DAFY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας. Εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με την καρτα τηλεορασης AVERMEDIA TV GO 007 FM PLUS. Ενω απο τοτε που την εγκατεστησα πριν κανα χρονο, με τους drivers του cd του πακετου δουλευε μια χαρα,οταν πριν λιγο καιρο εβαλα ενα dvd-r driver στον υπολογιστη μου αρχισαν τα προβληματα. Δεν ανοιγε το προγραμμα της καρτας,στην διαχειριση συσκευων εβγαζε την καρτα με κιτρινο ερωτηματικο....με δυο λογια κολλησε η καρτα :evil: Δοκιμασα νεωτερους drivers απο το site της Avermedia,ξαναδοκιμασα τους πρωτους drivers απο το cd της καρτας,εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις των drivers και του software της καρτας,τα δοκιμασα ΟΛΑ,αλλα ΤΙΠΟΤΑ. Τι μπορει να συμβαινει;;;;λετε να φταιει η εγκατασταση του dvd-r driver; Λειτουργικο εχω Windows XP SP2 με ολα τα updates. Περιμενω την βοηθεια σας
DAFY Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Κανεις βρε παιδια? Ουτε μια μικρη βοηθεια?
LIONOR Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειμαι ισως ο πιο σχετικος αλλα ισως σου δωσω καποια ιδεα... δεν ξερω αν η καρτα ειναι pci... εγω αν ημουνα στην θεση σου θα εκανα απεγκατασταση των drivers και θα την εβγαζα τελειως απο τον υπολογιστη και επανεκκινηση. Μετα θα την ξαναβαζα παλι, και λογικα μολις ανοιξουν τα windows θα αναγνωρισουν το νεο υλικο και θα ζητησουν drivers. εγκατασταση απο το cd και λογικα θα εισαι οκ... το dvd-r δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση...
DAFY Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,αλλα τα Windows σε καθε εκκινηση αναγνωριζουν την καρτα ως συσκευη πολυμεσων,αλλα οταν βαζω τους drivers δημιουργειται το προβλημα που ανεφερα στο πρωτο ποστ. Δεν ξερω αν βοηθησει να την βγαλω απο το κομπιουτερ και να την ξαναβαλω....ισως το δοκιμασω αν και δεν νομιζω να γινει κατι. Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.