simoula Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στο χωριο μου λενε "η φθηνια τρωει τον παρα", Δυστηχως παρα πολλοι συμπολιτες μας εχουν παρει με ενοικιο το φιλτρο που ειναι απο "χειρουργικο ατσαλι" ακουσον -ακουσον και φυσικα το νερο που πινουν ξαφνικα αποκτησε γευση. Λυπαμαι που οι αρμοδιοι υπευθυνοι-ανευθυνοι αφηνουν τον κοσμο να ξοδευει τα πολυτιμα ευρο τους σε αηδιες. Πρεπει να καταλαβουμε οτι το φθηνο ειναι ακριβο γιατι θα το πληρωσουμε πολλες φορες. Επισης να αναφερω οτι οταν ζηταμε αναλυση του νερου μας στη περιοχη η αρμοδια Δευα πολλες φορες μας γραφει στα παλια της υποδηματα οπως εκανε με εμενα που θελω να βαλω καποιο φιλτρο και οταν τους ζητησα την αναλυση μου ειπαν απλα οτι το νερο ειναι καλο και τωρα εγω ξαχνομαι να δω τι θα κανω. 1
orthopaedic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Η λιστα ειναι σχετικη παντως γιατι βγαινουν νεες εταιρειες στο προσκηνιο και με το συμπαθιο δεν μπορω να τις παρακολουθησω ολες.Ειναι σιγουρα ακομα ποιο πολλες απο αυτη τη λιστα ισως οταν βρω χρονο να κανω πιο λεπτομερη αναλυση Παντως επειδη στην Ελλαδα εχουμε σχετισει τα φιλτρα με τηλεμαρκετιγκ κακα προιοντα θα επρεπε να δουμε σχετικες εκθεσεις του εξωτερικου των οποιων η δυναμικοτητα ειναι τεραστια οσον αφορα το νερο και ποιο νεοι τροποι υπαρχουν να εχουμε καθαροτερο νερο στο σπιτι μας για εμας και τις οικογενειες μας. Τα minimum που αναφερουμε ποιο πανω ως το πως καποιος μπορει να διαλεξει ενα φιλτρο δεν αλλαζουν Στο χωριο μου λενε "η φθηνια τρωει τον παρα", Δυστηχως παρα πολλοι συμπολιτες μας εχουν παρει με ενοικιο το φιλτρο που ειναι απο "χειρουργικο ατσαλι" ακουσον -ακουσον και φυσικα το νερο που πινουν ξαφνικα αποκτησε γευση. Λυπαμαι που οι αρμοδιοι υπευθυνοι-ανευθυνοι αφηνουν τον κοσμο να ξοδευει τα πολυτιμα ευρο τους σε αηδιες. Πρεπει να καταλαβουμε οτι το φθηνο ειναι ακριβο γιατι θα το πληρωσουμε πολλες φορες. Επισης να αναφερω οτι οταν ζηταμε αναλυση του νερου μας στη περιοχη η αρμοδια Δευα πολλες φορες μας γραφει στα παλια της υποδηματα οπως εκανε με εμενα που θελω να βαλω καποιο φιλτρο και οταν τους ζητησα την αναλυση μου ειπαν απλα οτι το νερο ειναι καλο και τωρα εγω ξαχνομαι να δω τι θα κανω. Επισης ειναι και απο φαρμακευτικο ανθρακα ακουσα αρε κυπριε τι λες χαχαχαχα Οι εκαστοτε δημοσιες υπηρεσιες θα πρεπει να διαθετουν και να γνωριζουν ποσο καθαρο ειναι το νερο της περιοχης τους Και ο πολιτης αντιστοιχα να μπορει να βρει αυτες τις πληροφοριες ανα πασα στιγμη κατι που δεν συμβαινει Αντιστοιχα σοβαρες εταιριες εχουν προσβαση σε τετοιες πληροφοριες και μπορουν να δωσουν στον πελατη λυσεις βαση των προβληματων ανα περιοχη (με καθε επιφυλαξη) Παντως νεα ενημερωση Ωρωπος (με προβληματα εξασθενες χρωμιου ανα περιοχες) πλεον συνδεθηκε ολος στο δικτυο της ΕΥΔΑΠ που σημαινει τερμα το εξασθενες και η αναγκη για αντιστροφη οσμωση απο οσο ξερω
Τζερονυμο Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Παιδια ποια η διαφορα κεραμικου φιλτρου με κοκωδη ανθρακα κ ποια με συμπαγη ανθρσκα ευχαριστωωωω!
