Geoka1982 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Καλησπέρα παιδιά, Αποφάσισα να αγοράσω το Doulton Filtadapt-P με το φίλτρο Doulton BioTect Ultra 0,2μm. Σήμερα μου ήρθε η παραγγελία και προς έκπληξη μου ενώ το κουτί του έγραφε BioTect Ultra SI εξωτερικά, μέσα στη συσκευασία το φίλτρο που βρήκα γράφει BioTect Ultra 2504. Από οτι καταλαβαινω και όσο έψαξα το SI είναι το 0.2 που οντως ειχα παραγγειλει και το 2504 που ειχε μεσα ειναι το απλο 0.5 . Μπορει κάποιος να μου επιβεβαιώσει γιατί αν όντως είναι έτσι το κατάστημα συμπεριφέρθηκε με δόλιο τρόπο, Η συσκευασία δεν ηταν σφραγισμένη και το pvc φίλτρο βρισκόταν εκτος του μεγάλου ναυλον. Απαράδεκτο αν οντως συμβαίνει. Και τα δύο φίλτρα που αναφέρεις είναι 0,2.Εσύ ποιο από τα δύο έκανες παραγγελια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Geoka1982 είπε Και τα δύο φίλτρα που αναφέρεις είναι 0,2.Εσύ ποιο από τα δύο έκανες παραγγελια; Εγω παρηγγειλα το παρακάτω βλεπω όμως οτι το φίλτρο που ειχε μεσα ειναι το ίδιο με το παρακάτω που γραφει 0.5μm. Τι ισχύει; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από kaktos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, kaktos77 είπε Καλησπέρα παιδιά, Αποφάσισα να αγοράσω το Doulton Filtadapt-P με το φίλτρο Doulton BioTect Ultra 0,2μm. Σήμερα μου ήρθε η παραγγελία και προς έκπληξη μου ενώ το κουτί του έγραφε BioTect Ultra SI εξωτερικά, μέσα στη συσκευασία το φίλτρο που βρήκα γράφει BioTect Ultra 2504. Από οτι καταλαβαινω και όσο έψαξα το SI είναι το 0.2 που οντως ειχα παραγγειλει και το 2504 που ειχε μεσα ειναι το απλο 0.5 . Μπορει κάποιος να μου επιβεβαιώσει γιατί αν όντως είναι έτσι το κατάστημα συμπεριφέρθηκε με δόλιο τρόπο, Η συσκευασία δεν ηταν σφραγισμένη και το pvc φίλτρο βρισκόταν εκτος του μεγάλου ναυλον. Απαράδεκτο αν οντως συμβαίνει. To Doulton BioTect Ultra Ci η μόνη διαφορά που έχει με το BioTect Ultra (2504) είναι αυτό του 5ου σταδίου φίλτρανσης, στα 0,2 μικρά 5ο Στάδιο : Ρητίνη μείωσης σκληρότητας του νερού SI (Scale Ihnibitor) Παίζει από που έγινε η αγορά.. οι περισσότεροι το δίνουν με το απλό όχι με το Ci 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Ευχαριστω παιδιά για την άμεση βοήθεια! Φοβήθηκα οτι μου εστειλε αυτο για τα 0.5 μικρά ενώ ειχα παραγγειλει 0.2. Στο Σκρουτζ εντωμεταξυ ειναι πολυ μπερδεμένα τα καταστήματα και οι εικόνες τους (σου λένε 0.5 μικρά και εχουν την εικόνα του ultra) και επισης με μπέρδεψε που το κουτί ειχε τσεκαρισμένο το SI. Ευχαριστω πολυ και παλι! Καλο βραδυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kaktos77 είπε Εγω παρηγγειλα το παρακάτω βλεπω όμως οτι το φίλτρο που ειχε μεσα ειναι το ίδιο με το παρακάτω που γραφει 0.5μm. Τι ισχύει; Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπέρδεμα με τα micron. Στην σελίδα της Doulton ΔΕΝ ξεκαθαρίζει πόσα micron είναι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από oXXo_nikosar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaktos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, oXXo_nikosar είπε Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπέρδεμα με τα micron. Στην σελίδα της Doulton παρουσιάζει και τα 2 ως 0,5micron https://doulton.com/media/attachment/files/attachment/c/e/ceramic_filter_installation_instructions_w2193013-05_f.pdf Και αρκετοί πωλητές γραφουν ονομαστική απόδοση 0.2 micron και κανονική 0.5 micron. Σε κάθε περίπτωση εγω απλως ηθελα να ξερω αν μου έστειλαν λάθος η ηταν οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Και αρκετοί πωλητές γραφουν ονομαστική απόδοση 0.2 micron και κανονική 0.5 micron. Σε κάθε περίπτωση εγω απλως ηθελα να ξερω αν μου έστειλαν λάθος η ηταν οκ. Το διόρθωσα το λιγκ ήταν άκυρο.. όπως και να έχει είσαι ΟΚ. Doulton εγγύηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, kaktos77 είπε Εγω παρηγγειλα το παρακάτω βλεπω όμως οτι το φίλτρο που ειχε μεσα ειναι το ίδιο με το παρακάτω που γραφει 0.5μm. Τι ισχύει; Άστο στο Σκρουτζ γράφουν ότι θέλουν να κοιτάς το κατάστημα!!! Αυτό που γράφουν αυτό σου έστειλαν οπότε όλα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 επειδη εχω χαθει με τοσες συσκευες. Βλεπω την doulton εχει πιστοποιησεις. Αλλα και αυτη εχει παρα πολλες επιλογες. Μια τιμια προταση για κατω παγκου απο doulton πια ειναι? Μπορω να κανω τοποθετηση μονος μου. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, fonsde είπε επειδη εχω χαθει με τοσες συσκευες. Βλεπω την doulton εχει πιστοποιησεις. Αλλα και αυτη εχει παρα πολλες επιλογες. Μια τιμια προταση για κατω παγκου απο doulton πια ειναι? Μπορω να κανω τοποθετηση μονος μου. Ευχαριστω Αυτή με βρυσάκι και Ultracarb 0,5μm (132,00€) https://www.skroutz.gr/s/21916332/Doulton-Eco-Fast-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Κάτω-Πάγκου-Μονή-με-Βρυσάκι-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-Doulton-Ultracarb-0-5-μm.html και αυτή χωρίς με Ultracarb Ci 0,5μm (130,00€) https://www.skroutz.gr/s/21869942/Doulton-Ecofast-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Κάτω-Πάγκου-Κεντρικής-Παροχής-Μονή-3-8-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-Doulton-Ultracarb-SI-0-5-μm.html?product_id=77021270&sponsored=listing Κοίτα που διαφωνώ με την Doulton.. Το ανταλλακτικό φίλτρο στοιχίζει 42,50€ & 47,00€ και το υπόλοιπο κόστος (πολύ μεγάλο) η θήκη με την κεφαλή ? Κατά τα άλλα είναι μια τίμια υπερκοστολογημένη εταιρεία. Υπ' οψην και στις 2 επιλογές το ανταλλακτικό είναι για 6 μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fonsde Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, oXXo_nikosar said: Κοίτα που διαφωνώ με την Doulton.. Το ανταλλακτικό φίλτρο στοιχίζει 42,50€ & 47,00€ και το υπόλοιπο κόστος (πολύ μεγάλο) η θήκη με την κεφαλή ? Κατά τα άλλα είναι μια τίμια υπερκοστολογημένη εταιρεία. Υπ' οψην και στις 2 επιλογές το ανταλλακτικό είναι για 6 μήνες. Ευχαριστω. Πιο τιμια αλλα πιστοποιημενη εταιρεια με φιλτρα που να βγαζουν χρονο? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από fonsde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, fonsde είπε Ευχαριστω. Πιο τιμια αλλα πιστοποιημενη εταιρεια με φιλτρα που να βγαζουν χρονο? Μακράν η ποιο τίμια η Pentair και αν δεν έχεις πρόβλημα με το νερό τότε αυτό https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-kato-pagkou-pentair-pentek-everpure-pbs-400-05mm-me-kefali-ql3b/ στα 135,00€ αλλά χωρίς τα εξαρτήματα σύνδεσης (άλλα 35,00€) συνδέεται κατευθείαν στην κρύα παροχή χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό βρυσάκι, αν και ενδείκνυται. Το ανταλλακτικό 95€ αλλά έχεις κορυφαία φίλτρο με πιστοποίηση από NSF 42, 53 αντέχει άνετα για 1 χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indalx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα,για Αθήνα τι φίλτρο προτείνετε για πόσιμο νερό;έχει σημασία αν είναι άνω ή κάτου πάγκου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, Indalx είπε Καλησπέρα,για Αθήνα τι φίλτρο προτείνετε για πόσιμο νερό;έχει σημασία αν είναι άνω ή κάτου πάγκου; Η Αθήνα κατά κοινή παραδοχή έχει καλό (μαλακό) νερό και χλωριωμένο. Οποιοδήποτε φίλτρο ενεργού άνθρακα άνω ή κάτω πάγκου θα κάνει δουλειά. Είναι η πόλη που δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις για να διαλέξεις. Τα άνω πάγκου είναι ποιο εύκολα στην τοποθέτηση καθώς μπορούμε ξεβιδώνοντας το "φίλτρο" της βρύσης να τοποθετήσουμε το φίλτρο μας σε αυτή την θέση.Το κάτω πάγκου είναι να έχεις μερικές "δεξιότητες" καθώς θα χρειαστεί τους σωστούς συνδέσμους είτε σπιράλ, σωληνάκια, ρακόρ, κλέφτη για να πετύχουμε την εγκατάσταση, όπως και ξεχωριστό βρυσάκι σε κάποια γωνία του νεροχύτη ή πάγκου ή ακόμα και αγορά τρίοδης βρύσης, δίνοντας μας όμως καθαρό πάγκο. Κάνε μια αναζήτηση στις πίσω σελίδες ή ακόμα και στο ΝΕΤ για να εστιάσεις σε 2-3 προτάσεις κι αν έχεις απορίες .. εδώ είμαστε. Σαν μπούσουλα θα έλεγα να βάλεις στο μυαλό σου: 1. Πιστοποίηση, εφόσον δεν έχουμε γνώσεις καλό είναι να πάμε σε επώνυμες λύσεις που προσφέρουν εταιρείες που έχουν χρόνια στον χώρο π.χ Aquasana, Multipure, 3M, Doulton, Pentair, γενικά απέφυγε αυτές στα μμε και προτίμησε καταστήματα που ασχολούνται ειδικά με φίλτρα κι όχι και με φίλτρα 2. Κόστος, όλοι θα θέλαμε το καλύτερο φίλτρο νερού ποιυ υπάρχει... αλλά εδώ μπαίνει το κόστος και μας φρενάρει. 3. Σε πόσο χρόνο χρειάζεται αλλαγή και χρειαστεί να αγοράσω ΝΕΟ ανταλλακτικό. 4. Ευκολία αλλαγής - αντικατάστασης του φίλτρου με νέο... π.χ μπορώ να το αλλάξω μόνος μου ή θα χρειαστεί να φωνάξω υδραυλικό ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Από Aquasana, Doulton, Pentair, ποια εταιρία θα ξεχώριζες για φίλτρο άνω πάγκου;;;..Ασχέτου τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα