Maurikycli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pkk1 είπε Μετα από πολύ διάβασμα του νήματος εξακολουθώ να εχω απορίες. Το φίλτρο (όχι αντίστροφης οσμοσης) μειώνει το ph του νερού και την σκληρότητα του; Όχι Το νερο της Χαλκίδας εχει οσμή και το νιώθω βαρύ. Επίσης γεμίζουν αλατα οι συσκευές. Έχετε να μου προτείνετε κάποια φίλτρα ανω και κάτω πάγκου εως 200-250 ευρώ; Αν θέλω να μειώσω τα αλατα από τις συσκευές μπορώ να βαλω κάποιο φίλτρο στην κεντρική παροχή; Ναι, αλλά καλύτερα όχι. Βαλε μικρότερα πριν τις συσκευές που θες να προστατέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Κάποια πρόταση για φίλτρα άνω και κάτω πάγκου; δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι από τα δύο θα βάλω. Τιμή έως 200-250 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε Μετά από συνομιλία που είχα με την πρόεδρο της Multipure (Mrs Mud...) και τις δικαιολογίες τύπου "φταίει το νερό, ή πίεση, η περιοχή, το σπίτι" κλπ... θύμωσα περισσότερο και αποφάσισα με σιγουριά πλέον να απευθυνθώ αλλού. Ενημέρωσα τον αντιπρόσωπο εδώ και ο άνθρωπος αυτός ( κος Παπ...) μου έκανε πρόταση να μου επιστρέψει μέρος των χρημάτων και να το περάσει στην εγγύηση !! Έτσι κι έγινε. ΑΝ έφταιγε το νερό και η περιοχή κλπ για την σκουριά, τότε όλο το δίκτυο της ύδρευσης έπρεπε να είχε λιώσει..δεν νοείται να δίνεις 450 ευρώ για μια συσκευή φίλτρου που υποτίθεται ότι είναι 100% σύμφωνα με τις προδιαγραφές και αυτό να παρουσιάζει σκουριά..Να δουν τι φταίει εκεί στην Multipure και να αφήσουν τις δικαιολογίες...Είναι τα φθηνά υλικά, είναι η απροσεξία στην παραγωγή ;; Ασ το διορθώσουν επιτέλους γιατί είναι θέμα υγιεινής..Τόσα λεφτά βγάζουν...Αν αφαιρέσεις το κόστος του φίλτρου ( 120 ευρώ ) , η συσκευή από μόνη της κάνει 300 ευρώ..Που για μένα δεν κοστίζει κανονικά ούτε 50-100 ευρώ...Έλεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 2:08 ΜΜ, kavroulis είπε Καλησπέρα, Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Θεμα πιεσηςδεν έχουμε γιατι μπαίνει σε λειτουργεία το πιεστικο που δουλεύει σαν inverter. Θα μπορουσες να μου προτεινεις μερικες επιλογες για τα φιλτρα αντιστροφης οσμωσης; Ευχαριστω! Γεια σας, θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικές επιλογές σε φίλτρα κάτω πάγκου που να μπει απευθείας στην βρύση χωρίς βρυσακια κτλπ; ποια η γνώμη σας για την εταιρία ATLAS? Στις 8/9/2022 στις 10:49 ΜΜ, kavroulis είπε Καλησπέρα σας, Ειμαι σε αναζητηση φιλτρου κάτω παγκου. Περιοχή: Χανία Κρήτης (Κέντρο) Δειτε συνημμενη αναλυση. Έψαξα λίγο στο thread αλλά μπορώ να πω ότι χάθηκα αρκετά με τις μάρκες τους τύπους τις πιστοποιήσεις κλπ. Αξίζει να σημειώσω ότι έχουμε ένα μωράκι 3 μηνών. Το νερό καταλήγει σε εμάς αφού πρώτα ενισχυθεί όταν πέφτει η πίεση από πιεστικό (το οποιο είναι συνδεδεμένο με μια δεξαμενή. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος δεν είναι σωστός γιατί κάποιες φορές που το νερό μυρίζει έντονα, ωστόσο ο κατασκευαστής της πολυκατοικίας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φτάσει το νερού στα διαμερίσματα αφού η πολυκατοικία βρίσκετε σε ψηλό επίπεδο σχετικά κοντά από εκεί που ξεκινάει να στέλνει νερό ο παροχος. Έτσι αποφάσισα να επενδύσω σε ένα φίλτρο κάτω πάγκου (δεν θέλω να πάω σε πάνω πάγκου για διάφορους λόγους χώρου κτλπ) Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά που πιστεύεται ότι αξίζουν. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150-200ευρο και στα ανταλλακτικά να δίνω μέχρι 70-100 το εξάμηνο Είδα αυτό εδώ στο forum δεν ξέρω αν αξίζει για αυτό που το θελω και αν είναι κατάλληλο για την περιοχή μου. https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-kato-pagkou-pentair-everpure-pbs-400-05mm-me-kefali-ql3b-kai-installation-kit/ Ευχαριστώ! Προβολή _ ΕΔΕΥΑ_compressed.pdf 1.07 MB · 8 downloads Εδώ το αρχικό post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, Μιλησα σημερα με ενα τοπικο καταστημα για ενα φιλτρο κατω παγκου 3πλο. Μου ειπε για αυτο εδω το φιλτρο: https://cckro.com.tw/en/portfolio-item/pu908b3-bk1-pr-s-g/ 150eur με ανταλακτικα στα 65 eur. Να προχωρησω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 15/9/2022 στις 11:18 ΠΜ, kavroulis είπε Καλημέρα, Μιλησα σημερα με ενα τοπικο καταστημα για ενα φιλτρο κατω παγκου 3πλο. Μου ειπε για αυτο εδω το φιλτρο: https://cckro.com.tw/en/portfolio-item/pu908b3-bk1-pr-s-g/ 150eur με ανταλακτικα στα 65 eur. Να προχωρησω; Καλημέρα!! Εργοστάσιο έχεις;; Αυτό το φίλτρο είναι 20" Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.qwaterfilters.com/product/φίλτρο-νερού-άνω-πάγκου-doulton-hcp-κατασκευασ/ To έχει δοκιμάσει κανείς? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, doll είπε https://www.qwaterfilters.com/product/φίλτρο-νερού-άνω-πάγκου-doulton-hcp-κατασκευασ/ To έχει δοκιμάσει κανείς? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει? Το όνομα είναι σίγουρα εγγύηση, όμως .. θα μου άρεσε να είχε και φίλτρα ενεργού άνθρακα εκτός των κεραμικών που δεν τα προτιμώ. Επίσης μεγάλο μειονέκτημα το κομμάτι που μπαίνει στην υπάρχουσα βρύση (διακόπτης) αυτό μετά την πάροδο 6-12 μήνες γεμίζει άλατα και σκουριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε 1. εκτός των κεραμικών που δεν τα προτιμώ. 2. αυτό μετά την πάροδο 6-12 μήνες γεμίζει άλατα και σκουριάζει. 1. Γιατί? 2. δεν μπορεί να καθαριστούν? 6 μήνες είναι πολύ λίγο διάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leoy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδια θελω μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους. Εχω φιλτρο νηματος στην κεντρικη παροχη και φιλτρο doulton ultracarb κατω παγκου με βρυσακι. Παρατηρω μικροσωματιδια στο νερο λες και και εχει τριφτει κατι και περναει. Μου φενεται αδιανοητο. Εχει κανεις παρομοι εμπειρια? Το νερο απο γευση φενεται μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, leoy είπε Παιδια θελω μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους. Εχω φιλτρο νηματος στην κεντρικη παροχη και φιλτρο doulton ultracarb κατω παγκου με βρυσακι. Παρατηρω μικροσωματιδια στο νερο λες και και εχει τριφτει κατι και περναει. Μου φενεται αδιανοητο. Εχει κανεις παρομοι εμπειρια? Το νερο απο γευση φενεται μια χαρα. Υπάρχουν φωτογραφίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leoy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, Geoka1982 είπε Υπάρχουν φωτογραφίες; Θα προσπαθησω να ανεβασω, αν φενονται απο το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiakle Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα!θα ήθελα τη βοήθεια σας, γιατί δεν είμαι πολύ σχετική με τα φίλτρα νερού..παίρνω εδώ κ χρόνια της aquafor το ανταλλακτικό topaz με το βρυσάκι που κουμπώνει στη μπαταρία βρύσης. Απλά παρακολούθησα το forum εδώ και επειδή έχω δύο μικρά παιδάκια, δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω με το ίδιο ή να πάρω κάποιο πιο safe για την υγεία της οικογένειας, τέτοιου τύπου. Θα ήθελα τις προτάσεις σας. Μπορώ να δίνω έως 100€ το χρόνο (με το υπάρχον γίνεται αλλαγή ανά τρίμηνο κ έχει κόστος 10€ τρίμηνο). Ευχαριστώ Καματερό, Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκεφτόμαστε κι εμείς να βάλουμε φίλτρο νερού (περιοχή Χαλάνδρι). Επειδή έχουμε πολύ μικρή κουζίνα και δεν υπάρχει χώρος για άνω πάγκου, θα πάμε αναγκαστικά σε κάτω πάγκου. Αυτό θα μειώσει τη ροή του νερού γενικότερα; Μετά από λίγη ανάγνωση στο παρόν θέμα (και χωρίς καμία γνώση γενικότερα), βλέπω "αντίστροφη όσμωση" και μετά κάτι για εμπλουτισμό (αυτό τι είναι ακριβώς; θα χρειαστώ συσκευή φίλτρου με 2 ξεχωριστές θέσεις;) Κάπου διάβασα ότι μπορώ να πάρω οποιοδήποτε 10" και να βάλω το φίλτρο που θέλω. ισχύει; Από μάρκες φίλτρων στα λίγα που διάβασα αναφέρουν για doulton, matrikx και δυο-τρεις άλλες που δε θυμάμαι τώρα. Για εμπλουτισμό που αναφέρουν είναι διαφορετικό το φίλτρο ή είναι 2 σε ένα; Καλά τα έχω καταλάβει μέχρι στιγμής; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα