NOMIKOS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 prosopika den eimai eyxaristimenos apo tin Hol,exo 8 mb kai distixos eisprato 1 me 2 to poly.
dimitris2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 μολις ηρθε ο εξοπλισμος! μου φαινεται αυτοι θελουν πιεση για να κανουν τη δουλεια τους
snik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εγω που εχω hol αλλα δεν εχω παει στο δυκτιο της ακομα,για να παω σε 2play θα χρειαστει να μεινω μερικες μερες χωρις net η επειδη ειναι hol και θα παω παλι σε hol η μεταφορα θα γινει αυτοματα?Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μεινω χωρις ιντερνετ και οχι ποσο καιρο θα κανει να μου την ενεργοποιησουν
dimitris2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εγω που εχω hol αλλα δεν εχω παει στο δυκτιο της ακομα,για να παω σε 2play θα χρειαστει να μεινω μερικες μερες χωρις net η επειδη ειναι hol και θα παω παλι σε hol η μεταφορα θα γινει αυτοματα?Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μεινω χωρις ιντερνετ και οχι ποσο καιρο θα κανει να μου την ενεργοποιησουν μολις μου ειπαν οτι για 1-2 μερες δεν θα εχω ιντερνετ και τηλεφωνο
ApSiMan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 εγω που εχω hol αλλα δεν εχω παει στο δυκτιο της ακομα,για να παω σε 2play θα χρειαστει να μεινω μερικες μερες χωρις net η επειδη ειναι hol και θα παω παλι σε hol η μεταφορα θα γινει αυτοματα?Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μεινω χωρις ιντερνετ και οχι ποσο καιρο θα κανει να μου την ενεργοποιησουν Δεν θα μείνεις χωρίς ιντερνετ. Τουλάχιστον όχι για πάνω από 2 μέρες. Έχω και εγώ HOL DSL και έκανα αίτηση για 2play. Η σύνδεση μου έληγε 16 Σεπτέμβρη. Από τότε συνεχίζω και έχω κανονικά ιντερνετ αλλά δεν έχει συνδεθεί ακόμα το 2play. Ο εξοπλισμός μου ήρθε σε μια βδομάδα και τον έχω εγκαταστήσει (ασύρματο FritzBox....απλά τρομερό....μου έχει κάνει πολύ εντύπωση). Περιμένω και εγώ για το 2play όμως....Μου είχαν πει ότι κατα την μεταφορά του αριθμού μου από ΟΤΕ σε HOL θα μείνω μερικες μέρες (3-4?) χωρίς τηλέφωνο αλλά ιντερνετ δεν θα διακοπεί καθόλου....Θα δούμε....
dimitris2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ας μας πει καποιος που χρησιμοποιει το πακετο για την ποιοτητα των κλησεων
dimitris2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 να διορθωσω ενα προηγουμενο ποστ που ελεγα για 2 μερες διακοπης του ιντερνετ και τηλεφωνου. τελικα μου ειπαν πως δεν ειναι 2 μερες αλλα ωρες σαν "μεταβατικη" περιοδος. και επισης ειπαν πως μπορει και σε λιγοτερο απο 15 μερες να ενεργοποιηθει το double play. τωρα η με δουλευουν η πολυ καχυποπτος ειμαι εγω
pebbles Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως μπήκα πριν κανένα μήνα στο δικό τους δίκτυο και μου έστειλαν τον εξοπλισμό σε 5 μέρες, έπαιξε αμέσως, πιάνει καλές ταχύτητες, αλλά όταν χρειάστηκε να πάρω κάποια φορά την υποστήριξη τηλέφωνο περίμενα 2 ώρες. Χωρίς υπερβολή. Δύο ώρες!
dimitris2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 pebbles επι της ευκαιριας δε μου λες και απο ποιοτητα τηλεφωνου πως ειναι τα πραγματα?
johnfree Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 εχω κανει και εγω αιτηση και θα ηθελα να μαθω αν ειναι οντως καλη η ποιοτητα στα τηλεφωνα?? ειμαι περιπου 10 μερες αναμονη και ουτε εξοπλισμος ουτε τιποτα ακομα και μου ειπαν σε τρεις μερες θα τα εχω σπιτι μου... αλλα εχω ακουσει τοσο που δεν μου κανει εντιπωση πια...
dimitris2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αυριο θα γινει η ενεργοποιηση στη χειριστη μεθαυριο. αν γινει αυτο, πρεπει να πω οτι ειμαι απ τους ****φαρδους. στις 4οκτ εκανα παραγγελια douple play, σε μια βδομαδα εστειλαν εξοπλισμο, και απο τις 22οκτ που ελαβαν την αιτηση ενεργοποιησης μεχρι κ σημερα αυριο ειναι η μερες αναμονης!!!! αντε να δουμε!!!!:-D:-D
snik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 σημερα μου ηρθε ο εξοπλισμος και μετα θα στειλω την αιτηση ενεργοποιησης,παντως ο εξοπλισμος ηρθε πολυ γρηγορα...μονο σε 2 μερες ελπιζω να ειμαι το ιδιο τυχερος και με την ενεργοποιηση.Ασχετο αλλα μπορω να χρησημοποιησω το fritz που μου ηρθε σημερα για modem στην dsl που εχω μεχρι τωρα η ειναι μονο για adsl2?
567agdop Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Η ποιοτητα κλησης σε γενικες γραμμες ειναι καλη οχι σαν τον οτε αλλα κανεις την δουλεια σου.Το μονο προβλημα που ειχα ηταν στην γιορτη του Αγιου Δημητριου το βραδυ που προφανως ηταν φορτωμενο το δικτυο δεν μπορουσα να πιασω γραμμη με τιποτα.Κατα τα αλλα ολα καλα.Μιλαω για την περιοχη της Νικαιας τωρα για αλλου δεν ξερω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.