Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, oXXo_nikosar είπε Ανοξείδωτος χάλυβας είναι... όμως έριξαν την ποιότητα και έφτιαξαν παρτίδες ακόμα και Κίνα. Η σκουριά είναι και εσωτερικά. Μίλησα και με το "αφεντικό" της Multipure και περιμένω να δω τι θα προτείνουν.. γιατί δεν δέχομαι πλέον ως λύση την δωρεάν αλλαγή του κουτιού που έχει και κάποιο κόστος 390€ Τώρα εδωσα σημασία και στο όνομα της εταιρείας που είπες, Multipure. Τα θεωρούσα ίσως μέσα στα καλύτερα φίλτρα. Πριν χρόνια ένας τα εκθείαζε εδώ επειδή μπορούν και κρατάνε αρσενικό. Αρκετά τσιμπιμενες τιμές. Ας σου βρουν λύση, δες αν έχουνε φίλτρο με πλαστική επένδυση και όχι ανοξείδωτο. Αν δεν βρεθεί λύση πάρε άλλο φίλτρο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει πρακτικά, ρώτα μήπως να σου δώσουν από άλλη παρτίδα μη κινεζικη.
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Τώρα εδωσα σημασία και στο όνομα της εταιρείας που είπες, Multipure. Τα θεωρούσα ίσως μέσα στα καλύτερα φίλτρα. Πριν χρόνια ένας τα εκθείαζε εδώ επειδή μπορούν και κρατάνε αρσενικό. Αρκετά τσιμπιμενες τιμές. Ας σου βρουν λύση, δες αν έχουνε φίλτρο με πλαστική επένδυση και όχι ανοξείδωτο. Αν δεν βρεθεί λύση πάρε άλλο φίλτρο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει πρακτικά, ρώτα μήπως να σου δώσουν από άλλη παρτίδα μη κινεζικη. Δεν εμπιστεύομαι πλέον την εταιρεία καθώς μετά την 1η και 2η αλλαγή μου διαβεβαίωναν ότι το 3ο MP750 (ανοξείδωτος χάλυβας, εφόρου ζωής εγγύηση) είναι από παρτίδα χωρίς πρόβλημα. Δεν έχουν πλέον μοντέλο με ABS υλικό. Όπως και να' χει, μάλλον θα πάω σε άλλη εταιρεία... όμως έχω θέμα. Δεν βλέπω αναφορές στην 3Μ, επίσης σε άλλους οργανισμούς πέραν NSF, όπως IAPMO, καθώς με ενδιαφέρει φίλτρο της Aquasana όμως το συγκεκριμένο δεν έχει πιστοποίηση από NSF αλλά από IAPMO. Μετά βλέπω τα PENTAIR νέα τεχνολογία, κουμπώματα όμως είναι εξ Ανατολής..
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, oXXo_nikosar είπε Δεν εμπιστεύομαι πλέον την εταιρεία καθώς μετά την 1η και 2η αλλαγή μου διαβεβαίωναν ότι το 3ο MP750 (ανοξείδωτος χάλυβας, εφόρου ζωής εγγύηση) είναι από παρτίδα χωρίς πρόβλημα. Δεν έχουν πλέον μοντέλο με ABS υλικό. Όπως και να' χει, μάλλον θα πάω σε άλλη εταιρεία... όμως έχω θέμα. Δεν βλέπω αναφορές στην 3Μ, επίσης σε άλλους οργανισμούς πέραν NSF, όπως IAPMO, καθώς με ενδιαφέρει φίλτρο της Aquasana όμως το συγκεκριμένο δεν έχει πιστοποίηση από NSF αλλά από IAPMO. Μετά βλέπω τα PENTAIR νέα τεχνολογία, κουμπώματα όμως είναι εξ Ανατολής. Καλα θα κάνεις, βρες άλλη εταιρεία. Η 3Μ είναι μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία στις μάσκες, για τα φίλτρα δεν γνωρίζω όμως πιστεύω πως όλα τα προϊόντα τους θα είναι αξιόπιστα, δεν ρισκάρουν την φήμη τους. Δεν ξέρω καν αν πωλούνται στην Ελλάδα τα φίλτρα τους. Για την πιστοποίηση της IAPMO δεν γνωρίζω αν είναι εφάμιλλη της NSF. Ψάξε και την toray, έχει κάποια μοντέλα πιστοποιημένα. Μετά πας σε κλασσικές λύσεις όπως Doulton. 1
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλα θα κάνεις, βρες άλλη εταιρεία. Η 3Μ είναι μεγάλη και αξιόπιστη εταιρεία στις μάσκες, για τα φίλτρα δεν γνωρίζω όμως πιστεύω πως όλα τα προϊόντα τους θα είναι αξιόπιστα, δεν ρισκάρουν την φήμη τους. Δεν ξέρω καν αν πωλούνται στην Ελλάδα τα φίλτρα τους. Για την πιστοποίηση της IAPMO δεν γνωρίζω αν είναι εφάμιλλη της NSF. Ψάξε και την toray, έχει κάποια μοντέλα πιστοποιημένα. Μετά πας σε κλασσικές λύσεις όπως Doulton. Έψαξα ξανά τα Toray αλλά βρίσκω μόνο βρύσης κι ένα άνω πάγκου.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, oXXo_nikosar είπε Έψαξα ξανά τα Toray αλλά βρίσκω μόνο βρύσης κι ένα άνω πάγκου. Ναι αυτά τα μοντέλα διαθέτουν.
giorgos_76 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ποιανουν από έξω η μέσα; Πέραν από τις δωρεάν αλλαγές της εταιρείας δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι. Για να σκουριάζει προφανώς δεν είναι ανοξείδωτο. Έχω το multipure MP750 εδώ και 1,5 χρόνο...Δεν παρατήρησα σκουριά πουθενά μέχρι τώρα...Αλλά και από άλλους που ακούω, υπάρχουν αρκετά περιστατικά με σκουριά...Είναι απαράδεκτο αυτό για ένα τόσο ακριβό φίλτρο και μια τόσο σοβαρή εταιρία στο χώρο Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από giorgos_76
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Τι να πω.. δεν έτυχα μόνο ένα MP750 αλλά 3 με ταινία ασφαλείας, και διαβεβαιώσεις. Ο εδώ υπεύθυνος μου έδωσε το email του "αφεντικού" και βρίσκομαι σε συνομιλία μαζί τους, δίνοντας φωτογραφίες, s/n της συσκευής. Φυσικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και ήδη έχω στο μυαλό 2-3 εταιρείες σοβαρές στο χώρο.
xameleon7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Θελω την γνωμη σας γιατι ειναι κατι που δεν το γνωριζω καθολου Ψαχνω φιλτρο κατω παγκου χωρις βρυσακι,στην περιοχη που μενω δεν πινετε το νερο απτη βρυση καθολου Εδω στη γειτονια ολοι εχουν camelot,εσεις τι λετε? (Περιοχη,Παιανια αττικης)
Maurikycli Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεν πίνεται το νερό, κανονικά ούτε με κάμελοτ πρέπει να πίνεται
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, xameleon7 είπε Θελω την γνωμη σας γιατι ειναι κατι που δεν το γνωριζω καθολου Ψαχνω φιλτρο κατω παγκου χωρις βρυσακι,στην περιοχη που μενω δεν πινετε το νερο απτη βρυση καθολου Εδω στη γειτονια ολοι εχουν camelot,εσεις τι λετε? (Περιοχη,Παιανια αττικης) Δεν λέει κάτι ότι έχουν Camelot. Κανονικά, αναλυση του νερού σε χημείο και μετά αποφασίζετε.
xameleon7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Αν δεν πίνεται το νερό, κανονικά ούτε με κάμελοτ πρέπει να πίνεται οταν λεω δεν πινεται,δεν εννοω οτι ειναι καφε εχω πιει αλλα βρωμαει και η γευση του ειναι περιεργη
berny Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κάποιος να που πει τι διαφορά έχουν αυτα τα δύο; https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-ultra-carb-imperial-obe/ και https://www.qwaterfilters.com/product/ανταλλακτικό-φίλτρο-doulton-imperial-sterasyl-obe/ Λεω να πάρω ενα να δοκιμάσω αφου μπαίνουν σε ολες τις απλες θήκες κατω πάγκου! Ευχαριστώ! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από berny
doll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Τι λέτε από αυτά? https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-ano-pagkou-doulton-lefko-me-antallaktiko-biotect-ultra-si-m12-02mm/ https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-ano-pagkou-doulton-hcp-lefko-10-me-antallaktiko-doulton-ultracarb-0-5mm/ Από ποιότητα? και βασικά από ροή γιατί αν περιμένω για 1 ποτήρι νερό 2 λεπτά.....
oXXo_nikosar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 12:50 ΜΜ, oXXo_nikosar είπε Καλημέρα στην παρέα... μπορώ να πω ότι μετά την ανάγνωση όλου του θέματος (μετά από 1 ολόκληρο χρόνο), έκανα την εγγραφή μου και με τη σειρά μου θα σας πω τον προβληματισμό μου. Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω φίλτρα νερού της Multipure στην κουζίνα αλλά και στο μπάνιο. Από τα φίλτρα είμαι πολύ ικανοποιημένος, όμως υπάρχει πρόβλημα με το φίλτρο MP750SI με το μεταλλικό περίβλημα (κουτί) από ανοξείδωτο χάλυβα !. Το πρόβλημα είναι ότι πιάνουν σκουριά εσωτερικά μετά την χρήση 3+ μηνών. Έχω αλλάξει έως τώρα 3 φορές με νέο (εγγύηση εφ' όρου ζωής) αλλά παρά της διαβεβαιώσεις του υπεύθυνου.. έχουν πρόβλημα. Μετά από συνομιλία που είχα με την πρόεδρο της Multipure (Mrs Mud...) και τις δικαιολογίες τύπου "φταίει το νερό, ή πίεση, η περιοχή, το σπίτι" κλπ... θύμωσα περισσότερο και αποφάσισα με σιγουριά πλέον να απευθυνθώ αλλού. Ενημέρωσα τον αντιπρόσωπο εδώ και ο άνθρωπος αυτός ( κος Παπ...) μου έκανε πρόταση να μου επιστρέψει μέρος των χρημάτων και να το περάσει στην εγγύηση !! Έτσι κι έγινε.
pkk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα από πολύ διάβασμα του νήματος εξακολουθώ να εχω απορίες. Το φίλτρο (όχι αντίστροφης οσμοσης) μειώνει το ph του νερού και την σκληρότητα του; Το νερο της Χαλκίδας εχει οσμή και το νιώθω βαρύ. Επίσης γεμίζουν αλατα οι συσκευές. Έχετε να μου προτείνετε κάποια φίλτρα ανω και κάτω πάγκου εως 200-250 ευρώ; Αν θέλω να μειώσω τα αλατα από τις συσκευές μπορώ να βαλω κάποιο φίλτρο στην κεντρική παροχή; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από pkk1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα