drdedus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2023 στις 12:05 ΜΜ, oXXo_nikosar είπε Καλημέρα, προτίμησε κάποιο επώνυμο φίλτρο ενεργού άνθρακα και αν αντέχει η τσέπη σου με πιστοποίηση από ανεξάρτητο οργανισμό όπως NSF. Η εταιρεία που σου πρότεινε το συγκεκριμένο 4πλό για Αθήνα.. δεν είναι ούτε επώνυμο (γνωστό) και στοιχίζει πολλά για φίλτρα χωρίς πιστοποίηση.. Θα προτιμούσα το μεγαλύτερο "αδελφάκι" της εταιρείας https://www.skroutz.gr/s/21755773/Toray-SW5-EG-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Άνω-Πάγκου-Μονή-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο.html και αυτό το μεταφέρεις με τον ίδιο τρόπο. Για τα άλατα μπορείς να χρησιμοποιηθούν κρύσταλλοι χαλαζία πριν της συσκευές που χρησιμοποιούν νερό όπως πλυντήρια, θερμοσίφωνο κλπ https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=φίλτρο+χαλαζια για ποιο λόγο να παω στο ακριβότερο? επίσης να ρωτήσω για άλλο χώρο, για κάτι μόνιμο, για τα πλαστικά σωματίδια που ρωτάει ο φίλος αλλα και για αλλατα και οτιδήποτε στερεό (συν οτι άλλο απαιτείται σε φιλτράρισμα) η αντίστροφη οσμωση ειναι το πλήρες πακετο για το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα? Σε ενα κατάστημα ανέφερα οτι μετραω 225ppm σε έναν απο τους χώρους που θέλω να εγκαταστήσω φιλτρα. Μου έδειξαν εναν αποσκληρυντη, ενα μαυρο κουτι (σε ογκο σαν 1.5 κούτα Νουνού) λέγοντας οτι θα βάζω μόνο αλάτι που ειναι φτηνό ..750 ευρώ. Μετα στα 350 αντίστροφη οσμωση που κάνει και αυτή την δουλειά αλλα μπορεί να μην μου αρεσει το νερό καθβς η μέθοδος αυτη αφαιρεί κάποια στοιχεία που αλλάζουν την γεύση. Ειναι τόσο έντονο? Παρόλα αυτα έχετε να προτείνετε δύο τρία αξιόλογα πακέτα αντίστροφης όσμωσης με τις πιστοποιήσεις που λέμε να προχωρήσουμε σε αγορα. 6 λεπτά πριν, drdedus είπε φοβάμαι βέβαια να βάλω κατι ιδιαίτερα ακριβό γιατί βλέπω να το κλέβουν.. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 44 λεπτά πριν, drdedus είπε για ποιο λόγο να παω στο ακριβότερο? επίσης να ρωτήσω για άλλο χώρο, για κάτι μόνιμο, για τα πλαστικά σωματίδια που ρωτάει ο φίλος αλλα και για αλλατα και οτιδήποτε στερεό (συν οτι άλλο απαιτείται σε φιλτράρισμα) η αντίστροφη οσμωση ειναι το πλήρες πακετο για το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα? Σε ενα κατάστημα ανέφερα οτι μετραω 225ppm σε έναν απο τους χώρους που θέλω να εγκαταστήσω φιλτρα. Μου έδειξαν εναν αποσκληρυντη, ενα μαυρο κουτι (σε ογκο σαν 1.5 κούτα Νουνού) λέγοντας οτι θα βάζω μόνο αλάτι που ειναι φτηνό ..750 ευρώ. Μετα στα 350 αντίστροφη οσμωση που κάνει και αυτή την δουλειά αλλα μπορεί να μην μου αρεσει το νερό καθβς η μέθοδος αυτη αφαιρεί κάποια στοιχεία που αλλάζουν την γεύση. Ειναι τόσο έντονο? Παρόλα αυτα έχετε να προτείνετε δύο τρία αξιόλογα πακέτα αντίστροφης όσμωσης με τις πιστοποιήσεις που λέμε να προχωρήσουμε σε αγορα. φοβάμαι βέβαια να βάλω κατι ιδιαίτερα ακριβό γιατί βλέπω να το κλέβουν.. Φίλε μου επειδή δεν έχεις κατασταλάξει τι χρειάζεσαι.. από φίλτρο βρύσης.. πήγες σε Όσμωση.. η γνώμη μου είναι να κάνεις μια ανάλυση νερού σε ιδιωτικό εργαστήριο και από εκεί και πέρα να προχωρήσεις σε αγορά με βάση το τι χρειάζεσαι κι όχι τα σχόλια εδώ. Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα, την γνώμη μας λέμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) για να κατασταλαξεις πρέπει να γνωρίζεις γι'αυτό ρωτάω. πχ θα βοηθούσε να μου πεις αυτο που ρωτάω αντι/μαζί με το σχόλιο που έκανες. Γιατί να παω στο πολύ ακριβότερο της ίδιας εταιρείας που λες? Για να αισθανθεί κάποιος οτι μπορεί να βοηθήσει χωρίς να χανουμε χρονο να πω οτι ειναι πανω απο ενας οι χώροι που ενδιαφερόμαστε. πχ ο ένας χώρος εχει τα πάντα.. νιτρικα, άλατα, ιζήματα κολοβακτυριδια γύψο κλπ Δεν βοηθάει η ανάλυση καθολου γιατι καθε 150μετρα το νερο ειναι Τελείως διαφορετικό και το τι θα ρίξουν στο δίκτυο αλλάζει με την περίοδο του έτους. Οπότε ναι ρωτάω για ενα φορητό που θελω να το εχω μαζί μου αλλα και για όσμωσης αν υπάρχει κατι πιστοποιημένο σε τιμή που αντέχει η τσέπη αλλα θα πρέπει να το ζυγισω γιατι κλέβουν τα πάντα. Επίσης ρωταω και για αποσκληρυντη κλπ. Ενα απλο φίλτρο για αλατα μπορεί να κανει την δουλειά του αποσκληρυντη και για το πλυντήριο και για την μηχανή του καφέ αλλα και για να το πιούμε? Μπορεί ο αποσκληρυντης να μπει στην κεντρική παροχη για όλα? Ρίχνει την πίεση? Πόσο στοιχίζει περίπου και ποιο το ετήσιο κόστος περίπου? Ποια πακετα συμφέρουν περισσότερο στο ετήσιο κόστος (σε ένα σπίτι που μενουν 2 ατομα) και εχει ολα τα κακα . Πχ Ενα μηχάνημα οσμωση και ενα απλο φιλτρο στα πλυντήρια η αποσκληρυντης και κατι αλλο? Ποιο σε ενα αντίστοιχο σπιτι με νερο Αθήνας Αμπελοκήπων που φαντάζομαι δεν εχει τοσα άλατα κλπ οποτε δεν ξερω αν αξίζει να ασχοληθείς με φίλτρα για πλυντήριο κλπ αλλά θέλεις αυτο που πίνεις να ειναι άριστο? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagispar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σας! Έχω συσκευή άνω πάγκου και ψάχνω να αντικαταστήσω το φίλτρο. Ήμουν ανάμεσα στις παρακάτω δυο επιλογές και πιο κοντά στην δεύτερη λόγο ότι από τα χαρακτηριστικά και την περιγραφή φαίνεται VFM. https://filtrato.gr/product/antallaktiko-filtro-simpagous-energou-anthraka-pentair-pentek-cfb-pb-10-05mm/ https://filtrato.gr/product/antallaktiko-filtro-simpagous-energou-anthraka-pentair-pentek-cbr2-10-0-5mm-10%e2%80%b3/ Κάνοντας μια πιο λεπτομερείς αναζήτηση είδα στα τεχνικά φύλλα του κάθε προϊόντος, από την επίσημη σελίδα, ότι δεν αναφέρονται πληροφορίες για την μείωση των βαρεων μετάλλων και των κυστών και απλά αναφέρεται ως μείωση άλλων στοιχείων. Για όποιων θέλει να τα διαβάσει παρακάτω είναι οι σύνδεσμοι: https://www.pentair.com/content/dam/extranet/web/nam/pentek/spec-sheets/310116-pentek-cfb-pb10-spec-sheet.pdf#page=01) https://www.pentair.com/content/dam/extranet/web/nam/pentek/spec-sheets/310080-pentek-cbr2-series-spec-sheet.pdf Επίσης και για τις δυο επιλογές αναφέρεται ότι είναι πιστοποιημένα από το φορέα NSF και σε αστερίσκο παραδίπλα αναγράφει οτι δεν είναι. Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει κάποια αλλαγή από την εταιρία στην παραγωγή των προϊόντων της. Έχετε κάποια γνώμη επι του θέματος. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη για φίλτρο με τα χαρακτηριστικά των παραπάνω επίλογων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, Panagispar είπε Καλησπερα σας! Έχω συσκευή άνω πάγκου και ψάχνω να αντικαταστήσω το φίλτρο. Ήμουν ανάμεσα στις παρακάτω δυο επιλογές και πιο κοντά στην δεύτερη λόγο ότι από τα χαρακτηριστικά και την περιγραφή φαίνεται VFM. https://filtrato.gr/product/antallaktiko-filtro-simpagous-energou-anthraka-pentair-pentek-cfb-pb-10-05mm/ https://filtrato.gr/product/antallaktiko-filtro-simpagous-energou-anthraka-pentair-pentek-cbr2-10-0-5mm-10%e2%80%b3/ Κάνοντας μια πιο λεπτομερείς αναζήτηση είδα στα τεχνικά φύλλα του κάθε προϊόντος, από την επίσημη σελίδα, ότι δεν αναφέρονται πληροφορίες για την μείωση των βαρεων μετάλλων και των κυστών και απλά αναφέρεται ως μείωση άλλων στοιχείων. Για όποιων θέλει να τα διαβάσει παρακάτω είναι οι σύνδεσμοι: https://www.pentair.com/content/dam/extranet/web/nam/pentek/spec-sheets/310116-pentek-cfb-pb10-spec-sheet.pdf#page=01) https://www.pentair.com/content/dam/extranet/web/nam/pentek/spec-sheets/310080-pentek-cbr2-series-spec-sheet.pdf Επίσης και για τις δυο επιλογές αναφέρεται ότι είναι πιστοποιημένα από το φορέα NSF και σε αστερίσκο παραδίπλα αναγράφει οτι δεν είναι. Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει κάποια αλλαγή από την εταιρία στην παραγωγή των προϊόντων της. Έχετε κάποια γνώμη επι του θέματος. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη για φίλτρο με τα χαρακτηριστικά των παραπάνω επίλογων!! Όπως αναφέρει στα διαφημιστικά φυλλάδια είναι πιστοποιημένο από τον NSF μόνο για τα υλικά κατασκευής χωρίς να αναφέρει επ ακριβώς. "Tested and Certified by NSF International to NSF/ANSI Standard 42 for material requirements only". Άλλες μετρήσεις και επιδόσεις του φίλτρου δεν είναι πιστοποιημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagispar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση και την διευκρίνηση! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε τεχνικό φύλλο (μάλλον παλιότερο) έχει πίνακα με τιμές για τα συγκεκριμένα στοιχεία: ενώ σε αυτό που έχουν ανεβασμένο σήμερα στη σελίδα τους απουσιάζουν: Όπως αντίστοιχα και στην εισαγωγή δεν αναφέρεται ενώ αναφερόταν. Έχετε κάποια πρόταση σε φίλτρο με χαρακτηριστικά όμοια με των προαναφερθέντων; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από Panagispar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Panagispar είπε Ευχαριστώ για την απάντηση και την διευκρίνηση! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε τεχνικό φύλλο (μάλλον παλιότερο) έχει πίνακα με τιμές για τα συγκεκριμένα στοιχεία: ενώ σε αυτό που έχουν ανεβασμένο σήμερα στη σελίδα τους απουσιάζουν: Όπως αντίστοιχα και στην εισαγωγή δεν αναφέρεται ενώ αναφερόταν. Έχετε κάποια πρόταση σε φίλτρο με χαρακτηριστικά όμοια με των προαναφερθέντων; Μπορείς και μόνος σου να τσεκάρεις αν αυτά που αναφέρονται είναι αληθή αν δεν αναφέρονται τα φίλτρα εδώ .. ..σημαίνει ότι δεν έχουν πιστοποίηση. Επίσης στην διάσταση των 10" (ιντσών) ανταλλακτικό με πιστοποίηση από τον NSF για αυτά που ζητάς, είναι πολύ δύσκολο να βρεις, θα πρέπει να ανέβεις κατηγορία Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπερα μενω στη Χαλκιδα και θα ηθελα να παρω ενα φιλτρο για οικιακη χρηση. Λενε οτι ειναι ποσιμο και τοσα χρονια το πινουμε απευθειας απο τη βρυση αλλα δεν το θεωρω και πολυ σωστο. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο φιλτρο ετσι value for money για να παρω ? Στο λινκ μπορειτε να δειτε και την αναλυση νερου https://deyax.dimoschalkideon.gr/έκθεση-δοκιμών-απρίλιος-2023-δ-κ-χαλκίδας/ (αν μπορει να βοηθησει γιατι δεν ξερω να την διαβαζω) Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioakim100 είπε Καλησπερα μενω στη Χαλκιδα και θα ηθελα να παρω ενα φιλτρο για οικιακη χρηση. Λενε οτι ειναι ποσιμο και τοσα χρονια το πινουμε απευθειας απο τη βρυση αλλα δεν το θεωρω και πολυ σωστο. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο φιλτρο ετσι value for money για να παρω ? Στο λινκ μπορειτε να δειτε και την αναλυση νερου https://deyax.dimoschalkideon.gr/έκθεση-δοκιμών-απρίλιος-2023-δ-κ-χαλκίδας/ (αν μπορει να βοηθησει γιατι δεν ξερω να την διαβαζω) Ευχαριστω πολυ Καλημέρα, η ανάλυση πέραν της σκληρότητας (που ούτως ή άλλως δεν κάνει κακό), "δείχνει" καλή. Οπότε ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι αρκετό. Value for money προτείνω αυτό της Pentair για χρήση ενός χρόνου και πιστοποίηση υλικών από τον NSF/ANSI 42, με κανονική ροή βρύσης στα 3,8lt/min. Επίσης μπορείς κάθε χρόνο να αλλάζεις φίλτρο και να δοκιμάζεις του ίδιου κατασκευαστή και άλλου στην ίδια θήκη 10". Σαν δεύτερη επιλογή με πιστοποίηση NSF/ANSI 42 και 53 αυτό το οποίο μπαίνει κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και συνδέετε απευθείας επάνω στην παροχή του κρύου νερού... αν πιάνουν τα χέρια θα μπει εύκολα και η αλλαγή ανταλλακτικού γίνεται και από παιδί και αυτό έχει διάρκεια ενός χρόνου. Επίσης αν ενοχλεί το χλώριο... μπορείς σε κάθε συσκευή ξεχωριστά (πλυντήριο, ηλιακός κ.α) να βάλεις πριν την συσκευή κρυσταλλικό χαλαζία φιλτρο+αλάτων+για+πλυντήριο%2C+μποιλερ Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Τελεια το πρωτο με ενδιαφερει αρκετα απλα ειδα οτι βγαινει με 2 φιλτρα το PENTAIR CFB-PB-10 0,5μm και το PENTAIR CBR2-10 0,5μm και εχουν 20 ευρω διαφορα. Αξιζει το ποιο ακριβω φιλτρο ? ή και με το αλλο θα κανω τη δουλεια μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ioakim100 είπε Τελεια το πρωτο με ενδιαφερει αρκετα απλα ειδα οτι βγαινει με 2 φιλτρα το PENTAIR CFB-PB-10 