paparoypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Χαιρετώ το forum θα ήθελα να μου πείτε γιατί το Flight Simulator X όταν πάω να το ξεκινήσω μου βγάζει αυτό το μήνυμα?
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 θα μπορούσες να μας γράψεις το μήνυμα Ή να μας δώσεις μια ΠΟΛΥ μεγαλύτερης ανάλυσης εικόνα (screenshot).
paparoypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Flight simulator has detected one or more of your monitorrs is using 24bit color quality. flight simulator is incompatible with this display mode. would you like to change your display settings?
paparoypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αν πατήσω no κλίνει αν πατήσω yes με πάει στις ιδιότητες οθόνης αλλά δεν καταλάβενω τι πρέπει να κάνω δεν έχει πουθενά 24bit μόνο 32bit και 16bit
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Με τη βοήθεαι του google. Η λύση ακούγεται κάπως κουφή.. αλλά αν δουλέψει τότε είσαι ok: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=609370 Start Netmeeting.. "C:\Program Files\NetMeeting\conf.exe" and then right click on the taskbar icon and close it. Τhats it. Αν δεν δουλέψει αυτό, δοκιμάζεις τα γνωστά, update τους drivers της κάρτασ γραφικών (δοκιμή εργοσταστιακών ρυθμίσεων), update το directx που έχεις, uninstall/reinstall κλπ.
paparoypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μα αυτό δεν καταλαβαίνω έχω 32bit και παρόλα αυτά τίποτα τι πρέπει να κάνω?
paparoypas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ έφταιγε τελικά το net meeting που ήταν ανοιχτώ τώρα μπορώ να παίξω
cosmos 33 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 einai fobero paixnidi na mas peis entiposeis ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.