Προς το περιεχόμενο

Small Business Server 2000

soichiro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω πακέτο από μια εταιρία που φαλίρισε. Επειδή δεν μπορώ να εκτιμήσω το τι είναι και το τι κάνει, αλλά κυρίως που χρησιμεύει μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου δώσετε μερικές απλές, αλλά ουσιαστικές πληροφορίες. Στο google έψαξα, αλλά επειδή είμαι παντελώς άσχετος με λειτουργικά server δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και πολλά πράγματα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κόστιζε ένα κάρο λεφτά (είδα τιμολόγιο αγοράς στα 880?). Ρίξτε μια ματιά στις φωτό που έβγαλα από το κουτί και δώστε τα φώτα σας...

nv1gn8.jpg

11k8dva.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Είναι φανερό ότι είναι παλιό το πακέτο, αλλά από όσο ξέρω οι 5 θέσεις εργασίας, το λειτουργικό και όποια άλλη εφαρμογή που διαθέτει δεν έχουν ενεργοποιηθεί ποτέ μέσω internet. Ψάχνοντας έμαθα ότι το πακέτο αυτό δούλευε σε server που εξυπηρετούσε ένα δικτυακό παραθυρικό εμπορικό πρόγραμμα με βάση δεδομένων σε SQL μορφή. Δεν ξέρω αν τα λέω σωστά, αλλά κάπως έτσι ήταν.

Το θέμα είναι ότι μπαίνω σε όλη αυτή τη διαδικασία προσπαθώντας να το πουλήσω για λογαριασμό τους. Υπάρχει πιθανότητα να χρησιμεύει πουθενά ή τσάμπα παιδεύομαι;

Δημοσ.

Βεβαια ειναι παλιο αφου τωρα εχουμε το ms sql server 2003 kai to τι ετρεχε η εταιρια δεν παιζει σημασια αλλο το λειτουργικο και αλλο οι εφαρμογες βεβαια εφαρμογες πρεπει να εχουν σχεδιαστει για το συγκεκριμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...