akou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ξέρει κανείς άλλο κατάστημα που να δίνει 0-pixel εγγυησή όπως η Γραμμή με επιπλέον χρέωση
giannis3000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ξέρει κανείς άλλο κατάστημα που να δίνει 0-pixel εγγυησή όπως η Γραμμή με επιπλέον χρέωση giati ayto den sou kani:???: LOL
akou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Επειδή για εμένα είναι λίγο επείγων θέλω να πάρω την LG Μ228 με 0pixel εγγύηση αλλά δυστυχώς στη Γραμμή (που δίνει αυτήν την δυνατότητα με επιπλέον χρέωση ) δεν είναι ετοιμοπαράδοτη (8-10μερες). Υπάρχει κανείς που ξέρει κάποιο άλλο κατάστημα που να δίνει 0pixel εγγύηση στην Αθηνά για να μάθω αν υπάρχει διαθέσιμη ??? Η έστω να μου δίνει την δυνατότητα να την δω πριν την αγοράσω (για να αποφύγω καν pixel στο κέντρο) Please help me………..
Vatos_locos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 η Lg από μονη τις δίνει 0 pixel εγγύηση σε όλα τις τα μοντέλα μέχρι 17 ίντσες τα μεγαλύτερα ΔΕΝ έχουν 0 pixel οποτε αυτό που θες νομίζω είναι 22'' και έχει κανονική εγγύηση και όχι με 0 pixel τώρα το e-shop που λες πως τα κατάφερε τι να σου πω δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.