Προς το περιεχόμενο

Κοιτάξτε λίγο την ΑΤΙ Χ1400 σας

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να κοιτάξετε λίγο τι σας βγάζει για το memory bus .Σε έσας είναι 128 ?Δεν αστειεύομαι υποψιάζομαι οτί κυκλόφορουν 2 εκδόσεις της μια με 64 και μια με 128,γι αυτό οποιός εχεί ΑΤΙ Χ1400/50 ας το κοιτάξει λίγο περισσότερο ιδίως αυτός που έχει Fujitsu Siemens Amilo pi 1536 series.Για να γνωρίζετε δεν υπάρχει επίσημα 64 bit memory bus version σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της α)ΑΤΙ , β)wilkipedia και γ)notebook check.Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με τα εξής προγράμματα: ati tool & everest (ultimate edition).Παρακαλώ πολύ ποστάρετε τα αποτελέσματα,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και αυτό όπως σε προηγούμενο θέμα για τον ίδιο λόγο το "ανακάλυψες" με software..sintalkas είναι άτοπες η ανησυχίες σου..ένα λάθος ενός ανενημέρωτου software δεν μπορεί να καταδικάσει το harware σου..και επιτέλους κάνε λίγο υπομονή μέχρι την ενημέρωσή τους..δεν μπορώ να διανοηθώ καν ότι έχεις δίκιο..και για το everst ultimate, στο δικό μου laptop μου το είπε ξεκάθαρα..δεν υπάρχουν ενημερώσεις ακόμα για τα δικά σας υποσυστήματα..

Δημοσ.

Φίλε εγκατέστησα και τους πιο καινούριους drivers και πάλι τα ίδια μου λέει.Μάλλον δεν κάνουν λάθος και από ότι ανακάλυψα σύμφωνα με την ιστοσελίδα gpu review υπάρχει έκδοση 64 bit memory bus και είναι η γνώστη και μη εξεραιτέα Ati x1400 Hypermemory και ας μην την αναφέρει καθόλου η ati στην ιστοσελίδα της.Αν θες να με βοηθήσεις ανάφερε τίποτα προγραμματάκια σαν το atitool & everest .Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τότε sintalkas δεδομένου όσα γράφουν τα site που έδωσε ο whargoul..πείρες την 64..μα έλεος να μην το γράφει ο κατασκευαστής..απλά έλεος..

Δημοσ.

Έτσι είναι whargoul , μάλλον έχω την 64 bit version.Το θέμα είναι ότι η ATI λέει ότι υπάρχει μόνο με 128 στον ιστότοπο της και η αναθεματισμένη η Fujitsu siemens δεν αναφέρει όλα τα χαρακτηριστικά της κάρτας όπως είναι και το memory bus της , ευχαριστώ για τη βοηθειά σας .Θα πάρω την FS να δω τι θα μου πει και εκείνη.

Δημοσ.

Gia tis kartes grafikon sta laptop, pote den mporis na ise sigouros poso tha apodosi i kathe karta. O kathe kataskevastis rithmizei diaforetika drivers, ta clocks ktlp, gia na kerdizei mpataria, na rixnei thermokrasies. Opote, stin periptosi sas, isos i 64bit na ine idia kataskevastika me tin 128, kai o kataskevastis na epilegei na tin xrisimopiisi os 64bit. Gi' afto isos na min iparxi episima apo tin Ati.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...