epas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 kalhspera!!tha hthela na ftiaksw ena site gia to sxolio mou pou na einai portal kai forum!!psaxnw se free lyseis!!exete na mou proteinete kati??thanks!!
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δοκιμασε σε php που ειναι η καλυτερη λυση, αλλα θα πρεπει να γνωριζεις μερικα πραγματα απο ελαχιστο προγραμματισμο και να ασχοληθεις με τις ωρες. ΑΠλες λυσεις υπαρχουν ως ετοιμα σχεδιαστικα πακετα ον λαιν σε ιστοσελιδες..
epas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δοκιμασε σε php που ειναι η καλυτερη λυση, αλλα θα πρεπει να γνωριζεις μερικα πραγματα απο ελαχιστο προγραμματισμο και να ασχοληθεις με τις ωρες. ΑΠλες λυσεις υπαρχουν ως ετοιμα σχεδιαστικα πακετα ον λαιν σε ιστοσελιδες.. mporeis na mou peis kapoia apo ta etoima site??giati dn kserw apo php!!!thelw na einai se kapoion server ayto pou tha ftiaksw an ginete!!
epas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Drupal, xoops. ti einai ayta???dn yprxoun link gia to pws na ftiakseis ena etoimo site???
epas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 paidia koitakste!!thelw na mou peite kapoia site pou na sou parexoun kai host alla kai forum etoima!!thelw na ftiaksw ena gia to sxolio mou kai thelw na to anebasw se opoiodhpote server!!ayto pou thelw na exei to site einai portal me to pou tha mpeneis kai meta na exei kai forum!!ginonte ayta??
mdarkman18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 DRUPAL αν θες και φόρουμ και πορταλ www.drupal.org An μόνο φόρουμ τότε το phpbb είναι καλύτερη λύση
epas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 DRUPAL αν θες και φόρουμ και πορταλwww.drupal.org An μόνο φόρουμ τότε το phpbb είναι καλύτερη λύση thelw kai forum kai portal!!to drupal einai kati san Invision Power Board,vBulletin kai prepei na ta anebaseis se kapoio server diko sou??
mdarkman18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 ναι το drupal πρέπει να τα φιλοξενήσεις σε κάποιον δικό σου server. Είτε σπιτικό είτε με κάποια εταιρία (δωρεάν πάντα) όπως την freehostia.com αν θες βέβαια μπορώ και σε δικό μου server να στο φιλοξενήσω και να το στήσω παράλληλα.... απλά στήλε μου e-mail για περισσότερα [email protected]
Adavis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να δεις και το phpBB2 Plus στο http://www.phpbb2.de Είναι σαν τον Getin.gr που έχω στην υπογραφή μου.
gohteutikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 An μόνο φόρουμ τότε το phpbb είναι καλύτερη λύση Μπορείς να το στηρίξεις αυτό;
epas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μπορείς να δεις και το phpBB2 Plus στο http://www.phpbb2.de Είναι σαν τον Getin.gr που έχω στην υπογραφή μου. tha hthela kati se free kai an xreiazete kai me kapoio subdomain!!to forum sou einai poly wraio kai peripou kati tetoio thelw na kanw kai egw alla gia to sxoleio mou!!einai free h plhrwneis gia na eisai sto internet??
Adavis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Το phpBB2 Plus είναι free αλλά η φιλοξενία είναι σε εταιρία και φυσικά επί πληρωμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.