντεχουν τα μαγαζια τι λειτουργικα εξοδα εχουν κτλ Η αισχροκερδια συμβαινει κυριως στα χαμηλου κοστους χαμηλης αποδοσης φιλτρα και γιαυτο εγω επιλεγω φιλτρο που εχει και μαμα εταιρια απο πισω οχι μαρκαμεκαψες για να γνωριζω ποσο το πουλανε αμερικη ποσο Ελλαδα ποσο με κλεβουν δηλαδη Απλα κατα κανονα 10-20 ευρω ανταλλακτικο=χαμηλης αποδοσης φιλτρο συνηθως κινα χωρις πιστοποιηση 40-80 μετριας αποδοσης με πιστοποιηση 80+ υψηλης αποδοσης με πιστοποιηση Στο περιπου μιλαμε παντα Μια παραθεση γιατι την πατανε πολυ με τις κανατες φιλτρα ας πουμε καταρχην κοιτας ποσα λιτρα αντεχει ενα φιλτρο 1000 3000 4000 Δηλαδη ποσο σου κοστιζει το χρονο Εαν ειναι να δινω 10-15 ευρω για ενας χαμηλης ποιοτητας φιλτρο καθε μηνα παω και σε αυτο που εχει 100 και ξερω οτι κανει δουλεια Αλλος λεει καθε εξι μηνες γιατι οχι καθε χρονο; Εαν ειναι καθε 6 μηνες η ο πωλητης με δουλευει η το φιλτρο ειναι φιλτρακι επομενως δεν μπορει να μου ζηταει μια περιουσια Συνηθως τα υψηλης αποδοσης αλλαζουν στον χρονο ή οταν συμπληρωθουν τα λιτρα δηλαδη μια τετραμελη οικογενεια με φουλ καταναλωση αλλαζει στο χρονο αλλα οχι μια καφετερια Σε κουραζω λιγο αλλα τα γραφω για να τα βλεπουν και αλλοι μπας και ξεστραβωθουν και μαθουν απο τα σφαλματα τους Εμενα προσωπικα το μεγαλυτερο μου σφαλμα σε αγορες ειναι οι μηχανικοι και τα μαστορια αρρωσταινω..πλεον δεν ξεκιναω μια δουλεια μαζι τους με καλημερα μαλλον με κακη ψυχρη και αναποδη τους
sam75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σωστος είσαι... Εγώ βάζω ανταλλακτικο κόστους 70 ευρώ, κρατάει 1 χρόνο, δεν το χρησιμοποιούμε συνέχεια οπότε το βγάζουμε σχεδόν λευκό όπως το παίρνουμε. Η γεύση του νερού είναι άψογη.... Θα σου πω σύντομα πιο πήρε και μου λες πληροφορίες αν θες.
orthopaedic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σωστος είσαι... Εγώ βάζω ανταλλακτικο κόστους 70 ευρώ, κρατάει 1 χρόνο, δεν το χρησιμοποιούμε συνέχεια οπότε το βγάζουμε σχεδόν λευκό όπως το παίρνουμε. Η γεύση του νερού είναι άψογη.... Θα σου πω σύντομα πιο πήρε και μου λες πληροφορίες αν θες. Το λευκο ή λιγο κιτρινο ειναι απλα οι λασπες που μαζευει. Λογω δικτιου δηλαδη μπορει μετα απο ενα χρονο χρησης να εχεις πολλες λασπες ή λιγες εαν εκαναν εργασιες στο δικτιο ή οχι Αυτα που δεν βλεπεις εχουν πιο πολυ σημασια δηλαδη τη μεγαλη δουλεια κανει το εσωτερικο του Ενα κολπακι εαν λειπεις για καιρο απο το σπιτι βγαλε το φιλτρο και ασε το να στεγνωσει στον παγκο ή οταν γυρισεις βγαλε το φιλτρο και ξεπλυνε το εξωτερικα με νερο βοηθαει στην μακροζωηα του φιλτρου
sam75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σε ευχαριστώ... Θα το έχω υπόψιν. Οπότε να πάρω κάποιο ανταλλακτικό στα 70; με καλύπτει;
Conan2046 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εξαρτάται πάντα από το νερό του δικτύου της περιοχής σου.Εμένα πχ στην περιοχή μου που έχει σκληρό νερό παίρνω μετρήσεις 360ppm για το νερό του δικτύου και 21ppm για το νερό μέσα στο tank (και όχι στο βρυσάκι που πέφτει μέσα και το mineral και ανεβάζει τα ppm). Ε η απόδοση της μεμβράνης βγαίνει ως εξής n=(360 ppm - 21 ppm) / 360 ppm = 0,94 ppm που σημαίνει απόδοση 94%. Αξιώθηκα να πάρω κι εγώ ένα tds meter, επιβεβαιώθηκε ότι το νερό στην περιοχή έχει πολλά άλατα (και νιτρικά αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) αφού μου βγήκε τιμή 484 και το κατεβάζει στα 16 οπότε γύρω στα 97%.
orthopaedic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αξιώθηκα να πάρω κι εγώ ένα tds meter, επιβεβαιώθηκε ότι το νερό στην περιοχή έχει πολλά άλατα (και νιτρικά αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) αφού μου βγήκε τιμή 484 και το κατεβάζει στα 16 οπότε γύρω στα 97%. Mε ενδιαφερει το θεμα εχω δει μια αγγλικη εταιρια με τετοια αλλα ξεκινανε τα καλα απο 120-140 και φτανουν 300 Ποσες ενωσεις κοστος ανταλλακτικων κοστος συσκεης; Ψαχνω ενα ολοκληρωμενο συστημα με αρκετες ενωσεις/παραμετρους Νιτρικα στην Αθηνα δεν εχω αλλα για επαρχια Μεγαλο προβλημα τα νιτρικα στην επανομη Χαλκιδικης παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα