xXx_c@7tain_xXx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 hey gays...akuei kanc emo punk musiki?? an nai..8 i8ela n m pei orismena group th4nxxxxxxxxxxxxxx
akpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 hey gays...akuei kanc emo punk musiki??an nai..8 i8ela n m pei orismena group th4nxxxxxxxxxxxxxx Freudian slip? :roll:
MaTRiX57 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 emo eiste ayta ta malliara mavroforemena kamena plasmata pou 8a einai karafla apo to poly tzel kai lak se 10 xronia???? :D
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάντως μου φέρνει οτι είναι η εξέλιξη της μόδας των χίπηδων .
The_Judas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καμία σχέση... τουλάχιστον οι χίπηδες περνούσαν καλά με τα κοινόβια τους και τον ελεύθερο έρωτα. Πηγαίναν και σε καμια αντιπολεμική εκδήλωση έστω για τα μάτια του κόσμου.
paschalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εννοώ το κούρεμα τους κ το όλο στυλάκι τους . Η μόδα συνηθίζει να κάνει βόλτες κ κύκλους .
The_Judas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εννοώ το κούρεμα τους κ το όλο στυλάκι τους .Η μόδα συνηθίζει να κάνει βόλτες κ κύκλους . Από αισθητικής απόψεως πιο πολύ μου θυμίζουν gothic-new wave δεκαετίας '80 περισσότερο. Δεν μπορώ να βρω κάποιο συσχετισμό με τους χίπηδες. Με τους χίπηδες θα συνέδεα περισσότερο αγγλικά συγκροτήματα τύπου Oasis-Blur.
slygeo87 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Mε search του 1 sec...voila! http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_Bands
-nick- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάντως μου φέρνει οτι είναι η εξέλιξη της μόδας των χίπηδων . Ότι πιο άκυρο έχω ακούσει :S :S :S Η εξέλιξη των goth στο πιο trendy/pop ίσως, των hippies από που και ως πού ?
Pazzini Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 nick[;1822347']Ότι πιο άκυρο έχω ακούσει :S :S :S Η εξέλιξη των goth στο πιο trendy/pop ίσως' date=' των hippies από που και ως πού ? [/quote'] Δεν ειναι εξελιξη.Μη προσβάλλεις τους gothαδες.Ειναι μια μοδα που θυμιζει goth.
-nick- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειναι εξελιξη.Μη προσβάλλεις τους gothαδες.Ειναι μια μοδα που θυμιζει goth. Ναι οκ δικιο εχεις σορρυ. Απλα η ολη φαση μου θυμιζει goth σε πιο light/trendy/φλωρικη έκδοση.. Με τους gothαδες δεν εχω καποιο προβλημα, και τις gothουδες γενικά τις γουστάρω :l0ve:
Pazzini Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 nick[;1822456'']Με τους gothαδες δεν εχω καποιο προβλημα, και τις gothουδες γενικά τις γουστάρω :l0ve: Οσον αφορά τα εμο μονο και μονο οτι συναντάται το φαινόμενο σε ηλικίες μεχρι τα 16 ε κατι σημαίνει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.