magictoboggan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Όταν βράζω νερό στην κατσαρόλα βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού αυτές οι κηλίδες. Είναι άλατα; Έχω δοκιμάσει με νερό περασμένο από φίλτρο και με νερό κατευθείαν από τη βρύση και συμβαίνει το ίδιο. Τι ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, magictoboggan είπε Όταν βράζω νερό στην κατσαρόλα βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού αυτές οι κηλίδες. Είναι άλατα; Έχω δοκιμάσει με νερό περασμένο από φίλτρο και με νερό κατευθείαν από τη βρύση και συμβαίνει το ίδιο. Τι ακριβώς είναι; Πωω φίλε. Εσείς πρέπει να έχετε τρελά ποσοστά αλάτων στο νερό σας. Άλατα είναι. Ψάξε να βρεις για το καλύτερο σύστημα είτε αποσκλήρυνσης είτε με ρητίνες, καλύτερα κεντρικής παροχής. Θα σας χαλάσει όλες τις συσκευές, πλυντήρια, θερμοσίφωνο κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, magictoboggan είπε Όταν βράζω νερό στην κατσαρόλα βγαίνουν στην επιφάνεια του νερού αυτές οι κηλίδες. Είναι άλατα; Έχω δοκιμάσει με νερό περασμένο από φίλτρο και με νερό κατευθείαν από τη βρύση και συμβαίνει το ίδιο. Τι ακριβώς είναι; Περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 23 minutes ago, Maurikycli said: Περιοχή; Πεύκη, Αττική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λ Είστε στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, Maurikycli said: Λ Είστε στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Περίεργο. Μήπως βάζετε υπερβολική δοσολογία απορρυπαντικού-αλατιού-γυαλιστικού στο πλυντήριο πιάτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Maurikycli said: Περίεργο. Μήπως βάζετε υπερβολική δοσολογία απορρυπαντικού-αλατιού-γυαλιστικού στο πλυντήριο πιάτων; Δεν χρησιμοποιώ πλυντήριο πιάτων και τα ξεπλένω όλα πάρα πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Αυτές οι ασπριλες βγαίνουν την ώρα που βράζει ή μετά από πολλές ώρες που έχει κρυώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pap pan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικα αγορασα τη παρακατω συσκευη με το φιλτρο της doulton ultracarb si. Παρα πολυ ευχαριστημενος σε σχεση με geyser και eclipse που ειχα παλαιοτερα. Κοστος συσκευης και φιλτρου 80 ευρω με δωρεαν μεταφορικα και καλη υποστηριξη. Το συστηνω σε οσους θελουν κατι vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή δεν κάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες με δυο λόγια μπορεί να μου πει κανείς ποιο φίλτρο νερού να πάρω? Camelot ή Olympus? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Επειδή δεν κάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες με δυο λόγια μπορεί να μου πει κανείς ποιο φίλτρο νερού να πάρω? Camelot ή Olympus? Ευχαριστώ Αν διαβάσεις όλες τις σελίδες δεν θα πάρεις κανένα από τα δύο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pap pan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε Επειδή δεν κάθησα να διαβάσω όλες τις σελίδες με δυο λόγια μπορεί να μου πει κανείς ποιο φίλτρο νερού να πάρω? Camelot ή Olympus? Ευχαριστώ Δε θα επελεγα κανενα απο τα παραπανω. Δες μια σελιδαπισω τι προτεινω απο πολλες σελιδες που εχω διαβασει εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, διάβασα μερικά σχόλια, είδα ότι λέτε πως πρέπει να γνωρίζουμε την ποιότητα του νερού στην περιοχή μου, και βρήκα στο site από την εταιρεία νερού την ανάλυση, και το έκανα επισύναψη. βασικά λέει ότι είναι αποδεκτά, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα για να ξέρω αν είναι καλό ή όχι, όμως φαίνεται να είναι στα επιτρεπτά όρια όλα. Σαν νερό δεν μυρίζει πολύ, έχει μια γεύση η οποία με ένα απλό φίλτρο νερού με ενεργό άνθρακα γευστικά γίνεται οκ, όμως το φίλτρο που έχω είναι πολύ απλό, και θα ήθελα κάτι καλύτερο γιατί δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει πολλά πολλά, μόνο την γεύση φτιάχνει. Διάβασα ένα σχόλιο που έλεγε για φίλτρα Aquasana, βρήκα ένα με διπλό φίλτρο, αλλά είναι λίγο ακριβό , στα 130 ευρώ.https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-ano-pagkou-aquasana-aq-4000-me-antallaktika-filtra-technologias-claryum/ Από αυτήν την εταιρεία βρήκα και ένα με 27-30 ευρώ, που μπαίνει πάνω στην βρύση https://www.electroshop.gr/aquasan-art-0012-compact-σύστημα-φιλτραρίσματος-νερού-βρύσης-0003470?gclid=EAIaIQobChMI_v2WxuysgQMVxAHmCh3wxQSxEAQYASABEgLdN_D_BwE Ποιος μπορεί να με βοηθήσει στην επιλογή φίλτρο, όχι απαραίτητα από αυτά τα δυο, αλλά ένα φίλτρο καλό, σε λογική τιμή. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 ανάλογα με τη περιοχή όσοι έχουν πρόβλημα μάλλον πρέπει να πηγαίνουν δείγμα σε χημείο για να ξέρουν τουλάχιστον τι νερό έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα