yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά η καλύτερη μορφή εναλλακτικής θέρμανσης είναι να μην κάνει βαρύ χειμώνα... 2
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί ρε συ; Αφού πληρώνω τους φόρους μου σαν καλός μλκς εεεεεεε, έλληνας πολίτης εννοώ.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 ...υπάρχουν και καλύτεροι μαλάκες. Μαλάκες είναι δηλαδή αυττττ Χμ μόλις διέκρινα ένα παράδοξο συνέχειας εδώ...
methegeorge Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Βγήκαν και παστίλιες για την μαλακία του άλλου.
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τις παίρνεις δηλαδή και σταματάνε οι άλλοι να τραβάνε..; Θα πάω να δω αν έχει και με γεύση "ψηφοφόρος".
methegeorge Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 όχι της παίρνεις και ελπίζεις οτι οι άλλη θα σταματήσουν της μαλακίες
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά έχουν βγει πολλές από δαύτες. Μερικές σχεδόν επιτελούν κοινωνικό έργο 1
maggle Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 γεια και χαρα σας.ο χειμωνας τελειωνει και πιστευω οτι η περισσοτεροι απο μας κουτσα-στραβα τι βγαλαμε καθαρη με το κρυο.εγω κυριως με τη χρηση a/c και με το τζακι.πετρελαιο ειχα πολυ απο περυσι(γεμισα τελος σαιζον) αλλα μου περισεψε και φετος(περυσι ειχα καψει σχεδον 2000 λιτρα) και αυτο γιατι το δουλευα ισα-ισα για να ζεστανει το νερο.τωρα καποιο πετρελαιο θα εχει μεινει σχεδον 2 χρονια μεσα στη δεξαμενη.θα ειναι προβλημα αυτο λετε?επισης εχει εγκριθει το αιτημα μου για επιδομα μεσω internet αλλα δεν μου εχει δωθει καποια πληροφορια για το πως θα το λαβω(ισχυει για το 2013 και σκοπευω να το χρησιμοποιησω απο νοεμβρη)το επιδομα σε σπανιες περιπτωσεις αγγιζει τα 200 ευρω απ'οτι εχω ακουσει.κατι αλλο ,θα πεσει το πετρελαιο τι λετε?
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν χαλάει το πετρέλαιο στη δεξαμένη. Κι εγώ έχω από προπερσι και 2 φορές που το δούλεψα φέτος δεν είχε πρόβλημα. Άλλοι λενε ότι ξεθυμαίνει και χάνει τη δύναμη του. Όσο για την τιμή, δε νομίζω ότι θα ξανάχουμε διαφορετική τιμή για θέρμανσης και κίνησης.
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 ...έλα με τα ξύλινα πληκτρολόγια... Για δεν του λες "μην περιμένεις να πέσει - αλλά να περιμένεις ν' ανέβει κι άλλο" η τιμή του πετρελαίου;
leftermann Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 μου έχουν περισσέψει καμιά 400 λίτρα πετρέλαιο στο μαγαζί, και άλλα 200-250 στο χωριό. Λέτε να τα πουλήσω σε καμιά καλή τιμή; Πόσο πάει το πετρέλαιο τώρα, όσο ακριβώς το κίνησης; Κοντά στο 1.40;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα