tzafarela Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Θα σου προτείνω κάποια από soundtracks..Δεν ξερω βέβαια κατά πόσο είναι του γούστου σου.. Last of the Mohicans-Main theme Last of the Mohicans-Pieces of a story Enya-Lothlorien (Lord of the rings) Clint Mansell-The last man (The fountain) Braveheart-For the love of a princess και πολλα άλλα.. Είναι όλα ορχηστρικά ήρεμα, αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο μην τα ψάξεις καν..!
Elodie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 oriste ena pou to ida simera na to protini kapios(sorry an den 8imame to name tou) Basshunter-i'm so in love with you(apla gamato)
vintage's_lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια ξερετε τραγουδια στο στυλ του Requiem for a Dream? Ψαχνω ετσι ορχηστρικα κομματια με τρομερη μουσικη που να σε μαγευει,να σε κανει να ονειρευεσαι.Εμενα αυτα τα συναισθηματα μου δημιουργει το συγκεκριμενο κομματι.Δεν με ενοχλει αν εχουν κ λογια
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 να υποθέσω πως έχουμε εξαντλήσει μπετόβεν, μπραμς, μπαχ κτλ ε;
slipknot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλά ορχηστρικό κομμάτι δεν είναι αλλά είναι ΓΑΜΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. IRON MAIDEN - TRANSYLVANIA
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Παιδια ξερετε τραγουδια στο στυλ του Requiem for a Dream? Ψαχνω ετσι ορχηστρικα κομματια με τρομερη μουσικη που να σε μαγευει,να σε κανει να ονειρευεσαι.Εμενα αυτα τα συναισθηματα μου δημιουργει το συγκεκριμενο κομματι.Δεν με ενοχλει αν εχουν κ λογια Μπορείς να κοιτάξεις κάτι σε Secret Garden Αν και τα Overtures στο Requiem for a dream είναι μοναδικά. Κάτι πολύ καλό και αρκετά κοντινό στο Requiem for a dream, που μόλις θυμήθηκα είναι και το Zepp Overture/Hello Zepp (Charlie Clouser) από το OST του Saw...
TH_boy_20 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Dead can Dance spiritchaser ορισμενα τραγουδια εχουν λογια αλλα φοβερα acoustic κομματια κατεβασε το οπωσδηποτε!! κατι σαν ινδιανικη μουσικη...
haunter_2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Παιδια ξερετε τραγουδια στο στυλ του Requiem for a Dream? Ψαχνω ετσι ορχηστρικα κομματια με τρομερη μουσικη που να σε μαγευει,να σε κανει να ονειρευεσαι.Εμενα αυτα τα συναισθηματα μου δημιουργει το συγκεκριμενο κομματι.Δεν με ενοχλει αν εχουν κ λογια [quote=tzafarela Clint Mansell-The last man (The fountain) QUOTE] Παιδιά αγοράστε ή τουλάχιστον ακούστε το soundtrack του fountain και δεν θα χάσετε. Ο Mansell έχει δώσει ρέστα. Είναι όλο ορχηστρικό κ συμμετέχουν κ οι Mogwai.
Emilie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 These Monsters... - These Monsters ειδικά το 04 Dust And Ivy Βασικά όλες ειδικά οι post rock μπάντες παίζουν ορχηστρικά συνήθως. Επίσης Godspeed You Black Emperor....είναι χάσιμο
tzafarela Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Hevia - Busindre Reel...τα σπάει.. +1000 Ο Hevia είναι απίστευτος... Επίσης αν σ'αρέσει και η Ιρλανδική μουσική, υπέροχα κομμάτια έχει συνθέσει ο Ronan Hardiman στο Lord of the dance...
Fidelio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Yann Tiersen Δείγμα: Zbigniew Preisner Δειγματάρα: http://www.youtube.com/watch?v=xd3acZIa2jg ...συνεχίζεται
AFANIS_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 λοιπόν θα πω και εγώ... secret garden 2046 o.s.t. house of flying daggers o.s.t. the island o.s.t. κατι πιο κλασικό... the piano o.s.t. και η μια απο τις αδυναμίες μου ... Σταύρος Λάντσιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.