Προς το περιεχόμενο

Φίλτρα νερού

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

58 λεπτά πριν, sacarelis22 είπε

Το ιδανικό είναι για όλο το σπίτι... Ας δουμε και τις 2 επιλογές 

Πρέπει να γίνει ξεχωριστά άρα πρέπει να εφαρμόσεις και τις δύο επιλογές 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίστροφη οσμωση για πόσιμο, ιοντοανταλακικη ρητίνη με αλάτι (nacl) για το σπίτι.

Αυτό είναι η απόλυτη και ακριβότερη λύση που και πάλι έχει τα θέματα της.

Επεξ/σία από Maurikycli

4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Αντίστροφη οσμωση για πόσιμο, ιοντοανταλακικη ρητίνη με αλάτι (nacl) για το σπίτι.

Αυτό είναι η απόλυτη και ακριβότερη λύση που και πάλι έχει τα θέματα της.

Αν κατάλαβα σωστά δεν υπάρχει σωτηρία.... 

Εγω σκεφτομουν κατι για τα άλατα ετσι ώστε να μην χαλάσουν συσκευές. 

1 λεπτό πριν, sacarelis22 είπε

Αν κατάλαβα σωστά δεν υπάρχει σωτηρία.... 

Εγω σκεφτομουν κατι για τα άλατα ετσι ώστε να μην χαλάσουν συσκευές. 

Δεν το είπες εξαρχής. Βάλε φυσιγγες με πολυφωσφονικα στην τροφοδοσία των συσκευών. Αλλιώς τις λένε με κρυστάλλους χαλαζία αλλά καμία σχέση 

19 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν το είπες εξαρχής. Βάλε φυσιγγες με πολυφωσφονικα στην τροφοδοσία των συσκευών. Αλλιώς τις λένε με κρυστάλλους χαλαζία αλλά καμία σχέση 

Ωραία! 

Για το πόσιμο? 

14 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Όλο απαιτήσεις!

Αντίστροφη οσμωση 

Συγνώμη αν σε ενοχλεί και ευχαριστώ για το χρόνο σου! 

Αν δεν ρωτας δεν μαθαίνεις. 

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα οτι με κατι τετοιο https://www.3m-consumer.gr/product/eu-sf18s/

Θα ημουν οκ για ολα γιαυτό και οι απαιτήσεις 

Δεν δυσανασχετω, χαριτολογώντας το είπε, εγώ συγγνώμη αν δεν το έκανα να φανεί έτσι 

Το συγκεκριμένο 

53 λεπτά πριν, sacarelis22 είπε

Συγνώμη αν σε ενοχλεί και ευχαριστώ για το χρόνο σου! 

Αν δεν ρωτας δεν μαθαίνεις. 

Η αλήθεια είναι ότι πίστευα οτι με κατι τετοιο https://www.3m-consumer.gr/product/eu-sf18s/

Θα ημουν οκ για ολα γιαυτό και οι απαιτήσεις 

Το συγκεκριμένο, αν έχεις πολύ σκληρό νερό σε βαθμό που να είναι ακατάλληλο για πόσιμο , δεν θα το μετατρέψει σε πόσιμο, παρά μόνο θα μειώσει τις επικαθίσεις. Τί σκληρότητα έχεις;

9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Δεν δυσανασχετω, χαριτολογώντας το είπε, εγώ συγγνώμη αν δεν το έκανα να φανεί έτσι 

Το συγκεκριμένο 

Το συγκεκριμένο, αν έχεις πολύ σκληρό νερό σε βαθμό που να είναι ακατάλληλο για πόσιμο , δεν θα το μετατρέψει σε πόσιμο, παρά μόνο θα μειώσει τις επικαθίσεις. Τί σκληρότητα έχεις;

Δεν γνωριζω ακριβως νουμερα αλλα σημερα μιλώντας με τον χημικό στην δουλειά μου ειπε οτι το νερό της περιοχης μου αν και σκληρο πίνεται κανονικά.... Ειχε κάνει ανάλυση στις αρχές του έτους... Γιαυτό και σκέφτηκα κατι σαν αυτο που εδειξα. 

Και να δυσανασχετουσες δίκιο θα είχες... 

Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το πόσιμο όσον αφορά στα άλατα. Προσωπικά θα απέφευγα να πίνω πολυφωσφορικά ακόμη κι αν έχουν πιστοποίηση για πόσιμο νερό. Γενικά  δεν κάνουν για πόσιμο αλλά τα συγκεκριμένα δεν είμαι βέβαιος ότι είναι απολύτως ασφαλή. 

Στο δίκτυο της Αθήνας που έχει μαλακό νερό έχω βάλει ένα αντίστοιχο πλυντηρίου για το ρούχων, στο δε πιάτων που έχει από μόνο του ιοντοανταλλακτική, βάζω το σχετικό αλάτι καθώς δεν εμπιστεύομαι τις ταμπλέτες "3 σε 1".

Σκεφτόμουν να βάλω και στο θερμοσίφωνα φύσιγγα πολυφωσφορικών αλλά και πάλι δεν είμαι βέβαιος αν είναι απόλυτα ασφαλή για το σώμα.

12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για το πόσιμο όσον αφορά στα άλατα. Προσωπικά θα απέφευγα να πίνω πολυφωσφορικά ακόμη κι αν έχουν πιστοποίηση για πόσιμο νερό. Γενικά  δεν κάνουν για πόσιμο αλλά τα συγκεκριμένα δεν είμαι βέβαιος ότι είναι απολύτως ασφαλή. 

Στο δίκτυο της Αθήνας που έχει μαλακό νερό έχω βάλει ένα αντίστοιχο πλυντηρίου για το ρούχων, στο δε πιάτων που έχει από μόνο του ιοντοανταλλακτική, βάζω το σχετικό αλάτι καθώς δεν εμπιστεύομαι τις ταμπλέτες "3 σε 1".

Σκεφτόμουν να βάλω και στο θερμοσίφωνα φύσιγγα πολυφωσφορικών αλλά και πάλι δεν είμαι βέβαιος αν είναι απόλυτα ασφαλή για το σώμα.

Απολυτως κατανοητά! 

Σκεφτομουν κατι σε κεντρικης παροχης να μπορω να συνεχισω να πινω νερό αλλα να προστατεύσω συσκευές και βρυσες-ντουζιέρα κλπ.... 

Κλασσικός... Ολα σε 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...