definitio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Το pure UFC είναι ίδιο με το παλιό πριματο UFC . Απλά αλλάζει ταμπελακι η πριματο και κολλάει το δικό της . Από Ταϊλάνδη είναι η κατασκευή και η εταιρία είναι η Siam cast nylons. Το καινούριο πάντως της πριματο είναι άσπρο και ο άνθρακας είναι 1 micron (αντί για 10 που έχει το παλιό πριματο δλδ το pure) και επίσης φτιάχνεται Κορέα . Εγώ μετά το καλοκαίρι που λήξει το δικό μου, θα πάρω το καινούριο να το δοκιμάσω . Ανεβάζω κάτι screenshot που είχα από το 1)παλιό primato premium ufc0.01 (παλιό μοντέλο) (10 micron άνθρακας) εταιρία κατασκευής Siam cast nylons Ταϊλάνδη 2)το ολόιδιο pure UFC 0.01 (10 micron άνθρακας) εταιρία κατασκευής Siam cast nylons Ταϊλάνδη 3) νέο premium UFC 0.01 made In Korea με άνθρακα 1 micron Περισσότερα στοιχεία περιμένω να Μ στείλουν από την εταιρία γιατί πιθανόν να βάλω αυτό σε 3 μήνες 4,5)Το δικό μου primato premium UFC 0.01 που έχω. Έτσι για. Α έχει και λίγο οπτικό υλικό το φόρουμ ! 😅😅 To νέο φίλτρο UFC της Πριμάτο φαίνεται σαν από τη μια πλευρά να έχει μόνο φίλτρο άνθρακα κι από την άλλη να έχει τα σωληνάκια hollow fiber, με πολύ μικρό χείλος, απαιτώντας συγκεκριμένο προσανατολισμό τοποθέτησης. Δεν ήταν έτσι το προηγούμενο φίλτρο....είναι κι από τις δύο πλευρές ίδιο. https://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/filtra-energou-anthraka/hollow-fiber-ultra-filtration-premium-ufc-el.html Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios Kot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Νομίζω της Πριμάτο δεν είναι 0,01 μικρά, αλλά 0,1 μικρά η μεμβράνη, ένα φυλλάδιο της μαμά εταιρίας θα βοηθούσε. Δημήτρη μόλις έχει νέα από υλικό περιμένουμε ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Stergios Kot είπε Νομίζω της Πριμάτο δεν είναι 0,01 μικρά, αλλά 0,1 μικρά η μεμβράνη, ένα φυλλάδιο της μαμά εταιρίας θα βοηθούσε. Δημήτρη μόλις έχει νέα από υλικό περιμένουμε ποστ Ναι μολις έχω νέα θα ενημερώσω , αλλά η μεμβράνη είναι 0.01 σίγουρα και στο παλιό και στο καινούριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoka1982 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, definitio είπε To νέο φίλτρο UFC της Πριμάτο φαίνεται σαν από τη μια πλευρά να έχει μόνο φίλτρο άνθρακα κι από την άλλη να έχει τα σωληνάκια hollow fiber, με πολύ μικρό χείλος, απαιτώντας συγκεκριμένο προσανατολισμό τοποθέτησης. Δεν ήταν έτσι το προηγούμενο φίλτρο....είναι κι από τις δύο πλευρές ίδιο. https://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/filtra-energou-anthraka/hollow-fiber-ultra-filtration-premium-ufc-el.html Ακριβώς όπως τα λες το συγκεκριμένο έχει hollow fiber μόνο στο μισό σώμα ενώ στο προηγούμενο είχε σε ολόκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios Kot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Ναι μολις έχω νέα θα ενημερώσω , αλλά η μεμβράνη είναι 0.01 σίγουρα και στο παλιό και στο καινούριο . Δημήτρη δεν υπάρχει παλαιό και καινούργιο pure. Υπάρχει της Siam Cast και το αλλο ειναι κορεατικο αγνώστου εως τωρα εργοστασίου και πυκνότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Geoka1982 είπε Ακριβώς όπως τα λες το συγκεκριμένο έχει hollow fiber μόνο στο μισό σώμα ενώ στο προηγούμενο είχε σε ολόκληρο Στη προτερη κατασκευή, πώς διαχωρίζονταν τα δύο σταδια ομως, δλδ οτι πρωτα θα περασει απο τον άνθρακα κι ύστερα απο τις κενές μεμβράνες ή οτι θα περασει κι απο τα δυο κι οχι απο το ενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Καλησπερα! Ηρθε το primato σημερα και ολο χαρα πηγα να το εγκαταστησω αλλα.. δεν μπορω να το ανοιξω! 😏 Εχει συμβει σε κανεναν αλλο να μην ανοιγει η φιλτροθηκη ή απλα θελει καποιο password που δεν γνωριζω 🙆♂️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Stergios Kot είπε Δημήτρη δεν υπάρχει παλαιό και καινούργιο pure. Υπάρχει της Siam Cast και το αλλο ειναι κορεατικο αγνώστου εως τωρα εργοστασίου και πυκνότητας Ναι το ξέρω αυτό ,δεν είπα για παλιό και καινούριο pure όμως . Είπα για πάλιο και καινούριο primato premium UFC. Το premium UFC 0.01 τo κίτρινο είναι το pure UFC της Siam cast nylon το έχω πει και καμιά 30 σελίδες πίσω ... Απλά η εταιρία πριματο τα εισήγαγε με δικό της όνομα . Το primato ufc0.01το άσπρο είναι το αναβαθμισμένο, ... το καινούριο ας πούμε ... Και είναι Κορέα όπως είπες. είναι 0.01 η μεμβράνη και 1 micron ο άνθρακας . Μου το είπαν στο κατάστημα που ρώτησα . Και περιμένω τις πιστοποιήσεις μόλις τις συγκεντρώσουν να μου τις στείλουν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telusgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά αγόρασα της primato το premium ufc 0.01, πέρα από το φίλτρο(χωρίς συσκευασία) δεν είχε κάτι άλλο μαζί (φυλλάδιο κλπ). Όντως έχει δείκτη που λέει πως να μπει, με τις μεμβράνες να κοιτάνε προς τα κάτω.. Όπως το είδα είναι σαν διπλωμενες στην μέση και πιάνουν μόνο το μισό φίλτρο, να το έκαναν για οικονομία;; Από γεύση είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει στα 3-4 που έχω βάλει. Και έχει περάσει το τεστ γεύσης της γυναίκας μου, που πάντα κάτι έβρισκε να μην της αρέσει (και έχει λόγο εγκυμοσύνης αυξημένη ας πούμε γεύση) 😅😅 Ελπίζω αυτό να κρατήσει περισσότερο από τα άλλα αφού υπάρχει και το φίλτρο κάτω παγκου. Υ.Γ. Υπάρχει και κουπόνι στο συγκεκριμένο κατάστημα που δίνει έκπτωση 10% αν ενδιαφέρεται κανείς... (δεν ξέρω αν είναι γενικό ή μόνο για τα ανταλλακτικά φίλτρα) Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από telusgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, telusgr είπε Τελικά αγόρασα της primato το premium ufc 0.01, πέρα από το φίλτρο(χωρίς συσκευασία) δεν είχε κάτι άλλο μαζί (φυλλάδιο κλπ). Όντως έχει δείκτη που λέει πως να μπει, με τις μεμβράνες να κοιτάνε προς τα κάτω.. Όπως το είδα είναι σαν διπλωμενες στην μέση και πιάνουν μόνο το μισό φίλτρο, να το έκαναν για οικονομία;; Από γεύση είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει στα 3-4 που έχω βάλει. Και έχει περάσει το τεστ γεύσης της γυναίκας μου, που πάντα κάτι έβρισκε να μην της αρέσει (και έχει λόγο εγκυμοσύνης αυξημένη ας πούμε γεύση) 😅😅 Ελπίζω αυτό να κρατήσει περισσότερο από τα άλλα αφού υπάρχει και το φίλτρο κάτω παγκου. Υ.Γ. Υπάρχει και κουπόνι στο συγκεκριμένο κατάστημα που δίνει έκπτωση 10% αν ενδιαφέρεται κανείς... (δεν ξέρω αν είναι γενικό ή μόνο για τα ανταλλακτικά φίλτρα) Το καινούριο έβαλες δλδ αφού λες ότι είναι σαν να είναι διπλωμένες στην μέση . Δεν νομίζω να έγινε για οικονομία , γιατί αν δεις και της μεμβράνες της aquafilter APUF 0.01 έχουν το ίδιο στυλ , δλδ είναι διπλωμένες . Αυτό που λες με την γεύση του νερού , οντως το ένιωσα κ εγώ πριν 1 χρόνο πρώτη φορά, όταν εβαλα το προηγούμενο ufc. Ελπίζω να τι άφησες να τρέξει μερικά λεπτά πριν πιεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telusgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Το καινούριο έβαλες δλδ αφού λες ότι είναι σαν να είναι διπλωμένες στην μέση . Δεν νομίζω να έγινε για οικονομία , γιατί αν δεις και της μεμβράνες της aquafilter APUF 0.01 έχουν το ίδιο στυλ , δλδ είναι διπλωμένες . Αυτό που λες με την γεύση του νερού , οντως το ένιωσα κ εγώ πριν 1 χρόνο πρώτη φορά, όταν εβαλα το προηγούμενο ufc. Ελπίζω να τι άφησες να τρέξει μερικά λεπτά πριν πιεις ... Ναι το καινούργιο έβαλα και μου κάνει εντύπωση ότι έχει πολύ καλή ροή, δεν κόβει την ροή ας πούμε όπως στο κεραμικό που είχα βάλει παλιότερα. Το άφησα πάνω από τέταρτο ανοιχτό, αν και στην συσκευασία λέει για 10 λεπτά.. Αντε να γυρίσουν και τα λεφτά 💸 από το διπλό φίλτρο.. Γιατί είναι λίγο τα ζώα μου αργά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, telusgr είπε Ναι το καινούργιο έβαλα και μου κάνει εντύπωση ότι έχει πολύ καλή ροή, δεν κόβει την ροή ας πούμε όπως στο κεραμικό που είχα βάλει παλιότερα. Το άφησα πάνω από τέταρτο ανοιχτό, αν και στην συσκευασία λέει για 10 λεπτά.. Αντε να γυρίσουν και τα λεφτά 💸 από το διπλό φίλτρο.. Γιατί είναι λίγο τα ζώα μου αργά.. Ακόμα δεν πήρες τα λεφτά πίσω ? Πωω Ναι δεν κόβει την ροή σχεδόν καθόλου , αφού στην αρχή εγώ απορούσα αν όλα πάνε καλά ... Παρόλα τα 0.01 που λέει έχει ροή τρομερή . Τα κεραμικά ναι κάνουν μεγάλη διαφορά στην ροή δυστυχώς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkountis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, telusgr είπε Υ.Γ. Υπάρχει και κουπόνι στο συγκεκριμένο κατάστημα που δίνει έκπτωση 10% αν ενδιαφέρεται κανείς... (δεν ξέρω αν είναι γενικό ή μόνο για τα ανταλλακτικά φίλτρα) Ενδιαφέρομαι. Ισχύει; στείλε PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkountis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 οφείλω να το γράψω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια στην αναζήτηση συστήματος φίλτρου. @dimitrisdim14 καθοριστικές οι συμβουλές σου. Ευχαριστώ πολύ. με το που παραλάβω και τοποθετήσω θα ενημερώσω για την εμπειρία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasili0s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Γεια σας ... να σας πω την εμπειρια μου μηπως και βοηθησω καποιον .... Μετα απο διαβασμα πολλων threads, αγορασα πριν απο 9 μηνες ..... 1 διπλο φιλτρο πανω παγκου, με 2 ανταλλακτικα (1 προπυλαινιου και 1 matrix 0.5). Κατι αντιστοιχο με το παρακατω Επειδη διαπιστωσα οτι η ροη του νερου με την παροδο του χρονου δεν μειωνοταν, αρχισα να σκεφτομαι οτι ισως να υπαρχει καποια διαρροη εσωτερικα στο κελυφος της συσκευης. Οποτε, αραιωσα κοκκινοχωμα και το περασα στον σωληνα παροχης της συσκευης ... και προς μεγαλη μου εκπληξη .... ολο το χωμα βγηκε απο την συσκευη και γεμισα μια κανατα χωμα. Το φιλτρο προπυλαινιου καταστραφηκε/γεμισε με λασπη , ενω το Matrikx ηταν πιο καθαρο. Για να μην τα πολυλογο .... τα η συσκευη δεν σφραγιζει/σφιγγει σωστα τα φιλτρα με αποτελεσμα το νερο να περναει και αφιλτραριστο. Για να ειμαι σιγουρος για το προβλημα .... Εφτιαξα πλαστικες τσιμουχες και βαζοντας τες πανω-κατω στο φιλτρο, καταφερα να φιλτραρω τελειως το κοκινοχωμα (τουλαχιστον με το ματι) . Οποτε , - καλα τα φιλτρα, αλλα παιζει σημαντικο ρολο και η ποιοτητα των συσκευων που κυκλοφορουνε στην αγορα. Σας προτεινω πρωτα να κανετε καποιο αντιστοιχο τεστ με την συσκευη που θα επιλεξετε ..... (το τεστ μπορει να γινει και με ενα φιλτρο, το οποιο φυσικα θα πεταχτει μετα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα