Bspus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω θελω να μαθω τις απαντησεις για τα υπερυθρα πανελ. Watt, τετραγωνικα και τιμη Το σκεφτομαι να αγορασω και εγω. Αλλα τα πανελ που εχω δει στο internet δεν ειναι φθηνα. Εχω βρει αυτα http://www.crystalaudio.gr/ProductCatalog/Heating.aspx Αν ομως ειναι οντως καλα ισως αξιζει το αρχικο μεγαλο κοστος
Petergriffin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα ένα πανελ για το δωματιο μου αυτο των 400 Watt 280 ευρώ. Το δωματιο μου είναι περίπου 9τμ. Απ' ότι μου είπαν απο το μαγαζί που το αγορασα μπορούν να το διακοσμήσουν με διαφορές εικόνες με μια επιπλεον χρεωση αλλα αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί να μπει και θερμοστάτης απ ότι μου είπαν στο μαγαζι. Τα αγόρασα απο αυτό το μαγαζί με τα Φωτοβολταικα
rhomio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Τι λετε γι'αυτο http://www.galanhellas.gr/ ?
greekparot Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα ένα πανελ για το δωματιο μου αυτο των 400 Watt 280 ευρώ. Το δωματιο μου είναι περίπου 9τμ. Απ' ότι μου είπαν απο το μαγαζί που το αγορασα μπορούν να το διακοσμήσουν με διαφορές εικόνες με μια επιπλεον χρεωση αλλα αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί να μπει και θερμοστάτης απ ότι μου είπαν στο μαγαζι. Τα αγόρασα απο αυτό το μαγαζί με τα Φωτοβολταικα Πες μας εντυπώσεις.. Ζεστενεσαι;
platongr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Έχει κανένας εμπειρία από αντλία θέρμανσης ? Σκέφτομαι να βάλω κάτι σαν αυτό εδώ : http://idealklima.gr/altherma_high1.php από χαρακτηριστικά είναι Ok, αλλά ψάχνω κάποιον που να το έχει βάλει να μου πει εντυπώσεις...
Petergriffin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Πες μας εντυπώσεις.. Ζεστενεσαι; Ναι ζεστένει βλέπω διαφορά όταν είμαι έξω απο το δωμάτιο μου και όταν είμαι μέαα...δεν με ζεσταίνει βεβαια σε επίπεδο να γδυθώ και να ιδρώνω αλλα μια ζεστη που με ευχαριστεί. Κοίτα αν δεις στο site τους μπορείς να δεις και τα σχεδια που βάζουν πανω σ αυτα...
kambog Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 . τα πάνελ κάνουν καλή δουλειά αν τα δουλέψεις σωστά. και κατά προτίμηση να είναι ευρωπαϊκά και όχι κινέζικα που κυκλοφορούν σε πληθώρα στην αγορά. στο site εδώ έχει με λεπτομέρειες και τα ευρωπαϊκά και τα κινέζικα. .
Kapetanakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μπορω σε διαμερισμα που εχει κεντρικη θερμανση να απομονωσω τα σωματα μου απο κεντρικο συστημα?Και αν ναι ποσο θα ειναι το κοστος. Ευχαριστω.
Pantelwolf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ετσι κι αλλιως περνανε οι σωληνωσεις οπότε χρεώνεσαι ποσοστό από τα κοινόχρηστα.
Kapetanakos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ετσι κι αλλιως περνανε οι σωληνωσεις οπότε χρεώνεσαι ποσοστό από τα κοινόχρηστα. οχι εγω μιλαω για εντελως απομονοση απο το κεντρικο συστημα.τι εννοεις θα χρεωνομαι?
Str Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 άνοιξε το χρυσό οδηγό, βρες 5 υδραυλικούς/ψυκτικούς και ρώτα τους μια τιμή... και αν έχεις διάθεση, ρίξε και ένα ποστ εδώ να ξέρουμε και μεις...
kambog Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μπορω σε διαμερισμα που εχει κεντρικη θερμανση να απομονωσω τα σωματα μου απο κεντρικο συστημα?Και αν ναι ποσο θα ειναι το κοστος. Ευχαριστω. θα πληρώνεις το 30% τον κοινοχρήστων,εκτός και αν αποφασίσουν όλοι μαζί να σταματήσουν το πετρέλαιο κάτι που συμβαίνει στης περισσότερες πολυκατοικίες. τώρα για το κόστος κατανάλωσης είναι ανάλογα τετραγωνικά,περιοχή,κατασκευή,κτλ. το δικό μου το σπίτι για παράδειγμα 98τ.μ στην βόρια Ελλάδα με καλή μόνωση μονοκατοικία έκαψε φέτος τον χειμώνα μετάξι 50-70 ευρώ τον μήνα. κόστος αγοράς είναι ανάλογα τι θα πάρεις Ευρωπαϊκά η Κινέζικα στο Site ΕΔΩ θα βρεις τιμές για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα