Kostasv22 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Ψαχνω εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω ένα φίλτρο νερού. Εδώ μέσα έχω διαβάσει για διάφορες εταιρείες και έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες. Δυστυχώς έχω μπερδευτεί διότι ψάχνω για ένα φίτρο νερού που να κατασκευάζεται αμερική και να έχει πιστοποίηση NSF 42 & NSF 53. Υπάρχουν πολλές ελληνικές εταιρίες με φίλτρα εισαγωγής από αμερική που είτε αναφέρουν οτι έχουν πιστοποίηση NSF αλλά μόνο για τη κατηγορία 42 είτε λένε ότι έχουν πιστοποίηση και για τις δύο κατηγορίες αλλά με αστερίσκο πάνω στο φίλτρο ότι "συμμορφώνονται με αυτη τη πιστοποίηση"=ότι δεν πιστοποιεί το φίλτρο ο οργανισμός NSF αλλά ο κατασκευαστής, ο οποίος έκανε κάπου εξετάσεις και του είπαν ότι πίανει τα κριτήρια, δλδ πιστοποίηση περίπου. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν φίλτρα 10' κάτω πάγκου, να έιναι κατασκευασμένα αμερική και έχουν ταυτόχρονα και τις δύο πραγματικές πιστοποιήσεις NSF 42 & NSF 53; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Kostasv22 είπε Ψαχνω εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω ένα φίλτρο νερού. Εδώ μέσα έχω διαβάσει για διάφορες εταιρείες και έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες. Δυστυχώς έχω μπερδευτεί διότι ψάχνω για ένα φίτρο νερού που να κατασκευάζεται αμερική και να έχει πιστοποίηση NSF 42 & NSF 53. Υπάρχουν πολλές ελληνικές εταιρίες με φίλτρα εισαγωγής από αμερική που είτε αναφέρουν οτι έχουν πιστοποίηση NSF αλλά μόνο για τη κατηγορία 42 είτε λένε ότι έχουν πιστοποίηση και για τις δύο κατηγορίες αλλά με αστερίσκο πάνω στο φίλτρο ότι "συμμορφώνονται με αυτη τη πιστοποίηση"=ότι δεν πιστοποιεί το φίλτρο ο οργανισμός NSF αλλά ο κατασκευαστής, ο οποίος έκανε κάπου εξετάσεις και του είπαν ότι πίανει τα κριτήρια, δλδ πιστοποίηση περίπου. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχουν φίλτρα 10' κάτω πάγκου, να έιναι κατασκευασμένα αμερική και έχουν ταυτόχρονα και τις δύο πραγματικές πιστοποιήσεις NSF 42 & NSF 53; Θυμάμαι κάποια ποστ πριν ότι ένας πρότεινε το doulton ultracarb ως το φίλτρο που καλύπτει τα πάντα και τις επίσημες πιστοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tzotzo είπε καλησπερα σας. τελειως Noob εδω με φιλτρα κλπ.. Αυτη την στιγμη καταναλωνω περιπου 100 λιτρα εμφιαλωμενου νερου. Για πόση και καφε. Ειμαι πληρως ικανοποιημενος με την ποιοτητα του νερου και την γευση του. Πάγο παιρνω ετοιμο. Μαγείρεμα γινεται με νερο της βρύσης. Προσφατα ξεμεινα απο εμφιαλωμενο και 2-3 μερες επινα απο την βρυση και νομιζω ήταν χαλια το νερο, γευστικα. Παροτι ειναι αρκετα βολικη η χρηση εμφιαλωμενου, εγειρεται το περιβαλλοντικο ζητημα, και το ζητημα του μαγειρεματος.Υπάρχει καποιο φιλτρο να ενσωματωνεται στην βρυση και να δινει μια παροχη γυρω στα 150-200 λιτρα ποιοτικου νερου τον μηνα; ευχαριστω εκ των προτερων καλημέρα, όπως πολύ σωστά λένε τα παιδιά, το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι μια χημική ανάλυση στο νερό σου, ώστε να δεις τι περιέχει, προκειμένου να πας και στην αντίστοιχη λύση.. μήπως είσαι σε περιοχή που για υδροδότηση χρησιμοποιούν γεώτρηση; αυτό που θα σου πρότεινα να αλλάξεις στην καθημερινότητα σου είναι να κάνεις εσύ πάγο, είτε από εμφιαλωμένο είτε βρύση (ακόμα καλύτερα μετά από φιλτράρισμα), έχουν βρεθεί πολλές φορές διάφορα σε συσκευασμένο πάγο, αλλά προσωπικά αμφιβάλλω για την καθαριότητα τόσο των παγομηχανών, όσο και της συσκευασίας.. από τότε που βάλαμε αντίστροφη όσμωση, πόσιμο, μαγείρεμα, πάγο, όλα από εκεί.. μόνο που γλιτώνεις το κουβάλημα και το πέταμα στην ανακύκλωση τον πλαστικών, είναι ο ορισμός ποιότητας ζωής (και όχι μόνο) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2022 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redfield Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 11:49 ΠΜ, GLuxurius είπε Είναι πολύ λίγα τα 10ppm για να το πίνεις. Βάλε bypass ή φίλτρο εμπλουτισμού μετάλλων. Στην παροχή θα βάλεις ένα φίλτρο στερεών (δηλαδή ή νήματος ή πολυπροπυλενίου) για τα χώματα. Δεν χρειάζεσαι ανοξείδωτο για την παροχή. Πάρε πλαστικό. Βάλε μία φύσιγγα αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα χώματα. Ρυθμιστής πίεσης αν τον βάλεις πριν το φίλτρο, θα πρέπει να θυμάσαι να τον καθαρίζεις γιατί θα βουλώνει από χώματα. Αν τον βάλεις μετά το φίλτρο να έχεις το νου σου στο φίλτρο μην σκάσει σε περιόδους έντονου ψύχους ή μεγάλης πίεσης. Μετά μπορείς να βάλεις ένα φίλτρο για πόσιμο νερό στην κουζίνα σου (πάνω ή κάτω από τον πάγκο) ανάλογα τί σε βολεύει καλύτερα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Υπάρχει κάποια πρόταση για φίλτρο νήματος ή πολυπροπυλενίου; Αυτά τα φίλτρα κάθε πότε περίπου χρειάζονται αλλαγή (ή πάει με την οπτική τους όταν βρωμίζουν πολύ;) τώρα για φίλτρο πάγκου δεν ξέρω τι θα βόλευε τις γυναίκες του σπιτιού καλύτερα…!!! Υπάρχει κάποια πρόταση ή κάποια από τις δυο λύσεις υπερτερεί έναντι της άλλης; Στις 12/12/2022 στις 12:12 ΜΜ, Kozanitis1 είπε @GLuxurius θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά το εξής: Για τι καταναλώσεις νερού μιλάμε, που "περνάνε" από την κεντρική παροχή; Τα φίλτρα στερεών είναι για κάποια λίγα κυβικά νερό πχ το εξάμηνο, αν ο χρήστης χρησιμοποιεί 30 κυβικά το εξάμηνο, αλλά τα φίλτρα είναι για 5, τότε μήπως να κοιτούσε σε κάποια λύση big blue, φυσικά με αυξημένο κόστος, αλλά πιστεύω πιο "ορθή" υλοποίηση.. Κατά την γνώμη μου, η σειρά που θα μπορούσε να ακολουθήσεις είναι η εξής: (φυσικά σχολιάζετε/προτείνετε αλλαγές) Υδρόμετρο -> φίλτρο σίτας/γραμμής -> μειωτής πίεσης -> φίλτρα νερού κεντρικής παροχής -> κεντρική παροχή νερού προς το σπίτι. Το φιλτράκι σίτας θα έλεγα να το βάλεις πριν τον μειωτή, για να μην μαζεύει σκουπίδια και μετά σου κολλάει.. Αν θες όπως λέει και ο φίλος να βάλεις κάτι για το πόσιμο στην κουζίνα σου, συνεχίζουμε παρακάτω.. Έχεις μετρήσει πιέσεις στην περιοχή σου, ώστε να σκέφτεσαι πως χρειάζεσαι μειωτή; Πχ στην περιοχή μου η πίεση δεν υπερβαίνει ποτέ τα 5 bar, οπότε δεν χρειάζεται να τοποθετήσω.. (Τα λινκ είναι ενδεικτικά για να καταλάβεις τι είναι το κάθε εξάρτημα) Το φιλτράκι σιτας κάθε πότε χρειάζεται συντήρηση - καθάρισμα; πίεση δεν έχω μετρήσει, όμως ακούω τους σωλήνες να κοπανάνε όταν λειτουργεί η ηλεκτροβανα του πλυντηρίου πιάτων και ρωτώντας μου είπαν πως χρειάζεται μειωτης πίεσης. Εμείς παρόλο που βρισκόμαστε Αθήνα, είμαστε συνδεδεμένοι σε δημοτικό δίκτυο με ότι αυτό συνεπάγεται… Μόνο το λινκ από το φιλτρακι σιτας λειτουργεί. Πάντως κάθε πρόταση καλοδεχούμενη γιατί πρέπει να γίνει μια αναβάθμιση στο νερό που πίνουμε στο σπίτι. ευχαριστώ για την βοήθεια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 το φιλτρακι σίτας κάθε εξάμηνο νομιζω πως θα του έριχνα μια ματιά.. οι σωλήνες κοπανάνε όταν κλείνουν βρύσες κλπ, λέγεται υδραυλικό πλήγμα, πολύ κακό για τις σωληνώσεις.. αν είσαι στο νοίκι ίσως να μην βγάλεις άκρη ή να αξίζει να ασχοληθείς, αν είσαι σε ιδιοκτήτη κατοικία, τότε πιθανόν να χρειαστεί να τοποθετηθεί μειωτης για αρχή και βλέπεις.., αν δεν λυθεί το πλήγμα ίσως χρειαστεί δοχείο διαστολής για κρύα νερά ή αντιπληγματικα στις παροχές.. (και έξοδα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redfield Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στις 13/12/2022 στις 7:02 ΜΜ, Kozanitis1 είπε το φιλτρακι σίτας κάθε εξάμηνο νομιζω πως θα του έριχνα μια ματιά.. οι σωλήνες κοπανάνε όταν κλείνουν βρύσες κλπ, λέγεται υδραυλικό πλήγμα, πολύ κακό για τις σωληνώσεις.. αν είσαι στο νοίκι ίσως να μην βγάλεις άκρη ή να αξίζει να ασχοληθείς, αν είσαι σε ιδιοκτήτη κατοικία, τότε πιθανόν να χρειαστεί να τοποθετηθεί μειωτης για αρχή και βλέπεις.., αν δεν λυθεί το πλήγμα ίσως χρειαστεί δοχείο διαστολής για κρύα νερά ή αντιπληγματικα στις παροχές.. (και έξοδα..) Επανέρχομαι λοιπόν, βάλαμε για αρχή τον μειωτή πίεσης και σταμάτησαν τα κοπανήματα στους σωλήνες! τωρα σειρά έχει το φίλτρο στην κεντρική παροχή του σπιτιού και τα επιμέρους φίλτρα σε κάθε σπίτι. οποια πρόταση για φίλτρα κεντρικά και για κουζίνα, είναι καλοδεχούμενα (ακόμα και σε pm) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα! Έχουμε κάποια καλύτερη πρόταση από το παρακάτω βίντεο για φίλτρο αντίστροφης όσμωσης; https://www.waterwaves.gr/filtra-oikiakis-khriseos/filtra-antistrofis-osmosis/oikiaki-monada-antistrofis-osmosis-me-antlia-ecosoft-pump.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Άλλαξα από Hollow Fiber φίλτρο σε Aquametix και είδα μεγάλη διαφορά στη ποιότητα του νερού... ...δεν είχε παλιώσει το αρχικό, στα μισά της "ζωής" του (χρονικά) ήταν με μόνο ένα άτομο στο διαμέρισμα (και δεν ήταν βρώμικο ή κάτι τέτοιο όταν το άνοιξα), αλλά ήρθε η μάνα μου για γιορτές από Πρέβεζα, όπου της είχα εγκαταστήσει φίλτρο άνω πάγκου Aquametix (το είχαμε επιλέξει γιατί η ποιότητα νερού εκεί ήταν χειρότερη από Θεσσαλονίκη, βάσει κάτι άρθρων που είχα δει) και δυσκολευόταν να το πιεί, εγώ το είχα συνηθίσει. ...πραγματικά καμία σχέση στην οσμή και τη γεύση (εκ των υστέρων μπορώ να το πω)...είχε μείνει μια κανάτα στο ψυγείο με νερό από το προηγούμενο φίλτρο, σε άμεση σύγκριση πολυ κατώτερο εκείνο από φίλτρο hollow fiber. Να δούμε πόσο θα κρατήσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
απο23 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Είμαι σε αναζήτηση φίλτρου, και δεν έχω ιδέα γενικότερα απλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά που διαφημίζουν στην τηλεόραση δεν νομίζω να κάνουν στη πραγματικότητα ότι ακριβώς λένε. Ήθελα πολύ καιρό να πάρω ενα φίλτρο αλλά βρήκα άλλον ένα λόγο παραπάνω να το επισπεύσω γιατί σε λίγο καιρό ο μικρός μας θα αρχίσει τις στερεές τροφές και το νερό και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το βράζω όπως δίνει τν οδηγία παιδίατρος μόνο για την αποβολή του χλωρίου όπως φαντάζομαι. Μένω στην περιοχή του Κορυδαλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Το βράσιμο δεν το γλιτώνεις Το ανοσοποιητικό είναι ακόμα ανώριμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DM101 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας καλή χρονια Εχω σε δυο σπίτια μία μονή και μία διπλή καμπάνα συσκευή ανω πάγκου Εχει μέσα το matrikx 0.5 Επειδή δεν μας είναι πια νόστιμο θα θέλαμε να αλλάξουμε βάζοντας κάτι άλλο. Στο μονό υπάρχει και άτομο με άνοια και ετσι μοιραία ο ενεργός άνθρακας χαλάει και τον αλλάζω συχνά. Μήπως γνωρίζετε τι παίζει με τα φίλτρα geyser aragon 2? Δεν έχουν πιστοποίηση αμερικάνικη nfs η πως λέγεται Η ανησυχία μου είναι αν είναι καλά η αν ρισκαρω επιλέγοντάς το. Θα μου έλυνε τα χέρια όντας ανθεκτικό στο ζεστό. Στο άλλο σπίτι με την διπλή συσκευή σκέφτομαι να βάλω ενα pentek 0.5 ενεργού άνθρακα και επειδή έχουμε πολλά άλατα σκέφτομαι στην πρώτη θέση να βάλω ενα ρητίνης . Το θεωρείται αυτό ασφαλή λύση και επαρκή; εχει λέει ενσωματωμένο και φίλτρο για ιζηματα αυτό της ρητίνης . Ημουν λίγο πριν τα παραγγείλω και είπα να δω αν υπάρχει κάποιο νήμα εδώ,οπως και υπήρχε. Αν κάποιος μπορεί να δώσει μία κατατοπιστική λιτή και απέριττη απάντηση είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Καλημερα! Εχουμε το παρακατω φιλτρο https://www.skroutz.gr/s/21917700/Waco-HQ9-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Κάτω-Πάγκου-Μονή-3-8-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-Waco-Eco-Mac.html#qna κατω παγκου εδω κι ενα χρονο στην κουζινα και τωρα χρειαζεται αλλαγη!Το ανταλλακτικο εχει καπου στο 50αρικο. Δεν εχει πολλα αλατα το νερο της περιοχης, μετραω tds 170 πιο πολυ το βαλαμε γιατι ειναι παλιες οι σωληνωσεις να κρατα χωματα, χλωριο κτλ..πανω κατω στα ιδια χρηματα εχετε να προτεινετε κατι που ειναι καλυτερο; παραδειγμα ειδα κι αυτο https://www.skroutz.gr/s/21888955/Eiger-WF-03-104-1-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Κάτω-Πάγκου-Κεντρικής-Παροχής-Μονή-1-2.html?product_id=77021313 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Παίδες καλή χρονιά, είμαι πελάτης της Multipure από το 2018, έχω το Mpad πολύ ικανοποιημένος[παλιά είχα Camelot, θα έλεγα καλό ήταν κι αυτό], το θέμα είναι ότι χάλασε στα 4.5 χρόνια το βρυσάκι, έσταζε συνέχεια και έκοψε και το λάστιχο, μου έστειλε ανταλλακτικό[35€ κόστος] η Multipure από Αθήνα[μένω Ρέθυμνο εγώ], δεν υπάρχει δλδ αντιπρόσωπος στην Κρήτη, προσπάθησα να το αλλάξω αλλά συνέχεια έσταζε[το νέο βρυσάκι], έφερα υδραυλικό πλήρωσα 40€[οπότε σύνολο ήδη 75€], άλλαξε τα ''πάσα'', άλλαξε το λαιμό[ρουξούνι] της βρύσης και ακόμα στάζει, είναι ελαττωματικό το βρυσάκι είπε ο υδραυλικός, έστειλα εμαιλ στην Multipure και ζητάω να μου στείλουν νέο βρυσάκι γιατί είναι στην εγγύηση. Η ίδια η εταιρία δηλώνει τα εξής: Εργοστασιακή Εγγύηση Τα προϊοντα Multipure® ειναι σχεδιασμένα να παρέχουν καθαρό, εύγευστο νερό για πάντα! Τα μοναδικά συστήματα κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο χάλυβα έχουν εγγύηση εφ΄όρου ζωής. Η Multipure Hellas θα αντικαταστήσει δωρεάν κάθε συσκευή ή ανταλλακτικό που δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Η Multipure Hellas παρέχει 1 έτος εγγύησης σε όλα τα ανταλλακτικά των συσκευών. Η Multipure Hellas παρέχει εγγύηση εφ'όρου ζωής σε όλες τις συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστκό κάλυμμα. https://www.multipure.gr/ypostiriksi/eggyisi-multipure/ Τι λέτε θα μου το αλλάξει η εταιρία ή θα έχω πρόβλημα και πρέπει να ξαναπληρώσω το ανταλλακτικό, αυτό από την αρχή που το συνδέσαμε έσταζε συνέχεια, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Σκέφτομαι αν δεν μου το αλλάξουν, να επιστρέψω στην Camelot που τουλάχιστον έχει άριστο after sales service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Milkofree είπε Παίδες καλή χρονιά, είμαι πελάτης της Multipure από το 2018, έχω το Mpad πολύ ικανοποιημένος[παλιά είχα Camelot, θα έλεγα καλό ήταν κι αυτό], το θέμα είναι ότι χάλασε στα 4.5 χρόνια το βρυσάκι, έσταζε συνέχεια και έκοψε και το λάστιχο, μου έστειλε ανταλλακτικό[35€ κόστος] η Multipure από Αθήνα[μένω Ρέθυμνο εγώ], δεν υπάρχει δλδ αντιπρόσωπος στην Κρήτη, προσπάθησα να το αλλάξω αλλά συνέχεια έσταζε[το νέο βρυσάκι], έφερα υδραυλικό πλήρωσα 40€[οπότε σύνολο ήδη 75€], άλλαξε τα ''πάσα'', άλλαξε το λαιμό[ρουξούνι] της βρύσης και ακόμα στάζει, είναι ελαττωματικό το βρυσάκι είπε ο υδραυλικός, έστειλα εμαιλ στην Multipure και ζητάω να μου στείλουν νέο βρυσάκι γιατί είναι στην εγγύηση. Η ίδια η εταιρία δηλώνει τα εξής: Εργοστασιακή Εγγύηση Τα προϊοντα Multipure® ειναι σχεδιασμένα να παρέχουν καθαρό, εύγευστο νερό για πάντα! Τα μοναδικά συστήματα κατασκευασμένα απο ανοξείδωτο χάλυβα έχουν εγγύηση εφ΄όρου ζωής. Η Multipure Hellas θα αντικαταστήσει δωρεάν κάθε συσκευή ή ανταλλακτικό που δεν πληρεί τις προδιαγραφές. Η Multipure Hellas παρέχει 1 έτος εγγύησης σε όλα τα ανταλλακτικά των συσκευών. Η Multipure Hellas παρέχει εγγύηση εφ'όρου ζωής σε όλες τις συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστκό κάλυμμα. https://www.multipure.gr/ypostiriksi/eggyisi-multipure/ Τι λέτε θα μου το αλλάξει η εταιρία ή θα έχω πρόβλημα και πρέπει να ξαναπληρώσω το ανταλλακτικό, αυτό από την αρχή που το συνδέσαμε έσταζε συνέχεια, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Σκέφτομαι αν δεν μου το αλλάξουν, να επιστρέψω στην Camelot που τουλάχιστον έχει άριστο after sales service. Πριν αρκετούς μήνες έγραφε εδώ κάποιος για φίλτρο της Multipure που σκούριασε και του το άλλαζαν συνέχεια αλλά και πάλι σκουριαζαν. Δεν ξέρω τι να σου πω τώρα για αυτό που ποσταρεις. Εσύ τους ζήτησες να αλλάξουν το βρυσακι και αυτοί σου έδωσαν αυτή την απάντηση; Σαν να μην θέλουν να στο αλλάξουν μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πριν αρκετούς μήνες έγραφε εδώ κάποιος για φίλτρο της Multipure που σκούριασε και του το άλλαζαν συνέχεια αλλά και πάλι σκουριαζαν. Δεν ξέρω τι να σου πω τώρα για αυτό που ποσταρεις. Εσύ τους ζήτησες να αλλάξουν το βρυσακι και αυτοί σου έδωσαν αυτή την απάντηση; Σαν να μην θέλουν να στο αλλάξουν μου φαίνεται. Όχι δεν απάντησε ακόμα η εταιρία, αυτό το απόσπασμα το βρήκα στο site τους https://www.multipure.gr/ypostiriksi/eggyisi-multipure/ , οπότε θέλω να δώ αύριο τι θα απαντήσουν, έχω στείλει email σήμερα[είναι κλειστά είναι Κυριακή]. Κανονικά πρέπει να στείλουν νέο ανταλλακτικό, αν τώρα αρνηθούν νομίζω θα απευθυνθώ σε άλλη εταιρία. Απόψε κάνω και τον υδραυλικό τρομάρα μου, ξεβίδωσα το βρυσάκι και του έβαλα 10 φορές γύρω γύρω στα ''πάσα'' τεφλόν που έχω για βρύσες, και τώρα που το τσεκάρω σχεδόν δεν βγάζει τίποτα. Θα το τσεκάρω και αύριο να δώ τι γίνεται, αν αρχίσει πάλι να τρέχει θα ζητήσω αλλαγή, αν δεν θέλει η εταιρία, θα περιμένω να πάει Μάης που λήγει το φίλτρο και θα κοιτάξω κάποιο άλλο. Να πώ πάντως, ότι έχουν μπεί στο Google στις αξιολογήσεις, άτομα της Multipure[απ'ότι φαίνεται] και ''θάβουν'' την Camelot, ότι δεν έχει πιστοποιήσεις, ότι είναι ''απάτη'' κτλ.. εγώ αυτό που θα πώ είναι ότι τσέκαρα την Camelot είναι στον NSF υπάρχει δλδ εκεί, αλλά καθαρίζει καλύτερα το νερό το φίλτρο της Multipure. Αυτά περί ''απάτης'' είναι απαράδεκτα. Το λάθος της Camelot είναι ότι έχει εμμονή με το να ''κοστολογεί'' το Imperial 1560€ και ότι στο ''νοικιάζει'' και πληρώνεις μόνο το φίλτρο. Αυτός είναι το λάθος της, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο. Αν και, αν το δούμε καθαρά μαρκετινίστικα, έχει πιάσει, καθώς η εταιρία έχει πουλήσει τα περισσότερα φίλτρα στην Ελλάδα, από οποιονδήποτε άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα