LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αποσυρθεί πλαστικά πιάτα (προφανώς για να τρως μέσα από αυτά) από τα τζάμπο γιατί είχαν κάτι ασταθείς ουσίες στη σύνθεσή τους που μπορούν να μεταφερθούν στον οργανισμό και είναι επιβλαβείς. Άρα εξαρχής ήταν ακατάλληλα (για κάποιες χώρες εκτός ΕΕ είναι κατάλληλα) και το σαβουρομάγαζο τα έβαλε στο ράφι Και τι μπορείς να κάνεις μέχρι να το μάθεις αυτό... να αγοράζεις επώνυμα φίλτρα δεν βλέπω κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Κοιτάς να έχουν πιστοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Λ Κοιτάς να έχουν πιστοποιήσεις με βάση αυτό λοιπόν αν μπορείς να απαντήσεις σε ένα ερώτημα / απορίες που έχω πιο πάνω θα με βοηθούσε πολύ στο να επιλέξω κάτι για το βρυσάκι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν έχω ασχοληθεί με τα βρυσάκια. Ας απαντήσει κάποιος άλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε Δεν έχω ασχοληθεί με τα βρυσάκια. Ας απαντήσει κάποιος άλλος 10'' φίλτρα παίρνουν αν δεν κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Λ Όχι, δεν κάνεις λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, LuNaTiC είπε Για να καταλάβω...είναι ένα noname βρυσάκι άνω πάγκου... δλδ αν δεν είναι ανθρώπινη χρήση γιατί είναι για αυτόματο πότισμα σε κοτέτσι ? Η νομοθεσία και άρα πιστοποίηση για πόσιμο νερό προβλέπει ότι τα αναλώσιμα που συνοδεύουν τα φίλτρα νερού και όλα τα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο, θα πρέπει να είναι για "ανθρώπινη χρήση-κατανάλωση" δηλαδή FDA & BPA free κατάλληλες για επαφή με νερό Αλλοιώς όπως πολύ σωστά το έθεσες έστω και ειρωνικά είναι για πότισμα, πλύσιμο, πυρόσβεση κ.α Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε Η νομοθεσία και άρα πιστοποίηση για πόσιμο νερό προβλέπει ότι τα αναλώσιμα που συνοδεύουν τα φίλτρα νερού και όλα τα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τον άνθρωπο, θα πρέπει να είναι για "ανθρώπινη χρήση-κατανάλωση" δηλαδή FDA & BPA free κατάλληλες για επαφή με νερό Αλλοιώς όπως πολύ σωστά το έθεσες έστω και ειρωνικά είναι για πότισμα, πλύσιμο, πυρόσβεση κ.α το θέμα είναι αυτό πως το βλέπουμε σε ένα βρυσάκι που ήδη έχει κάτι μέσα και το αγοράζουμε... μπορώ να το ανοίξω? βασικα το ανοιγω και καθαριζω αυτο που μαζευει που μοιαζει με χρωμα σκουριας δε ξερω τι ακριβως μαζευει το κεραμικο...απο μεσα εχει κατι αλλο λογικα η αυτα ειναι μονοκοματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε το θέμα είναι αυτό πως το βλέπουμε σε ένα βρυσάκι που ήδη έχει κάτι μέσα και το αγοράζουμε... μπορώ να το ανοίξω? βασικα το ανοιγω και καθαριζω αυτο που μαζευει που μοιαζει με χρωμα σκουριας δε ξερω τι ακριβως μαζευει το κεραμικο...απο μεσα εχει κατι αλλο λογικα η αυτα ειναι μονοκοματα ? Επειδή χάθηκα λίγο όταν λες βρυσάκι τι εννοείς; Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Geoka1982 είπε Επειδή χάθηκα λίγο όταν λες βρυσάκι τι εννοείς; Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; άνω πάγκου , να αλλάξω κάποια στιγμή το φίλτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε άνω πάγκου , να αλλάξω κάποια στιγμή το φίλτρο Αν από την αρχή ανέβαζες μια φωτό με αυτό που έχεις.. θα μπορούσαμε όλοι καταλάβουμε και τα σχόλια αλλά και τι θέλεις να κάνεις. Δεν είμαστε "ειδικοί" απλά μια παρέα που ασχολείται αρκετό καιρό. Υπάρχει.. - Η θήκη σε κάποια διάσταση με την πιο συνηθισμένη στις 10 ίντσες - Το φίλτρο πάλι σε διάφορες διαστάσεις με την συνηθέστερη στις 10 ίντσες, που μπαίνει στη θήκη που είπαμε. και μπορεί να υπάρχει αν χρειάζεται το Βρυσάκι με τα παρελκόμενα σωληνάκια, ρεκόρ, κλέφτης νερού κ.α. Όλα αυτά είναι ξεχωριστά κομμάτια ενός συνόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω ένα σαν αυτό λοιπόν ... Είναι και μένα noname και οταν το ανοιγω βλεπω ενα κεραμικο που το καθαριζω ανα διαστηματα... εχει κατι αλλο μεσα? προφανως θα εχει αυτο βγαινει? αλλάζει? η αλλάζει σαν συνολο μαζι με το κεραμικο... και τι μπορω να του βαλω καποια στιγμη αυτα ειναι τα ερωτηματα Thanx https://angelwater.gr/shop/activated-carbon-filters/water-filter-upper-bench-with-fountain-sst-1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Έχω ένα σαν αυτό λοιπόν ... Είναι και μένα noname και οταν το ανοιγω βλεπω ενα κεραμικο που το καθαριζω ανα διαστηματα... εχει κατι αλλο μεσα? προφανως θα εχει αυτο βγαινει? αλλάζει? η αλλάζει σαν συνολο μαζι με το κεραμικο... και τι μπορω να του βαλω καποια στιγμη αυτα ειναι τα ερωτηματα Thanx https://angelwater.gr/shop/activated-carbon-filters/water-filter-upper-bench-with-fountain-sst-1/ Άνω πάγκου στις 10".. φίλτρο ενεργού άνθρακα.. https://www.skroutz.gr/c/2451/Antallaktika-Filtra-Neroy/f/1053631/10.html?o=φιλτρα+νερου Θα πετάξεις αυτό που είναι εντός της θήκης που έχεις και θα βάλεις το νέο ανταλλακτικό φίλτρο που θα αγοράσεις. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Πέρα απο αυτά τα κλασσικά μπορώ να βάλω κάτι που να έχει κάτι παραπάνω σαν φιλτράρισμα? Απο αυτά που έχει το σκρουτζ προτείνεται 2-3 δοκιμασμένες καλές λύσεις/επιλογες να εχω κατα νου Και κατι αλλο..αυτα κουμπωνουν μεσα απο το κεραμικο η ειναι standalone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Πέρα απο αυτά τα κλασσικά μπορώ να βάλω κάτι που να έχει κάτι παραπάνω σαν φιλτράρισμα? Απο αυτά που έχει το σκρουτζ προτείνεται 2-3 δοκιμασμένες καλές λύσεις/επιλογες να εχω κατα νου Και κατι αλλο..αυτα κουμπωνουν μεσα απο το κεραμικο η ειναι standalone Σαν εταιρείες με "καλά" φίλτρα (για την περίπτωση σου) είναι Pentair, Doulton, Pure ψάξε και όταν σταθείς σε 2-3 που θα αποφασίσεις ξανά μιλάμε. Είναι standalone και αυτό που είναι εντός της θήκης σου.. είτε κεραμικό είτε ενεργού άνθρακα το πετάς ολόκληρο... όταν θα σου έρθει το νεο θα καταλάβεις Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από oXXo_nikosar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα