kosmasgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά. Διαθέτω στον υπολογιστή 1.25 gb ram. Σε δύο τσιπάκια 1 + 256. Αξίζει τον κόπο να την κάνω 2giga ? Μου χουν πεί ότι δεν θα δώ μεγάλη διαφορά
21century Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δεν θα δεις διαφορες σε περιβαλλον xp, ελπιζω οτι το τσιπακι του 1 γιγκα το εχεις τοποθετησει στο πρωτο σλοτ. Αν τωρα θα βαλεις ή εχεις βιστα μπορεις να αγορασεις ενα τσιπακι μνημη 1 γιγκα αλλα προσοχη. Πρεπει κατα προτιμηση να ειναι ιδιου κατασκευαστη με ιδια timings για να λειτουργησει σε dual channel. Aν φυσικα το υποστηριζει η μητρικη σου.
tsikoman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 όπως είπε και ο 21century αν θέλεις να πάς στα 2γίγα πρεπει να αγοράσεις δύο νέες ίδιες μνήμες και να πουλήσεις ή να βάλεις στον παλιό σου υπολογιστή αυτές που θα βγάλεις. τώρα δε θα δείς και την τρομερή διαφορά αλλά είναι και ψυχολογικό.
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Πρεπει κατα προτιμηση να ειναι ιδιου κατασκευαστη με ιδια timings για να λειτουργησει σε dual channel. Aν φυσικα το υποστηριζει η μητρικη σου. από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα ρε παιδιά? στο κατεβαστήρι μου, έχω 4Χ256 και όλες είναι από διαφορετικό κατασκευαστή, και με διαφορετικούς χρονισμούς..! Φυσικά και παίζουν ''dual channel'', απλά πέφτουν όλες στο κατώτερο χρονισμό που έχει μία εξ αυτών...
sdim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Οι κατασκευαστές προτείνουν ίδια specifications,με ίδια (αν γίνεται επί μέρους χαρακτηριστικά,κλπ.).Ετσι δουλεύουν και συνεργάζονται καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.