GPOWERR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όποιος θέλει doulton φίλτρο η ανταλλακτικό ας ριξει μια ματιά κι εδώ: https://filterpik.gr/elements/element-banner-grid/ Ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος doulton και στέλνει με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή πανελλαδικα! Πολυ πιο χαμηλες τιμες απο αλλα eshops και αξιοπιστο σαιτ(αγοραζω απο εκει την τελευταία 5ετια). Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από GPOWERR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο αλλά από όσο είδα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό φίλτρο που ψάχνω το έχει την ίδια τιμή με τα περισσότερα καταστήματα. Μάλλον η τιμή είναι φιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GPOWERR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, learner είπε Καλημέρα. Ευχαριστούμε για τον σύνδεσμο αλλά από όσο είδα το συγκεκριμένο ανταλλακτικό φίλτρο που ψάχνω το έχει την ίδια τιμή με τα περισσότερα καταστήματα. Μάλλον η τιμή είναι φιξ. Σε τηλεφωνική παραγγελία 2+ τεμαχιων κάνουν καλυτερη τιμη μιας και τροφοδοτουν ολη την εγχώρια αγορά και τους είναι εφικτό.Μπορεις να δοκιμασεις να παρεις τηλ.να ρωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgoSp0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα στην ομαδα! Ασχολουμαι ερασιτεχνικα με τον καφε και επειδη περιμενω παραλαβη νεας μηχανης καφε , πρεπει να προσεξω λιγο παραπανω με το νερο για την ομαλη της λειτουργια και συντηρηση της (λογω αλατων). Μενω Αθηνα και συγκεκριμενα Ηλιουπολη, δεν εχει τυχει να εχω χημικο ελεγχο στο νερο , οποτε την εχω βγαλει γενικα με νερο Κωστηλατα και Θεωνη. Ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες για νερο φιλτρου : 1) Pentair Everpure 4C ( https://www.qwaterfilters.com/product/pentair-everpure-4c-epaggelmatiko-filtro-nerou/ ) - το λινκ το εβαλα λογω της περιγραφης του φιλτρου , για κανεναν αλλο λογο και 2) iX Vend της watercare ( https://www.watercare.co.uk/wp-content/uploads/2023/05/iX-Vend-Spec-Sheet.pdf ) Θελω τα φωτα σας χαχα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από GiorgoSp0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, GiorgoSp0 είπε Καλημερα στην ομαδα! Ασχολουμαι ερασιτεχνικα με τον καφε και επειδη περιμενω παραλαβη νεας μηχανης καφε , πρεπει να προσεξω λιγο παραπανω με το νερο για την ομαλη της λειτουργια και συντηρηση της (λογω αλατων). Μενω Αθηνα και συγκεκριμενα Ηλιουπολη, δεν εχει τυχει να εχω χημικο ελεγχο στο νερο , οποτε την εχω βγαλει γενικα με νερο Κωστηλατα και Θεωνη. Ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες για νερο φιλτρου : 1) Pentair Everpure 4C ( https://www.qwaterfilters.com/product/pentair-everpure-4c-epaggelmatiko-filtro-nerou/ ) - το λινκ το εβαλα λογω της περιγραφης του φιλτρου , για κανεναν αλλο λογο και 2) iX Vend της watercare ( https://www.watercare.co.uk/wp-content/uploads/2023/05/iX-Vend-Spec-Sheet.pdf ) Θελω τα φωτα σας χαχα Η 1η σου επιλογή νομίζω είναι η ποιο συμφέρουσα (υπολόγισε και αγορά κεφαλής everpure-κεφαλή) την 2η δεν την γνωρίζω και με λίγο ψάξιμο που έκανα η αγορά του δεν είναι απλή υπόθεση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα . Αγόρασα ένα doulton imperial obe για πρώτη φορά . Αλλά τσεκαρω να δω αυτό που λέει authenticity guarantee. Δεν βρίσκω όμως πάνω στο φίλτρο πουθενά τον 10 εξαψηφιο κωδικό που αναφέρουν για να εισάγει στο σιτε να δεις αν είναι αυθεντικό . Υπάρχει ενδεχόμενο να ειναι απομίμηση? Μιλαω για το 10" ανταλλακτικό φίλτρο w92203006 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από TSINE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, TSINE είπε Καλησπέρα στην ομάδα . Αγόρασα ένα doulton imperial obe για πρώτη φορά . Αλλά τσεκαρω να δω αυτό που λέει authenticity guarantee. Δεν βρίσκω όμως πάνω στο φίλτρο πουθενά τον 10 εξαψηφιο κωδικό που αναφέρουν για να εισάγει στο σιτε να δεις αν είναι αυθεντικό . Υπάρχει ενδεχόμενο να ειναι απομίμηση? Μιλαω για το 10" ανταλλακτικό φίλτρο w92203006 Καλησπέρα, νομίζω μόνο στα βιδωτά ανάφερουν κωδικό ας το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει imperial obe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 35 minutes ago, Geoka1982 said: Καλησπέρα, νομίζω μόνο στα βιδωτά αναφέρουν κωδικό ας το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει imperial obe Ναι έστειλα email στην [email protected] και επιβεβαίωσαν ότι το 10" δεν είναι με κωδικό . Παρόλα αυτά η συσκευασία με μπέρδεψε γιατί έγραφε "authentication inside " και κόκκινη ένδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Κάτι άλλο το να αλλάζεις φίλτρα στο 1 έτος είναι σωστό ή υπερβολή ?Η πρέπει να το πηγαίνεις με τα λίτρα που κατανάλωσες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 42 λεπτά πριν, TSINE είπε Κάτι άλλο το να αλλάζεις φίλτρα στο 1 έτος είναι σωστό ή υπερβολή ?Η πρέπει να το πηγαίνεις με τα λίτρα που κατανάλωσες ? Όλοι οι κατασκευαστές δίνουν λίτρα και χρόνο μαζί. Οποίο έρθει πρώτο, προχωράς στην αλλαγή του ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros14 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι στην αναζήτηση ενός φίλτρου και εγώ γιατί κουράστηκα να κουβαλάω εξαδες και να ξοδεύω επίσης τα χρήματα μου. Εχω διαβάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του θέματος, επισκέφτηκα και ένα μαγαζί με φιλτρα εδώ στην πόλη μου (Ιωάννινα) και έχω καταλήξει στο ότι τελικά θέλω ένα φίλτρο κάτω πάγκου χωρίς βρυσάκι γιατί δεν θελω να τρυπήσω τον πάγκο. Πήγαινα για Doulton με αυτά που είχα διαβάσει και ψάξει, εκεί έχω βρει σαν επιλογή το hip duo με τα φιλτρα άνθρακα ή ισως κάποιο μονό που να μπαίνει κατευθείαν στην παροχή του κρύου. Και μετά έχω δει το Pentair EVERPURE PBS-400 0,5μm Με Κεφαλή QL3B που έχει αναφερθεί εδώ. Δεν περιορίζομαι αποκλειστικά σε αυτά. Στο ψάξιμο ειμαι. Οπότε οποιαδήποτε πρόταση ή βοήθεια ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Στις 27/7/2023 στις 6:57 ΜΜ, takaros14 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι στην αναζήτηση ενός φίλτρου και εγώ γιατί κουράστηκα να κουβαλάω εξαδες και να ξοδεύω επίσης τα χρήματα μου. Εχω διαβάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του θέματος, επισκέφτηκα και ένα μαγαζί με φιλτρα εδώ στην πόλη μου (Ιωάννινα) και έχω καταλήξει στο ότι τελικά θέλω ένα φίλτρο κάτω πάγκου χωρίς βρυσάκι γιατί δεν θελω να τρυπήσω τον πάγκο. Πήγαινα για Doulton με αυτά που είχα διαβάσει και ψάξει, εκεί έχω βρει σαν επιλογή το hip duo με τα φιλτρα άνθρακα ή ισως κάποιο μονό που να μπαίνει κατευθείαν στην παροχή του κρύου. Και μετά έχω δει το Pentair EVERPURE PBS-400 0,5μm Με Κεφαλή QL3B που έχει αναφερθεί εδώ. Δεν περιορίζομαι αποκλειστικά σε αυτά. Στο ψάξιμο ειμαι. Οπότε οποιαδήποτε πρόταση ή βοήθεια ευπρόσδεκτη. Καταρχάς πεσ μας τι σου προτείνει το μαγαζί της περιοχής λόγο ότι θα γνωρίζει και το νερό.. Θα σου πρότεινα εφόσον πας για κάτω πάγκου να βάλεις τα διπλά της Doulton... όπως βλέπεις αυτά πάνε με το βρυσάκι και υπάρχει λόγος γι' αυτό καθώς έτσι φιλτράρει το νερό που θα πίνεις ή θα πλένεις τα λαχανικά σου. Η άλλη λύση με το Pentair.. ναι είναι πολύ καλό αλλά δεν θα το πρότεινα για την πόλη των Ιωαννίνων, επίσης δεν θα σου πρότεινα να βάλεις κατευθείαν στην κρύα παροχή το φίλτρο και να κάνεις όλες τις δουλειές τις κουζίνας με φιλτραρισμένο νερό γιατί θα χρειάζεται συχνότερα ανταλλακτικό φίλτρο. Τώρα αν πάλι το νερό σας είναι καλό χωρίς σοβαρά προβλήματα όπως, μικροβιακό φορτίο, βαρέα μέταλλα, χημικές ενώσεις... αν χλωριόνεται σωστά, αν δεν έχει φυτοφάρμακα κλπ τότε ναι βάλε αυτό της Pentair ή οποιοδήποτε φίλτρο ενεργού άνθρακα πάντα όμως να κοιτάς για επώνυμες εταιρείες και αν είναι δυνατόν με κάποιο πιστοποιητικό εγγύησης καλής λειτουργίας και υλικών ώστε να είσαι σίγουρος. Επίσης αν δεν θέλεις να τρυπήσεις τον νεροχύτη ή τον πάγκο, μπορείς να βάλεις και τρίοδη βρύση.. το κόστος δεν είναι απαγορευτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Ενα της philips που βλεπω σε διαφημιση στα social συνέχεια, αξιζει? https://www.skroutz.gr/c/2454/filtra-neroy-vrysis/m/78/Philips.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ενα της philips που βλεπω σε διαφημιση στα social συνέχεια, αξιζει? https://www.skroutz.gr/c/2454/filtra-neroy-vrysis/m/78/Philips.html Αν δεν μπορείς-θέλεις να βάλεις κάτι καλύτερο, τότε μια χαρά είναι και το ανταλλακτικό φθηνό.. αν και το νερό της περιοχής δεν έχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 On 27/07/2023 at 18:57, takaros14 said: Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι στην αναζήτηση ενός φίλτρου και εγώ γιατί κουράστηκα να κουβαλάω εξαδες και να ξοδεύω επίσης τα χρήματα μου. Εχω διαβάσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του θέματος, επισκέφτηκα και ένα μαγαζί με φιλτρα εδώ στην πόλη μου (Ιωάννινα) και έχω καταλήξει στο ότι τελικά θέλω ένα φίλτρο κάτω πάγκου χωρίς βρυσάκι γιατί δεν θελω να τρυπήσω τον πάγκο. Πήγαινα για Doulton με αυτά που είχα διαβάσει και ψάξει, εκεί έχω βρει σαν επιλογή το hip duo με τα φιλτρα άνθρακα ή ισως κάποιο μονό που να μπαίνει κατευθείαν στην παροχή του κρύου. Και μετά έχω δει το Pentair EVERPURE PBS-400 0,5μm Με Κεφαλή QL3B που έχει αναφερθεί εδώ. Δεν περιορίζομαι αποκλειστικά σε αυτά. Στο ψάξιμο ειμαι. Οπότε οποιαδήποτε πρόταση ή βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επίσης υπάρχει κ η λύση, για μη τρύπημα κ μη χρήση του φιλτρου για όλα, με ΒΡΥΣΗ ΤΡΙΟΔΗ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΟΥ πχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα