SiMP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπόρεσα να βρώ άκρη σε παλιότερα posts , η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής. Στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μου εχει nova με αποκωδικοποιητη και τα λοιπά όλα κανονικά. Εγω εχω το δωμάτιο εναν όροφο κάτω που επικοινωνεί εσωτερικά στο σπίτι. Υπάρχει καποιος τρόπος να μεταφέρω οτι παίζει πάνω στην τηλεόραση μου εναν όροφο κάτω? Ας πούμε σαββατοκύριακα να βλέπω τους αγώνες στην τηλεόραση μου που δεν εχει αποκωδικοποιητη και τα λοιπα απλα ενώνοντας την με το σύστημα πάνω που θα ειναι ρυθμισμένο στο SS. Πιστεύω καταλάβατε τι θέλω να κάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπόρεσα να βρώ άκρη σε παλιότερα posts , η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής. Στον δεύτερο όροφο του σπιτιού μου εχει nova με αποκωδικοποιητη και τα λοιπά όλα κανονικά. Εγω εχω το δωμάτιο εναν όροφο κάτω που επικοινωνεί εσωτερικά στο σπίτι. Υπάρχει καποιος τρόπος να μεταφέρω οτι παίζει πάνω στην τηλεόραση μου εναν όροφο κάτω? Ας πούμε σαββατοκύριακα να βλέπω τους αγώνες στην τηλεόραση μου που δεν εχει αποκωδικοποιητη και τα λοιπα απλα ενώνοντας την με το σύστημα πάνω που θα ειναι ρυθμισμένο στο SS. Πιστεύω καταλάβατε τι θέλω να κάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων. c a r d sp li t e r p.x. http://www.ptm-sat.gr/product_info.php?products_id=32 k blepeis k oti kanali 8es
Sta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 c a r d sp li t e rp.x. http://www.ptm-sat.gr/product_info.php?products_id=32 k blepeis k oti kanali 8es είναι αξιόπιστο αυτό; δεν υπάρχει αντίστοιχο wired;
SiMP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλό φαίνεται αυτο. Προφανώς χρειάζομαι εναν ακόμα αποκωδικοποιητή (αν έχετε να προτείνετε κάποιον). Θα πιάνει καλά εναν όροφο κάτω μιας και ειναι wireless?
SiMP Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μήπως δεν χρειάζεται τόση δουλειά? Όλοι λένε οτι γίνεται απλα με ενα καλώδιο απλα θα βλέπω οτι παίζει πανω (κανενα προβλημα με αυτο)
dark_banishing Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Simp γίνεται απλά με ένα καλώδιο. Απλά όπως λες θα βλέπεις το ίδιο κανάλι και στις 2 τηλεοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.