islas canarias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 καλημερα ισως λιγο χαζη ερωτηση: παταω το εντερ στο μακμπουκ και αντι να ανοιξει ενα αρχειο, το κανει ρηνεημ. πως ανοιγω ενα αρχειο απ το πληκτρολογιο ρε παιδια?
cassidy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τίποτα Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 10 χαρακτήρες τουλάχιστον.
Lomar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Λίγο μαλακία δεν είναι αυτό; δλδ τώρα είμαι αραχτός στο laptop και ψάχνω διάφορα κομμάτια, και εννοείται πως θέλω να τα ανοίγω κ να τα ακούω γρήγορα, πρέπει να πατάω 2 πλήκτρα; Αυτό πρέπει να αλλάζει λογικά, έτσι; P.S. Δεν έχω mac P.S. 2 Αλλά θέλω τρελά να πάρω
dali13gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για προσπάθησε όμως να μετονομάσεις πολλά αρχεία. Πόσα κουμπιά θα πρέπει να πατήσεις;
orck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 εσυ ποιο πολλες φορες μετονομαζεις τα αρχεια σου η τα διαβαζεις; συνηθως το enter η το κλικ του ποντικιου ειναι η πιο συνηθισμενη κινηση που κανεις
NiCk_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Damn, den to iksera auto gia to enter kai to rename !! Pote mou den eixa patisei ENTER gia na anoikso ena arxeio, alla adiamfisvitita tha pato ENTER gia na kano rename P.s. Panta kano double-click gia na anoigo ena file ..
dali13gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 εσυ ποιο πολλες φορες μετονομαζεις τα αρχεια σου η τα διαβαζεις;συνηθως το enter η το κλικ του ποντικιου ειναι η πιο συνηθισμενη κινηση που κανεις Η φιλοσοφία έχει ως εξής: Τι υπάρχει περίπτωση να κάνω πιο συχνά με έναν μεγάλο αριθμό αρχείων; Να τα ανοίξω το ένα μετά το άλλο ή να τα μετονομάσω το ένα μετά το άλλο; Να τα μετονομάσω. Αν είναι mp3 τα πετάω σε μια playlist και αν είναι video επίσης playlist. Ενώ αν θέλω μετονομασία, δεν έχει ούτε playlist ούτε τίποτα. Εξάλλου είναι στατιστικά βέβαιο ότι ι περισσότεροι χρήστες ανοίγουν ένα αρχείο με διπλό κλικ από το ποντίκι.
Ic3m@N Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Θέμα συνήθειας είναι όλα αυτά... κι εγώ στην αρχή συνέχεια μπερδευόμουν και πάταγα enter για να ανοίξω κάτι...τώρα όμως με έχει βολέψει πολύ που κάνει rename...
ivanof971 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 καλημερα ισως λιγο χαζη ερωτηση: Όχι μόνο δεν ήταν χαζή η ερώτηση, αλλά εμένα με βοήθησε πολύ! Έχω macBook 1 μήνα τώρα και μου την έσπαγε φορβερά ότι δεν είχα συντόμευση στο πληκτρολόγιο για να κάνω μετονομασία! Και απο διαβολική σύμπτωση πάντα άνοιγα αρχεια με click. Thanks a lot
TurboJugend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Αν θέλει κάποιος να ανοίξει πολλά αρχεία μαζί, ο proper Apple bitch way είναι drag 'n' drop όλα πάνω στο εικονίδιο του App που θες, και είσαι jet, για να μετονομάσεις μαζικά επίσης για όσους ενδιαφέρονται, automator, και καθάρισες. P.S.: Είτε ανοίγεις με command+Ο είτε με enter θες ένα χέρι, οπότε πάρε το mac σου, σπάνιο φαινόμενο η λάθος επιλογή στο χειρισμό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.