oXXo_nikosar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, matinablr είπε ο Σίδηρος που είναι στα 4,55 και 15 αντίστοιχα είναι οκ δλδ σαν ποσό,αν 200 είναι το όριο ;Αυτό δείχνει η μέτρηση αν κατάλαβα καλα. Σωστά, τα ποσοστά συγκέντρωσης είναι πολύ χαμηλά. 4 ώρες πριν, matinablr είπε Τωρα το πρόβλημα μου ειναι να βρω φιλτρο ή ανταπτορα για αυτη τη βρύση.Αναγκαστικα θα πρέπει μαλλον μα πάω σε κάποιο μαγαζί μαζί με το φιλτρακι της βρύσης κ ευελπιστω να καταλάβουν για το τι βρύση εχω κ θα τους δείξω κ φωτό μαλλον.Εκει θα κολλήσω λίγο .Δεν ξερω αν πρέπει να πάω δε κάποιο απλό κατάστημα ή σε αντιπροσωπεία εαν υπάρχουν για τις μακρες εξωτερικού 😕 Αυτό εχει λίγο αναζήτησή οποτε.Θυμαμαι μια διαφήμιση της olympus σε βιντεακι της δείχνει κανει για τις απλές βιδωτες κ εχει κ κτ σαν ανταπτορα για άλλες βρυσες οποτε πιστεύω κ οι λοιπές μάρκες όλο κ κατι θα βγάζουν,ευελπιστω δλδ. Πρώτα και όταν διαλέξεις το φίλτρο που θα αγοράσεις.. ρωτά το κατάστημα αν συνοδεύεται με αντάπτορα, το θέμα είναι ότι στην βρύση σου.. αυτό που κρατάς (aerator) μπαίνει εσωτερικά.. οπότε και ο αντάπτορας πρέπει να χωράει να μπει στην θέση που είναι ο aerator.. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.. 4 ώρες πριν, matinablr είπε Α αρα η doulton παίρνει μόνο δικά της φίλτρα οκ. Μόνο τα δικά της (3) UltraCarb, UltraCarb SI και DCB10 - Εν κατακλείδι, για να μπορείς να βάλεις και φίλτρα άλλων εταιρειών θα πας σύμφωνα με τα στάνταρ δηλ. θήκη φίλτρου 10 ιντσών. Φυσικά και αυτή η επιλογή δεν είναι η καλύτερη γιατί υπάρχουν λίγα πιστοποιημένα φίλτρα και θήκες στις 10 ίντσες. Η κάθε εταιρεία προσπαθεί να επιβάλει τα δικά της στάνταρ με φίλτρα που ταιριάζουν σε δικές της θήκες ή κεφαλές (πλέον). Επίσης μην κολλάς στα ανοξείδωτα.. και αυτά έχουν τα θέματα τους. Είχα ακριβό ανοξείδωτο (χάλυβα) με εγγύηση εφόρου ζωής.. σε 6 μήνες έβγαζε σκουριά σε σημεία που ακουμπούσαν τα μέταλλα μεταξύ τους και μετά από 5-6 δωρεάν αλλαγές.. αποφάσισα να πάω σε πλαστικό (BPA free) και βρήκα την υγεία μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 On 10/11/2023 at 14:19, matinablr said: Καλησπέρα,επανήλθα,θα σας βάλω μια τα αποτελέσματα από την ανάλυση νερού που μου έστειλαν να τα δείτε.Είχα ζητήσει Μικροβιολογική νερού,Πλήρης Φυσικοχημική με ανιόντα κ κατιόντα και από Μέταλλα Σίδηρο για να δω τα επίπεδα σιδήρου και αν ειναι οκ.Αυτά που έστειλαν,όποιος έχει την καλή διάθεση κ γνώσεις να μου τα εξηγήσει γιατί δεν ξέρω κ πολλά θα το εκτιμούσα!!Είναι όλα οκ ;Περιοχή Αθήνα. Έχω καταλήξει νομίζω στο Doulton HCS Συσκευή Φίλτρου Νερού Άνω Πάγκου Μονή με Ανταλλακτικό Φίλτρο Doulton Ultracarb 0.5 μm.Οι περισσότεροι είδα το συστήνετε για περιοχές όπως Αθήνα. Πρώτη ερώτηση αυτό παίρνει μόνο φίλτρα της doulton ή και άλλων εταιριών ; Δεύτερον επισυνάπτω φωτό από τη βρύση μου στην κουζίνα ,με το κούμπωμα κανονικό βιδωτο απλό ειναι νομίζω ,απλως όπως θα δειτε στην τελευταία φωτό τραβιέται κ μεγαλώνει.Είναι οκ για το doulton η βρύση μου;Μου κάνει σωστά; Τρίτον επειδή θα είναι ανω πάγκου ενώνω το βρυσακι της βρύσης του φίλτρου κ εχει ενα διακόπτη κ αναλόγως επιλέγω αν τον νερο θα τρέχει απο τη βρύση αφιλτράριστο ή απο φιλτρο το βραδάκι φιλτραρισμένο .Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει να περναει ζεστο νερο γιατί καταστρέφει το φιλτρο.Επειδη η κουζίνα εχει κ ζεστο κ κρύο νερο θα πρέπει πάντα όταν το γυρίζω στο διακόπτη για το βρυσακι του φίλτρου να είναι στο κρύο.Με αγχώνει λίγο αυτο μην ειναι καμία φορά γυρισμένο στο φιλτρο ο διακόπτης αλλα η βρύση ειναι στο ζεστο όταν πάω να το ανοίξω εκ παραδρομής μην χαλάσει,αλλα απο την άλλη σκέφτομαι ότι κ στον ζεστο να ειναι η βρύση δεν βγάζει με τη μια ζεστο νερο θα πρέπει να τρέξει αρκετά το νερο ώστε να βγει ζεστο (έχουμε μπόιλερ κ εχει πάντα κ ζεστο νερο) Όποτε θεωρητικά οκ θα μαι αν το γυρίσω άμεσα στο κρύο δε θα προλάβει να περάσει κ βγει ζεστο νερο όποτε το φιλτρο θα ναι οκ. Οτιδηποτε άλλη συμβουλή έχετε να μου δώσετε θα με βοηθούσε για να προβώ στην αγορά του φίλτρου . Σας ευχαριστώ. Αν και οφτοπικ με το συγκεκριμενο θεμα αλλα μιας και εκανες τον κοπο και τα εξοδα για την αναλυση απλα μια ερωτηση μιας και η πολη δεν εχει σε ολες τις περιοχες το ιδιο νερο(μην ρωτατε πως αλλα δεν εχει) εσυ εισαι προς τα βορεια της πολης ή προς τα κατω? Περισσοτερο ρωταω γιατι θελω κ εγω οπως εχω γραψει πιο πισω να βαλω ενα φιλτρο αλλα χανομαι λιγακι μεταξυ των επιλογων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetoros.d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Θέλω να εγκαταστήσω 2 φίλτρα κάτω πάγκου, στην Αθήνα. Απ'όσα έχω διαβάσει καταλαβαίνω πως η Αθήνα είναι εύκολη από την άποψη του ότι το νερό δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο , οπότε αυτό που θέλω είναι το καλύτερο δυνατό χωρίς να μπλέξω με πολλά φίλτρα, επιλογές, αλλαγές, εγκαταστάσεις κλπ.. Βλέπω πως αν πάω σε multipure , ναι μεν είναι ακριβή αλλά είναι 1 φίλτρο που καλύπτει τα πάντα, θα έρθουν να το εγκαταστήσουν και θα με ενημερώνουν αυτοί για την ετήσια αλλαγή ώστε να μην χρειάζεται να το έχω στο μυαλό μου.. Επίσης βλέπω έχει 2 επιλογές (με βρυσάκι) https://www.multipure.gr/filtra-nerou/siskeyes-kato-apo-ton-pagko/ η μόνη διαφορά είναι οτι το ένα φίλτρο έχει το CB11As ενώ το άλλο έχει το CB6. Σωστά έχω καταλάβει? Έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ τους? Γιατί στη σελίδα των ανταλλακτικών δεν γράφει και πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Ανοιξα το φιλτρο ανω παγκου και ειδα οτι το κυκλικο λαστιχο O ring ειναι πεσμενο μεσα εκτος θεσης του Πηγα να το ξαναβαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν παρεμεινε οταν εκλεισε Επηρεαζει κατι αλλο εκτος απο πιθανη διαρροη νερου εκτος συσκευης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetoros.d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Αν και οφτοπικ με το συγκεκριμενο θεμα αλλα μιας και εκανες τον κοπο και τα εξοδα για την αναλυση απλα μια ερωτηση μιας και η πολη δεν εχει σε ολες τις περιοχες το ιδιο νερο(μην ρωτατε πως αλλα δεν εχει) εσυ εισαι προς τα βορεια της πολης ή προς τα κατω? Περισσοτερο ρωταω γιατι θελω κ εγω οπως εχω γραψει πιο πισω να βαλω ενα φιλτρο αλλα χανομαι λιγακι μεταξυ των επιλογων. Αν θυμάμαι σωστά το μέλος είναι στην περιοχή του Χολαργού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tetoros.d είπε Επίσης βλέπω έχει 2 επιλογές (με βρυσάκι) https://www.multipure.gr/filtra-nerou/siskeyes-kato-apo-ton-pagko/ η μόνη διαφορά είναι οτι το ένα φίλτρο έχει το CB11As ενώ το άλλο έχει το CB6. Σωστά έχω καταλάβει? Έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ τους? Γιατί στη σελίδα των ανταλλακτικών δεν γράφει και πολλά... To CB11As είναι από τα ελάχιστα εμπορικά φίλτρα που αφαιρούν αρσενικό από το μολυσμένο νερό κατά 99,9%, όπως αναφέρει η εταιρεία και η πιστοποίηση από τον NSF και είναι το κορυφαίο της Multipure. 2 ώρες πριν, ant_ είπε Ανοιξα το φιλτρο ανω παγκου και ειδα οτι το κυκλικο λαστιχο O ring ειναι πεσμενο μεσα εκτος θεσης του Πηγα να το ξαναβαλω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν παρεμεινε οταν εκλεισε Επηρεαζει κατι αλλο εκτος απο πιθανη διαρροη νερου εκτος συσκευης? Δεν επηρεάζετε κάτι άλλο εκτός της πιθανής διαρροής.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matinablr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε Σωστά, τα ποσοστά συγκέντρωσης είναι πολύ χαμηλά. Πρώτα και όταν διαλέξεις το φίλτρο που θα αγοράσεις.. ρωτά το κατάστημα αν συνοδεύεται με αντάπτορα, το θέμα είναι ότι στην βρύση σου.. αυτό που κρατάς (aerator) μπαίνει εσωτερικά.. οπότε και ο αντάπτορας πρέπει να χωράει να μπει στην θέση που είναι ο aerator.. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.. Μόνο τα δικά της (3) UltraCarb, UltraCarb SI και DCB10 - Εν κατακλείδι, για να μπορείς να βάλεις και φίλτρα άλλων εταιρειών θα πας σύμφωνα με τα στάνταρ δηλ. θήκη φίλτρου 10 ιντσών. Φυσικά και αυτή η επιλογή δεν είναι η καλύτερη γιατί υπάρχουν λίγα πιστοποιημένα φίλτρα και θήκες στις 10 ίντσες. Η κάθε εταιρεία προσπαθεί να επιβάλει τα δικά της στάνταρ με φίλτρα που ταιριάζουν σε δικές της θήκες ή κεφαλές (πλέον). Επίσης μην κολλάς στα ανοξείδωτα.. και αυτά έχουν τα θέματα τους. Είχα ακριβό ανοξείδωτο (χάλυβα) με εγγύηση εφόρου ζωής.. σε 6 μήνες έβγαζε σκουριά σε σημεία που ακουμπούσαν τα μέταλλα μεταξύ τους και μετά από 5-6 δωρεάν αλλαγές.. αποφάσισα να πάω σε πλαστικό (BPA free) και βρήκα την υγεία μου. Ποιας εταιρείας ήταν το δικό σου ακριβό ανοξείδωτο που λες ότι χάλασε αν επιτρέπεται ; Έστειλα email σε ένα κατάστημα επίσημου διανομέα της Doulton και μου απάντησαν «Η συγκεκριμένη βρύση δεν είναι συμβατή με τα φίλτρα άνω πάγκου της Doulton (λόγω του σπειρώματος και του ότι είναι με αποσπώμενο ρουξούνι). Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο ανοξείδωτο φίλτρο της Doulton είτε με απευθείας σύνδεση στην παροχή του κρύου νερού είτε με ξεχωριστό βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό πάνω στον πάγκο της κουζίνας» Αυτό που λεέι με απευθείας σύνδεση στην παροχή του κρύου πως γίνεται,θα γίνει δλδ αυτό που λέμε κάτω πάγκου φίλτρο;Τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο για τη βρύση μου ή κάποιος ανταπτορας αλλα δεν μου εχουν απαντήσει..Θα έχω πρόβλημα νομίζω να βάλω φιλτρο πάνω πάγκο οποτε μαλλον θα χρειαστώ υδραυλικο αν καταλαβαίνω καλα και εχω προβληματιστεί,σκέφτομαι να πάω και στη multipure να ρωτήσω που αυτοί στο εγκαθιστούν κιόλας αλλα σίγουρα δεν θελω να κανω τρύπηματα στον πάγκο της κουζίνας κλπ. Δεν ξερω που άλλου να ρωτήσω για να δω τι μπορω να κανω με την περίπτωση της βρύσης που δυστυχώς εχω και έμπλεξα. 3 ώρες πριν, tetoros.d είπε Αν θυμάμαι σωστά το μέλος είναι στην περιοχή του Χολαργού. Σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, tetoros.d said: Αν θυμάμαι σωστά το μέλος είναι στην περιοχή του Χολαργού. A οκ,ακυρο τοτε.Επειδη ειδα το εργαστηριο κλπ υπεθεσα κατι τετοιο😁 40 minutes ago, matinablr said: Σωστά! Γραψε ακυροοοοο🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matinablr είπε Ποιας εταιρείας ήταν το δικό σου ακριβό ανοξείδωτο που λες ότι χάλασε αν επιτρέπεται ; Έστειλα email σε ένα κατάστημα επίσημου διανομέα της Doulton και μου απάντησαν «Η συγκεκριμένη βρύση δεν είναι συμβατή με τα φίλτρα άνω πάγκου της Doulton (λόγω του σπειρώματος και του ότι είναι με αποσπώμενο ρουξούνι). Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο ανοξείδωτο φίλτρο της Doulton είτε με απευθείας σύνδεση στην παροχή του κρύου νερού είτε με ξεχωριστό βρυσάκι για το φιλτραρισμένο νερό πάνω στον πάγκο της κουζίνας» Αυτό που λεέι με απευθείας σύνδεση στην παροχή του κρύου πως γίνεται,θα γίνει δλδ αυτό που λέμε κάτω πάγκου φίλτρο;Τους ρώτησα αν υπάρχει κάποιο άλλο για τη βρύση μου ή κάποιος ανταπτορας αλλα δεν μου εχουν απαντήσει..Θα έχω πρόβλημα νομίζω να βάλω φιλτρο πάνω πάγκο οποτε μαλλον θα χρειαστώ υδραυλικο αν καταλαβαίνω καλα και εχω προβληματιστεί,σκέφτομαι να πάω και στη multipure να ρωτήσω που αυτοί στο εγκαθιστούν κιόλας αλλα σίγουρα δεν θελω να κανω τρύπηματα στον πάγκο της κουζίνας κλπ. Δεν ξερω που άλλου να ρωτήσω για να δω τι μπορω να κανω με την περίπτωση της βρύσης που δυστυχώς εχω και έμπλεξα. Σωστά! -Δεν νομίζω ότι το φιλτράκι στη φωτό που δείχνεις έχει διαφορετικό σπείρωμα από τα στάνταρ.. στην θέση σου θα πήγαινα σε κατάστημα υδραυλικών και ακόμα καλύτερο σε κατάστημα με φίλτρα νερού και θα έκανα επιτόπου δοκιμές.. -Φίλτρο της Multipure μου έβγαζε εσωτερικά σκουριές. -Υπάρχουν φίλτρα που μπαίνουν κατευθείαν στην κρύα παροχή... όμως κι εδώ υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξεις.. 1. Η ροή, 2. να υποστηρίζεται από το ίδιο το φίλτρο, 3. τα λίτρα που φιλτράρει.. κόστος κ.α Μια λύση για να αποφύγεις όλα τα θέματα είναι το ξεχωριστό βρυσάκι ή αγορά νέας τρίοδης βρύσης Ένα καλό παράδειγμα φίλτρου που μπαίνει απευθείας στο κρύα παροχή και ΔΕΝ χρειάζεται ξεχωριστό βρυσάκι, το οποίο έχει καλή ροή, πολλά λίτρα φιλτραρίσματος με πιστοποίηση κατά NSF/ANSI 42,53 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Everpure+pbs+400 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary_emme Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα,σας παρακαλώ βλέπω εδώ υπάρχουν πολύ ψαγμενοι για τα φίλτρα,μένω Θεσσαλονίκη κέντρο,το νερό βρύσης δεν τον πίνω με τίποτα μυρίζει και είναι στυφο.Πινω εμφιαλωμένα χρόνια και εγώ και τα παιδιά, θέλω να πάρω ένα φίλτρο το καλύτερο,να τα κρατάει όλα τα βλαβερά και να πίνεται ευχάριστα,σας παρακαλώ έχετε να μου προτείνετε κάτι???Δεν με νοιάζει το κόστος αλλά μόνο η ποιότητα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, mary_emme είπε Καλημέρα,σας παρακαλώ βλέπω εδώ υπάρχουν πολύ ψαγμενοι για τα φίλτρα,μένω Θεσσαλονίκη κέντρο,το νερό βρύσης δεν τον πίνω με τίποτα μυρίζει και είναι στυφο.Πινω εμφιαλωμένα χρόνια και εγώ και τα παιδιά, θέλω να πάρω ένα φίλτρο το καλύτερο,να τα κρατάει όλα τα βλαβερά και να πίνεται ευχάριστα,σας παρακαλώ έχετε να μου προτείνετε κάτι???Δεν με νοιάζει το κόστος αλλά μόνο η ποιότητα!!! Καλησπέρα, το πρόβλημα με το νερό της Θεσσαλονίκη είναι υψηλή αγωγιμότητα δηλαδή το αρκετά σκληρό νερό.. έχετε πολύ καλό σύστημα ενημέρωσης της ΕΥΑΘ για όλους τους Δήμους. https://www.eyath.gr/elegchos-poiotita-neroy/to-nero-stin-periochi-moy/#1549838822249-67eb99e1-1f24 Η αγορά αποσκληρυντή είναι αρκετά ακριβή, και αν για παράδειγμα η αγωγιμότητα είναι κάτω από 600μS/cm τότε μπορούμε να βάλουμε ένα διπλό φίλτρο νερού είτε άνω πάγκου είτε κάτω από τον πάνκο της κουζίνας, που το 1ο φίλτρο θα μειώνει την σκληρότητα του νερού και το 2ο φίλτρο ενεργού άνθρακα στα 0,5 micron θα αφαιρεί όλες τις βλαβερές ουσίες από το νερό όπως χλώριο, οσμή κ.α και να αφήνει τις απαραίτητες για τον οργανισμό ουσίες ανέπαφες. Καλό είναι το φίλτρο μας να έχει πιστοποίηση απόδοσης από ανεξάρτητο οργανισμό όπως NSF για να διασφαλίσουμε την ποιότητα αλλά και την απόδοση στον μέγιστο βαθμό που μπορεί να μας προσφέρει ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα. Ένα καλό παράδειγμα φίλτρου με αυτές της προδιαγραφές είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/28385732/Doulton-Hip-Duo-Syskeyi-Filtrou-Nerou-Kato-Pagou-Dipli-me-Vrysaki-me-Antallaktiko-Filtro-Doulton-Nitrate-Doulton-Ultracarb-0-5mm.html?product_id=172976056&sponsored=listing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 @oXXo_nikosar Μιας και ξέρεις αρκετά, για αυτά τα αποτελέσματα χρειάζεται παραπάνω από 1 φίλτρο 0,5 micron? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, yazidis είπε @oXXo_nikosar Μιας και ξέρεις αρκετά, για αυτά τα αποτελέσματα χρειάζεται παραπάνω από 1 φίλτρο 0,5 micron? Δεν δείχνει περιοχή το λινκ. Ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης σε ενδιαφέρει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, oXXo_nikosar είπε Δεν δείχνει περιοχή το λινκ. Ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης σε ενδιαφέρει ? Α συγνώμη! Άνω Τούμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, yazidis είπε Α συγνώμη! Άνω Τούμπα Ναι, μονό φίλτρο σου κάνει μια χαρά. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε προηγούμενες σελίδες, έχουν αναφερθεί αρκετά.. για να αποφασίσεις τι θέλεις και πόσα χρήματα να διαθέσεις Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα