Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μάλλον ότι το στοιχείο φτιάχνεται στην Κινα και μετά έρχεται στην Αμερική για την τελική συναρμολογηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πηγη Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από dimitrisdim14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Λοιπόν στέλνω αποτελέσματα που πήρα από τον δήμο. Υπολειμματικο χλώριο 0.30ppm από το πρώτο σημείο δείγματος.(οι 2 πρώτες εικόνες) Υπολειμματικο χλώριο 0.08ppm από δεύτερο σημειο (οι 3 τελευταιες εικόνες) Τι λέτε βλέπετε κάτι περίεργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, mix82g είπε Λοιπόν στέλνω αποτελέσματα που πήρα από τον δήμο. Υπολειμματικο χλώριο 0.30ppm από το πρώτο σημείο δείγματος.(οι 2 πρώτες εικόνες) Υπολειμματικο χλώριο 0.08ppm από δεύτερο σημειο (οι 3 τελευταιες εικόνες) Τι λέτε βλέπετε κάτι περίεργο? Οι πρώτες είναι χωρίς φίλτρο ? Δεν κατάλαβα , βλέπω 2 διαφορετικές μετρήσεις , αλλά δεν κατάλαβα αν είναι με φίλτρο η χωρίς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Οι πρώτες είναι χωρίς φίλτρο ? Δεν κατάλαβα , βλέπω 2 διαφορετικές μετρήσεις , αλλά δεν κατάλαβα αν είναι με φίλτρο η χωρίς . Είναι χωρίς φίλτρο όλες. Είναι του δήμου. Εγώ ξαναεδωσα από το σπίτι μου και περιμένω την ανάλυση. Οι δύο πρώτες φωτογραφιες είναι από κάποιο σημείο του χωριού και οι τελευταίες φωτογραφίες είναι από άλλο μέρος του χωριού. Είναι δυο διαφορετικά δείγματα δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, mix82g είπε Είναι χωρίς φίλτρο όλες. Είναι του δήμου. Εγώ ξαναεδωσα από το σπίτι μου και περιμένω την ανάλυση. Οι δύο πρώτες φωτογραφιες είναι από κάποιο σημείο του χωριού και οι τελευταίες φωτογραφίες είναι από άλλο μέρος του χωριού. Είναι δυο διαφορετικά δείγματα δλδ. Αα κατάλαβα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Αα κατάλαβα . Τα νιτρικά είναι καλά ? Πιο καλά 0 δεν πρέπει να είναι? 27 λέει. Δεν ξέρω από αυτά γι'αυτό. Και βλέπω υψηλή αγωγιμότητα. Μήπως πρέπει κάτι να κάνω να την μειώσω ή δεν επιρεαζουν αυτές οι τιμές? 5384 βλεπω έχει στο ένα μέρος και 400στο άλλο. Αρσενικό βλέπω δεν έχω πρόβλημα. Άρα κοιτάω φίλτρο χωρίς να καθαρίζει αρσενικό. Αμίαντο δεν μπορώ να κάνω ανάλυση να δω. Λέω να πάρω φίλτρο το οποίο να μειώνει αμίαντο και ραδόνιο διότι για κάποιες περιοχές είχε ακουστεί κάτι. Όχι σε εμάς αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ας πάρω λέω φίλτρο που να μειώνει αυτά που δεν μπορώ να ελέγξω λόγο κόστους. Απλά βλέπετε τίποτα περίεργες τιμές άλλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, mix82g είπε Τα νιτρικά είναι καλά ? Πιο καλά 0 δεν πρέπει να είναι? 27 λέει. Δεν ξέρω από αυτά γι'αυτό. Και βλέπω υψηλή αγωγιμότητα. Μήπως πρέπει κάτι να κάνω να την μειώσω ή δεν επιρεαζουν αυτές οι τιμές? 5384 βλεπω έχει στο ένα μέρος και 400στο άλλο. Αρσενικό βλέπω δεν έχω πρόβλημα. Άρα κοιτάω φίλτρο χωρίς να καθαρίζει αρσενικό. Αμίαντο δεν μπορώ να κάνω ανάλυση να δω. Λέω να πάρω φίλτρο το οποίο να μειώνει αμίαντο και ραδόνιο διότι για κάποιες περιοχές είχε ακουστεί κάτι. Όχι σε εμάς αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ας πάρω λέω φίλτρο που να μειώνει αυτά που δεν μπορώ να ελέγξω λόγο κόστους. Απλά βλέπετε τίποτα περίεργες τιμές άλλες? Οτι βρίσκεται κάτω από το ανώτατο επιτρεπτό όριο θεωρείται ότι είναι εντάξει και δεν διατρέχει κίνδυνο ο καταναλωτής. Τώρα βέβαια αν μπορείς να το μειώσεις στο 0, ακομα καλύτερα και υψηλότερη η ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Άμα οι μετρήσεις αυτές είναι πραγματικές, τότε θα οι εταιρείες με τα εμφιαλωμένα θα είχαν βαρέσει κανόνι. Στην δική μου περίπτωση όταν βάλεις νερό βρύσης, βρωμάει απίστευτα και μέσα μπορεί να βρεις από πράσινα πλαστικά, μέχρι κροκόδειλο.. Πιστεύω όμως ότι και εγώ αν ζητήσω μέτρηση από τον Δήμο, θα μου το βγάλουν κρύσταλλο.. Παίζει να μην διενεργούν κανένα τεστ και έχουν το ίδιο χαρτί με αποτελέσματα σαν φυλλάδιο, για όποιον "περίεργο" τους το ζητήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, zernex201 είπε Άμα οι μετρήσεις αυτές είναι πραγματικές, τότε θα οι εταιρείες με τα εμφιαλωμένα θα είχαν βαρέσει κανόνι. Στην δική μου περίπτωση όταν βάλεις νερό βρύσης, βρωμάει απίστευτα και μέσα μπορεί να βρεις από πράσινα πλαστικά, μέχρι κροκόδειλο.. Πιστεύω όμως ότι και εγώ αν ζητήσω μέτρηση από τον Δήμο, θα μου το βγάλουν κρύσταλλο.. Παίζει να μην διενεργούν κανένα τεστ και έχουν το ίδιο χαρτί με αποτελέσματα σαν φυλλάδιο, για όποιον "περίεργο" τους το ζητήσει. Όχι φίλε το πήρα από έμπιστο γνωστό μου. Δεν πήγα τυχαία σε κάποιον και το ζήτησα. έχει επάνω υπογραφές σφραγίδες κτλ. Είναι στην Αθήνα το εργαστήριο που τα έστειλαν τα νερά για αναλυση. Βέβαια περιμένω και εγώ αποτελέσματα από το νερό του σπιτιού μου που έστειλα... 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Οτι βρίσκεται κάτω από το ανώτατο επιτρεπτό όριο θεωρείται ότι είναι εντάξει και δεν διατρέχει κίνδυνο ο καταναλωτής. Τώρα βέβαια αν μπορείς να το μειώσεις στο 0, ακομα καλύτερα και υψηλότερη η ασφάλεια. Στην Αμερική το ανώτατο όριο στα νιτρικά πλέον είναι 10mg/l Ευρώπη όπως και στην Ελλάδα το έχουν στα 50mg/l . Αντίθετης όσμωσης μόνο μειώνει τα νιτρικά? Βλέπω και της aquametix και cerametix τα μειώνει. Αλλά δεν βλέπω να μειώνουν αμίαντο και ραδόνιο. Όχι ότι έχουμε στο νερό απλά ξέρω ότι έχουμε δίκτυο με αμιαντοσωληνες και ότι κάποιες περιοχές έχουν ραδόνιο. Πράγμα που σε αυτά τα δύο (αμίαντο , ραδόνιο) δεν μπορώ να κάνω ανάλυση για τον λόγο ότι είναι πολυ ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zernex201 είπε Άμα οι μετρήσεις αυτές είναι πραγματικές, τότε θα οι εταιρείες με τα εμφιαλωμένα θα είχαν βαρέσει κανόνι. Στην δική μου περίπτωση όταν βάλεις νερό βρύσης, βρωμάει απίστευτα και μέσα μπορεί να βρεις από πράσινα πλαστικά, μέχρι κροκόδειλο.. Πιστεύω όμως ότι και εγώ αν ζητήσω μέτρηση από τον Δήμο, θα μου το βγάλουν κρύσταλλο.. Παίζει να μην διενεργούν κανένα τεστ και έχουν το ίδιο χαρτί με αποτελέσματα σαν φυλλάδιο, για όποιον "περίεργο" τους το ζητήσει. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στο δήμο μου.Μάλιστα αν κρίνω από τα screenshot που ανέβασε το παλικάρι , τότε από το ίδιο μαγαζί-χημείο παίρνουν και τις δικές μας αναλύσεις.Και μάντεψε: Το νερό είναι καλύτερο και από εμφιαλωμένα κορυφαίας ποιότητας....Τα νιτρικά πχ τα βγάζει 15 και το ίδιο νερό αυτό που παίρνω εγώ από το δίκτυο και το περνάω από σύστημα ΑΟ 7 σταδιών , παίρνω μέτρηση νιτρικών 5,2 που με τόσα λίγα νιτρικά (15) θα έπρεπε η ΑΟ που έχω να τα μηδενίζει.... Μην είσαστε τόσο ευκολόπιστοι στα τεστ των δήμων.Να βάζετε σε 2 μπουκαλάκια νερό σαν δείγμα, στο ένα πριν τη φίλτρανση και στο άλλο μετά τη φίλτρανση , να γράψετε πάνω ένα Α και Β στο κάθε μπουκάλι για να τα ξεχωρίζετε και να τα δώσετε στο χημείο.Συνήθως ρωτάνε τι νερό είναι.Πχ αν είναι από το δίκτυο , ή μετά από σύστημα οικιακής φίλτρανσης.Να μην τους λέτε τι είναι το καθένα γιατί υπάρχει περίπτωση ανάλογα τι τους πείτε να σας βρουν μια έτοιμη παλαιότερη εξέταση και απλά να σας την τυπώσουν χωρίς να πάρετε μυρωδιά.Εμένα όταν με ρωτάει του λέω , δεν ξέρω , ένας φίλος μου τα έδωσε να του κάνω την εξυπηρέτηση.Δεν γνωρίζω.... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από tarantules 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, tarantules είπε Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στο δήμο μου.Μάλιστα αν κρίνω από τα screenshot που ανέβασε το παλικάρι , τότε από το ίδιο μαγαζί-χημείο παίρνουν και τις δικές μας αναλύσεις.Και μάντεψε: Το νερό είναι καλύτερο και από εμφιαλωμένα κορυφαίας ποιότητας....Τα νιτρικά πχ τα βγάζει 15 και το ίδιο νερό αυτό που παίρνω εγώ από το δίκτυο και το περνάω από σύστημα ΑΟ 7 σταδιών , παίρνω μέτρηση νιτρικών 5,2 που με τόσα λίγα νιτρικά (15) θα έπρεπε η ΑΟ που έχω να τα μηδενίζει.... Μην είσαστε τόσο ευκολόπιστοι στα τεστ των δήμων.Να βάζετε σε 2 μπουκαλάκια νερό σαν δείγμα, στο ένα πριν τη φίλτρανση και στο άλλο μετά τη φίλτρανση , να γράψετε πάνω ένα Α και Β στο κάθε μπουκάλι για να τα ξεχωρίζετε και να τα δώσετε στο χημείο.Συνήθως ρωτάνε τι νερό είναι.Πχ αν είναι από το δίκτυο , ή μετά από σύστημα οικιακής φίλτρανσης.Να μην τους λέτε τι είναι το καθένα γιατί υπάρχει περίπτωση ανάλογα τι τους πείτε να σας βρουν μια έτοιμη παλαιότερη εξέταση και απλά να σας την τυπώσουν χωρίς να πάρετε μυρωδιά.Εμένα όταν με ρωτάει του λέω , δεν ξέρω , ένας φίλος μου τα έδωσε να του κάνω την εξυπηρέτηση.Δεν γνωρίζω.. Έστειλα και από το σπίτι μου από την βρυση για ανάλυση. Εν το μεταξύ έχω της Κάμελοτ φίλτρο με 0.2 μικρά. Τους πήρα τηλ και τους είπα ότι έχω νιτρικά και με είπε ότι όσο πιο λίγα είναι τα μm τόσο πιο καλά καθαρίζει. Και με είπε να στείλω δείγμα να δούμε. Παιδιά άμα στείλω και δω καμία τιμή νιτρικών στα τάρταρα τι να πω μετά δεν θα αλλάξω το φίλτρο 🤣🤣🤣🤣 από βδομάδα θα πάρω δείγμα κ θα στείλω. Το φίλτρο εν το μεταξύ είναι πάνω στην αλλαγή το έχω δλδ 1 χρόνο. Άντε να δω τι θα δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Με έχετε ψησει να στείλω και εγώ κάποια στιγμή δείγμα για το νερό, μένω κέντρο Αθήνας, έτσι από περιέργεια λέτε η ΕΥΔΑΠ να μην δίνει σωστές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix82g Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Με έχετε ψησει να στείλω και εγώ κάποια στιγμή δείγμα για το νερό, μένω κέντρο Αθήνας, έτσι από περιέργεια λέτε η ΕΥΔΑΠ να μην δίνει σωστές τιμές. Δεν ξέρω αν παίρνει τέτοιο ρίσκο η ΕΥΔΑΠ να λένε ψέματα. Μπορείς να κάνεις καταγγελίες μετά και να τρέχουν . Απλά το καλύτερο είναι να έχεις κάποιες τιμές του νερού από την βρυση , και μετα να κάνεις και από το φίλτρο να δεις τι μειώνει . Άμα το νερό σου δεν έχει νιτρικά δεν υπάρχει λόγος να θες να δεις από το φίλτρο αν έχει νιτρικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, mix82g είπε Μπορείς να κάνεις καταγγελίες μετά και να τρέχουν Αυτό στην Ελλάδα δεν ισχύει. Όσες φορές θέλησα να κάνω καταγγελία για κάτι (από το πιο χαζό μέχρι το πιο σοβαρό) δεν απαντήσανε ποτέ στα τηλέφωνα (και όσοι το έκαναν, ανέφεραν ότι απλά δεν είναι οι αρμόδιοι).. Γιαυτό και όλοι χορεύουν όπως θέλουν στην Ελλάδα.. δυστυχώς. Άμα δεν είσαι λαμόγιο, προκοπή δεν βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα