Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, iVentz είπε Δεν είναι κ αυτά στην ίδια κατηγορία? (άνω πάγκου) Όχι. Η ίδια εταιρεία βγάζει και άνω πάγκου 1
iVentz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με προβληματίζει ότι δεν έχουν NSF.. Η πιστοποίηση JWPA (που έχουν) είναι μήπως κάτι ανάλογο? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από iVentz
Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δεν το ξέρω αυτό. Στην κατηγορία τους θεωρούνται καλά. 1
billyg599 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έψαξα λίγο για φίλτρα και μου προτάθηκε ένα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων της εταιρίας ecosoft στα 260ευρώ: https://www.skroutz.gr/s/22047216/Ecosoft-Σύστημα-Αντίστροφης-Όσμωσης-5-Σταδίων-Standard-με-Αντλία-MO550PECOSTD.html?from=catspan Έχω 3 ερωτήσεις εύκολες νομίζω για εσάς που ξέρετε 1) Είναι αξιόπιστη εταιρία; 2) Με ενημέρωσαν ότι το κόστος φίλτρων είναι 100-120 ευρώ ανά ετος. Λογικό ή όχι; 3) Η αντλίες που έχουν αυτά τα φίλτρα είναι θορυβώδεις; Ευχαριστώ!
Geoka1982 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, billyg599 είπε Καλησπέρα παιδιά. Έψαξα λίγο για φίλτρα και μου προτάθηκε ένα αντίστροφης όσμωσης 5 σταδίων της εταιρίας ecosoft στα 260ευρώ: https://www.skroutz.gr/s/22047216/Ecosoft-Σύστημα-Αντίστροφης-Όσμωσης-5-Σταδίων-Standard-με-Αντλία-MO550PECOSTD.html?from=catspan Έχω 3 ερωτήσεις εύκολες νομίζω για εσάς που ξέρετε 1) Είναι αξιόπιστη εταιρία; 2) Με ενημέρωσαν ότι το κόστος φίλτρων είναι 100-120 ευρώ ανά ετος. Λογικό ή όχι; 3) Η αντλίες που έχουν αυτά τα φίλτρα είναι θορυβώδεις; Ευχαριστώ! Αξιόπιστη εταιρία σε αντίστροφη ώσμωση ενώ το κόστος των φίλτρων παίζει ανάλογα με την ποιότητά τους. Οι αντλίες γενικά σε ωσμώσεις είναι αθόρυβες. 21 ώρες πριν, Maurikycli είπε Δεν το ξέρω αυτό. Στην κατηγορία τους θεωρούνται καλά. Λίγο σας χάσαμε, για τι πράγμα μιλάτε και για ποιά εταιρία? 1
Dane88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Να ζητήσω τη βοήθεια σας. Είμαι κάτοικος Αθήνας και έχω επιλεξει το φίλτρο κάτω παγκου DOULTON ULTRACARB IMPERIAL OBE 0,5μm 10”. Η ποιοτητα του νερου ειναι παρα πολυ καλη αλλα δυστυχώς έχει πέσει πάρα πολύ επίσης και η πίεση του νερού και δεν είναι λειτουργικό. Ειμαι στον 5ο οροφο και λογικο να επηρεαζεται η πιεση του νερου. Δυστυχώς δεν έχουμε χώρο για λύση άνω παγκου. Θα εκτιμούσα πολύ τις προτάσεις και τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Geoka1982 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Dane88 είπε Καλησπέρα σας, Να ζητήσω τη βοήθεια σας. Είμαι κάτοικος Αθήνας και έχω επιλεξει το φίλτρο κάτω παγκου DOULTON ULTRACARB IMPERIAL OBE 0,5μm 10”. Η ποιοτητα του νερου ειναι παρα πολυ καλη αλλα δυστυχώς έχει πέσει πάρα πολύ επίσης και η πίεση του νερού και δεν είναι λειτουργικό. Ειμαι στον 5ο οροφο και λογικο να επηρεαζεται η πιεση του νερου. Δυστυχώς δεν έχουμε χώρο για λύση άνω παγκου. Θα εκτιμούσα πολύ τις προτάσεις και τη βοήθεια σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Το χρησιμοποιείς απευθείας στο κρύο ή έχεις ξεχωριστό βρυσάκι πάνω στον πάγκο?
Geoka1982 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Dane88 είπε Απευθείας στο κρύο λόγω έλλειψης χωρου Οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις πτώση πίεσης με το συγκεκριμένο φίλτρο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις βρυσάκι στον πάγκο αλλιώς άλλο φίλτρο!!
Dane88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου το βρυσακι δεν είναι επιλογή. Κρίμα γιατί εντυπωσιάστηκα με το Doulton Ultracarb. Έχετε να μου προτείνετε καποια εναλλακτική η οποία δε θα μειώνει τόσο πολύ την πίεση του νερου και να παρέχει το δυνατό καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να έχει αναλογες πιστοποιήσεις και κόστος μέχρι 60 - 70 ευρώ. Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια
Geoka1982 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, Dane88 είπε Δυστυχώς λόγω έλλειψης χώρου το βρυσακι δεν είναι επιλογή. Κρίμα γιατί εντυπωσιάστηκα με το Doulton Ultracarb. Έχετε να μου προτείνετε καποια εναλλακτική η οποία δε θα μειώνει τόσο πολύ την πίεση του νερου και να παρέχει το δυνατό καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να έχει αναλογες πιστοποιήσεις και κόστος μέχρι 60 - 70 ευρώ. Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια Δες αυτό της pentair https://filtrato.gr/product/antallaktiko-filtro-simpagous-energou-anthraka-pentair-pentek-cfb-pb-10-05mm/ η κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά
Dane88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το γνώριζα και θα το δοκιμάσω. Θα κάνω μια αναζήτησή παρόμοιων φίλτρων και βέβαια ευπρόσδεκτη κάθε άλλη πρόταση / βοήθεια .
freelove Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Είμαι ανάμεσα το Doulton Ultracarb κάι το Camelot. έχω μπαταρία κουζίνας πού έχει 2 εξόδους. 1 για φίλτρο και 1 το νερό τής βρύσης κρύο/ζεστό. Οπότε πάω για επιλογή κάτω πάγκου φίλτρο. Πιο φίλτρο να πάρω για καλύτερη γευστική ποιότητα νερου. Είμαι Αθήνα
john1987 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θα μετακομίσω στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας και μου είπαν ότι το νερό έχει αρκετά άλατα. Πηγα σε αυτούς https://watertechnologies.gr/, και μου πρότειναν φιλτρα σντιστροφης όσμωσης με κόστους καπου 350 ευρώ με δοχείο και 750 ευρώ άνευ δοχείου (όμως με μεγαλύτερα και καλύτερα φίλτρα). Θεωρείτε ότι αξίζει αυτή η επένδυση; Έχει κανείς εμπειρία με τις περιοχές αυτές και το δίκτυο τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα