Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Vault13 είπε

Πως να βρω αν το νερο θελει φιλτο αντιστροφης οσμοσης εδω ή οχι; Κορινθο μενω

Κάνε μια ανάλυση νερού για να δεις την ποιότητά του. Από εκεί θα καταλάβεις τι φίλτρο θα χρειαστείς.

• Like 1
  • Απαντ. 6,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geoka1982 είπε

Κάνε μια ανάλυση νερού για να δεις την ποιότητά του. Από εκεί θα καταλάβεις τι φίλτρο θα χρειαστείς.

Και πως κανω; Αν παρω την αναλυση νερου της Ευδαπ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vault13 είπε

Και πως κανω; Αν παρω την αναλυση νερου της Ευδαπ;

Ναι βέβαια αν έχεις ανάλυση της περιοχής σου από την ΕΥΔΑΠ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Geoka1982 είπε

Ναι βέβαια αν έχεις ανάλυση της περιοχής σου από την ΕΥΔΑΠ 

Ειναι αξιόπιστη; Φτανει στην βρύση έτσι; Νομιζω οτι ειναι μεσα από τις δεξαμενές τους.

Εχεις λινκ για KIT αναλυσης;

Δημοσ.

Καλημέρα, μετά από συζήτηση με εσάς τους ειδικούς, πριν από ένα χρόνο αγόρασα το φίλτρο νερού άνω πάγκου Pentair CT-10 με Φίλτρο Pentair Ενεργού Άνθρακα CFB-PB 0,5μm, και φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. ήρθε η στιγμή να αλλάξω το φίλτρο του, προτείνετε να πάρω αυτό που αρχικά είχε ή έχετε να μου προτείνετε κάποια πιο οικονομική λύση; Ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβαζω εδω και ωρες και εχω χαθει με τις τοσες επιλογες. Μιας και θελω να αποφυγω το τρυπημα του παγκου, θελω ενα απλο φιλτρο για το διαμερισμα που μενω μονος. Σκεφτηκα για ενα στην κεντρικη παροχη στη βρυση της κουζινας, κατω απο τον παγκο. Αξιζει? Η να παρω κατι καλυτερο μαζι με μια τριοδη βρυση και να μην παρω κεντρικης παροχης?
Θα ηθελα να αποφυγω να αγοραζω συνεχως 6αδες. Ενα νερο για το μαγειρεμα, καφετιερα αλλα και για ποσιμο. Διαβασα οτι καποια κανουν και μια ελαφρια κατακρατηση αλατων. Οχι την τεχνολογια να μην επικαθονται τα αλατα επειδη τα κρυσταλοποιει, αλλα να τα κραταει θα ηθελα. Εστω και λιγο.
Αν θα μπορουσατε να μου προτεινετε η να με κατατοπισετε προς τα που να κινηθω γιατι ειναι τοσες οι επιλογες.
Ειναι το παρακατω μια καλη λυση?
https://www.qwaterfilters.com/product/filtro-nerou-kato-pagkou-qucf-10-inches-pentair-floplus-0-5m/

Σας ευχαριστω ολους

Επεξ/σία από James.
Δημοσ.

Για λογαριασμό φίλου, θέλω μια πρόταση για φίλτρο νερού, έχουν ένα μωράκι τώρα και το νερό της βρύσης δεν είναι κατάλληλο για να το πιείς αλλά και να μαγειρέψεις. Δεν έχω ιδέα από φίλτρα οπότε απλά θα του προτείνω αυτό που θα μου δείξετε

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Για λογαριασμό φίλου, θέλω μια πρόταση για φίλτρο νερού, έχουν ένα μωράκι τώρα και το νερό της βρύσης δεν είναι κατάλληλο για να το πιείς αλλά και να μαγειρέψεις. Δεν έχω ιδέα από φίλτρα οπότε απλά θα του προτείνω αυτό που θα μου δείξετε

Αν είναι τόσο χάλια το νερό τους που ούτε να πιεις ούτε να μαγειρέψεις. Συμφωνώ με την άποψη που γράφτηκε, να αποταθεί σε εργαστήριο για καλή ανάλυση. Εικάζω ότι μάλλον σε σύστημα αντίστροφης όσμωσης θα είναι ασφαλείς εκτός αν μιλάμε για κάτι απλό που λύνεται και με απλό φίλτρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα και από μένα,

ποιο φίλτρο προτείνετε ως το καλύτερο φίλτρο κάτω πάγκου;

Έχει κανείς καμία δοκιμασμένη λύση σε τρίοδη βρύση ιδανικά σε gun metal ή μαύρο χρώμα; Προσανατολίζομαι να αγοράσω την Modea Line 00-02080/3B Viospiral.

Και αν έχετε και κανένα φίλτρο για τα άλατα στη κεντρικό παροχή, ευχαρίστως :)

Έχω χαθεί τελείως με το ψάξιμο...

Επεξ/σία από jmallen3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jmallen3 είπε

Παιδιά καλησπέρα και από μένα,

ποιο φίλτρο προτείνετε ως το καλύτερο φίλτρο κάτω πάγκου;

Έχει κανείς καμία δοκιμασμένη λύση σε τρίοδη βρύση ιδανικά σε gun metal ή μαύρο χρώμα; Προσανατολίζομαι να αγοράσω την Modea Line 00-02080/3B Viospiral.

Και αν έχετε και κανένα φίλτρο για τα άλατα στη κεντρικό παροχή, ευχαρίστως :)

Έχω χαθεί τελείως με το ψάξιμο...

Για ποια περιοχή; Η έννοια καλύτερο είναι πολύ γενική καθώς μπορεί να υπάρχουν πολλά τα οποία να σε καλύπτουν.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εχω το toray εδω και λιγα χρονια, αλλα θελω να αλλαξω σε φιλτρο ανω παγκου. Τι εχετε να προτεινετε;

H toray έχει και φίλτρο άνω πάγκου, δηλαδή επιτραπέζιο, δεν κρέμεται από την βρύση, αλλά είναι ακριβό, με ακριβό ανταλλακτικό, δεν ξέρω αν σε συμφέρει. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Geoka1982 είπε

Για ποια περιοχή; Η έννοια καλύτερο είναι πολύ γενική καθώς μπορεί να υπάρχουν πολλά τα οποία να σε καλύπτουν.

Κέντρο Πάτρας 

Δημοσ.
Στις 25/11/2024 στις 1:22 ΜΜ, James. είπε

Διαβαζω εδω και ωρες και εχω χαθει με τις τοσες επιλογες. Μιας και θελω να αποφυγω το τρυπημα του παγκου, θελω ενα απλο φιλτρο για το διαμερισμα που μενω μονος. Σκεφτηκα για ενα στην κεντρικη παροχη στη βρυση της κουζινας, κατω απο τον παγκο. Αξιζει? Η να παρω κατι καλυτερο μαζι με μια τριοδη βρυση και να μην παρω κεντρικης παροχης?
Θα ηθελα να αποφυγω να αγοραζω συνεχως 6αδες. Ενα νερο για το μαγειρεμα, καφετιερα αλλα και για ποσιμο. Διαβασα οτι καποια κανουν και μια ελαφρια κατακρατηση αλατων. Οχι την τεχνολογια να μην επικαθονται τα αλατα επειδη τα κρυσταλοποιει, αλλα να τα κραταει θα ηθελα. Εστω και λιγο.
Αν θα μπορουσατε να μου προτεινετε η να με κατατοπισετε προς τα που να κινηθω γιατι ειναι τοσες οι επιλογες.
Ειναι το παρακατω μια καλη λυση?
https://www.qwaterfilters.com/product/filtro-nerou-kato-pagkou-qucf-10-inches-pentair-floplus-0-5m/

Σας ευχαριστω ολους

Για το συγκεκριμένο φίλτρο δεν θα σου πώ, ανάλογα τί θέμα έχει η περιοχή σου. Σάν λύση όμως, με το κάτω πάγκου και  τρίοδη βρυση εγώ την έχω καταβρεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...