Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, chios είπε Ιδια περίπτωση πάνω κάτω είμαι και εγώ στο χωριό που μένω, εγώ εδώ και 10+ χρόνια είμαι με αντίστροφη ώσμωση, σε νερό δήμου που είναι μη πόσιμο για μένα μόνο η ΑΟ κάνει δουλειά. Στη Βέσσα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Beata είπε Ευχαριστώ πολύ. μπορείς να μου πεις ποια μάρκα ΑΟ έβαλες; Μπορώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω λινκ, αν θες PM μπορούμε να τα πούμε. 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Στη Βέσσα είσαι; όχι φίλος, περιφέρεια Αγίου Μηνά είμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Έχει νερό εκεί; Πάλι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beata Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, chios είπε Μπορώ αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω λινκ, αν θες PM μπορούμε να τα πούμε. Νομίζω ότι δεν πειράζει να βάλεις link. Αν δεν θέλεις όμως στείλε μου PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μετα απο 322 σελιδες συζητησης, ποιο ειναι η καλυτερη λυση για ποιοτικο νερο τελικα; Πινω χρονια μονο εμφιαλωμενο Βικος. Μου αρεσει και δε θελω να το αλλαξω αλλα προσφατα διαβασα αρθρα για τα πλαστικα μπουκαλια και τους σχετικους κινδυνους (ΡΕΤ, κλπ) και σκεφτομαι να το γυρισω σε εμφιαλωμενο αλλα σε γυαλινα. Αξιζει η αλλαγη λετε η και τα πλαστικα ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, archer100 είπε Μετα απο 322 σελιδες συζητησης, ποιο ειναι η καλυτερη λυση για ποιοτικο νερο τελικα; Πινω χρονια μονο εμφιαλωμενο Βικος. Μου αρεσει και δε θελω να το αλλαξω αλλα προσφατα διαβασα αρθρα για τα πλαστικα μπουκαλια και τους σχετικους κινδυνους (ΡΕΤ, κλπ) και σκεφτομαι να το γυρισω σε εμφιαλωμενο αλλα σε γυαλινα. Αξιζει η αλλαγη λετε η και τα πλαστικα ειναι οκ; Εγω κατεληξα στην....κανατα brita. Εκτος κι αν πινει κανεις απο βοθρολυματα, νομιζω οτι η κανατα γενικως καλυπτει αρκετα. Ευκολα, αμεσα, στην αναγκη την παιρνεις κι αλλου (πχ εξοχικο), αλλαζεις ενα φιλτρακι καθε λιγους μηνες κι ολα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω κατεληξα στην....κανατα brita. Εκτος κι αν πινει κανεις απο βοθρολυματα, νομιζω οτι η κανατα γενικως καλυπτει αρκετα. Ευκολα, αμεσα, στην αναγκη την παιρνεις κι αλλου (πχ εξοχικο), αλλαζεις ενα φιλτρακι καθε λιγους μηνες κι ολα καλα. Η κανάτα πέρα ότι δεν συμφέρει οικονομικά έχει θέματα με την αποθήκευση η οποία δεν πρέπει να είναι πάνω από 2 έως 3 μέρες μάξιμουμ.. 7 ώρες πριν, archer100 είπε Μετα απο 322 σελιδες συζητησης, ποιο ειναι η καλυτερη λυση για ποιοτικο νερο τελικα; Πινω χρονια μονο εμφιαλωμενο Βικος. Μου αρεσει και δε θελω να το αλλαξω αλλα προσφατα διαβασα αρθρα για τα πλαστικα μπουκαλια και τους σχετικους κινδυνους (ΡΕΤ, κλπ) και σκεφτομαι να το γυρισω σε εμφιαλωμενο αλλα σε γυαλινα. Αξιζει η αλλαγη λετε η και τα πλαστικα ειναι οκ; Αν μετά από τόσες σελίδες διαβάσματος.. ρωτάς για πλαστικά μπουκάλια και εμφιαλωμένο το συγκεκριμένο? Ακυρώνεις όλο το θέμα και τόσα χρόνια συζήτησης... κάνε επανάληψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε Αν μετά από τόσες σελίδες διαβάσματος.. ρωτάς για πλαστικά μπουκάλια και εμφιαλωμένο το συγκεκριμένο? Ακυρώνεις όλο το θέμα και τόσα χρόνια συζήτησης... κάνε επανάληψη.. Ευχαριστω φιλε, πολυ βοηθητικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, archer100 είπε Ευχαριστω φιλε, πολυ βοηθητικο Η βοήθεια εδώ είναι με υποκειμενικό κριτήριο, κι όχι αντικειμενικό καθώς η κάθε περίπτωση διαφέρει. Αν έχεις πρόβλημα με το νερό του δήμου σου, τότε όπως καταλαβαίνεις πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία π.χ Δήμος, περιοχή κλπ για να σε βοηθήσει κάποιος από την ίδια περιοχή με εσένα που το έχει ψάξει λίγο παραπάνω. Τώρα αν απλά θέλεις να ξεφορτωθείς τα πλαστικά μπουκάλια, το κουβάλημα, έξοδα κλπ τότε επέλεξε ένα από τα πολλά φίλτρα άνω ή κάτω πάγκου που αναφέρουν οι τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, mindreader είπε Εγω κατεληξα στην....κανατα brita. Εκτος κι αν πινει κανεις απο βοθρολυματα, νομιζω οτι η κανατα γενικως καλυπτει αρκετα. Ευκολα, αμεσα, στην αναγκη την παιρνεις κι αλλου (πχ εξοχικο), αλλαζεις ενα φιλτρακι καθε λιγους μηνες κι ολα καλα. Ευχαριστώ, την παρηγγειλα και την περιμενω αυριο, θα σου πω εντυπωσεις σε λιγο καιρο 1 λεπτό πριν, oXXo_nikosar είπε Η βοήθεια εδώ είναι με υποκειμενικό κριτήριο, κι όχι αντικειμενικό καθώς η κάθε περίπτωση διαφέρει. Αν έχεις πρόβλημα με το νερό του δήμου σου, τότε όπως καταλαβαίνεις πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία π.χ Δήμος, περιοχή κλπ για να σε βοηθήσει κάποιος από την ίδια περιοχή με εσένα που το έχει ψάξει λίγο παραπάνω. Τώρα αν απλά θέλεις να ξεφορτωθείς τα πλαστικά μπουκάλια, το κουβάλημα, έξοδα κλπ τότε επέλεξε ένα από τα πολλά φίλτρα άνω ή κάτω πάγκου που αναφέρουν οι τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες. Μενω Αθηνα, δημο Νεας Ιωνιας. Με ενδιαφερει πρωτιστως εαν το ΒΙΚΟΣ και γενικα τα πλαστικα εμφιαλωμενα εχουν καποιο σοβαρο προβλημα, αν εχουν γινει ερευνες, κλπ Δε με ενοχλει το να κουβαλαω, εχω συνηθισει, απλα ειναι τοσο συχνη η συνηθεια που αν κατι δεν ειναι σωστο, καλο ειναι να αλλαχτει. Μιλαμε για καθημερινη συνηθεια για χρονια. Θα δοκιμασω για λιγο καιρο και τα γυαλινα εμφιαλωμενα να δω αν εχουν διαφορα. Επισης παρηγγειλα και την κανατα που προτεινει παραπανω ο φιλος, θα δοκιμασω και θα αναφερω εντυπωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μπες στην εταιρία που έχεις το νερό, και ψάξε για τις μετρήσεις που έχουν ανεβάσει για τον δήμο και την περιοχή σου. Υπάρχουν αναλύσεις και μετρήσεις. Αν οι μετρήσεις δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, τότε αγόρασε ένα σύστημα άνω πάγκου να το συνδέσεις με τη βρύση και αγόρασε κάποιο φίλτρο 0,1 - 0,5 micron. Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα, από τη στιγμή που δίνεις τόσα για νερά, θα σου πρότεινα κανένα doulton φίλτρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 archer, δωσε feedback απο την κανατα, οπως την χρησιμοποιείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, archer100 είπε Ευχαριστώ, την παρηγγειλα και την περιμενω αυριο, θα σου πω εντυπωσεις σε λιγο καιρο Μενω Αθηνα, δημο Νεας Ιωνιας. Με ενδιαφερει πρωτιστως εαν το ΒΙΚΟΣ και γενικα τα πλαστικα εμφιαλωμενα εχουν καποιο σοβαρο προβλημα, αν εχουν γινει ερευνες, κλπ Δε με ενοχλει το να κουβαλαω, εχω συνηθισει, απλα ειναι τοσο συχνη η συνηθεια που αν κατι δεν ειναι σωστο, καλο ειναι να αλλαχτει. Μιλαμε για καθημερινη συνηθεια για χρονια. Θα δοκιμασω για λιγο καιρο και τα γυαλινα εμφιαλωμενα να δω αν εχουν διαφορα. Επισης παρηγγειλα και την κανατα που προτεινει παραπανω ο φιλος, θα δοκιμασω και θα αναφερω εντυπωσεις. Στην περιοχή σου έχει την Primato.. ρίξε μια ματιά, να πάρεις μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosVas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Θα ήθελα να βάλω φίλτρο νερού μετά από σκέψη, και διάβασα αρκετά εδώ στο φόρουμ. Ζήτησα ανάλυση νερού της περιοχής από το δήμο και μου στείλανε. Αλλά δεν ξέρω αν τα στοιχεία που περιέχει η ανάλυση είναι αρκετά για να υπάρξει άποψη ως προς τοβτι φίλτρο θα πρέπει να βάλω. Θα ήθελα γνώμες για την ανάλυση και για φίλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 9:01 ΜΜ, DimosVas είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να βάλω φίλτρο νερού μετά από σκέψη, και διάβασα αρκετά εδώ στο φόρουμ. Ζήτησα ανάλυση νερού της περιοχής από το δήμο και μου στείλανε. Αλλά δεν ξέρω αν τα στοιχεία που περιέχει η ανάλυση είναι αρκετά για να υπάρξει άποψη ως προς τοβτι φίλτρο θα πρέπει να βάλω. Θα ήθελα γνώμες για την ανάλυση και για φίλτρο. Χωρίς να είμαι ειδικός.. από αυτά που βλέπω στον πίνακα έχεις ανεβασμένο: χλώριο, σίδηρο, Νιτρικά, pH.. αλλά στα όρια "λάθους" δεν έγραψες πόλη-περιοχή οπότε με αυτά τα δεδομένα με ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα άνω πάγκου.. θα σου πρότεινα. Aquasana, Dalton, 3M, Multipure, Toray κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα