Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  jimarass είπε:
Tα μαγνητικά πεδία τα έχετε σκεφτεί που θα απλώνονται σε όλο το σπίτι?

Απειροελαχιστα. Το πιστολακι εχει πολυ πιο συγκεντρωμενες αντιστασεις και παραγει μεγαλυτερο ηλεκτρομαγνητικο πεδιο.

Δημοσ.

απολητος δικαιο ο φιλος ferongr

για να δεις συγεκριμενα στοιχεια πανω σ αυτο αν θεσ σοθ στελνω ενα πδφ αρχειο

ειναι αρκετα μαγελο για να το βαλω εδω μεσα

• 6 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανένας ένα απλό φθηνό κλιματιστικό 9000btu από αυτά που κυκλοφορούνε με 180-200 ευρώ πόσα kW καταναλώνει για θέρμανση. Όχι πόσα αποδίδει,για να δω αν συμφέρει θέλω να δώ πόση ισχύ απορροφά.

Το θέμα είναι ότι το θέλω μόνο για θέρμανση, μου τη σπάει το καλοκαίρι ο κλιματισμός οπότε θέλω να προχωρήσω μόνο αν έχει διαφορά από ένα αερόθερμο στα 1200W.

Δημοσ.
  ata1983 είπε:
Παιδιά ξέρει κανένας ένα απλό φθηνό κλιματιστικό 9000btu από αυτά που κυκλοφορούνε με 180-200 ευρώ πόσα kW καταναλώνει για θέρμανση. Όχι πόσα αποδίδει,για να δω αν συμφέρει θέλω να δώ πόση ισχύ απορροφά.

Το θέμα είναι ότι το θέλω μόνο για θέρμανση, μου τη σπάει το καλοκαίρι ο κλιματισμός οπότε θέλω να προχωρήσω μόνο αν έχει διαφορά από ένα αερόθερμο στα 1200W.

ένα firstline που έχω στην δουλειά, καίει λιγότερο από 1 kw. Γύρω στα 850-900 watt, αν θυμάμαι καλά.

ps: α, δεν νομίζω ότι συγκρίνονται αυτά τα δύο: ένα αερόθερμο 1200 watt δεν κλάνει μία. Το 9αράκι το firstline το κάνει το δωμάτιο (10 τμ) φούρνο σε 15 - 20 λεπτά.

Δημοσ.
  leftermann είπε:
ένα firstline που έχω στην δουλειά, καίει λιγότερο από 1 kw. Γύρω στα 850-900 watt, αν θυμάμαι καλά.

ps: α, δεν νομίζω ότι συγκρίνονται αυτά τα δύο: ένα αερόθερμο 1200 watt δεν κλάνει μία. Το 9αράκι το firstline το κάνει το δωμάτιο (10 τμ) φούρνο σε 15 - 20 λεπτά.

Το φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση. Αν μπορείς κοίταξέ το αν είναι 900W είναι πολύ καλά πιστεύω.

Αν υποθέσουμε ότι θερμαίνω ένα δωμάτιο 10m^2 με αυτό για 8 ώρες είναι σωστό να υποθέσω ότι αυτό θα δουλεύει τις 4 περίπου(με το σκεπτικό ότι μόλις πιάσει θερμοκρασία θα ανάβει μόνο για να τη διατηρήσει)? Δηλαδή 4kwh τη μέρα κατανάλωση?

Δημοσ.

Χθες που ανέβαινα Θεσσαλονίκη κάπου κοντά στη Λάρισα άκουγα στο ραδιόφωνο για ένα καύσιμο που έχουν εκεί αλλά έκοψαν την εκπομπή και δεν άκουσα παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Νομίζω ότι άκουσα τη λέξη πηλίτης ή κάπως έτσι. Ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω για αυτό.

Στον antenna fm ήτανε

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ενα θερμαντικο στις 2 σκαλες (800 watt) ποσο καιει την ωρα? ενας φιλος "καηκε" απο το λογ/σμο του αεριου και καιει καποιες ωρες (6-7) την ημερα αυτο αντι να αναβει το αεριο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...