turbat0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, emkan είπε έχω το φίλτρο της camelot και θέλω να το αλλάξω με ένα άλλο άνω πάγκου, κατά το δυνατόν αξιόπιστο αυτή τη φορά. Τί παράπονο σε σχέση με την αξιοπιστία έχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 νομίζω έχω ήδη απαντήσει στην αρχική μου ανάρτηση και δεν ψάχνω άλλο για το camelot. Αν σου λέει made in USA, χωρίς να μπορείς να το βρεις στις USA, άσχετα αν αυτό εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, τι άλλο να πιστέψεις;; επ΄ αυτού, όχι άλλο σανό. Σέβομαι απεριόριστα τη δουλειά του πλασιέ, όμως άλλο πράγμα ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, emkan είπε νομίζω έχω ήδη απαντήσει στην αρχική μου ανάρτηση και δεν ψάχνω άλλο για το camelot. Αν σου λέει made in USA, χωρίς να μπορείς να το βρεις στις USA, άσχετα αν αυτό εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου, τι άλλο να πιστέψεις;; επ΄ αυτού, όχι άλλο σανό. Σέβομαι απεριόριστα τη δουλειά του πλασιέ, όμως άλλο πράγμα ρώτησα. A, εσύ εννοείς ότι δεν συμφωνείς με τον τρόπο προώθησης. Προς στιγμήν νόμιζα ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος από την ποιότητα του νερού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Όχι. Ο τρόπος προώθησης μου είναι παντελώς αδιάφορος. Σε κατανοητά Ελληνικά προσπάθησα να γράψω. Συγγνώμη αν δεν τα κατάφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, emkan είπε Όχι. Ο τρόπος προώθησης μου είναι παντελώς αδιάφορος. Στα μηνύματά σου στηλιτεύεις τον τρόπο προώθησης (γράφεις για πλασιέδες, γράφεις να μην πληρώνεις διαφημίσεις, γράφεις ότι δεν το βρίσκεις στην Αμερική, για σανό και τέτοια) Για την ποιότητα του νερού δεν κάνεις καμία αναφορά. Οπότε, τί να υποθέσουμε ότι έχεις σαν παράπονο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, turbat0s είπε Στα μηνύματά σου στηλιτεύεις τον τρόπο προώθησης (γράφεις για πλασιέδες, γράφεις να μην πληρώνεις διαφημίσεις, γράφεις ότι δεν το βρίσκεις στην Αμερική, για σανό και τέτοια) Για την ποιότητα του νερού δεν κάνεις καμία αναφορά. Οπότε, τί να υποθέσουμε ότι έχεις σαν παράπονο? μηπως να υποθεσουμε οτι προωθει το τελευταιο που εγραψε ; 😂 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από mclein² 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emkan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ουδέν παράπονο!! Μια απλή ερώτηση έθεσα, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει στη συγκεκριμένη ερώτηση, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις για φίλτρα γενικά. Όχι για να ανοίξω διάλογο για την camelot! Όσο για την ποιότητα του νερού (της camelot, αν αυτό ενδιαφέρει) επιστημονική απάντηση μπορεί να πάρει κανείς μόνο από εξειδικευμένο χημικό εργαστήριο. Το μόνο εύκολα ελέγξιμο, κι αυτό στο περίπου, για έναν απλό ιδιώτη είναι η περιεκτότητα σε χλώριο. Επαναλαμβάνω, δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε άνοιξα, ούτε και θα συντηρήσω συζήτηση περί camelot. Εξάλλου, το θέμα που είχα θέσει, ύστερα από αυτή την άσχετη camelot παρέμβαση, ξεπεράστηκε, ατόνισε. Δεν περιμένω να πάρω απάντηση. Χαίρετε. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από emkan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, emkan είπε καλημέρα, καλές γιορτές, χρόνια πολλά! έχω το φίλτρο της camelot και θέλω να το αλλάξω με ένα άλλο άνω πάγκου, κατά το δυνατόν αξιόπιστο αυτή τη φορά. Αν λέει made in USA, να μην κυκλοφορεί μόνο Ελλάδα και Κύπρο. Να μην πληρώνω τις καθημερινές επί χρόνια διαφημίσεις του, να μην πληρώνω, εκτός των διαφημίσεων, κυρίως τους πλασιέδες του. Αρχικά κοίταζα το aquacera, είναι Ο,2μ, δείχνει πρωτοποριακό ως προς τον ζεόλιθο που χρησιμοποιεί. Αλλά, ούτε καλές διεθνείς κριτικές διάβασα και από την άλλη, είμαι επιφυλακτικός ως προς τα συνδετικά πολυμερή που χρησιμοποιεί. Θέλω κάτι πιο συντηρητικό, ας απομακρύνει αυτά που δεν πρέπει να υπάρχουν στο νερό κατά "μόνο" 95% , αντί για 99,99% που μπορεί να λέει, αλλά να ξέρω ότι αυτό που λέει ισχύει, να είναι ευρέως δοκιμασμένο και με πιστοποιήσεις αξιόπιστες και όχι ό,τι να΄ ναι. Και να ΜΗΝ μπορεί να προσθέτει άλλα που δεν πρέπει να υπάρχουν στο νερό. Γιατί τότε, αντί για επιλογή φίλτρου, καλύτερα να διαλέξουμε το καθόλου φίλτρο. To aquasana είναι αναγνωρισμένο και ευρείας κυκλοφορίας διεθνώς, αλλά κατασκευαστικά ξεφεύγει από αυτά που ξέρουμε. Όσο για το ασήμι, για το οποίο διάβασα επιφυλάξεις πιο πάνω, είναι το μόνο βακτηριοστατικό σε όλα τα φίλτρα, δεν το αποφεύγεις, νομίζω αν το φίλτρο έχει πραγματική πιστοποίηση NSF, δεν το πολυψάχνεις άλλο. Από το inox που κοίταζα πιο παλιά, νομίζω ένα πλαστικό BPAfree ίσως είναι πιο αξιόπιστο. Με αντικατάστασή του κάθε 5-6 χρόνια, ακόμα καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς, το PP υπάρχει παντού. Προς το παρόν, με τα παραπάνω κριτήρια, καταλήγω στο doulton 0,5μ ονομαστική. Γνώμες ψάχνω.... Μπορείς να κοιτάξεις για multipure. Πολύ καλό και το doulton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannislmn Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Διαβάζω τη συγκεκριμένη συζήτηση τις τελευταίες μέρες και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί αλλά και μπερδευτεί παράλληλα. Όπως πολλοί άλλοι άσχετοι εδώ μέσα, έτσι και εγώ ήξερα μόνο τα camelot και τα Olympus, οπότε εστίασα στο να πάρω μια καλή βρύση. Τώρα που "ξεστραβώθηκα" εδώ μέσα θα θέσω και εγώ ένα ερώτημα που η απάντηση, πιστεύω, θα καλύψει μια μεγάλη μάζα ανθρώπων. Φτιάχνω ένα καινούριο σπίτι στα Γλυκά Νερά (Αττική), σχετικά καινούριο δίκτυο πιστεύω αφού είναι καινούρια περιοχή και νερό Αττικής που είναι σχετικά καλό νερό. Θεώρησα λοιπόν να κάνω κάτι επιπλέον για την υγεία μας (4 άτομα με 2 μικρά παιδιά) και είπα να προβλέψω και να βάλω μια τριοδή καλή βρύση 200 με 250 ευρώ μιας και δεν την αλλάζεις κάθε μέρα και ένα φίλτρο κάτω πάγκου. Έχω απορρίψει την αντίστροφη όσμωση ως υπερβολικό για την περίπτωσή μου. Θα ήθελα να μάθω τα εξής: 1. Ποιο είναι το καλύτερο φίλτρο αυτή τη στιγμή ανεξάρτητα τιμής και γιατί. 2. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή με ετήσιο κόστος μέχρι 100-120Ευρώ 3. Έψαχνα μια λύση να μπορώ να ψύχω κιόλας αυτό το νερό. Έχει κάποιος καμιά καλή ιδέα; 4. Κάτι για μικρόβια στα σωληνάκια λόγω μη χλωριωμένου νερού που διάβασα πιο πάνω έχουν βάση ή σαχλαμάρες; 5. Να πάρω θήκη από PP ή ανοξείδωτο; Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει σημασία το κόστος σε αυτό. 6. Μονό φίλτρο αρκεί ή να πάω σε διπλό ή τριπλό; 7. Ποια είναι η περιοδική συντήρηση σε μια τέτοια λύση; 8. Τελικά για την περίπτωσή μου το μόνο που θα αφαιρώ είναι το χλώριο ή έχει και άλλα κακά συστατικά το νερό της Αθήνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niro11 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλη Χρόνια με υγεία.μενω αλεξανδρουπολη και πηρα αυτό το φίλτρο κάτω πάγκου μαζί με βραδάκι και αυτήν την συσκευή. https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-ultracarb-slim-line-obe/ https://www.qwaterfilters.com/product/φιλτροθηκη-μονη-1-2-pentek-cto-5-micron/ https://www.qwaterfilters.com/product/βρυσάκι-για-φίλτρο-νερού-κάτω-πάγκου-fit-aq-2/ Για το φίλτρο της doulton έψαξα και είδα ότι είναι αρκετά καλό και έχει NSF .αυτο που δεν βρήκα είναι για συσκευή που μπαίνει το φίλτρο,δεν βρήκα NSF και τα λοιπά.πηρα τηλ και μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν έχει πιστοποιητικά.οτι λέει στο σάιτ μου είπαν τώρα σκέφτομαι να ψάξω κάτι άλλο γιατί με.αυτα που είπαν δεν με κάλυψαν.ξερρει κάνεις αν έχει κάποιο θέμα η συσκευή η είναι όλες ίδιες και μόνο το φίλτρο μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoudinio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Για βρύση πηρα Quyanre Matte Black Filtered Crane For Kitchen Pull Out Spray 360 Rotation Water Filter Tap Three Ways Sink Mixer Kitchen Faucet απο aliexress. Έκανε 20 μέρες να έρθει. Εχει 3 διόδους νερου και δυο βρύσες(μια για ζεστό νερό και κρύο βρύσης και την σλλη για το φίλτρο) . Η κεντρική έχει μακρύ σωλήνα που βολεύει να καθαρίζεις τον νυπτηρα. Οσο αφορά το φίλτρο εγω πηρα απο το waterwaves.gr αντιστροφή όσμωση. Εχει 6 φίλτρα επάνω και καθαριζει το νερο. Το μονο κακο είναι οτι πιάνει απο κάτω ολο τον παγκο της κουζίνας. Σαν σύνδεση, αν πιάνουν τα χέρια σου είναι πολυ εύκολη. Με το καλό να μπεις στο καινούργιο σου σπίτι και καλή χρονιά να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niro11 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς τίποτα για την συσκευή που πηρα.αν έχει κάποια πιστοποίηση,ψάχνω και δεν μπορώ να βρω.δεν ξέρω αν ψάχνω σωστά κιόλας. https://www.qwaterfilters.com/product/φιλτροθηκη-μονη-1-2-pentek-cto-5-micron/ Χρειάζεται ν έχει κάποια πιστοποίηση η συσκευή η το φίλτρο είναι που πρέπει να επενδύσει κάποιος.φιλτρο έχω αυτό και νομίζω είναι καλά. https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-ultracarb-slim-line-obe/ Ευχαριστώ Επίσης αν γνωρίζει καποιος 2-3 μαγαζιά αξιόπιστα ( χωρίς να κάνει διαφήμισή ) Να αγοράζουμε φίλτρα από εκεί,υπάρχουν δεκάδες μαγαζιά και χανόμαστε. Ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από niro11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, niro11 είπε Ξέρει κανείς τίποτα για την συσκευή που πηρα.αν έχει κάποια πιστοποίηση,ψάχνω και δεν μπορώ να βρω.δεν ξέρω αν ψάχνω σωστά κιόλας. https://www.qwaterfilters.com/product/φιλτροθηκη-μονη-1-2-pentek-cto-5-micron/ Χρειάζεται ν έχει κάποια πιστοποίηση η συσκευή η το φίλτρο είναι που πρέπει να επενδύσει κάποιος.φιλτρο έχω αυτό και νομίζω είναι καλά. https://www.qwaterfilters.com/product/doulton-ultracarb-slim-line-obe/ Ευχαριστώ Επίσης αν γνωρίζει καποιος 2-3 μαγαζιά αξιόπιστα ( χωρίς να κάνει διαφήμισή ) Να αγοράζουμε φίλτρα από εκεί,υπάρχουν δεκάδες μαγαζιά και χανόμαστε. Ευχαριστώ και πάλι Αν παίρνεις συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν σε νοιάζει το μαγαζί , απλά το παίρνεις από όπου το βρεις σε καλύτερη τιμή . Επίσης η όλη βαρύτητα των πιστοποιήσεων κλπ πρέπει να πέφτει στο φίλτρο και όχι τόσο στην συσκευή , μιας και οι περισσότερες συσκευές είναι πλαστικο safe για επαφή με νερό κλπ . Η Atlas τουλάχιστον που χρησιμοποιώ εγώ το λέει και μέσα στο σάιτ της ότι είναι χωρίς τοξικές ουσίες . Και νομίζω τα περισσότερα τέτοιου είδους πλαστικά είναι food safe όπως καλά πλαστικά μπολ κλπ . Έξαλου οι τοξικές ουσίες αν υπάρχουν σε κάποιες φθηνιάρικες θήκες κλπ βγαίνουν συνήθως στο νερό με το ζεστό και όχι με το κρύο νερό . Όποτε μην σε αγχώνει τόσο αυτό ,όσο το φίλτρο που χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannislmn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά μου πρότειναν το Pentair Everpure PBS-400 και μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί το πετάς ολόκληρο κάθε χρόνο, έχει nsf και δε φαίνεται πλαστικό. Έχει κανείς άποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, yiannislmn είπε Παιδιά μου πρότειναν το Pentair Everpure PBS-400 και μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί το πετάς ολόκληρο κάθε χρόνο, έχει nsf και δε φαίνεται πλαστικό. Έχει κανείς άποψη? Είναι καλό Σχετικα αλλά ακριβό στα 100€ που κάνει το χρόνο . Επίσης τα 11.000 λίτρα που αντέχει είναι πολύ λίγα αν συνδεθεί πάνω στην κρύα παροχή νερού , γτ η ΡΟΗ του φτάνει τα 8 λίτρα το λεπτό , όποτε αν πλένεις πιάτα κλπ στην βρύση δεν προβείτε να σ βγάζει χρόνο με 11.000 λίτρα . Είναι στα 0.5microns από ότι είδα και κραταει και μόλυβδο . Σχετικα καλό φαίνεται πάντως . Και η pentair είναι καλή εταιρία πολύ μεγάλη στην Αμερική . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα