Stelaras1993 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στο τιμ, πιο παλια ειχα μπει και ειχα διαβασει εδω μεσα τα καλύτερα για τα φιλτρα της εταιριας aquasana που ειναι αμερικανικη. Εχω παρει και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τα φιλτρα εχω να τα αλλαξω καμια 2ετια λογο του οτι ειναι στο πατρικο και δεν ασχολουνται οι δικοι μου. Η ερωτησεις μου ειναι 1) οτι απο οσο βλεπω ιντερνετικα δεν λειτουργει ενα κατάστημα που ειχε στο μαρουσι πλεον (δεν εβρισκες διαθεσιμουητα γενικα με τπτ μου λεγανε μετα απο κανα μηνα- 2 θα ερθουν φιλτρα) ισχυει γνωριζει καποιος; Επισης ειναι οντως καλα και αξιόπιστα; Υπάρχουν απο καπου αλλου νά προμηθευτώ; Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terra45 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, παιδιά. Τι φίλτρο βρύσης ή άνω πάγκου θα προτείνατε που να βοηθά αρκετά ως προς το σκληρό νερό με πολλά άλατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Καλησπέρα στο τιμ, πιο παλια ειχα μπει και ειχα διαβασει εδω μεσα τα καλύτερα για τα φιλτρα της εταιριας aquasana που ειναι αμερικανικη. Εχω παρει και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τα φιλτρα εχω να τα αλλαξω καμια 2ετια λογο του οτι ειναι στο πατρικο και δεν ασχολουνται οι δικοι μου. Η ερωτησεις μου ειναι 1) οτι απο οσο βλεπω ιντερνετικα δεν λειτουργει ενα κατάστημα που ειχε στο μαρουσι πλεον (δεν εβρισκες διαθεσιμουητα γενικα με τπτ μου λεγανε μετα απο κανα μηνα- 2 θα ερθουν φιλτρα) ισχυει γνωριζει καποιος; Επισης ειναι οντως καλα και αξιόπιστα; Υπάρχουν απο καπου αλλου νά προμηθευτώ; Ευχαριστω!! Αυτό το κατάστημα χρησιμοποιώ την τελευταία 3ετία. 1. https://aquasanacyprus.com/ 2. https://thewater.company/collections/replacements Δεν έχει έξοδα αποστολής. Το κατάστημα στο Μαρούσι ήταν πραγματικά άθλιο και είχε μόνο 1 φίλτρο της εταιρείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, επανέρχομαι στο τόπικ μετά από καιρό, βρίσκομαι στον πολύπαθο (ως προς το νερό τουλάχιστον) Βόλο, έχει κάποια χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ φίλτρο κάτω από τον πάγκο, της Rainbow, 0,5μm. Μπορεί να το καθαρίζει κλπ, δεν ξέρω, δεν έχω κάνει κάποια χημική ανάλυση 'με' και 'χωρίς' φίλτρο, σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω την γεύση. Μόνο κρύο κάπως παλεύεται, αν πάει σε θερμοκρασία δωματίου όμως το πίνεις σχεδόν με το ζόρι, δεν ευχαριστιέμαι νερό με τίποτα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσω κάποια αλλαγή στην γεύση δοκίμαζοντας κάποιο άλλο φίλτρο, ή αν θα καταλήξω στο ίδιο αποτέλεσμα μιας και το νερό που θα εισάγεται στο φίλτρο θα είναι το ίδιο. Η αλλαγή του φίλτρου γίνεται από την Rainbow, "τυπικά" κάθε 6 μήνες (ουσιαστικά πολλές φορές το καθυστερώ λίγο και κερδίζω κανά μήνα) και κοστίζει ~100€ το 6μηνο. Οπότε είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω (αν έχει νόημα δηλαδή) και κάτι άλλο που να είναι σε αυτό το κόστος, ~200€ τον χρόνο. Υπάρχει κανένα update από κατοίκους Βόλου με κάτι που να έχουν δοκιμάσει πρόσφατα και να τους έχει ικανοποιήσει; Μήπως κλείσω κάποιο ραντεβού να μου κάνουν κάποια δοκιμή στο σπίτι μου και αλλάξω εταιρία. EDIT: Έχω σκεφτεί να δοκιμάσω έστω και από περιέργεια της Camelot και το άλλο πίνεις "θεϊκό και ΟΛΥΜΠΙΟ θα έλεγα νερό 😀), αλλά δεν ξέρω αν έχουν γίνει πιο γνωστά μόνο και μόνο λόγω μάρκετινγκ. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από Sadako Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 11 λεπτά πριν, Sadako είπε Καλησπέρα σε όλους, επανέρχομαι στο τόπικ μετά από καιρό, βρίσκομαι στον πολύπαθο (ως προς το νερό τουλάχιστον) Βόλο, έχει κάποια χρόνια τώρα που χρησιμοποιώ φίλτρο κάτω από τον πάγκο, της Rainbow, 0,5μm. Μπορεί να το καθαρίζει κλπ, δεν ξέρω, δεν έχω κάνει κάποια χημική ανάλυση 'με' και 'χωρίς' φίλτρο, σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω την γεύση. Μόνο κρύο κάπως παλεύεται, αν πάει σε θερμοκρασία δωματίου όμως το πίνεις σχεδόν με το ζόρι, δεν ευχαριστιέμαι νερό με τίποτα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει περίπτωση να παρατηρήσω κάποια αλλαγή στην γεύση δοκίμαζοντας κάποιο άλλο φίλτρο, ή αν θα καταλήξω στο ίδιο αποτέλεσμα μιας και το νερό που θα εισάγεται στο φίλτρο θα είναι το ίδιο. Η αλλαγή του φίλτρου γίνεται από την Rainbow, "τυπικά" κάθε 6 μήνες (ουσιαστικά πολλές φορές το καθυστερώ λίγο και κερδίζω κανά μήνα) και κοστίζει ~100€ το 6μηνο. Οπότε είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω (αν έχει νόημα δηλαδή) και κάτι άλλο που να είναι σε αυτό το κόστος, ~200€ τον χρόνο. Υπάρχει κανένα update από κατοίκους Βόλου με κάτι που να έχουν δοκιμάσει πρόσφατα και να τους έχει ικανοποιήσει; Μήπως κλείσω κάποιο ραντεβού να μου κάνουν κάποια δοκιμή στο σπίτι μου και αλλάξω εταιρία. EDIT: Έχω σκεφτεί να δοκιμάσω έστω και από περιέργεια της Camelot και το άλλο πίνεις "θεϊκό και ΟΛΥΜΠΙΟ θα έλεγα νερό 😀), αλλά δεν ξέρω αν έχουν γίνει πιο γνωστά μόνο και μόνο λόγω μάρκετινγκ. Όπως το είπες μαρκετινγκ με τιμή πιστοποιημένου φίλτρου.. χωρίς φυσικά πιστοποίηση δηλ. κατά πόσο κάνει όλα αυτά που διαφημίζει. Με την Rainbow και τα φίλτρα της 3Μ θα περίμενα να μην έχεις παράπονο, όμως φυσικά παίζει ρόλο η περιοχή και αυτή του Βόλου είναι πολύ επιβαρυμένη τα τελευταία χρόνια είτε από τις καλλιέργειες είτε από την βιομηχανία. Λογικά σου έχουν βάλει αυτό C-CS-FF στα 84,00€ το οποίο είναι για 7.000 λίτρα και για 6 μήνες. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις το επόμενο της σειράς το HF20-E ανταλλακτικό φίλτρα νερού 3Μ™ στα 135.00€ και ετήσιας αλλαγής (34.000 λίτρα) Μοιράζονται την ίδια κεφαλή VH3-BSPT 3/8. Φυσικά μπορείς να ανέβεις κι άλλο στην ίδια εταιρεία όμως δεν συμφέρει.. επίσης το ανταλλακτικό μπαίνει και βγαίνει με μισή περιστροφή δηλ. δεν χρειάζεται εμπειρία η τεχνικές γνώσεις. Αν και πάλι δεν μείνει ευχαριστημένος τότε πας Multipure & Aquasana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Το C-Cyst-FF έχουμε βάλει (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το C-CS-FF που αναφέρεις). Από την Rainbow μας το έβαζαν μέχρι και την προηγούμενη αλλαγή με 98,64€ (79,55€ +ΦΠΑ), στην τελευταία αλλαγή είχαμε μια μικρή αύξηση στα 103,58€. Δοκιμάζοντας το επόμενο της σειράς που αναφέρεις έχω ελπίδα να αλλάξει και η γεύση; Έχει δηλαδή κάποιο διαφορετικό στοιχείο μέσα που μπορεί να επηρεάζει την γεύση; Γιατί εμένα αυτό είναι το κύριο πρόβλημά μου. Περισσότερο με ενδιαφέρει να βρω κάποια εταιρία που να μπορώ να κάνω μια δοκιμή σπίτι για να δω πρώτα αν με κάνει, αφού θα μπορώ να κάνω και ευθεία σύγκριση. Ένας άλλος φίλος από εδώ μέσα μου πρότεινε την Geyser, θα την δοκιμάσω μάλλον, έστω και από περιέργεια, αλλά πριν κατασταλάξω θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες εταιρίες. Πριν κανά μήνα έκανα τελευταία αλλαγή στην Rainbow, οπότε οκ όπως και να'χει, δεν θα κάνω μόνιμη αλλαγή αμέσως, να αποσβέσω λίγο το 100άρικο που έφυγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sadako είπε Το C-Cyst-FF έχουμε βάλει (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το C-CS-FF που αναφέρεις). Από την Rainbow μας το έβαζαν μέχρι και την προηγούμενη αλλαγή με 98,64€ (79,55€ +ΦΠΑ), στην τελευταία αλλαγή είχαμε μια μικρή αύξηση στα 103,58€. Δοκιμάζοντας το επόμενο της σειράς που αναφέρεις έχω ελπίδα να αλλάξει και η γεύση; Έχει δηλαδή κάποιο διαφορετικό στοιχείο μέσα που μπορεί να επηρεάζει την γεύση; Γιατί εμένα αυτό είναι το κύριο πρόβλημά μου. Περισσότερο με ενδιαφέρει να βρω κάποια εταιρία που να μπορώ να κάνω μια δοκιμή σπίτι για να δω πρώτα αν με κάνει, αφού θα μπορώ να κάνω και ευθεία σύγκριση. Ένας άλλος φίλος από εδώ μέσα μου πρότεινε την Geyser, θα την δοκιμάσω μάλλον, έστω και από περιέργεια, αλλά πριν κατασταλάξω θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες εταιρίες. Πριν κανά μήνα έκανα τελευταία αλλαγή στην Rainbow, οπότε οκ όπως και να'χει, δεν θα κάνω μόνιμη αλλαγή αμέσως, να αποσβέσω λίγο το 100άρικο που έφυγε. HF20-E Κωδικός Προϊόντος 90025 Όνομα AP EASY PRO Οικιακά φίλτρα νερού 3M™ Κατασκευαστής 3Μ Purification inc. Manufacturer P/N Όχι Χώρα Παραγωγής Όχι Πιστοποιητικά NSF St.42 (Class I), CFR 21, ACS (France), WQA, WRAS (UK) Micron rating 0,5 micron Παροχή 5,7 (lit/min) Διάρκεια (lit) 34.000 Περίοδος συντήρησης 12-μηνo ή αισθητή πτώση πίεσης Χώμα & Σκουριά Ναι (class I) Χλώριο, Γεύσεις & Οσμές Ναι Άλατα (Πουρί) Όχι Κύστες Ναι Βακτήρια e-coli Άγνωστο Μόλυβδο Άγνωστο Ίνες Αμιάντου Ναι Χλωραμίνες Όχι Αυτά είναι στα χαρτιά.. δεν έχω πιει νερό από τα συγκεκριμένα φίλτρα Τώρα όπως είπα και πριν, αν θέλεις το φίλτρο να αφαιρεί σχεδόν τα πάντα, με πιστοποίηση από NSF & IAPMO τότε διάλεξε από Multipure https://www.multipure.gr/filtra-nerou/siskeyes-kato-apo-ton-pagko/mp750sb/ το είχα αρκετά χρόνια. Αυτό από Aquasana https://aquasanacyprus.com/product/carbon-filter-to-connect-directly-to-the-aquasana-direct-connect-claryum-faucet/ το έχω τα τελευταία 3 χρόνια Update: Τώρα είδα στο σαιτ της Rainbow το συγκεκριμμένο που αναφέρεις.. το οποίο δεν το βρίσκω αλλού https://www.rainbowwaters.gr/filtra-nerou/kato-pagou/filtro-nerou-3m-ap-easy-cyst-ff/?_gl=1*1uh7jwc*_up*MQ..*_ga*MTAyMjE3NjAyNS4xNzI1ODkzMDYw*_ga_XMD8667ZT9*MTcyNTg5MzA2MC4xLjAuMTcyNTg5MzA2MC4wLjAuMA.. SKU 10370 Name C-Cyst-FF replacement water filter cartridge by 3M™ Manufacturer 3Μ Purification inc. Manufacturer P/N 70020109529 Country of Manufacture No Certifications NSF St.42 (Class III), CFR 21, WQA Micron rating 0,5 micron Max Flow 7,6 (lit/min) Actual lifetime (lit) 7.600 Replace cartridge per 4-6 months or When notisable water pressure occurs Dirt & Rust Yes (class I) Chlorine Taste & Odour Yes Scale formation No Protozoan Cysts Yes (Giardia lamplia & Cryptosporidium) Bacteria e-coli N/A Lead N/A Asbestos fibers N/A VOCs No Pesticides No Chloramins No Heavy minerals N/A Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από oXXo_nikosar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα δω μήπως βρω κάποια εταιρία που να κάνει με αυτά παρουσιάσεις κατ'οίκον (αν και αυτό το multipure με το 500άρικο ξεφεύγει αρκετά είναι η αλήθεια, δύσκολα να πάω σε κάτι τέτοιο. Εκτός πια αν είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τα υπόλοιπα. το δεύτερο φαίνεται πιο προσιτό ως κόστος)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Μου ζήτησε η μητέρα μου να της πάρω ανταλλακτικό φίλτρο για αυτή τη συσκευή που έχει στο χωριό. Δυστυχώς δεν ξέρω τι είδους φίλτρα παίρνει. Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από IKARIWTHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Για "μερική" φίλτρανση σε όλο το σπίτι, τι θα προτείνατε; Το νερό είναι αρκετά σκληρό (ελάχιστα πιο κάτω από 1.000 μS/cm) και κάποιες φορές και με ίζημα. Οπότε θέλω ένα φίλτρο που να ψιλο-καθαρίζει όλο το δίκτυο, για να μην έχω τόσες επικαθήσεις σε τουαλέτα, μπαταρίες, πλυντήριο, κ.λπ. Σκέφτομαι να βάλω μόνος μου στον κεντρικό σωλήνα δύο φυσίγγια 10", με πρώτο ένα χοντρό PP νήματος (π.χ. 10 μm, ή μεγαλύτερο) και δεύτερο ένα με μπιρμπιλόνια πολυφωσφατίου. Υπ' όψιν ότι για το πόσιμο έχω ήδη 4-πλό R/O κάτω πάγκου, οπότε δε μ' απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα. Αν κάνω αυτό που σκέφτομαι... (α) θα κάνω δουλειά; Και (β), το νερό θα μπορεί να γίνει πόσιμο μετά την R/O, ή θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα τα μπιρμπιλόνια; Και (γ) η ροή θα 'ναι οκ, ή θα 'χει θέμα το πλυντήριο; Αν βλέπετε πρόβλημα κάπου, τι εναλλακτική θα προτείνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Έχει παραγγείλει κανένας από Eiger Filters κατευθείαν για να μας πει από που αποστέλλουν (για την πιθανότητα τελωνείου)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Psycho13 είπε Έχει παραγγείλει κανένας από Eiger Filters κατευθείαν για να μας πει από που αποστέλλουν (για την πιθανότητα τελωνείου)? ..και γιατί ψάχνεις εκτός Ελλάδας εφόσον υπάρχουν εδώ https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=φιλτρα+νερου+Eiger Στις 11/9/2024 στις 10:22 ΜΜ, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα σε όλους.Μου ζήτησε η μητέρα μου να της πάρω ανταλλακτικό φίλτρο για αυτή τη συσκευή που έχει στο χωριό. Δυστυχώς δεν ξέρω τι είδους φίλτρα παίρνει. Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει; Μοιάζει με Instapure https://www.skroutz.gr/s/17419986/Instapure-F2-Filtro-Nerou-Vrysis-CHrome-Diafano-Energos-Anthrakas-me-Filtro-R-2CE-5-mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου παιδια υστερα απο ερευνα κατεληξα σε ενα σχετικο οικονομικο (85 ευρω)και καλο φιλτρο(θελω αποκλειστικα κατω παγκου) το https://www.filtrato.gr/p/filtro-neroy-kato-pagkoy-10-pentair-2g-slimline-paroxi-4 υπαρχει και το αντιστοιχο made in usa στα 105 ευρω https://www.filtrato.gr/p/filtro-neroy-kato-pagkoy-10-filtrato-whf12-usa-paroxi-1-2 εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια ή γνώση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oXXo_nikosar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, tolisrx8 είπε παιδια υστερα απο ερευνα κατεληξα σε ενα σχετικο οικονομικο (85 ευρω)και καλο φιλτρο(θελω αποκλειστικα κατω παγκου) το https://www.filtrato.gr/p/filtro-neroy-kato-pagkoy-10-pentair-2g-slimline-paroxi-4 υπαρχει και το αντιστοιχο made in usa στα 105 ευρω https://www.filtrato.gr/p/filtro-neroy-kato-pagkoy-10-filtrato-whf12-usa-paroxi-1-2 εχει καποιος αντιστοιχη εμπειρια ή γνώση ? Καταρχάς το ανταλλακτικό φίλτρο Pentair CFB-PB-10 είναι made USA και είναι το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις, αυτό που αλλάζει είναι η θήκη που στην 1η περίπτωση είναι πάλι Pentair με πιστοποίηση υλικών κατά NSF/ANSI 42, στην δεύτερη περίπτωση η θήκη είναι της Filtrato χωρίς όμως πιστοποίηση σε αυτά που αναφέρει δηλ. εξαιρετική ποιότητα, βαρέως τύπου κλπ. Οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τα επιπλέον € 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου [Ερώτηση τεχνικής φύσεως] Αγόρασα το Torayvino MK207X από το ιαπωνικό Amazon (Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν διατίθεται στην Ελλάδα - το πιο κοντινό σε αυτό στην εγχώρια αγορά είναι το MK204MX) Είχα ήδη το MK2-EG αλλά με τα χρόνια ο διακόπτης του (παρότι το καθαρίζω επιμελώς ανά 6 μήνες) είχε σκληρύνει πολύ, έτριζε κ.λπ. (του καινούργιου είναι πούπουλο, η μέρα με τη νύχτα) Κατά την εγκατάσταση του νέου, διαπίστωσα πως ένα από τα παξιμάδια του είχε στραβές βόλτες [αστοχία υλικού;] καθώς ήταν αδύνατον να βιδώσει στο στόμιο της βρύσης. Αναγκαστικά χρησιμοποίησα το αντίστοιχο εξάρτημα του παλιού. Το θέμα είναι πως υποσχέθηκα να χαρίσω το παλιό σε συγγενή (με εξαίρεση την δυσκολία στην εναλλαγή αφιλτράριστου/φιλτραρισμένου νερού και τον θόρυβο, είναι πλήρως λειτουργικό) και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να το δώσω λειψό. Αυτά τα πλαστικά δαχτυλίδια (διαμέτρου 16mm) είναι κοινά στα καταστήματα με υδραυλικά ή έχουμε να κάνουμε με κάτι πατενταρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα