mandipl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Στον δικό μου ΡΙ 2530 η κάμερα ενεργοποιήται με τα πλήκτρα "Fn + F7". Δεν είναι ίδια μοντέλα αλλά ποτέ δεν ξέρεις... σωστοςςς αλλα υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορουμε να την διαχειριστουμε ???
mandipl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ok μου δουλευει μια χαρα . Γενικα για την ωρα μου φαινεται πολυ δυνατο ειδικα στο τρεξιμο των vista αλλα και σε παιχνιδια
clevercitizen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, μου το έφερε το ξαδέρφι μου....από πού ανοίγει το wifi??? Κάτω αριστερή γωνία(στον αριστερό σου καρπό όταν γράφεις) έχει ένα κουμπάκι, αριστερα δεξιά ανοίγει κ κλείνει το wifi
taz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Exei kaneis dokimasei na tou perasei kai Win XP? To phra ki egw kai lew na ta egatasthsw...
mandipl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 πισω εχει ενα βυσμα για sata . ξερει κανεις με τι καλωδιο μπορω να το συνδεσω ?
hudjw Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Exei kaneis dokimasei na tou perasei kai Win XP? To phra ki egw kai lew na ta egatasthsw... Τον έχω και εγώ τον υπολογιστή εδώ και τρεις μήνες και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλα , απλά θα ήθελα να μάθω αν γίνετε να του περάσουμε τα windows xp , και αν θα υπάρξουν οποιαδήποτε προβλήματα με τους drivers !
taz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά κατάφερα να κάνω φορματ και να περάσω τα ΧΡ, ακολουθόντας τις οδηγίες από εδω: http://www.howtogeek.com/howto/windows/resolving-setup-did-not-find-any-hard-disk-drives-during-windows-xp-installation/ Οι drivers για SATA, ethernet και VGA περιέχονται σε αυτό το αρχείο: http://rapidshare.com/files/79838382/Amilo_2428_Xp_install.rar.html Για την κάρτα ήχου, κατέβασα καποιους οδηγούς, οι οποίοι όμως δεν δουλεψαν. Λύση δόθηκε, κάνοντας Update drivers μεσα απο το Device Management. Από εκεί βρήκε και οδηγους για το WIFI. Δυστυχώς δεν έχω βρει 2 συσκευές ακόμη, Eπίσης η Webcam δεν δουλεύει ,παρόλο που κατεβασε κατί drivers μόνο του.
hudjw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά μια ερώτηση , υπάρχει δυνατότητα να μην απενεργοποιητε το wireless μετά απο κάποια ώρα , όταν έχω κελιστό το καπάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.