Προς το περιεχόμενο

Φίλτρα νερού

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Αλέξυ είπε

Ευχαριστώ πολυ . Βασικά ειχα το doulton imperial ,σλλα φέτος θελω να δοκιμάσω καποιο αλλο, ισάξιο η ακομα καλύτερο στη ιδια η κοντινη τιμή... Μήπως έχεις καποιο αλλο να προτείνεις?

Μπορείς να κοιτάξεις της multipure, αλλά είναι τσιμπιμενα στην τιμή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξέρει κανείς να μου πει τις βασικές διαφορές του φίλτρου Pentair Everpure 4C (40€) σε σχέση με το Pentair Everpure PBS-400 (95€); Εκτός το ότι δεν χρειάζεται βρυσάκι το pbs-400 αξίζει για Αθήνα; Ή είναι μια χαρά και το 4c; 

4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Μπορείς να κοιτάξεις της multipure, αλλά είναι τσιμπιμενα στην τιμή. 

Σε ευχαριστώ , αλλά κοιτάω κατι στα 50 -60 ευρώ το πολυ ..

1 ώρα πριν, sup3rvisorgr είπε

Ξέρει κανείς να μου πει τις βασικές διαφορές του φίλτρου Pentair Everpure 4C (40€) σε σχέση με το Pentair Everpure PBS-400 (95€); Εκτός το ότι δεν χρειάζεται βρυσάκι το pbs-400 αξίζει για Αθήνα; Ή είναι μια χαρά και το 4c; 

Το δεύτερο γράφει ότι δέχεται μεγάλη ροή νερού 8.3 λίτρα ανά λεπτό ενώ το πρώτο όχι πάνω από 1.9 λίτρα ανά λεπτό, αποτελεί σημαντική παράμετρο. 

5 ώρες πριν, Αλέξυ είπε

Μονο το φιλτρο.Εχω συσκευή atlas depural.

Τότε θα πρέπει να ψάξεις τι φιλτρο θα είναι συμβατό με την συσκευή που έχεις.. Αν δηλαδη παίρνει κάψουλα ή τον κυλινδρο και στη 2η περιπτωση τις ιντσες κλπ

Καλημέρα σας φίλοι μου. Βλέπω πως πολλοί μιλάτε για multipure , doulton ,pentair κτλ. Δεν πολύ αναφέρετε τα aquasana. Ξέρει κανένας λεπτομέρειες για αυτή την εταιρεία? Επειδή είδα στην σελίδα nsf ότι το φίλτρο aq5300 έχει πιστοποιήσεις  P473,P401, nsf/ansi 53,

nsf/ansi42.ειναι αξιόπιστα κ γενικά καλά φίλτρα?

20 ώρες πριν, arisikaria είπε

Για μένα το καλύτερο φίλτρο κάτω πάγκου

https://filtrato.gr/product/filtro-nerou-kato-pagkou-pentair-pentek-everpure-pbs-400-05mm-me-kefali-ql3b/

Καλημέρα. Επομένως από ότι διαβάζω με το συγκεκριμένο δεν χρειάζομαι επιπλέον βρυσάκι. Με προστατεύει από χλώριο, άλατα ( = σκληρότητα σωστά ? ), μέταλλα, κ.α.. Χρειάζεται κάτι άλλο για να γίνει η εγκατάσταση κάτω πάγκου ? Κουμπώνει απευθείας στο κρύο νερό ? Το ανταλλακτικό κάθε χρόνο αλλάζει εύκολα ? Μπορεί να γίνει από εμένα η αλλαγή ή θέλει υδραυλικό όπως στην εγκατάσταση ? Η ροή θα είναι ικανοποιητική ? Τέλος, αν το κρύο νερό χρησιμοποιείται μόνο ως πόσιμο, για πλύσιμο φαγώσιμων και ελάχιστο ξέπλυμα πιάτων ( χρησιμοποιώ πλυντήριο πιάτων ) είμαι καλυμμένος από τα λίτρα που αναφέρει τουλάχιστον για να το αλλάζω κάθε χρόνο ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά με ενδιαφέρει η περίπτωση.

2 λεπτά πριν, savvaskiratzis είπε

Καλημέρα. Επομένως από ότι διαβάζω με το συγκεκριμένο δεν χρειάζομαι επιπλέον βρυσάκι. Με προστατεύει από χλώριο, άλατα ( = σκληρότητα σωστά ? ), μέταλλα, κ.α.. Χρειάζεται κάτι άλλο για να γίνει η εγκατάσταση κάτω πάγκου ? Κουμπώνει απευθείας στο κρύο νερό ? Το ανταλλακτικό κάθε χρόνο αλλάζει εύκολα ? Μπορεί να γίνει από εμένα η αλλαγή ή θέλει υδραυλικό όπως στην εγκατάσταση ? Η ροή θα είναι ικανοποιητική ? Τέλος, αν το κρύο νερό χρησιμοποιείται μόνο ως πόσιμο, για πλύσιμο φαγώσιμων και ελάχιστο ξέπλυμα πιάτων ( χρησιμοποιώ πλυντήριο πιάτων ) είμαι καλυμμένος από τα λίτρα που αναφέρει τουλάχιστον για να το αλλάζω κάθε χρόνο ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά με ενδιαφέρει η περίπτωση.

Σε προστατεύει από όλα αυτά που ανέφερες και η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει από εσένα πολύ εύκολα και η αντικατάσταση του φίλτρου ακόμη πιο εύκολα. Σύμφωνα με τα λίτρα του κατασκευαστή η ροή θα είναι ικανοποιητική για σύνδεση χωρίς βρυσάκι ενώ τα λίτρα του υπο φυσιολογικές συνθήκες πιστεύω θα σε καλύψουν για ένα χρόνο αλλαγής.   

3 ώρες πριν, mix82g είπε

Καλημέρα σας φίλοι μου. Βλέπω πως πολλοί μιλάτε για multipure , doulton ,pentair κτλ. Δεν πολύ αναφέρετε τα aquasana. Ξέρει κανένας λεπτομέρειες για αυτή την εταιρεία? Επειδή είδα στην σελίδα nsf ότι το φίλτρο aq5300 έχει πιστοποιήσεις  P473,P401, nsf/ansi 53,

nsf/ansi42.ειναι αξιόπιστα κ γενικά καλά φίλτρα?

Ότι χρειάζεσαι είναι εδώ

AQUASANA

35 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Ότι χρειάζεσαι είναι εδώ

AQUASANA

Ναι τα έχω δει ότι έχει πολλές πιστοποιήσεις. Άρα θεωρείται καλό φίλτρο σωστά? Έχει πιο πολλές πιστοποιήσεις από κάποιες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα. Απλά λίγοι μιλάνε για την εν λόγο εταιρεία. Εγώ έχω παραγγείλει το aq5300. Το οποίο η διαφορά με το aq4000 είναι ότι μπροστά από τα φίλτρα έχει ένα τρίτο φίλτρο το οποίο κρατάει τα χοντρά να το πω για να μην επιβαρύνει τα φίλτρα . Και είναι με  μπαταρία για να σε ειδοποιεί όταν φτάσεις στα απαιτούμενα όρια κατανάλωσης λίτρων νερου

3 ώρες πριν, savvaskiratzis είπε

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Pentair EVERPURE PBS-400 με πυκνότητα διήθησης 0,5 micron Made in USA τεχνολογίας Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure ιδανική επιλογή για σύνδεση απευθείας στο κρύο νερό χωρίς έξτρα βρυσάκι. Γρήγορη και εύκολη αλλαγή φυσιγγίου χάρη στο σύστημα quick change με μισή στροφή.

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Pentair EVERPURE PBS-400 με πυκνότητα διήθησης 0,5 micron Made in USA. Η δυνατότητα υψηλής ροής παραγωγής φιλτραρισμένου νερού 8,3 λίτρα/λεπτό χάρη στη τεχνολογία Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure (μεμβράνη με πτυχώσεις) το καθιστά ιδανική επιλογή για σύνδεση απευθείας στο κρύο νερό χωρίς έξτρα βρυσάκι . Η αλλαγή του γίνεται πολύ εύκολα χωρίς κλειδί χάρη στο σύστημα quick change με μισή στροφή ενώ η αντεπίστροφη βαλβίδα που διαθέτει δεν επιτρέπει το στάξιμο του νερού. Κουμπώνει στην κεφαλή Everpure QL3B έχοντας είσοδο και έξοδο διατομή 3/8″ θηλυκό πάσο. Το φυσίγγιο είναι ικανό να παράξει 11.355 λίτρα καθαρού νερού απαλλαγμένο από χλώριο, βαρέα μέταλλα, κύστες και άλλους ρυπαντές του νερού αλλά και παράλληλα να μειώσει την σκληρότητα του νερού.

• Τεχνολογία φυτικού ενεργού άνθρακα με Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure (μεμβράνη με πτυχώσεις)
  • Τεχνολογία Submicron Precoat Filtration
  • Πιστοποιημένα υλικά κατά NSF/ANSI 42
  • Πιστοποιημένα υλικά κατά NSF/ANSI 53
  • Made in USA
  • Μεταλλικό περίβλημα φίλτρου
  • Κεφαλή Everpure QL3B με σύστημα quick change
  • Δεν απαιτείται βρυσάκι
  • Βελτίωση γεύσης και οσμής
  • Μείωση Βαρέων Μετάλλων
  • Μείωση σκληρότητας
  • Χαμηλή πτώση πίεσης

Χαρακτηριστικά

Πυκνότητα διήθησης 0,5 micron
Θερμοκρασία Λειτουργίας 2°C – 38°C
Πίεση Λειτουργίας 0,7 – 8,6 bar
Διάρκεια Ζωής Έως 12 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού)
Διαστάσεις 510mm ύψος μαζί με την βάση, 110mm πλάτος, 130mm βάθος
Διάρκεια Ζωής (χλώριο) 11.355 λίτρα @ 8,3 lt/min

1 ώρα πριν, arisikaria είπε

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Pentair EVERPURE PBS-400 με πυκνότητα διήθησης 0,5 micron Made in USA τεχνολογίας Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure ιδανική επιλογή για σύνδεση απευθείας στο κρύο νερό χωρίς έξτρα βρυσάκι. Γρήγορη και εύκολη αλλαγή φυσιγγίου χάρη στο σύστημα quick change με μισή στροφή.

Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Pentair EVERPURE PBS-400 με πυκνότητα διήθησης 0,5 micron Made in USA. Η δυνατότητα υψηλής ροής παραγωγής φιλτραρισμένου νερού 8,3 λίτρα/λεπτό χάρη στη τεχνολογία Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure (μεμβράνη με πτυχώσεις) το καθιστά ιδανική επιλογή για σύνδεση απευθείας στο κρύο νερό χωρίς έξτρα βρυσάκι . Η αλλαγή του γίνεται πολύ εύκολα χωρίς κλειδί χάρη στο σύστημα quick change με μισή στροφή ενώ η αντεπίστροφη βαλβίδα που διαθέτει δεν επιτρέπει το στάξιμο του νερού. Κουμπώνει στην κεφαλή Everpure QL3B έχοντας είσοδο και έξοδο διατομή 3/8″ θηλυκό πάσο. Το φυσίγγιο είναι ικανό να παράξει 11.355 λίτρα καθαρού νερού απαλλαγμένο από χλώριο, βαρέα μέταλλα, κύστες και άλλους ρυπαντές του νερού αλλά και παράλληλα να μειώσει την σκληρότητα του νερού.

• Τεχνολογία φυτικού ενεργού άνθρακα με Fibredyne Carbonfiber Micro-Pure (μεμβράνη με πτυχώσεις)
  • Τεχνολογία Submicron Precoat Filtration
  • Πιστοποιημένα υλικά κατά NSF/ANSI 42
  • Πιστοποιημένα υλικά κατά NSF/ANSI 53
  • Made in USA
  • Μεταλλικό περίβλημα φίλτρου
  • Κεφαλή Everpure QL3B με σύστημα quick change
  • Δεν απαιτείται βρυσάκι
  • Βελτίωση γεύσης και οσμής
  • Μείωση Βαρέων Μετάλλων
  • Μείωση σκληρότητας
  • Χαμηλή πτώση πίεσης

Χαρακτηριστικά

Πυκνότητα διήθησης 0,5 micron
Θερμοκρασία Λειτουργίας 2°C – 38°C
Πίεση Λειτουργίας 0,7 – 8,6 bar
Διάρκεια Ζωής Έως 12 μήνες (ανάλογα με την ποιότητα του νερού)
Διαστάσεις 510mm ύψος μαζί με την βάση, 110mm πλάτος, 130mm βάθος
Διάρκεια Ζωής (χλώριο) 11.355 λίτρα @ 8,3 lt/min

Τα διάβασα τα παραπάνω από το site. Απλά ρώτησα μήπως είχες και προσωπική εμπειρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα... Χάθηκα λίγο στις τόσες σελίδες βλέπω ότι προτείνετε pentair και doulton. 

Νέος στα φίλτρα νερού θέλω αν είναι εύκολο μια ολοκληρωμένη πρόταση για φίλτρο κάτω πάγκου χωρίς βρυσακι έξτρα, γτ το σπίτι είμαι στο ενοίκιο!!! 

Η αδελφή μου έχει το σύστημα της rainbow που φάνηκε οκ αλλά ανάλυση δν έχει κάνει, τι γνώμη έχετε για αυτό?? 

Ευχαριστώ πολύ!!! 

Επεξ/σία από steve_89

2 ώρες πριν, mix82g είπε

Ναι τα έχω δει ότι έχει πολλές πιστοποιήσεις. Άρα θεωρείται καλό φίλτρο σωστά? Έχει πιο πολλές πιστοποιήσεις από κάποιες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα. Απλά λίγοι μιλάνε για την εν λόγο εταιρεία. Εγώ έχω παραγγείλει το aq5300. Το οποίο η διαφορά με το aq4000 είναι ότι μπροστά από τα φίλτρα έχει ένα τρίτο φίλτρο το οποίο κρατάει τα χοντρά να το πω για να μην επιβαρύνει τα φίλτρα . Και είναι με  μπαταρία για να σε ειδοποιεί όταν φτάσεις στα απαιτούμενα όρια κατανάλωσης λίτρων νερου

Είναι καλό για νερό πόλης . Απλά επειδή σε περιορίζει με τα ανταλλακτικά και αναγκάζεσαι να πας μόνο σε αυτά δικά τους , γ αυτό δεν ίσως δεν προτείνεται τόσο . Ίσως και λογο κόστους , γιατί η ελληνική αντιπροσωπεία νομίζω ζητάει υπερβολικά πολλά λεφτά ... Μόνο από αμαζον αξίζει αγορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...