Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κανεις ρε παιδια; το εξαντλησατε το θεμα;

Ε ναι νομιζω οτι εξαντληθηκε απο μονο του.......

Ειναι και 4 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ(μαλιστα)

Ειναι και Δυνατότητα επιλογής: 0.5 – 0.3 – 0.2 και 0.1 micron (μαλιστα)

Επισης παντρεύει την Διεθνή εμπειρία με την πιο προηγμένη ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ τεχνολογία, πάνω στα κεραμικά φίλτρα νερού με μικροπόρους.

Επισης κατακρατά 100% παθογόνους μικρο-οργανισμούς του νερού (μαλιστα)

Επισης σε ικανοποιητικό βαθμό το χλώριο ή ακόμη (αν υπάρξουν στο νερό), φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου,

Αυτο και αν ειναι επιδοση : εξασθενές χρώμιο,  αρσενικό, μόλυβδος και άλλα βαριά μέταλλα, ενώ αφήνει να πιούμε όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως: Μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία

Δηλαδη εκτος απο κεραμικο και ανθρακα ειναι και αντιστροφη οσμωση τι λερε παιδι μου

Απλα κλαιω.............

Τωρα εαν μου ελεγαν οτι ειναι και μηχανη του γκαζον θα το πιστευα!

Επισης κανει και καφε χωρις καφε παλι θα το πιστευα!

Επισης πιστευω οτι ο Συριζα θα φερει επενδυσεις και θα κανει ουσιωδης μεταρυθμισεις!

Τα πατατακια κανουν καλο

το μελι παχαινει γιατι εχει ζαχαρη ενω τα τηγανητα κολοκυθακια προσθετουν καλα πραγματα στην διατροφη μου γιατι εχουν φυτικες ινες και δεν τα τρωω γιατι απλα ειναι νοστιμα

Επισης το νερο θεωνη (η πως το λενε) εχει ψηφιστει το καλυτερο νερο στον κοσμο......

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι νομιζω οτι εξαντληθηκε απο μονο του.......

Ειναι και 4 ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ(μαλιστα)

Ειναι και Δυνατότητα επιλογής: 0.5 – 0.3 – 0.2 και 0.1 micron (μαλιστα)

Επισης παντρεύει την Διεθνή εμπειρία με την πιο προηγμένη ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ τεχνολογία, πάνω στα κεραμικά φίλτρα νερού με μικροπόρους.

Επισης κατακρατά 100% παθογόνους μικρο-οργανισμούς του νερού (μαλιστα)

Επισης σε ικανοποιητικό βαθμό το χλώριο ή ακόμη (αν υπάρξουν στο νερό), φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου,

Αυτο και αν ειναι επιδοση : εξασθενές χρώμιο,  αρσενικό, μόλυβδος και άλλα βαριά μέταλλα, ενώ αφήνει να πιούμε όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως: Μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία

Δηλαδη εκτος απο κεραμικο και ανθρακα ειναι και αντιστροφη οσμωση τι λερε παιδι μου

Απλα κλαιω.............

Τωρα εαν μου ελεγαν οτι ειναι και μηχανη του γκαζον θα το πιστευα!

Επισης κανει και καφε χωρις καφε παλι θα το πιστευα!

Επισης πιστευω οτι ο Συριζα θα φερει επενδυσεις και θα κανει ουσιωδης μεταρυθμισεις!

Τα πατατακια κανουν καλο

το μελι παχαινει γιατι εχει ζαχαρη ενω τα τηγανητα κολοκυθακια προσθετουν καλα πραγματα στην διατροφη μου γιατι εχουν φυτικες ινες και δεν τα τρωω γιατι απλα ειναι νοστιμα

Επισης το νερο θεωνη (η πως το λενε) εχει ψηφιστει το καλυτερο νερο στον κοσμο...... 

στην 33 σελιδα στην προηγουμενη  εκανα μια ερωτηση μαλλον δεν την διαβασες.. ξερει καποιος να μου απαντησει;

Δημοσ.

στην 33 σελιδα στην προηγουμενη  εκανα μια ερωτηση μαλλον δεν την διαβασες.. ξερει καποιος να μου απαντησει;

Το μαύρο που βγάζει είναι από τον κοκκοειδή άνθρακα.Πάντα όταν ένα φίλτρο είναι καινούριο αφήνουμε να τρέξει νερό να φύγει αυτή η μαυρίλα.

Κατά τα άλλα οτι είπε και ο από πάνω περί ποιότητας...

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειπε ο απο πανω ,οσον αφορα την γευση εαν πικριζει ειναι θεμα ποιοτητας φιλτρου

Ξερω ειμαι off topic αλλα αν γνωριζει καποιος για καλο αφυγραντηρα pm!

Δημοσ.

μπορώ να πω πως βελτιώθηκε η πικρίλα... παντος οσο για τα micron που λενε οι περισσοτερες εταιριες 0,1  0,2  0,3 και 0,5 ειναι μουφα γιατι δεν γραφουν στην βαση του φιλτρου τα micron παρα μονο στην χαρτινη συσκευασια  πχ πληρωνεις για 0,2  σου βαζουν το κουτακι που γραγει 0,2 αλλα μεσα το φιλτρο δεν γνωριζεις τι ειναι. κανονικα επρεπε να γραφει στην βαση του φιλτρου τι ειναι γιατι και οι ιδιοι δεν γνωριζουν 

Δημοσ.

εεμ οι σοβαρες εταιριες δεν γραφουν τετοια πραγματα..και .μην τα μπερδευεις οτι ειναι κατω απο 0.5 ειναι οκ τα υπολοιπα ειναι για τα μπαζα που αναφερει το μοντελο που εχεις επιλεξει ποιο κουτακι και ποια βαση και ποιος ειναι στην πορτα....

Αυτα συμβαινουν με τα replica noname αγνωστης προελευσης τεχνολογιας πιστοποιησης μετρησεων τηλεμαρκετινγκ κακα προιοντα

Να πω και αλλα βαριεμαι τη διαδικασια.......

Δημοσ.

κανεις ρε παιδια; το εξαντλησατε το θεμα;

Παιδια καλησπερα ειμαι ασχετος κ απο υπολογιστες και απο φιλτρα θα ηθελα να μου πειτε εχω ενα φιλτρο απο ενα φιλο της αλαρκο με γουβι εβγαλα το φιλτρο και εβαλα ενα τις πελτεκ 5μακρο μενω μεγαρα δικτυο ευδαπ το πελτεκ εχει δελτιο νσφ ?ειναι με κοκοδι ανθρακα.εχει διαφορα με συμπαγη?το γιου βι κανει κατι?ευχαριστω εκ των προτέρων μ

Δημοσ.

Πελτεκ φιλε δεν υπαρχει σαν εταιρεια μαλλον Pentek ενοεις και εχουν πιστοποιηση απλα δεν ειναι και τα πιο δυνατα φιλτρα στην αγορα

Οσον αφορα την Αλαρκο μακρια...

Εαν ειναι μεγαλο ειναι 5-10 μικρα ειναι κυριως για λασπες (κεντρικη παροχη)

Εαν ειναι 0.5 μικρα ειναι για νερο διατροφης/βρυση

Θα πρεπει να γινεις πιο σαφης για να μπορεσουμε να απαντησουμε

Δημοσ.

Πελτεκ φιλε δεν υπαρχει σαν εταιρεια μαλλον Pentek ενοεις και εχουν πιστοποιηση απλα δεν ειναι και τα πιο δυνατα φιλτρα στην αγορα

Ποία θεωρείς καλύτερα-δυνατά; Πάντως σε συνομιλία με κύριο που πουλάει φίλτρα και ανταλλακτικά, σε αυτά που έχει στο site του μου πρότεινε τα pentek, ανάμεσα στις άλλες μάρκες που έχει, σε δοκιμές που έχει κάνει ο ίδιος είδε οτι τα pentek τραβάνε πολύ και συνεχίζουν, κάτι σαν τις duracell φαντάζομαι :-D

Δημοσ.

Δες εταιρειες διαβασε πιστοποιητικα και σε σχεση με την τιμη αποφασισε

Η Pentek ειναι μια εταιρεια χρονια στο χωρο απλα δεν τα θεωρω και τα καλυτερα σε αποδοση (ειναι ομως πολυ καλυτερα απο αλλα)

Αλλα εξαρταται για τι το θες κεντρικης παροχης για τη βρυση;

Τα φιλτρα Αλαρκο που ειχες και μαλλον εχει κλεισει η εταιρεια λογω χρεων και παιζει τωρα με αλλο ονομα ηταν κακης ποιοτητας φασον φιλτρα του 5 ευρου που τα υπερκοστολογουσαν χωρις πιστοποιηση με ψευτικα χαρακτηρηστικα εταιρεια τυπου πυραμιδα με αχρηστη δηθεν τεχνολογια uv κατι σαν την camelot και olympus ας πουμε.

To εχει κανει δοκιμες ο ιδιος με αφηνει αδιαφορο απλα τα Pentek ειναι ενα αξιοπιστο προιον μετριας αποδοσης αλλα τουλαχιστον δεν ψευδεται για τις επιδοσεις του

Καθε φιλτρο θα πρεπει να συνοδευεται με πιστοποιητικο και αναλυτικο δελτιο αποδοσης και οχι απο ενα χαρτι τυπου δημοκριτος ανδρεαδης κ.α  ξεκαθαρα στην συσκευασια και τα συνοδευομενα παρελκομενα του φιλτρου που να ξεκαθαριζει οτι το φιλτρο αυτο εχει πιστοποιηση δηλαδη

• Η αποτελεσματικότητα του συστήματος είναι πραγματική
  • Το σύστημα δεν προσθέτει στο νερό ουσίες επικίνδυνες για την υγεία
  • Τo σύστημα είναι συμπαγές
  • Η διαφήμιση, γράμματα και ετικέτα δεν είναι παραπλανητική
  • Υλικά και διαδικασία παραγωγής δεν αλλάζουν
Δημοσ.

Οσον αφορα την Αλαρκο μακρια...

Εαν ειναι μεγαλο ειναι 5-10 μικρα ειναι κυριως για λασπες (κεντρικη παροχη)

Εαν ειναι 0.5 μικρα ειναι για νερο διατροφης/βρυση

Θα πρεπει να γινεις πιο σαφης για να μπορεσουμε να απαντησουμε

Το αλαρκο να το κρατησω το uv που εχει;χρειαζετε να βαλω κ φιλτρο προπυλενιο ?για δικτιο απο ευδαπ χρειαζετε οσμωσης?τα κεραμικα με τα κοκωδη ανθρακα τι διαφορα εχουν?μπορει. Καποιος να μου στειλει τηλ να μιλησουμε?κ παλι ευχαριστω παιδια για το χρονο σας

Δημοσ.

Ποία θεωρείς καλύτερα-δυνατά; Πάντως σε συνομιλία με κύριο που πουλάει φίλτρα και ανταλλακτικά, σε αυτά που έχει στο site του μου πρότεινε τα pentek, ανάμεσα στις άλλες μάρκες που έχει, σε δοκιμές που έχει κάνει ο ίδιος είδε οτι τα pentek τραβάνε πολύ και συνεχίζουν, κάτι σαν τις duracell φαντάζομαι :-D

Eιπαμε θεωρω την Pentek μια καλη με μετρια αποδοση εταιρεια μετριου κοστους οπου τουλαχιστον αυτο που αγοραζεις αυτο παιρνεις

Το οτι εκανε ο κυριος δοκιμες και με αλλα με αφηνει αδιαφορο

Η Pentek ειναι οντως πιστοποιημενη εταιρεια!

Δεν θα σου υποδειξω ποια αλλη να κοιταξεις υπαρχουν τουλαχιστον καμια 10αρια με πιστοποιηση

Σε αυτες δεν συγκαταλεγονται οι λεγομενες φασον αλαρκο camelot olympus

Oταν επιλεγουμε ενα συστημα επεξεργασιας νερου το επιλεγουμε με βαση συγκεκριμμενα κριτηρια που ειναι η πραγματικη πιστοποιηση με πραγματικο δελτιο επιδοσης πραγματικη προελευση προιοντος με ξεκαθαρο  σημα πιστοποιησης στην συσκευασια στο συνοδευτικο ενχειριδιο και στην συσκευη που εξασφαλιζει οτι:

• Η αποτελεσματικότητα του συστήματος είναι πραγματική
  • Το σύστημα δεν προσθέτει στο νερό ουσίες επικίνδυνες για την υγεία
  • Τo σύστημα είναι συμπαγές
  • Η διαφήμιση, γράμματα και ετικέτα δεν είναι παραπλανητική
  • Υλικά και διαδικασία παραγωγής δεν αλλάζουν

Αυτα ειναι αδιαπραγματευτα απο εκει και περα επιλεγω το φιλτρο βαση αναγκων δηλαδη ποιοτητας νερου περιοχης,καταναλωσης κεντρικης ή μη παροχης αντιπροσωπου κοστους χωρα κατασκευης κτλ

Τωρα οποιος νομιζει οτι θα παρει ενα προιον απο την "λαικη¨ και θα του εξασφαλιζει τα παραπανω μαλλον θα πρεπει να αρχισει να ψαχνεται ιατρικα και ψυχιατρικα.

Το αλαρκο να το κρατησω το uv που εχει;χρειαζετε να βαλω κ φιλτρο προπυλενιο ?για δικτιο απο ευδαπ χρειαζετε οσμωσης?τα κεραμικα με τα κοκωδη ανθρακα τι διαφορα εχουν?μπορει. Καποιος να μου στειλει τηλ να μιλησουμε?κ παλι ευχαριστω παιδια για το χρονο σας

Προσωπικα θα το πεταγα μιας και εχει ασημι για την επεξεργασια και αυτα τα φιλτρα εχουν απαγορευθει σε ολες τις πολιτισμενες χωρες

Εδω ακομα το συζηταμε!

Δημοσ.

Καλά δεν σου είπαμε και τίποτα μην αρπάζεσαι. Αυτό που σου ζήτησα είναι να μας πείς κάποιες καλές εταιρίες στο χώρο, επειδη το έχεις ψάξει και ξέρεις να διαβάζεις τα πιστοποιητικά, και το τι <<κρατάει>> το κάθε φίλτρο, πράγμα που εγώ δεν ξέρω.

Δεν θέλεις δικαίωμα σου.

Και εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο το τι μου πρότείνει ο κάθε έμπορας, να πουλήσει θέλει στο 99% των περιπτώσεων.

Για αυτό ρωτάμε να δούμε αν μας λέει παπάατζες.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω τα  έχει γράψει ο Orthopaedic και παλιότερα, Δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός αλλά νομίζω ότι μέσα σε τόσες σελίδες έχουν απαντηθεί τα περισσότερα από τα ερωτήματα.

http://info.nsf.org/Certified/DWTU/

Aquasana

Everpure

Aquafilter

Multipure

Espring

Eclipse

culligan

Doulton

omnipure

optipure

pentair

Ecowater

espring

μπορει να ξεχναω μερικες ας με διορθωσουν!

καλυτερα να βαλεις με αγγλικα την εταιρεια που βρισκεις ελλαδα στο λινκ κ θα σου απαντησει το συστημα εαν εχει πιστοποιηση ή οχι

παντως camelot δεν θα βρεις ουτε alarco

Γενκα επειδη ειμαστε λιγο παραφρονες σαν λαος δεν θα αγοραζα φιλτρο με ενοικιαση που το χρεωνουν 1200 ευρω αλλα ειδικα για εσενα θα στο δωσουν τσαμπα (το τυρι) και την (φακα)

Ειναι κακες απομιμισεις αλλων φιλτρων με κακα υλικα και επικινδυνα ή στην καλυτερη αφαιρουν λιγο χλωριο και καμμια λασπουλα

Οχι τιποτε αλλο αλλα προσφατα βγηκε και στον σκαι ο μουφας και χασκογελαγε με τον γελοιο τον Αυτια παρεα να μας πουλησουν κουτοχορτο!

Αλλα δυστυχως τις επιτροπες καταναλωτη /υπουργειο κλπ τα εχουμε μονο για να ζεσταινουμε θεσεις.....

Μπορει καποιες να μην υπαρχουν Ελλαδα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...