0,5μm και το PENTAIR CBR2-10 0,5μm και εχουν 20 ευρω διαφορα. Αξιζει το ποιο ακριβω φιλτρο ? ή και με το αλλο θα κανω τη δουλεια μου ? Και στα δύο αυτά φίλτρα αναφέρθηκε ο @Panagispar λίγο πιo πάνω, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις. Το ακριβότερο έχει πιo σύνθετο σύστημα φιλτραρίσματος και καλύτερη απόδοση σε περισσότερους βλαβερούς μικροοργανισμούς. Δοκίμασε για 1η φορά το ακριβότερο και στην αλλαγή του ανταλλακτικού στον χρόνο το φθηνότερο για να δεις από μόνο σου τυχόν διαφορές.. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πηρα και ρωτησα στη filtrato το μαγαζι που τα προμηθευει και μου ειπε οτι και τα δυο εχουν τι ιδιες προδιαγραφες και οτι κανουν και τα δυο την ιδια δουλεια απλα το ποιο ακριβo εχει μια καινουργια τεχνολογια που κατα τη γνωμη του δεν κανει καμια μεγαλη διαφορα οποτε μου προτεινε να παρω το ποιο οικονομικο Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από ioakim100 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamprosts Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του topic και έχω καταλήξει στο εξής. Μένω στο Περιστέρι σε νέα οικοδομή οπότε είμαι με νερό της ΕΥΔΑΠ που είναι σε γενικές γραμμές καλό. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να καθαρίσω το χλώριο. Επειδή δεν μπορώ να τρυπήσω πάγκο και δεν θέλω να μπλέξω με τρίοδη βρύση (λόγω κόστους) έχω σκεφτεί να βάλω ένα μονό φίλτρο κάτω πάγκου 0.5μ από το οποίο θα περνάει όλο το κρύο νερό της βρύσης και θα το αλλάζω στο μισό χρόνο. Έχω δει εδώ μέσα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτό θα ρίξει την πίεση της βρύσης? Έχει κανείς κάνει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, lamprosts είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες του topic και έχω καταλήξει στο εξής. Μένω στο Περιστέρι σε νέα οικοδομή οπότε είμαι με νερό της ΕΥΔΑΠ που είναι σε γενικές γραμμές καλό. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να καθαρίσω το χλώριο. Επειδή δεν μπορώ να τρυπήσω πάγκο και δεν θέλω να μπλέξω με τρίοδη βρύση (λόγω κόστους) έχω σκεφτεί να βάλω ένα μονό φίλτρο κάτω πάγκου 0.5μ από το οποίο θα περνάει όλο το κρύο νερό της βρύσης και θα το αλλάζω στο μισό χρόνο. Έχω δει εδώ μέσα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Αυτό θα ρίξει την πίεση της βρύσης? Έχει κανείς κάνει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλησπέρα, δεν θα έχεις προβλήμα η πτώση πίεσης είναι αμελητέα. Απλά διάλεξε το κατάλληλο φίλτρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kayato Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Στις 27/8/2023 στις 9:18 ΜΜ, Geoka1982 είπε Καλησπέρα, δεν θα έχεις προβλήμα η πτώση πίεσης είναι αμελητέα. Απλά διάλεξε το κατάλληλο φίλτρο. Καλησπέρα παιδιά ,θέλω να αγοράσω ένα φίλτρο νερού είμαστε 4 Μελής οικογένεια μένω στην Αθήνα.Μεχρι στιγμής από γνωστούς μου προτείνουν το olympus.Εσεις τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα