ace21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας! Έχω πάρει το ΕΤΕΝ Χ500 μεταχ. (με Windows 6) και είχα βάλει κωδικό κλειδώματος (5ψήφιος αριθμός), ώστε να μη μπορεί να το ανοίγει οποιοσδήποτε. Σήμερα το άνοιξα να βάλω τη sim για να το δουλέψω σαν κινητό και δε μου δέχεται τον κωδικό, για τον οποίο είμαι 100% σίγουρος ότι τον βάζω σωστά, αφού τον είχα βάλει καμιά 30αριά φορές πριν για να το ξεκλειδώνω. Η βλακεία είναι ότι μετά από κάθε προσπάθεια διπλασιάζει το χρόνο αναμονής για την επόμενη και τώρα είμαι στα 18 λεπτά και κοντεύω να τρελαθώ. Τι λύση προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Venisk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Τι είδους βοήθεια θέλεις ρε ace21?Αφού ξέρεις των κωδικό..Hacker ψάχνεις..?χωρίς την sim ανοίγει?
screwman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος είναι γνωστό πρόβλημα αυτό... http://www.ngi.gr/FORUM/viewtopic.php?t=4488 And remember: google is your friend... Εννοείτε ότι θες hard reset για να δουλέψει πρώτα...
ace21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Έκανα hard reset τελικά δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.