Προς το περιεχόμενο

Φίλτρα νερού

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

49 λεπτά πριν, manosvitacar είπε

καλημέρα για να μην ψάχνω όλες τις σελίδες ποιο πίσω θέλω να βάλω φίλτρο νερού κάτω πάγκου για να καταργήσω το εμφιαλωμένο νερό αξίζει να ασχοληθώ με την camelot ?   και αν όχι τι θα μου προτείνατε ?

Αν το νερό σου δεν έχει πρόβλημα, τότε ένα οποιοδήποτε φίλτρο ενεργού άνθρακα.. αν όμως έχει (γι' αυτό πίνεις εμφιαλωμένο) τότε αναγκαστικά πρέπει να ζητήσεις μια ανάλυση από τον δήμο της περιοχής  και να προχωρήσεις από εκεί και πέρα.. αν πάλι όλα αυτά σου φαίνονται βουνό τότε όπως ανέφερε και ο φίλος @Maurikycli θα καταλήξεις σε λάθος λύση. Δεν είμαστε διαφημιστές εταιρειών να προτείνουμε τα πάντα για όλους 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα με βλέπω να καταλήγω εδώ  https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-his-inox-filtro-kato-pagkou-carbonblock-apeftheias/ με κόστος του αντα/κου στα 36,40 ευρώ αξίζει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, manosvitacar said:

Καλημέρα με βλέπω να καταλήγω εδώ  https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-his-inox-filtro-kato-pagkou-carbonblock-apeftheias/ με κόστος του αντα/κου στα 36,40 ευρώ αξίζει ?

Ερώτηση : Όταν καταλήξεις στο τι φίλτρο θα πάρεις , είσαι διατεθημένος να κάνεις εξετάσεις του νερού πριν και μετά στο χημείο ή θα μας πεις όπως το 99% όσων γράφουν εδώ μέσα οτι είσαι ευχαριστημένος με την αγορά που έκανες χωρίς να έχεις πάρει πρέφα εαν αυτό που πήρες κάνει ή δεν κάνει τη δουλειά που διαφημίζει οτι κάνει;

Το παραπάνω το γράφω επειδή είδα οτι σχεδόν είχες(έχεις;) πειστεί να πάς σε camelot φίλτρο που σημαίνει οτι τα τεράστια ποσά που δίνουν αυτοί οι μάγκες για να παίρνουν πανάκριβο τηλεοπτικό χρόνο ακόμα και σε μεγάλα κανάλια όντως ποιάνει τόπο (στους αφελείς).Και μάντεψε από ποιον πληρώνονται τον τηλεοπτικό χρόνο που αγοράζουν.....

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 2

Εχετε γνώμη για αυτό το Inox Χρωμέ άνω πάγκου;

https://angelwater.gr/shop/activated-carbon-filters/water-filter-upper-bench-with-fountain-sst-1/

Θα αντικαταστήσω ενα παλιό πλαστικό (6 ετίας) άνω πάγκου, γιατι έχουν σκουριάσει οι βίδες απο κάτω.

Μόλις τώρα, tarantules είπε

Ερώτηση : Όταν καταλήξεις στο τι φίλτρο θα πάρεις , είσαι διατεθημένος να κάνεις εξετάσεις του νερού πριν και μετά στο χημείο ή θα μας πεις όπως το 99% όσων γράφουν εδώ μέσα οτι είσαι ευχαριστημένος με την αγορά που έκανες χωρίς να έχεις πάρει πρέφα εαν αυτό που πήρες κάνει ή δεν κάνει τη δουλειά που διαφημίζει οτι κάνει;

Το παραπάνω το γράφω επειδή είδα οτι σχεδόν είχες(έχεις;) πειστεί να πάς σε camelot φίλτρο που σημαίνει οτι τα τεράστια ποσά που δίνουν αυτοί οι μάγκες για να παίρνουν πανάκριβο τηλεοπτικό χρόνο ακόμα και σε μεγάλα κανάλια όντως ποιάνει τόπο (στους αφελείς).Και μάντεψε από ποιον πληρώνουν τον τηλεοπτικό χρόνο που αγοράζουν.....

λοιπόν με βάζεις σε σκέψεις ακριβώς διπλά μου υπάρχει χημείο που κάνει αναλύσεις θα πάω να ρωτήσω το κόστος ανάλυσης και αν είναι οικονομικό θα πάω νερό έτσι όπως είναι τώρα και θα ενημερώσω . 

Φυσικά και ξέρω από που πληρώνονται όλοι αυτοί 

40 ευρώ είναι το κόστος ανάλυσης αύριο το πρωί τους πάω νερό και σε 4 ήμερες θα έχω αποτελέσματα . 

1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Εχετε γνώμη για αυτό το Inox Χρωμέ άνω πάγκου;

https://angelwater.gr/shop/activated-carbon-filters/water-filter-upper-bench-with-fountain-sst-1/

Θα αντικαταστήσω ενα παλιό πλαστικό (6 ετίας) άνω πάγκου, γιατι έχουν σκουριάσει οι βίδες απο κάτω.

Καλημέρα, η θήκη είναι no name και δεν βλέπω να υπάρχει περιγραφή αν κάνει για "ανθρώπινη χρήση" 

Στις 2/9/2023 στις 10:47 ΜΜ, oXXo_nikosar είπε

.. από τα κορυφαία της Doulton δεν χρειάζεται συστάσεις από εμάς

Εχω πάρει ένα ΣΑΝ αυτό... δεν θυμάμαι ακριβώς την μάρκα αλλά δεν έχει σημασία...
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής...

Το εχω ανοιξει και μέσα έχει ενα ασπρο (μπρονζε εχει γινει τωρα και το καθαριζω ανα μηνα περιπου) μαρκυνάρι που απο οτι έχω καταλάβει είναι ΚΕΡΑΜΙΚΟ.... απο μέσα λογικά έχει κάτι άλλο σωστά?

Αυτό αλλάζει ολόκληρο ώς έχει ή με κάποιο τρόπο βγάζω αυτό που έχει μέσα απο το κεραμικό?
Αυτά μήπως αλλάζουν μονοκόματα? δλδ μαζι με το κεραμικό?

Θα ήθελα να γνωρίζω ποια ακριβώς φίλτρα παίρνουν αυτές οι συσκευές για να μπορώ να τα ψάχνω και μόνος αν χρειαστεί ... εννοείται δώστε μου και δοκιμασμένες λύσεις ανταλακτικών για αυτό το τύπο να τα τσεκάρω στο ίντερνετ!

Ευχαριστώ !

Στις 5/9/2023 στις 12:36 ΜΜ, oXXo_nikosar είπε

Καλημέρα, η θήκη είναι no name και δεν βλέπω να υπάρχει περιγραφή αν κάνει για "ανθρώπινη χρήση" 

Για να καταλάβω...είναι ένα noname βρυσάκι άνω πάγκου... δλδ αν δεν είναι ανθρώπινη χρήση γιατί είναι για αυτόματο πότισμα σε κοτέτσι ?

13 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Για να καταλάβω...είναι ένα noname βρυσάκι άνω πάγκου... δλδ αν δεν είναι ανθρώπινη χρήση γιατί είναι για αυτόματο πότισμα σε κοτέτσι ?

Μήπως σε ενημερώνουν όταν σου πουλάνε τέντες παραλίας ότι είναι παράνομες;

1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Μήπως σε ενημερώνουν όταν σου πουλάνε τέντες παραλίας ότι είναι παράνομες;

Αυτό τι σχέση έχει... ? Εννοείται οτι οταν σου πουλάνε κάτι τέτοιο προορίζεται για κατανάλωση και χρήση... Τώρα εαν εσένα δε σου κάνει ποιοτικά ή μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο εννοείται.. Μαζί σου. Όμως το να μην είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εξαρχής ...τι φάση ?

11 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Αυτό τι σχέση έχει... ? Εννοείται οτι οταν σου πουλάνε κάτι τέτοιο προορίζεται για κατανάλωση και χρήση... Τώρα εαν εσένα δε σου κάνει ποιοτικά ή μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο εννοείται.. Μαζί σου. Όμως το να μην είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εξαρχής ...τι φάση ?

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αποσυρθεί πλαστικά πιάτα (προφανώς για να τρως μέσα από αυτά) από τα τζάμπο γιατί είχαν κάτι ασταθείς ουσίες στη σύνθεσή τους που μπορούν να μεταφερθούν στον οργανισμό και είναι επιβλαβείς. 

Άρα εξαρχής ήταν ακατάλληλα (για κάποιες χώρες εκτός ΕΕ είναι κατάλληλα) και το σαβουρομάγαζο τα έβαλε στο ράφι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...