daPro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Geoka1982 είπε Ναι είναι συμβατά με το συγκεκριμένο σύστημα αλλά με ποιο κριτήριο επέλεξες την συγκεκριμένη τριάδα? Επειδή τα είδα πακέτο 3 τεμάχια ..αν δεν βαριέσαι στείλε καλύτερο πακέτο 3 τεμαχίων... ευχαριστώ. Τώρα στα αυτά που αγόρασα..τα τοποθέτησα με την σειρά που δείχνει και στην φώτο..είναι λογικό που στην αρχή μου έβγαζε μαυρίλα?
learner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Ναι στην πρώτη χρήση βγάζει μαυρίλα από τον ενεργό άνθρακα. 1
kakos84 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 καλησπέρα θέλω το νόρο τις βρύσης να είναι πιο καθαρό και κοιτώ αυτές τις εταιρίες έγεται καμια γνώμη να μου πείτε h olympusplus kai camelotwater eyx
Swimmer21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε περιοχή με αμίαντο και σκληρό νερό, θα ήθελα μια καλή επιλογή για φίλτρο και βρυσάκι. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια με link προς αγορα γιατί δεν έχω ιδέα και έχω μπερδευτεί με το λίγο διάβασμα που έκανα στις σελίδες εδώ. Επίσης αξίζει να πάω σε αντίστροφη όσμωσης; Θα κρατήσει παραπάνω και είναι πιο ποιοτικό το νερό; Τέλος, ότι κι αν επιλέξω υπάρχει κάποια λύση να είναι κάπως μόνιμο και αισθητικά όμορφο στον πάγκο; Πχ ιδανικά θα ήθελα να τρυπήσω την flat πλευρά (πλαστικό) του νεροχύτη και να μπει εκεί το βρυσάκι. Γίνεται; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
ModusVivendi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα. Μετά από ώρες στο συγκεκριμένο ποστ και από ψάξιμο έχω καταλήξει σε ένα σετ φίλτρου κάτω πάγκου και θα ήθελα την γνώμη σας. Συσκευή: Pentek M10 Slime Line διπλή 1ο φίλτρο: Pentek Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Πολυπροπυλένιο 10" P1 1μm 2o φίλτρο και κύριο: Matrikx Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Ενεργό Άνθρακα 10" PB1 0.5 μm ή Pentek Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Ενεργό Άνθρακα 10" CFB-PB10 0.5 μm Φαντάζομαι για κύριο της Pentek είναι ανώτερο και για αυτό έχει 4πλάσια τιμή. Αξίζει; (περιοχή Αθήνα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από ModusVivendi
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Στις 25/7/2022 στις 12:57 ΜΜ, ModusVivendi είπε Καλησπέρα και από μένα. Μετά από ώρες στο συγκεκριμένο ποστ και από ψάξιμο έχω καταλήξει σε ένα σετ φίλτρου κάτω πάγκου και θα ήθελα την γνώμη σας. Συσκευή: Pentek M10 Slime Line διπλή 1ο φίλτρο: Pentek Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Πολυπροπυλένιο 10" P1 1μm 2o φίλτρο και κύριο: Matrikx Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Ενεργό Άνθρακα 10" PB1 0.5 μm ή Pentek Ανταλλακτικό Φίλτρο Νερού Άνω και Κάτω Πάγκου από Ενεργό Άνθρακα 10" CFB-PB10 0.5 μm Φαντάζομαι για κύριο της Pentek είναι ανώτερο και για αυτό έχει 4πλάσια τιμή. Αξίζει; (περιοχή Αθήνα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Για να καταλαβω το παρακατω https://www.skroutz.gr/s/21863851/Pentek-M10-Slime-Line-Συσκευή-Φίλτρου-Νερού-Κάτω-Πάγκου-Κεντρικής-Παροχής-Διπλή-1-4.html με αυτο το φιλτρο https://www.skroutz.gr/s/21658269/Pentek-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-Νερού-Άνω-και-Κάτω-Πάγκου-από-Πολυπροπυλένιο-10-P1-1-μm.html ειναι κομπλε και κανει τη δουλεια που πρεπει για ενα καθαρο νερο οσο γινεται? Δεν γραφει λιτρα το φιλτρο αλλα 4 ευρω στους 3 μηνες δεν ειναι τιποτα σημερα πηραμε 6αδες νερο βικος 1.40 η μια 118 ευρω οι παλετα που εχει 84 εξαδες. Οποτε ψαχνομαστε για φιλτρο νερου και εμεις μετα απο χρονια με εμφιαλωμενο νερο το οποιο απο 80 λεπτα που περναμε την εξαδα την πηγαν 1.40.
Sebu Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Υπαρχει καποια λυση για φιλτρο ανω παγκου για βρυση κουζινας που ειναι σαν το τηλεφωνο του ντουζ? Γιατι οσα εχω δει ανω παγκου η προεκταση που παει στο φιλτρο βιδωνει πανω στη βρυση της κουζινας το οποιο δεν μπορει να γινει αν η βρυση είναι τυπου τηλεφωνου ντουζ.
Swimmer21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 On 24/07/2022 at 23:23, Swimmer21 said: Καλησπέρα σε όλους! Βρίσκομαι σε περιοχή με αμίαντο και σκληρό νερό, θα ήθελα μια καλή επιλογή για φίλτρο και βρυσάκι. Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια με link προς αγορα γιατί δεν έχω ιδέα και έχω μπερδευτεί με το λίγο διάβασμα που έκανα στις σελίδες εδώ. Επίσης αξίζει να πάω σε αντίστροφη όσμωσης; Θα κρατήσει παραπάνω και είναι πιο ποιοτικό το νερό; Τέλος, ότι κι αν επιλέξω υπάρχει κάποια λύση να είναι κάπως μόνιμο και αισθητικά όμορφο στον πάγκο; Πχ ιδανικά θα ήθελα να τρυπήσω την flat πλευρά (πλαστικό) του νεροχύτη και να μπει εκεί το βρυσάκι. Γίνεται; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Έχουμε κάτι για το παραπάνω; Επίσης έχει κάποιος πρόταση για αντίστροφη όσμωση και αν έχει μείνει ευχαριστημένος;
bilis1234 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη όσων γνωρίζουν κ τι έχετε να μου προτείνετε για φίλτρα ενεργού άνθρακα για κεντρική παροχή να συγκρατη το χλώριο πριν μπει στο σπίτι που υπάρχει οσμοση εκεί.
bblov Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, bilis1234 είπε Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη όσων γνωρίζουν κ τι έχετε να μου προτείνετε για φίλτρα ενεργού άνθρακα για κεντρική παροχή να συγκρατη το χλώριο πριν μπει στο σπίτι που υπάρχει οσμοση εκεί. Χρόνια είχα στην κεντρική ενεργό άνθρακα αλλά τον αφαίρεσα και έχω μόνο κάτω από τον πάγκο. Ο λόγος είναι ότι το χλώριο που σκοτώνει μικρόβια κ.τ.λ όταν περνάει από την κεντρική που έχεις τον άνθρακα το νερό είναι εκτεθειμένο μετά εφόσον το νερό λιμνάζει(δηλαδή πες ότι δεν θα είσαι στο σπίτι για 3μερες και το νερό θα είναι στάσιμο)αυτό με τον καιρό μπορεί κάποια στιγμή να σου κάνει μόλυνση μέσα στους σωλήνες του νερού(μύκητες, βακτήρια κ.τ.λ) το μόνο που κερδίζεις στην κεντρική παροχή είναι ότι το νερό που θα λουζεσε δεν θα έχει χλώριο. Αν πάλι θέλεις να βάλεις επέλεξε κάποιον από 5micron και πάνω για να μην έχει πτώση η πίεση του νερού και εννοείται ένα προφιλτρο πριν τον άνθρακα πάλι. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από bblov
temidefliou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, μετά από πολύ διάβασμα στο φόρουμ κατέληξα σε ένα φίλτρο κεντρικής παροχής πολυπροπυλενιου 20μm για να μην κόβει την ροή και σε ένα διπλό κάτω πάγκου. Άλλοι βάζουν και στα δύο φίλτρα άνθρακα, άλλοι βάζουν κεραμικό με άνθρακα στο δεύτερο στάδιο και ένα προφιλτρο στο πρώτο για να μην θέλει τόσο συχνό καθάρισμα το κεραμικό. Γενικά μπερδεύτηκα λίγο με τα κεραμικά και τι πρέπει να βάλω στο διπλό κάτω πάγκου. Μένω Θεσσαλονίκη Πυλαία. Κοιτάω το ultracarb της νταλντον ή τα acuametix cerametix. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cmour79 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Καλημέρα σας, Έχει κανείς εμπειρία από τη ποιότητα νερού στη Σαλαμίνα? Για κάποιο λόγο προτιμάνε όλοι εμφιαλωμένο νερό. Τι πρόταση θα έπρεπε να σκεφτώ για τοποθέτηση φιλτρου κάτω πάγκου για τη περίπτωση αυτή?
babis792 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για φίλτρο άνω πάγκου ή κάτω πάγκου δεν έχω θέμα, μου είπαν ότι της Geyser Euro 1 με ανταλλακτικό Geyser Aragon-2 0.1 μm ότι κρατάει μέχρι ένα ποσοστό τα άλατα του νερού δε ξέρω αν ισχύει θα ήθελα την άποψη σας και αντιπρόταση αν έχετε.
stsp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Θα ήθελα μια γνώμη για φίλτρο άνω πάγκου ενεργού άνθρακα, για διαμέρισμα στα Ιωαννινα. Στην περιοχή μου, Πάτρα, χρησιμοποιώ ένα κάτω πάγκου της multi pure και είμαι πολύ ευχαριστημένος άλλα δεν θέλω να αγοράσω πάλι τη συσκευή πληρώνοντας τετοιο ποσό.. Κοίταζα της camelot που σου παρέχει τη συσκευή κι αγοράζεις τα φίλτρα, αλλά δεν γνωρίζω απόψεις για την ποιοτητα του φίλτρου. Οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα