oXXo_nikosar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimos39 είπε Ενδιαφέρομαι να βάλω φίλτρο νερού κάτω πάγκου σε περιοχή με αρκετά επιβαρημένο νερό, τι προτείνεται για πέντε άτομα πόσιμο νερό, πιθανόν να χρειάζεται να βάλω και στην παροχή καθώς περνάνε πολλές πέτρες μέσα στις σωληνώσεις. Δώσε περισσότερες πληροφορίες.. π.χ έχεις κάνει ανάλυση, έχεις ακούσει από άλλους, σε ποια περιοχή μένεις, τι σε ενοχλεί στο νερό κλπ Το σωστό θα ήταν να έχεις ανάλυση από την περιοχή σου και εφόσον γνωρίζεις σε τι είναι επιβαρυμένο το νερό.. προχωράς στην επιλογή φίλτρου ή συστήματος. Υπάρχουν φίλτρα ενεργού άνθρακα που για τις περιπτώσεις μη επιβαρυμένου νερού είναι εντάξει, υπάρχουν φίλτρα για την κεντρική παροχή, εφόσον βοηθούν οι συνθήκες (μονοκατοικία), υπάρχουν και ειδικά φίλτρα για άλατα, βαρέα μέταλλα κ.α Υπάρχουν άνω πάγκου & κάτω πάγκου. Κάνε ένα διάβασμα σε προηγούμενες σελίδες για να μπεις στο νόημα.. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις αυτό που ψάχνεις .. 1
varajohn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 λοιπόν έχω αυτό το φίλτρο https://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/filtra-energou-anthraka/cerametix-obe-sp-w9522651-el.html και θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή. ευχαριστώ πάρα πολύ
Geoka1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 47 λεπτά πριν, varajohn είπε λοιπόν έχω αυτό το φίλτρο https://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/filtra-energou-anthraka/cerametix-obe-sp-w9522651-el.html και θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερη τιμή. ευχαριστώ πάρα πολύ https://www.skroutz.gr/s/21723340/Doulton-Antallaktiko-Filtro-Nerou-Ano-kai-Kato-Pagou-apo-Energo-Anthraka-10-Ultracarb-Imperial-OBE-0-5-mm.html Μπορείς να βάλεις της Doulton που είναι αντίστοιχο.
dimos39 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 5:29 ΜΜ, oXXo_nikosar είπε Δώσε περισσότερες πληροφορίες.. π.χ έχεις κάνει ανάλυση, έχεις ακούσει από άλλους, σε ποια περιοχή μένεις, τι σε ενοχλεί στο νερό κλπ Το σωστό θα ήταν να έχεις ανάλυση από την περιοχή σου και εφόσον γνωρίζεις σε τι είναι επιβαρυμένο το νερό.. προχωράς στην επιλογή φίλτρου ή συστήματος. Υπάρχουν φίλτρα ενεργού άνθρακα που για τις περιπτώσεις μη επιβαρυμένου νερού είναι εντάξει, υπάρχουν φίλτρα για την κεντρική παροχή, εφόσον βοηθούν οι συνθήκες (μονοκατοικία), υπάρχουν και ειδικά φίλτρα για άλατα, βαρέα μέταλλα κ.α Υπάρχουν άνω πάγκου & κάτω πάγκου. Κάνε ένα διάβασμα σε προηγούμενες σελίδες για να μπεις στο νόημα.. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις αυτό που ψάχνεις .. Καλησπέρα. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνω ανάλυση νερού, καθώς η περιοχή μας υδροδοτείται ανά εποχές από διάφορες πήγες ανάλογα τη διαθεσιμότητα του νερού. Ακόμα και να κάνω τώρα μία ανάλυση, σε δύο μήνες θα παίρνουμε νερό από άλλη πηγή και θα είναι άλλο νερό. Ψάχνω κάτι το οποίο να καλύπτει γενικά ένα επιβαρυμένο νερό.
mr.mister Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Θα αλλαξω φιλτρα στον Primato USA2GB12 κάτω πάγκου με 2 ενεργούς άνθρακες Primato ULTRA CTO 5μm και ULTRA PB 0.5μm made in USA - Primato USA2GB12 Εχετε να μου προτεινετε κατι της εταιρειας?
ORIONALK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα! Πυλαία Θεσσαλονίκης, οικία. Ενδιαφέρομαι να επιλέξω ανάμεσα σε 2 επιτραπέζιους ψύκτες νερού: MIDEA JL 1645T-Z-10T και Polaris Επιτραπέζιος Ψύκτης Αφής (Touch Screen) της Rainbow Waters. Βασικό κριτήριο ποιο -και αν- θα βελτιώσει περισσότερο την ποιότητα του νερού. Θα παρακαλούσα για τις απόψεις σας.Ευχαριστώ.
galgio21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να τοποθετήσω φίλτρο νερού κάτω πάγκου χωρίς βρυσάκι. Η ανάλυση που έκανα είναι η παρακάτω. Επίσης έχω και την μέτρηση της τοπικής εταιρείας νερού. Τελευταίο και μια λύση για φίλτρο άνω πάγκου. Τι θα προτείνατε;
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 υπάρχει κάποιο φίλτρο συμβατό με τέτοια βρυση; είχα το geyser Euro αλλά δεν ταιριάζει. πως λέγεται αυτό το σπείρωμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Ξεβιδώνει στην άκρη;Γιατί σπείρωμα δεν φαίνεται.
The_Judas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) οχι δεν έχει βιδωμα. έχει κάτι σαν εσωτερικό φίλτρο. δεν ξέρω καν πως λέγεται για να το ψάξω. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από The_Judas
Geoka1982 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, The_Judas είπε οχι δεν έχει βιδωμα. έχει κάτι σαν εσωτερικό φίλτρο. δεν ξέρω καν πως λέγεται για να το ψάξω. Αν δεν έχει σπείρωμα αρσενικό ή θηλυκό δεν παίρνει φίλτρο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, The_Judas είπε οχι δεν έχει βιδωμα. έχει κάτι σαν εσωτερικό φίλτρο. δεν ξέρω καν πως λέγεται για να το ψάξω. Σιγουρα δεν ξεβιδώνει στην άκρη;Φαίνεται μια γραμμή κανά πόντο πάνω απο την άκρη.Σαν να είναι δύο κομμάτια.
ORIONALK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα από Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ενδιαφέρομαι να επιλέξω ανάμεσα σε 2 επιτραπέζιους ψύκτες νερού: MIDEA JL 1645T-Z-10T και Polaris Επιτραπέζιος Ψύκτης Αφής (Touch Screen) της Rainbow Waters. Βασικό κριτήριο ποιο -και αν- θα βελτιώσει περισσότερο την ποιότητα του νερού. Υπάρχει κάποια παρατήρηση;
oXXo_nikosar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 19 ώρες πριν, The_Judas είπε υπάρχει κάποιο φίλτρο συμβατό με τέτοια βρυση; είχα το geyser Euro αλλά δεν ταιριάζει. πως λέγεται αυτό το σπείρωμα; Καλησπέρα φίλε μου, παθών κι εγώ.. λοιπόν δώσε λίγη προσοχή και πίστεψε με θα πάνε όλα καλά. Αυτό λοιπόν λέγεται aerator και υπάρχει εκει για να δημιουργεί με τον αέρα και το νερό "πλούσιο" μείγμα. Εάν* δεν ξεβίδωνε το aerator τότε θα λέγαμε ότι είναι εσωτερικό και θέλει το κλειδί που ταιριάζει.. κάτι σαν αυτό https://www.ravenna.gr/el/banio-eidi-ygieinis/bataries/bataries-niptiros/grohe-kleidi-filtrou-grohe-48021000_142397/?affid=14&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIhdPkuoibggMVHopoCR12GgMSEAQYAiABEgJnNPD_BwE ΌΜΩΣ το δικό σου ξεβιδώνει.. απλά δώσε μια "αποφασιστική" στροφή δεξιόστροφα, μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και την αντιπροσωπεία για τον λόγο του αληθές.. παθών ο ίδιος με το ίδιο "πρόβλημα"¨τους έβγαλα όλους τρελούς κι όταν τελικά το ξεβίδωσα δεν μπορούσα να πιστέψω πως δεν το έβλεπα. Όταν λοιπόν το ξεβιδώσεις τότε μόνο θα δεις αν έχει βόλτες κι αν μπορείς να ταιριάξεις κάποιο φίλτρο άνω πάγκο 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα