Προς το περιεχόμενο

Turbo-X HD900?

strn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλως σας βρηκα!

Ενδιαφέρομαι για τη αγορα TFT οθόνης 19" (όχι Wide).

Μέχρι στιγμής η επικρατέστερη επιλογή είναι η LG L1970HR-BF (230? απο e-shop). Ψάχνοντας τα χαρακτηριστικά διαφορων οθονών είδα και την HD-900 του Πλαισίου sta 259? με MVA πανελ 8ms (αντι για ΤΝ της LG) και με 0 pixel εγγυηση για 6 μήνες.

Υπάρχει κάποιος που την έχει δοκιμάσει σε διαφορες συνθήκες να μας πει εντυπώσεις? Γενικά πιστεύετε οτι αξίζει σαν αγορά? Το σύστημα στο οποίο θα μπει προορίζεται για γενική χρηση... κοινώς λίγο απ' όλα (δουλειά γραφείου+gaming+καμιά ταινιούλα). Την οθόνη την έχω δει σε λειτουργία και με ικανοποίησε σαν ποιότητα απεικόνισης αλλα δυστυχώς έχω 0 εμπειρία απο TFT!

(θα ήθελα την Eizo S1931 με S-PVA αλλα ειναι εντελως εκτος προϋπολογισμού! )

Ξέρω επίσης ότι στην ίδια κατηγορία τιμής υπάρχουν οθόνες 22" αλλα δεν με ενδιαφέρουν τόσο μεγάλες οθόνες.

edit: ειδα ενα προηγούμενο Thread για το ιδιο θέμα, αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα που είχε ο φίλος με τα καμένα pixel δεν ειδα κατι αρνητικο

Δημοσ.
ΟΧΙ ΤΘΡΒΟ-Χ

και εγω που την πηρα τι καταλαβα?

ΤΠΤ

LG SAMSUNG EIZO

αλλα ΟΧΙ TURBO-x

Μηπως μπορείς να αναφερεις συγκεριμένα τι δεν σε ικανοποίησε? Γενικώς απο οτι εχω δει δεν υπαρχει κατι αλλο σε 19" με *VA πανελ σε παρόμοια τιμη. Οπότε το ερώτημα ειναι LG (ή κατι αναλογο σε κόστος) με TN ή Turbo-X με MVA...

εγω θα λεγα να περιμενεις λιγο να μαζεψεις λεφτα να παρεις την eizo, κοιτα και για samsung

Δυστυχώς δεν υπαρχει περιθωριο αναμονής διοτι η παλαίμαχη Sony 15 SFII (11 ετών!!!) παρέδωσε το πνεύμα... αιωνία η μνήμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...