Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Από τις αμαρτίες των χεριών λείπει η καλύτερη!!!Τσάμπα πήδαγα τις πρίζες τόσο καιρό ο μλκς... Νομίζω το επίμαχο είναι το: "Μήπως κάνεις αισχρές χειρονομίες στον εαυτό σου και στούς άλλους?"
Merdock Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα(εκτός από 2-3) πόσα χρόνια τρώω θα φάω στη κόλαση;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Συγνώμη αλλά, ποιος κάνει άσεμνες χειρονομίες στον εαυτό του? Πραγματικά το'χω απορία τώρα.
liopyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ. Κάθε πρωί που κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Ε, δε μπορώ, κολάζομαι!
@@sos@@ Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ.Κάθε πρωί που κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Ε, δε μπορώ, κολάζομαι! εεε, τι να κάνεις και αυτός μετά ;;;σου κρύβει τον καπνό!!! :lol:
leftermann Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μήπως "άσεμνες χειρονομίες στον εαυτό σου" εννοεί αυτήν την καλύτερη αμαρτία των χεριών που έλεγε ο λιοπύρης; Αλλά τότε το "άσεμνες χειρονομίες προς τους άλλους" χοντραίνει πολύ...
Erwdios Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αλλά τότε το "άσεμνες χειρονομίες προς τους άλλους" χοντραίνει πολύ... Μη μας πάρουν τα σκάγια μόνο
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μήπως "άσεμνες χειρονομίες στον εαυτό σου" εννοεί αυτήν την καλύτερη αμαρτία των χεριών που έλεγε ο λιοπύρης;Αλλά τότε το "άσεμνες χειρονομίες προς τους άλλους" χοντραίνει πολύ... Προχωρημένοι οι παπάδες!
gf030 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αυτα τα 'χουν κανει οι κωλοπαπαδες, για να εχουν τον απολυτο ελεγχο σε ολους, απο παιδια μεχρι ηλικιωμενους. Αρχοντες στη θεση των αρχοντων, βασιλεις, αυτοκρατορες, χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη. Ξουρισμα στεγνο συνοδεια κωλοδαχτυλου.
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 καλα γιατι γινεται η συγκριση αθεων και χριστιανων? Δεν νομιζω οτι υπαρχει λαθος και σωστο. Ο καθενας πιστευει για τους δικους του λογους και θα πρεπει να σεβεται την θρησκεια του αλλου οποια και αν ειναι αυτοι. Δεν χρειαζονται οι προσβολες τυπου "παλιοπαπαδες" κτλ κτλ που με βρισκουν αντιθετο. Μπορει να υπαρχει μια μεριδα που να εχει ξεφυγει τελειως αλλα δεν ειναι ΟΛΟΙΙΙΙ ετσι. Σταματηστε την κοροιδια!
moldovan20 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 καλα γιατι γινεται η συγκριση αθεων και χριστιανων?Δεν νομιζω οτι υπαρχει λαθος και σωστο. Ο καθενας πιστευει για τους δικους του λογους και θα πρεπει να σεβεται την θρησκεια του αλλου οποια και αν ειναι αυτοι. Δεν χρειαζονται οι προσβολες τυπου "παλιοπαπαδες" κτλ κτλ που με βρισκουν αντιθετο. Μπορει να υπαρχει μια μεριδα που να εχει ξεφυγει τελειως αλλα δεν ειναι ΟΛΟΙΙΙΙ ετσι. Σταματηστε την κοροιδια! Ένας λόγος του ότι όλο και περισσότεροι είναι οι άθεοι , είναι και αυτοί οι ακατονόμαστοι ...
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δλδ το τι κανει ο παπας στην ζωη του θα επηρεασει το πιστευω μου για το τι ειπε ο Χριστος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.