dimitris2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 σκεφτομαι να αγορασω ενα πακετο double play και θα ηθελα να μαζεψω γνωμες κυριως για την maximum ταχυτητα που εχετε, και ποσο ευχαριστημενοι ειστε κυριως απο την ποιοτητα αυτου του παροχου και οχι τοσο απο το χρονο που εκανε να ενεργοποιηθει κλπ
alt10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 η ποιοτητα σχετικα με το νετ ειναι καλη αφου χρισημοποιηει δικο της δυκτιο με οπτικες ινες ...οι κλησεις μια χαρα ... αλλα αυτος ο χρονος αναμονης σου τη σπαει σε 1,5 μηνα με συνδεσανε ...
Vagos_46 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Περίμενε λίγο καιρό ακόμη καθώς στη Λάρισα ενεργοποιήσεις έχει κάνει μόνο η Tellas. Συνήθως τα wizard διαθεσιμότητας λένε π@παριές(της forthnet κρατάει τα σκήπτρα).
disqualified Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 αν δε σου πουνε ατομα απο λαρισα δεν εχει κανενα νοημα να σου πει καποιος απο καποιο αλλο σημειο.
dimitris2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Περίμενε λίγο καιρό ακόμη καθώς στη Λάρισα ενεργοποιήσεις έχει κάνει μόνο η Tellas.Συνήθως τα wizard διαθεσιμότητας λένε π@παριές(της forthnet κρατάει τα σκήπτρα). για το θεμα του ιδιοκτητου δικτυου η hol με καλυπτει καθως πηρα τηλ και μου ειπαν πως υποστηριζεται....
gadg3takias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βάλτο, είναι αρκετά καλό πακέτο και εγω προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος. Ακόμα και εγώ από Τρίκαλα που δεν έχει ακόμα διαθεσιμότητα το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας και "τρέχω" με 1mbps είμαι μια χαρά! Όσο για την καθυστέρηση που λένε τα παιδιά παραπάνω εγώ τι να πω ήμουν τυχερός μάλλον...μέσα σε 1,5 βδομάδα είχε ενεργοποιηθεί η γραμμή!!!
dimitris2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 τελικα εκανα την παραγγελια κ σε 5 μερες μου λενε θα ερθει ο εξοπλισμος.και απο κει και περα θα περιμενω 20μερες για ενεργοποιηση. αντε να δουμε!
iero7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 kai mena ta idia legane kai kleino 3 mhna anamonhs APATH SKETH
GREGKERKYRA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Εγω συδρομητής ένα χρόνο τώρα, έκανα αίτηση για αναβάθμιση σε double play 12Mbps ένας μήνας πέρασε και ούτε εξοπλισμό δν έχω δει...
Critter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Για τον Π... ειναι η hol. 2 μηνες αναμονη ειχα, τους ειχα ζητησει static, και ενα μηνα τωρα ειμαι με dynamic. Επισης οταν πηγα να αλλαξω τα default username και password, αλλο username εδινα και αλλο μου εβγαζε οτι εγραψα. Οταν χρησιμοποιησα αυτο που εβγαζε, μπηκα σε λογαριασμο άλλου χρηστη με το δικο μοθ κωδικο και εβλεπα τα mail του και ολα τα σχετικα. Τελος οι χρονοι αναμονης στην τεχνικη υποστηριξη ειναι το λιγοτερο 60 λεπτα και οταν σου απαντησουν απλα δεν σου λυνουν το προβλημα. Ειπα συνοπτικα ιστορια που θα επρεπε να γραψω 2 σελιδες.
hudjw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 τελικα εκανα την παραγγελια κ σε 5 μερες μου λενε θα ερθει ο εξοπλισμος.και απο κει και περα θα περιμενω 20μερες για ενεργοποιηση. αντε να δουμε! και εμάνα ακριβώς έτσι μου είπανε , ας ελπίσουμε να μην αντιμετωπίσουμε αυτά που είπε φίλος iero7
dimitris2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ακομα τιποτα σχετικα με τον εξοπλισμο...πηρα τηλεφωνο και μετα απο 25' αναμονης λενε οτι δεν υπαρχει καποιο εμποδιο στην εξελιξη της παραγγελιας και στις επομενες μερες θα με ειδοποιησουν για την παραλαβη. τωρα αναρωτιεμαι εγω αφου δεν υπαρχει εμποδιο γιατι δεν τηρησαν το 5ημερο????
hudjw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ox file polla provlimata , kai mou fanikane toso eksipiretikoi otan milisa arxika mazi tous , kai go larisa menw tora kai mallon tha antimetopisw kai go autes tis kathisteriseis....
Thanos!!! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 εχω ενα χρονο otenet 1mbps,δεν ειναι και τοσο γρηγορη σκεφτομαι και εγω να βαλω double play...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.