akou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Επειδή δεν έχω ιδέα πως μπορεί να ελέγξει κανείς αν ανεβάζει θερμοκρασία το laptop αν κάποιος που ήξερε μου έλεγε θα ήμουν ευτυχής Είδα στο πλαίσιο ότι υπάρχει μια βάση για laptop το Notebook Cooler της Zalman κανει τίποτα Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί μου χάλασε ο παλιός desktop που έχω και θέλω και φοβάμαι να αφήσω τον laptop (Toshiba A100-906) συνεχεία ανοιχτό για κατέβασμα Please help
delmparmpounel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κάνει πολύ καλή δουλειά,την έχω κι εγω στον Acer μου,αξίζει τα λεφτά της
irahara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Έχω τον ίδιο φορητό με σένα και σε πληροφορώ ότι το άφησα τις περιόδους του καύσωνα για 72 ώρες+ συνέχεια να κατεβάζει και δεν έπαθε το παραμικρό. Είναι γερό μηχάνημα. Βέβαια μετά, για κάθε ενδεχόμενο, αποφόρτισα και φόρτισα πλήρως την μπαταρία. Για κατέβασμα επομένως δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι καμία βάση.
stefanos_79 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εχω την βαση της Zalman και φιλε μπορω να σου πω οτι δεν ειδα και πολλα οφελη.Απο 0 εως 2 βαθμους κατω και μετα απο πολλες ωρες λειτουργιας της βασης
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλο θα ειναι ομως να μην τον εχεις ανοικτο ολο το 24ωρο, η βαση ομως θα κανει δουλεια μια χαρα...
dandri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Είδα στο πλαίσιο ότι υπάρχει μια βάση για laptop το Notebook Cooler της Zalman κανει τίποτα Εγω που εχω 19αρι λαπτοπ τι μπορω να κανω? Η βαση Zalman στο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι για λαπτοπ 15.4 Το δικο μου λαπτοπ ειναι αυτο http://www.nexoc.de/Nex_arche407_db.htm
dimokritos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγώ θα σου προτείνω αυτό. δεν ξέρω να σου πω θερμοκρασίες ακριβώς αλλά σαφώς και είδα διαφορά. και αρκετά ήσυχο ε.. σημαντικό! ούτε το δικό μου είναι 15αρι, αλλα με την βάση δεν έιχα κανένα πρόβλημα. τι κι αν προεξέχει λιγάκι..
dandri Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 εγώ θα σου προτείνω αυτό. δεν ξέρω να σου πω θερμοκρασίες ακριβώς αλλά σαφώς και είδα διαφορά. και αρκετά ήσυχο ε.. σημαντικό! ούτε το δικό μου είναι 15αρι, αλλα με την βάση δεν έιχα κανένα πρόβλημα. τι κι αν προεξέχει λιγάκι.. κοιτα αυτο
dimokritos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 κοιτα αυτο εντάξει, μια περίπτωση είναι. αστοχία υλικού. εγώ εδώ και κανα χρόνο που το έχω, είμαι ευχαριστημένος.
pix_lax82 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Εγω πάντως που εχω το cooler της ZALMAN θεωρω οτι κάνει φανταστική δουλειά. Δεν ξέρω για τ'αλλα αλλο για αυτο δεν μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα.
vassar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Επίσης άλλος ένας ευχαριστημένος με Zalman και ας έχω 17αρη laptop.
TripleX-32- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Re paidia mporeite na parathesete kai kamia thermokrasia opws eixame kanei palia se ena thread, exw kai egw ena toshiba A100-906 kai enw einai mia xara anebazei megales thermokrasies h 7600 kai o epeksergasteis!!Bebaia analoga me to paixnidi: Sto Call of Duty 2 max 80, sto Medal of Honour airborne i se kana kalo rallaki 100!!! Bebaia auto pou mou kanei entipwsi einai oti otan ftanei 100 sto airborne menei apisteuta stathero ekei...eutheia grammi leme. Otan einai idle einai stous 47 bathmous. By the way ola auta me tin Zalman, prin tin balw to kalokairi sto call of duty eftane 110 kai esbine oso kai an douleue to diko tou anemistiraki...mallon prepei na anisixw haha:mrgreen: Thanks bibib P.S.: Metriseis me Mobile Meter
irahara Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Έγω έχω τον ίδιο φορητό και πάνω από 72 βαθμούς το καλοκαίρι με τον καύσωνα χωρίς κλιματισμό παίζοντας FEAR δεν ανέβασε. Πρόσφατα παίζοντας Neverwinter Nights 2 ήταν κοντά στους 60. Αυτά που λές για 100 βαθμούς!!!! είναι υπερβολικά. Έλεγξε αν η μονάδα μέτρησης είναι Κελσίου ή Φαρεναϊτ.
smilefreeware Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Εγώ αγόρασα ένα ανεμιστήρα μικρό το έβαλα στο ρεύμα σημάδεψα εκεί που είχε πολύ ζέστη και οι θερμοκρασίες κατέβηκαν θεαματικά. Μιλάμε για 10-20 βαθμούς. Για τη κάρτα γραφικών μπορεί και 25-30. Το μόνο πρόβλημα είναι ο θόρυβος τον οποίο μπορεί κανείς με ροοστάτη να ρυθμίσει. ανεμιστήρα μικρό (περίπου 1 πακέτο τσιγάρα διάμετρο)
21century Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Αν τοποθετησεις τον ανεμιστηρα στο σημειο που χρειαζεται τοτε δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.