gorge18 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εμένα μου εβαλε ο υδραυλικος στην κεντρικη παροχη ενα για αλατα πετρα και ενα με φιλτρο και ανθρακα νομίζω Altas Filtri γραφει απο εξω . Αξιζουν τπτ αυτα ;
pap pan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Εγω που εχω το eclipse gt45 seg θα ενδιαφερομουν για αντικατασταση φιλτρου αλλης εταιρειας που να ταιριαζει με το δικο μου, Αν καποιος γνωριζει σχετικα ας γραψει.
orthopaedic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παιδια ποια η διαφορα κεραμικου φιλτρου με κοκωδη ανθρακα κ ποια με συμπαγη ανθρσκα ευχαριστωωωω! H Τεχνολογια του κεραμικου φιλτρου ηταν μια τεχνολογια που αναπτυχθηκε απο μερικες εταιρειες οπως η Doulton Αγγλιας αλλα δεν περπατησε και εχει καταργηθει πλεον λογω των αρκετων προβληματων που παρουσιαζε Στην Ελλαδα ακομα μπορει να κυκλοφορουν τετοιου ειδους φιλτρα αλλα παγκοσμιως τουλαχιστον εχουν αποσυρθει Η τεχνολογια κοκκωδη ανθρακα αναφερεται σε φιλτρα οσμης και γευσης δηλαδη χαμηλης αποδοσης Ειναι μη στερεοποιημενη μορφη ανθακα οπου το νερο περναει γυρω απο τον ανθρακα και οχι μεσα απο αυτον Αρνητικο αυτης της τεχνολογιας η χαμηλη αποδοση και η αναπτυξη μικροοργανισμων Οσον αφορα τις ονομασιες καποιες εχει επικρατησει το ενεργος ανθρακας αλλα και αυτο ειναι λαθος (αν ήταν ενεργος θα πεφταμε κατω σαν τις μυγες) Οσον αφορα τον ανθρακα εν ετη 2016 μιλαμε για στερεοποιημενο ανθρακα ο οποιος αποτελει τον ποιο προιγμενο τροπο φιλτρανσης και χρησιμοποιηται ειτε μονος του ειτε σε συνδιασμο με αντιστροφη οσμωση βαση των αναγκων περιοχης προβληματα νερου κτλ Ελπιζω να εγινα κατανοητος!
Τζερονυμο Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω θερμα για την απαντηση αυτο που δεν εχω κατσλαβει ειναι το εξης εκοψα ενα φιλτρο αλαρκο ενο φιλου και ειχε μεσα ανθρακα το ιδιο κ ενα μινι φιλτρο της σικοφλεξ το δε ολυμπους ειχε κεραμικο απεξω κ.μεσα μαλλον συμπαγες ανθρακα υπαρχουν ποιοτητες ανθρακα?και μεγεθη αυτου?συσκευαζονται σε πιεση η κενο?κ παλι ευχαριστω για τον χρονο σας αλλα εδω στην μπανανια που ζουμε πεφτει πολυ δουλεμα κ παλι ευχαριστω
orthopaedic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ενας συμπαγης/στερεοποιημενος ανθρακας ειναι απο 0,5 μικρα εως 0,2 Τα διαφημηστικα 0,1 0,2 0,3 ειναι ψευδη και συνηθως αυτες οι εταιριες δεν πουλανε συμπαγη ανθρακα μαλλον GAC το οποιο δεν εχει σχεση ποιοτικα με τον συμπαγη Οι ποιοτητες στερεοποιημενου ανθρακα διαφερουν λογω των πρωτων υλων και την διαδικασια κατασκευης επισης ακομα και σε παχος Δηλαδη ενα φιλτρο σε μεγεθος ανθρωπινου μοριου (χαχα) δεν εχει την δυνατοτητα ενος φιλτρου σε παχος δεντρου ας πουμε.... Επισης 3 μορια δεν κανουν ενα δεντρο δε πανα βαλεις και 13 παλι μορια ειναι Συγνωμη αλλα ειναι μηχανικο κ ηλεκτροκινητικο το θεμα Το μονο που μπορω να αναφερω ειναι οτι κατασκευαζονται απο φλουδα καρυδας Εαν εκοψες καποιο φιλτρο στην μεση και ειδες ελευθερη σκονη ή σωματιδια αυτο δεν ειναι στερεος ανθρακας ειναι GAC χαμηλης ποιοτητας ή kDF Την σικοφλεξ δεν την γνωριζω απλα επισημαινω στην Ελλαδα κανενα εργοστασιο δεν ειναι ακομα ικανο να κατασκευασει φιλτρο στερεου ανθρακα και επισης δεν υπαρχει η δυνατοτητα των χημειων μας να εξετασουν αυτο το υλικο απο ολες τις παραμετρους Μπορουμε να κανουμε συγκεριμμενες μετρησεις για συγκεριμμενα παθογονα στοιχεια και παλι οχι στο βαθμο που εχουν μοναδες/χημεια του εξωτερικου Μακαρι να αλλαξει αυτο αλλα δεν το βλεπω Τωρα στην αγορα υπαρχουν διαφορα ειδη στερεου ανθρακα Αυτα με πιστοποιηση και συνοδευτικη σημανση Και αυτα noname τυπου τηλεμαρκετινγκ αγνωστης προελευσης με ψευτικα πιστοποιητικα δηθεν αναλυσεις δηθεν ισχυρισμους φαρμακευτικα ατσαλια απο ασημι απο χρυσο 0,1 μικρα 4πλης 8πλης φιλτρανσης 999,9999 % χλωριου που κανουν και καφε κανουν και τσαι κανουν και σαλατα οτι κυκλοφορει αυτη την στιγμη στην ελληνικη τηλεοραση Καλως και κανουν διαφημιση γιατι ετσι μπορουμε να τους ξεφτιλιζουμε οταν λενε παπαρολογιες και ο καταναλωτης ναι μεν να αρχιζει να ψαχνεται για το πως μπορει να βρει ενα αξιοπιστο φιλτρο και πως να προστατευει τον εαυτο του απο τυχον καιροσκοπους Μιας και η δυναμικη για καθαροτερο νερο στην βρυση μας ανεβαινει μερα με τη μερα Λυπαμαι που το κρατος δεν ακολουθει το παραδειγμα πολιτισμενων χωρων Ενα παραδειγμα ειναι το συμβολο NSF εαν ηταν γυναικα θα εσκουζε απο τον βιασμο που εχει υποστει απο τυχον εταιρειες που λενε οτι φερουν τετοια πιστοποιηση Αλλα κατα πασα πιθανοτητα φταιει και ο παραπανω οργανισμος ενω εχει τα στοιχεια να μην πρατει αναλογα αλλα μαλλον μας εχουν χεσμενους για πολαστη φορα στην Ελλαδα μιας και η αγορα μας ειναι πολυ μικρη
Τζερονυμο Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τα. Φιλτρα. Στερεου ανθρακα οταν εχουν δελτιου ελεγχου κ ποιστποιηση νσφ ημαστε σιγουροι οτι ειναι αυτο που ειναιγια να μην σας κουραζω?δηλ στερεου ανθρακα?αν ναι ποιες ειναι αυτες οι εταιριες αν ξερετε ωστε να ξεκινησω απο εκει να δω τι θς αγορασω σας ευχαριστω κ παλι.θερμα 1
orthopaedic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αλλα νομιζω οτι το ιδιο συμβαινει οταν πας σε συνεργειο αυτοκινητου ή χτιζεις σπιτι και δεν υπαρχει εγυηση εργασιων συχνο και δεν προκειται να αλλαξει τα επομενα 30 χρονια Γνωστος μου στην Γερμανια του εφτιαξαν καινουργια σκεπη εμπαζε απο νερα μεσα σε 3 μηνες δικαστικη αποφαση του αλλαξαν ολη την σκεπη ξανα πληρωσαν ξενοδοχειο εξοδα δικης αποζημειωση στον ανθρωπο 48.000 ευρω Αυτο λεγεται εγυηση εργασιων.... Τα. Φιλτρα. Στερεου ανθρακα οταν εχουν δελτιου ελεγχου κ ποιστποιηση νσφ ημαστε σιγουροι οτι ειναι αυτο που ειναιγια να μην σας κουραζω?δηλ στερεου ανθρακα?αν ναι ποιες ειναι αυτες οι εταιριες αν ξερετε ωστε να ξεκινησω απο εκει να δω τι θς αγορασω σας ευχαριστω κ παλι.θερμα Προσπαθουμε οσο γινεται να μην κανουμε διαφημηση απο το φορουμ ειναι απλο search google φιλτρα νερου πιστοποιητικα εαν μας αναφερεις μερικες εταιρειες μπορουμε να απαντησουμε και ολοι για το ποια η αποψη μας ή που κερδιζει ή μια ή που χανει ή αλλη
Τζερονυμο Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τα. Φιλτρα. Στερεου ανθρακα οταν εχουν δελτιου ελεγχου κ ποιστποιηση νσφ ημαστε σιγουροι οτι ειναι αυτο που ειναιγια να μην σας κουραζω?δηλ στερεου ανθρακα?αν ναι ποιες ειναι αυτες οι εταιριες αν ξερετε ωστε να ξεκινησω απο εκει να δω τι θς αγορασω σας ευχαριστω κ παλι.θερμα > Αυτα που εχω διαβασει μακρια απο αλαρκο ολυμπους καμελοτ κλπ ερωτηση την λαμπα γοιυ βι της αλαρκο κ μονο γιουβι το εχω κρατησει λογω του βρυσακι κ του γιου βι κ εχω βαλει κ φιλτρο φυσιγα λευκου χρωματος απεξω με ανθρακα χωρις λοιπα στοιχεια απεξωκ μου την εχουν πουλησει σαν 5μακρο φιλτρο μαρκας πελτεκ απο την ακουα τεκ στο νεο κοσμο καλυπτομε η να κανω κατι αλλο εχω παει κ στην μαι σπριγκ που πουλα τριπλο φιτρο κατω παγκου90ευρω αλλα δε μου γεμιζε το ματι μου προτεινε φιλτρο ματριχ5μικρα προπιλενιο κ κατι ακομα αλλα δεν θυμαμαι ευχαριστω κ παλι > Αυτα που εχω διαβασει μακρια απο αλαρκο ολυμπους καμελοτ κλπ ερωτηση την λαμπα γοιυ βι της αλαρκο κ μονο γιουβι το εχω κρατησει λογω του βρυσακι κ του γιου βι κ εχω βαλει κ φιλτρο φυσιγα λευκου χρωματος απεξω με ανθρακα χωρις λοιπα στοιχεια απεξωκ μου την εχουν πουλησει σαν 5μακρο φιλτρο μαρκας πελτεκ απο την ακουα τεκ στο νεο κοσμο καλυπτομε η να κανω κατι αλλο εχω παει κ στην μαι σπριγκ που πουλα τριπλο φιτρο κατω παγκου90ευρω αλλα δε μου γεμιζε το ματι μου προτεινε φιλτρο ματριχ5μικρα προπιλενιο κ κατι ακομα αλλα δεν θυμαμαι ευχαριστω κ παλι
greekparot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Καλησπερα στην παρεα. Επειδη κανω μια ανακαινιση το σπιτι μαζι και υδραυλικες εγκ/σεις θα ηταν καλο να πω τον υδραυλικο να μου βαλει καποιο φιλτρο κατω στην κεντρικη παροχη εκει που ειναι ολα τα ρολογια της πολυκατοικιας; Αν ναι τι να προτιμησω; Εαν υπαρχει και καποιο link ακομη καλυτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
avatar1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Νομίζω τα έχει γράψει ο Orthopaedic και παλιότερα, Δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός αλλά νομίζω ότι μέσα σε τόσες σελίδες έχουν απαντηθεί τα περισσότερα από τα ερωτήματα. αυτα τα φιλτρα που εγραψες εχουν πιστοποιηση; η ειναι αυτα που δεν εχουν;
Conan2046 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Νομίζω τα έχει γράψει ο Orthopaedic και παλιότερα, Δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός αλλά νομίζω ότι μέσα σε τόσες σελίδες έχουν απαντηθεί τα περισσότερα από τα ερωτήματα. αυτα τα φιλτρα που εγραψες εχουν πιστοποιηση; η ειναι αυτα που δεν εχουν; Δεν τα έχω γράψει εγώ, είναι αυτά που έχουν.
avatar1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δεν τα έχω γράψει εγώ, είναι αυτά που έχουν ενταξει τωρα καταλαβα.... εχω παρει εδω και ενα μηνα το διπλο φιλτρο olympos και δεν εμεινα ευχαριστιμενος ελαφρος αφηνει μια πικρη γευση στο στομα που σιγουρα οφειλετε απο κακης πηοτητας φιλτρου. δεν μυριζει χλοριο αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα,εχω ανοιξει 3 φορες το φιλτρο εχω αδιασει το νερο που κραταει το φιλτρο σε ενα ποτηρι και φαινονται καποια αιωρουμενα σωματιδια και ειναι και θολο το νερο ενταξει κατι κανει αλλα η πικρη γευση με ενοχλει ... μπορει να πουν καποιοι οτι κανω δυσφήμηση ας κανω δεν πειραζει δεν παθαινει τιποτα η εταιρια εμεις ειμαστε χαμενοι που μας δουλευουν και δινουμε τα λεφτα μας.. αλλη μια εμπειρια εχω απο το μονο φιλτρο της doulton το εχει ενας φιλος μου μου εκανε πολυ καλη εντυπωση αγευστο και αοσμο δεν εχω ξανα πιει τοσο καλο νερο. ηταν λαθος που δεν πηρα αυτο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα