danaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Απορία: Μπορώ να εγκαταστήσω vista home premium gr upgrade πάνω σε αγγλικά xp? (Έγινε μπέρδεμα με τα cd αναβάθμισης που στέλνει η HP). Κάθε πρόταση, πολύτιμη ώστε να μην πάμε σε αγορά dsp...
esertas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλύτερα είναι να τα εγκαταστήσεις από την αρχή καθαρά. Ακόμα κι αν είναι DVD αναβάθμισης, με φορμάτ και εγκατάσταση από την αρχή το δέχεται μιά χαρά. Αλλά θα κλείσει σε 1 μήνα οπότε πάνω στην εγκατάσταση κάνεις την αναβάθμιση και τότε δίνεις τον κωδικό που ζητάει. Όχι την πρώτη φορά. Πάντως όλοι λένε πάντα καθαρή εγκατάσταση παρά αναβάθμιση. Θα γίνει χαμός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Απορία: Μπορώ να εγκαταστήσω vista home premium gr upgrade πάνω σε αγγλικά xp? (Έγινε μπέρδεμα με τα cd αναβάθμισης που στέλνει η HP). Κάθε πρόταση, πολύτιμη ώστε να μην πάμε σε αγορά dsp... Γιατι οχι dsp ???? Μικρη διαφορα στην τιμη εχουν.
danaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Γιατι οχι dsp ???? Μικρη διαφορα στην τιμη εχουν. Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά Γιάννη... Έχω την αναβάθμιση από την HP τσάμπα... Αλλά μάλλον μου είναι άχρηστη...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μάλλον δεν το εξήγησα σωστά Γιάννη... Έχω την αναβάθμιση από την HP τσάμπα... Αλλά μάλλον μου είναι άχρηστη... Ετσι ...συμφωνω αλλα γενικα οι αναβαθμισεις συνηθως εχουν προβληματα.
danaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ κι εγώ, γι' αυτό μόλις βρω χρόνο θα βάλω μια ωραιοτάτη dsp...
xXx_c@7tain_xXx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 8elw n anevasw t vista..ala dn 3erw...exw akusi pola..oti einai mlkia klp..isxiei?? an nai prepi n kanw 1a format i kt alo???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.