Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...υπάρχουν και καλύτεροι μαλάκες. Μαλάκες είναι δηλαδή αυττττ

Χμ μόλις διέκρινα ένα παράδοξο συνέχειας εδώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια και χαρα σας.ο χειμωνας τελειωνει και πιστευω οτι η περισσοτεροι απο μας κουτσα-στραβα τι βγαλαμε καθαρη με το κρυο.εγω κυριως με τη χρηση a/c και με το τζακι.πετρελαιο ειχα πολυ απο περυσι(γεμισα τελος σαιζον) αλλα μου περισεψε και φετος(περυσι ειχα καψει σχεδον 2000 λιτρα) και αυτο γιατι το δουλευα ισα-ισα για να ζεστανει το νερο.τωρα καποιο πετρελαιο θα εχει μεινει σχεδον 2 χρονια μεσα στη δεξαμενη.θα ειναι προβλημα αυτο λετε?επισης εχει εγκριθει το αιτημα μου για επιδομα μεσω internet αλλα δεν μου εχει δωθει καποια πληροφορια για το πως θα το λαβω(ισχυει για το 2013 και σκοπευω να το χρησιμοποιησω  απο νοεμβρη)το επιδομα σε σπανιες περιπτωσεις αγγιζει τα 200 ευρω απ'οτι εχω ακουσει.κατι αλλο ,θα πεσει το πετρελαιο τι λετε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν χαλάει το πετρέλαιο στη δεξαμένη. Κι εγώ έχω από προπερσι και 2 φορές που το δούλεψα φέτος δεν είχε πρόβλημα. Άλλοι λενε ότι ξεθυμαίνει και χάνει τη δύναμη του.

Όσο για την τιμή, δε νομίζω ότι θα ξανάχουμε διαφορετική τιμή για θέρμανσης και κίνησης.  

Δημοσ.

...έλα με τα ξύλινα πληκτρολόγια...

Για δεν του λες "μην περιμένεις να πέσει - αλλά να περιμένεις ν' ανέβει κι άλλο" η τιμή του πετρελαίου;

Δημοσ.

μου έχουν περισσέψει καμιά 400 λίτρα πετρέλαιο στο μαγαζί, και άλλα 200-250 στο χωριό. Λέτε να τα πουλήσω σε καμιά καλή τιμή; Πόσο πάει το πετρέλαιο τώρα, όσο ακριβώς το κίνησης; Κοντά στο 1.40;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...